Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 11:13:58
|
|
|
|
katy83
|
Punce moje, hvala za čestitke. Meni gre kr na jok ko berem vse te čestitke pa tiste na fb. Pomoje se bom v nedeljo, ko bomo pihali svečko jokala. Zdaj sva z malim že posodo v stroj zložla, pa nakup v hladilnik, pa cote obesla...bogi revček še za rojstni dan mora delat. Popoldan grem k frizerju, T k moji mami , ati pa danes cel dan dela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 11:29:47
|
|
|
|
rina22
|
(Še tu): Timotej, VSE NAJBOLJŠE za rojstni dan Še naprej razveseljuj mamico in atija
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 11:30:47
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Punce moje, hvala za čestitke. Meni gre kr na jok ko berem vse te čestitke pa tiste na fb. Pomoje se bom v nedeljo, ko bomo pihali svečko jokala. Joj, res tak mine leto in naši sončki tak zrastejo..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 11:32:13
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Kaj počnete v tem bedastem vremenu? Jaz sem se včeraj učila do 1 zjutraj, danes pa me je M že ob 7.15 zbudila. Drugače nikoli ne vstane tako zgodaj. Zdaj se igrava, cartava in gledava risanke. Pa premišljujem kaj bi kuhala....nič se mi ne da. Diši mi McDonald's... Midve trenutno nič, ker T. spi (komaaaaaj je zaspala..), jaz pa nekaj bluzim po netu.. Mogla bi se učit, pa nekak nimam volje, ker mi milijon drugih stvari leta po glavi Jaz tudi danes ne bom nič kuhala.. Sem študirala, da bi si kaj naročile. kaj pa vem..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 11:40:09
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Katy-vse najboljše T. za 1. svečko!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 11:41:27
|
|
|
|
sami0804
|
Timotej,vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 11:41:31
|
|
|
|
matcar
|
Predčasno iz kofetkanja,je moj tja še prišo,ker je že končal z šihtom in sem bla pečena. Če bi to vedla,mu ne bi rekla,da naj tja pride.Grrrr!!!!!Pol pa mi reče,naj grem nazaj.Ja,kot da lulam v kesel.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 11:42:13
|
|
|
|
matcar
|
Sami-pa ki se ti skrivaš? Te že pošteno pogrešam tukaj.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 11:43:43
|
|
|
|
tasa_m
|
Timotej, vse najboljše ob 1.svečki !
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 11:59:10
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sami-pa ki se ti skrivaš? Te že pošteno pogrešam tukaj. Odvajam se od rač.-dokaj nenamerno,bi rekla Prenosnika sem dala M. v sobo,pa se mi potem zvečer ga ne ljubi selit okoli (je slaba baterija,pa mora bit vedno na el.priklopljen),ker mi ni s kablom za mešetarit,oni hišni pa dela tak počasi,da traja celo večnost,preden mi kako stran odpre,da bi pa kaj napisala,pa je že misija nemogoče . No,evo...takle mamo...si dam duška še kak dan dopoldan,samo odkar hodim na sprehode,me tak celi dopoldan ni...danes sem otroke spravla v šolo in vrtec,šla na sprehod,prišla nazaj,vzela vrečko in šla nabirat regrat...dokler me ni dež prignal domov.........zaj bo pa tak treba spet it malo k piskrom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 12:15:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sami-pa ki se ti skrivaš? Te že pošteno pogrešam tukaj. Odvajam se od rač.-dokaj nenamerno,bi rekla Prenosnika sem dala M. v sobo,pa se mi potem zvečer ga ne ljubi selit okoli (je slaba baterija,pa mora bit vedno na el.priklopljen),ker mi ni s kablom za mešetarit,oni hišni pa dela tak počasi,da traja celo večnost,preden mi kako stran odpre,da bi pa kaj napisala,pa je že misija nemogoče . No,evo...takle mamo...si dam duška še kak dan dopoldan,samo odkar hodim na sprehode,me tak celi dopoldan ni...danes sem otroke spravla v šolo in vrtec,šla na sprehod,prišla nazaj,vzela vrečko in šla nabirat regrat...dokler me ni dež prignal domov.........zaj bo pa tak treba spet it malo k piskrom mmmmmmmmm,jaz se bom tudi spravla nabirat,ga obožujem.ja,toti dež posrani ga res serje,saj čez vikend bi naj blo lepo,baje.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 12:17:41
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa pri G porihtala,stalež naprej,itak.Dobila napotnico za UZ maternice spet,moram na kontrolo v 32.tednu.Drugače je vse ok.Pa za nogo mi je rekla,da naj grem takoj k svoji Z,da me da naprej,ker je vidla,da komaj hodim. Te pa grem pol,itak moram potrdilo nest.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 12:18:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Kaj počnete v tem bedastem vremenu? uživamo.... Moj sestavlja omaro, jaz pa vse potrebno še ramam zraven.....M zaspala, A se igra. študiram, da bo treba nekaj za jest naredit
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 12:19:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Mogla bi se učit, pa nekak nimam volje, ker mi milijon drugih stvari leta po glavi jaz tudi..pa se ne bom silila, ker mi ni... bom jutri nadoknadila ene dve urci, ker pišemo drug tedn to matematiko
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 12:19:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Kaj počnete v tem bedastem vremenu? uživamo.... Moj sestavlja omaro, jaz pa vse potrebno še ramam zraven.....M zaspala, A se igra. študiram, da bo treba nekaj za jest naredit Jaz nama pa delam pice zdaj,pol pa šibam k Z!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 12:20:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Predčasno iz kofetkanja,je moj tja še prišo,ker je že končal z šihtom in sem bla pečena. zakaj sta šla ?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 12:22:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Prenosnika sem dala M. v sobo,pa se mi potem zvečer ga ne ljubi selit okoli (je slaba baterija,pa mora bit vedno na el.priklopljen),ker mi ni s kablom za mešetarit,oni hišni pa dela tak počasi,da traja celo večnost,preden mi kako stran odpre,da bi pa kaj napisala,pa je že misija nemogoče . veš kaj...to je samo izgovor.... jaz imam tud baterijo fuuul bogo, pa zvečer če ne druga vseeno nesem v otroško prenosnika....tolk že zdrži, medtem ko čakam, da A zaspi Se daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 12:22:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Predčasno iz kofetkanja,je moj tja še prišo,ker je že končal z šihtom in sem bla pečena. zakaj sta šla ? Ker sma mogla sodelavca od mojega peljat po avto k Marlesu.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 12:23:26
|
|
|
|
matcar
|
Saraya-kak si kaj z cajtom drugi teden? Dopoldan seveda.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 12:24:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Kaj počnete v tem bedastem vremenu? uživamo.... Moj sestavlja omaro, jaz pa vse potrebno še ramam zraven.....M zaspala, A se igra. študiram, da bo treba nekaj za jest naredit Jaz nama pa delam pice zdaj,pol pa šibam k Z! ma otroke imam doma........drugač ne bi študirala ......pice nimma doma..., ker imam full mali zmrzovalnik ... fajn porihtaj
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 12:24:54
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Dete nahranjeno (pire&hrenovka) in previto pridno spi. Zdaj 3 dni že reeees pridno spi (2,5-3 ure). Že trkam! Jaz pa šibam lase oprat pa pridem nazaj. Še zdaj nisem naumila kaj bi nama skuhala. Mogoče bom jaz kar hrenovke, moj pa ne vem kaj bo....je vegetarijanec. Eh to kuhanje, skoz moram neke 3 različne jedi delat.....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 12:25:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya-kak si kaj z cajtom drugi teden? Dopoldan seveda. ja sem ravno študirala....se bova zmenle, ker še ne vem kako in kaj.... do srede nič...verjetno konc tedna. Sva na liniji, okej
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 12:25:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Predčasno iz kofetkanja,je moj tja še prišo,ker je že končal z šihtom in sem bla pečena. zakaj sta šla ? Ker sma mogla sodelavca od mojega peljat po avto k Marlesu. aja
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 12:26:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Dete nahranjeno (pire&hrenovka) in previto pridno spi. Zdaj 3 dni že reeees pridno spi (2,5-3 ure). Že trkam! Jaz pa šibam lase oprat pa pridem nazaj. Še zdaj nisem naumila kaj bi nama skuhala. Mogoče bom jaz kar hrenovke, moj pa ne vem kaj bo....je vegetarijanec. Eh to kuhanje, skoz moram neke 3 različne jedi delat..... res?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 12:48:33
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Dete nahranjeno (pire&hrenovka) in previto pridno spi. Zdaj 3 dni že reeees pridno spi (2,5-3 ure). Že trkam! Jaz pa šibam lase oprat pa pridem nazaj. Še zdaj nisem naumila kaj bi nama skuhala. Mogoče bom jaz kar hrenovke, moj pa ne vem kaj bo....je vegetarijanec. Eh to kuhanje, skoz moram neke 3 različne jedi delat..... res? Ja, iz zdravstvenih razlogov.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?