|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
17.3.2011 13:58:24   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Joj, mi smo pa danes zaspali v vrtec Zbudili se ob 9h. Lija bi zdaj v vrtcu bla že auf, doma pa še niti zaspala ni user posted image Tomaža je zmanjkalo takoj, ona pa si še poje, pa malo z dudo igra pa z plenico in z vsem kar najde.
Zdaj grem pa preostanek kosila  do konca naret te pa greve ven, kaj te naj druga, če tak noče spat user posted image

Ja, pa se bo zunaj vsežega zraka nadihala pa po ponoči bolj sladko spala. Meni se med vikendi pogosto zgodi, da mi ne spi več čez dan, ga pa potem že ob 18h sfali pa spi do jutra.user posted image

Kaj te T. je beba al kaj, da hodi čez dan spati?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 926
17.3.2011 13:59:07   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image Kaj križ je bolje?

ni glih okej, ampak nea mi preostane druga kot da grem delat. Doma se mi bo nači zmešalo user posted image

Ja, ja to pa razumem. Kaj T. so že javili kaj?

nič user posted image sicer pa saj je komaj dober teden.

Se pa vleče to čakanje, ne? Mene tako ubija.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 927
17.3.2011 14:17:43   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

No, z Niko sva bili na kontroli in je rekla P, da ima tako hudo obliko noric, da naj bo še en teden doma. user posted image Revček moj, pa tak je pogumna. Če pomislim, je bila sam dva dneva bolj sitna in ni mogla spat, drugače je pa res dobro prenašala. 

Ojoj, tudi ta bolezen pozna več stopenj, al kako? Torej boš še 1 teden z njo doma?

Meni je ful hudo, ko V. zboli in potem manjka v vrtcu, ker se mi zdi, da ful pomembnega izpusti. Pa tako rad se igra v vrtcu in baje ful sodeluje. Pa saj tudi vidim po fotkah, ki jih dobim. user posted image

Ma ja, lahko je blaga oblika, ko ima otrok sam nekaj pikic in sploh nič vročine, lahko pa je precej hudo. Ti bom poslala sliko Nike na mail, boš vidla kak revček je bila. In imela je par dni vročino okol 39. P me je opozorila tudi, da poleti se ne sme sončit, ker se na mestih, kjer so norice lahko pozna pigment. No sej direktno je ne izpostavljam soncu, ker tak ni zdravo sam mal bo smotano na plaži, ko bo mogla skoz met majčko gor. Pa bomo že preživeli. user posted image
Ja, v vrtcu jim je fino, sam kaj češ, bolezen je bolezen. Najhuje mi je bilo okol novega leta, ko je cel dec. ni bilo zarad bronhiolitisa, pa je zamudila dedka mraza in sve dogajanje.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 928
17.3.2011 14:26:58   
KOKICA32
Sem jo videla ja, madonca meni se zdi res ful hudo. Pa po moje, če jo ful namežeš z nekim visokim faktorjem ne bi smelo biti težav, ali? Mojemu bi se zmešalo z majčko na plaži, edino rešilni jopič bi ostal na njem. user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 17.3.2011 14:27:15 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 929
17.3.2011 14:29:35   
Najaa

Sem jo videla ja, madonca meni se zdi res ful hudo. Pa po moje, če jo ful namežeš z nekim visokim faktorjem ne bi smelo biti težav, ali? Mojemu bi se zmešalo z majčko na plaži, edino rešilni jopič bi ostal na njem. user posted image

Ne vem še, kako bomo rešili zadevo poleti. Pa sej bomo že sam kak bo šla v vodo, to mi ni jasno. Z majčko? user posted image Ker v vodi najraje prime sonce.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 930
17.3.2011 14:34:00   
KOKICA32

Ne vem še, kako bomo rešili zadevo poleti. Pa sej bomo že sam kak bo šla v vodo, to mi ni jasno. Z majčko? user posted image Ker v vodi najraje prime sonce.

Ja, z majčko ja, samo to že mene ful moti, da imam nekaj mokrega ne sebi, kaj šele otroka. Pa to je treba le 1. sezona tako paziti?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 931
17.3.2011 14:54:07   
Najaa

Ja, z majčko ja, samo to že mene ful moti, da imam nekaj mokrega ne sebi, kaj šele otroka. Pa to je treba le 1. sezona tako paziti?

Verjetno, ne vem. user posted image Sploh prvič slišim, da se po noricah ne smeš sončit. No sej logično se že čuje, sam vseeno...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 932
17.3.2011 14:57:21   
KOKICA32
Tole sem našla in kolikor jaz to razumem, ti sedaj ne bi smela sončiti Nike in ne poleti, ko bo minilo že več mesecev:

http://med.over.net/forum5/read.php?46,5620906

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 933
17.3.2011 15:01:02   
Najaa
Hvala KOKICA, sama nisem še nič brala po netu. Sam tule nič ne piše, kako dolgo ne sme bit otrok na soncu ali sme jaz kaj spregledala? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 934
17.3.2011 15:03:21   
KOKICA32

Hvala KOKICA, sama nisem še nič brala po netu. Sam tule nič ne piše, kako dolgo ne sme bit otrok na soncu ali sme jaz kaj spregledala? user posted image

Ne, ne piše ampak mame sprašujejo o otrocih, ki sedaj imajo norice in bi šli na morje, pa jim svetujejo naj za 10 dni prestavijo dopust. Tak, da po moje ti ne rabiš nič skrbeti za poleti. Moje mnenje.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 935
17.3.2011 15:04:21   
tasa_m
Haha, Tomaž igra na sintisajzer, Lija pa poje vse najboljše Valentin.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 936
17.3.2011 15:05:12   
KOKICA32

Dol padeš. Kaj ji je to tako ostalo?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 937
17.3.2011 15:08:14   
Najaa

Ne, ne piše ampak mame sprašujejo o otrocih, ki sedaj imajo norice in bi šli na morje, pa jim svetujejo naj za 10 dni prestavijo dopust. Tak, da po moje ti ne rabiš nič skrbeti za poleti. Moje mnenje.

Imaš prav, ja. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 938
17.3.2011 15:08:23   
Najaa

user posted image user posted image user posted image
Nika pa vedno poje Vse najboljše dragi Timon. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 939
17.3.2011 15:22:15   
KOKICA32

Kdo je že to? user posted image Od Yanie?

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 17.3.2011 15:31:40 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 940
17.3.2011 17:04:14   
tasa_m

ja, ja od yanie user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 941
17.3.2011 21:02:14   
KOKICA32
Dober večer!user posted image

Je kje katera?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 942
18.3.2011 7:52:08   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image
PETEEEEEEEEEEEEEEK JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Punce vprašanje: včeraj sem v Baby centru kupila Lii balerinke za 50evrov.user posted image Zvečer pa sem nekaj bluzila po netu, pa vidim ta model pri Mali maši za 36,38. Kaj je to možno? Bil je samo model druge barve. Nikoli nisem kupovala pri mali maši, ker si ne upam kupit čevljev za Lio preko neta. Zdaj pa vidim to. Kaj menite, je možno, da so isti čevlji?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 943
18.3.2011 8:18:40   
Najaa
Čist možno, Tulipan. Zakaj pa ne? Sej ona prodaja po trgovinah. pri nas je v mercatorju v eni... Oni si pa itak nabijejo še maržo. Jaz bi nesla nazaj na tvojem mestu in vzela preko neta.user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 944
18.3.2011 8:19:02   
Tulipan12

ja, ja od yanie user posted image

Lia pa vedno dragA Jakauser posted image user posted image user posted image , ne dragi, ampak dragAuser posted image  In ko sem imela jaz rd, sta mi prišla z atijem zjutraj zapet in sem bila draga Jakauser posted image . S tem da zdaj skoraj vedno zapoje hepi BOUZDEJ!!!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 945
18.3.2011 8:19:35   
Najaa
Petek je ja, jaz pa grem delat. user posted image V bistvu mi P še ni zaključila bolniške, ampak moram nujno na firmo, pa še en sestanek imamo. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 946
18.3.2011 8:19:59   
Tulipan12
Včeraj zvečer:
jaz: Lia, boš pečeno jajčko na oko?
Lia: ne, na krožnik.

Neposredna povezava do sporočila: 947
18.3.2011 8:21:24   
Najaa
user posted image user posted image user posted image user posted image Pametna punca ja!!!

Neposredna povezava do sporočila: 948
18.3.2011 8:24:07   
Tulipan12

Čist možno, Tulipan. Zakaj pa ne? Sej ona prodaja po trgovinah. pri nas je v mercatorju v eni... Oni si pa itak nabijejo še maržo. Jaz bi nesla nazaj na tvojem mestu in vzela preko neta.user posted image

Točno to bom naredila. Sem jezna kot ris. Pri nas nima trgovine in so mi eni modeli full lušni, ampak res ne upam naročit preko neta za njo, sploh pa zdaj, ko ima spet novo številko. Poleg tega je fajn videt čevelj v živo in so mi res full všeč. Ampak mislim, da še za sebe nisem nikoli dala 50 evrov za balerinke, pa sem si mislila, ah, naj bo, zdaj pa to!!! GRRRR Ampak sem zdaj še ene druge videla, ki so mi še bolj všeč, pa spet tisto, ko ne vem, kaki so v živo...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 949
18.3.2011 8:26:44   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image user posted image Pametna punca ja!!!

Ma full mi je smešno, sem si začela njene izjave zapisaovat, ker mi je full dobro gledat kak dela otroška domišljija. Ej, pa ko KAO kliče nekoga po telefonu-midva umirava od smeha, sam ne sme videt, da jo gledava in se ji smejiva. Pogovarja se, afna, smeji zraven, vse. Ko pa v resnici nekoga pokliče, pa pove sam par besed. Skica!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?