little*miss
|
Drugače pa se mi fajn rihtamo. Tamala je zjutraj v vrtcu, midva z Janom pa se cartama. Ko je moj doma (dela ruski turnus) še imava z Janom oba dopoldanski spanec..danes je moj kosilo naredil, ker sem jaz spala Popoldan pa smo vsi skupaj, te dni smo po vrtcu hodili na sprehod, potem pa igranje, dojenje, cartanje, igranje, dojenje, dojenje, večerna rutina in en spat, drugi spet dojenje in potem mamica samo pade v posteljo Bom pokomentirala par stvari, ki se jih tako spominjam..berem namreč vsaki dan, če imam par minutk hitro skočim na forum in preberem par postov. tamy to se po vsej verjetnosti (kot so ti že ostale povedale) koža čisti. Jan ima tudi po ličkih, na ramicah in prsih mozoljčke. En dan jih ima manj, drugič več. Komaj čakam da izginejo, ker se mi vedno, ko ima malo več zazdi, da je kakšna alergija Ampak potem spet izginejo in nevem več kaj si naj mislim telovadba..sicer nevem koliko kg imam, ampak ko se vidim v ogledalu (te **** ročke, strije na nogah in prsih, vsa ohlapna koža, ki kar visi z mene) se zamislim, kako lepo (čeprav presuho) postavo sem imela včasih.. No, ampak tega več ni, nikoli več nebo isto pa mi je vseeno. Vem, da se mi bo večina vrnila v prvotno stanje, edino prsi več nebodo iste, pa ročk se nebom kar tako rešila. Ampak, tako kot je ena rekla, najbolj važno je, da imam doma 2 zdrava otroka. Drugače pa se s postavo sploh ne obremenjujem, razen takrat ko se pogledam v ogledalo, to pa se ne zgodi velikokrat, ker sploh nimam časa kontracepcija..moj se je javil da bi šel na vazektomijo, ker sma zaključila z otroci. Ampak imajo starostno mejo 35, tako da naslednjih 11 let potrebujeva neko drugo zaščito No, samoplačniško bi lahko šel, ampak bi mogel plačat 1000 eur, ki pa jih nimamo Tako da se še odločam med KT in mireno. Sem vedno bolj za KT, ker me zmrazi ko samo pomislim, da bi mi nekaj vstavljali saj veste kam Jan je čez dan že kar nekaj časa buden, zvečer spi lepo - od 11 do pol 3, se podojima in spi do 6, potem se spet podojima in spi dalje. Jaz imam še večji apetit kot sem ga imela v nosečnosti Če bi imela čas bi cele dneve samo jedla. Ampak ker ga nimam se trikrat na dan konkretno najem Sem pa že parkrat opazila, da če ne pijem dovolj tekočine imam zvečer čisto malo mleka. Se morem prav opominjat da morem več pit. kopanje..Jana kopam vsaka 2,3 dni brez mila ali šamponov. Po kopanju ga po gubicah namažem z mandljevim oljem. Kopam ga v kopalnici, mi je tast naredil stojalo za banico, ko ga skopam pa si naredim amatersko previjalno mizico na pralnem stroju, samo toliko da ga oblečem in zavijem. Oblečen je samo v bodi z dolgimi rokavi in hlačke ter nogavičke, imamo pa 24 stopinj. Smo pod streho in se je te dni ko je bil sonček zagrelo, tako da smo parkrat šli dol k babici in dediju, da sem prezračila in ohladila vsaj na 23 stopinj. Drugače pa smo imeli 21,22 stopinj pa je bil isto oblečen, ampak več pokrit. Če pa je bil v naročju pa smo ga itak mi greli - smo vsi bolj tople vrste Bolečin v križu nimam, me pa zraven hrbtenice desno boli mišica (ali kaj je tam ) Skoraj ziher zaradi tega, ker na levi strani kupček podiram, na levo Jana nosim, na levo stran Tio nosim in je potem desna stran čudno nategnjena. Če sploh veste kaj mislim Nosek je imel zdaj par dni poln in ga nikakor nisem mogla sčistit. Če je kihnil ni kaj dosti ven prišlo, ko sem mu fiziološko nakapala ni bilo nič boljše. Sem probala tudi z vatico in so šli ven samo tisti lepljivi šmrkljčki ven, niti električni aspirator ni pomagal.. Zdaj je HB že boljše, ker je prav mučno gledat otročka kako težko diha skoz nos. Joj, koliko je že ura..sem malo zabluzla Grem rajši spat. Lepo se imejte in mirne noči brez krčkov vam želim Aja, zdaj sem se spomnila da vas je par napisalo da vam je otroček zamenjal noč in dan. Ko bo prišlo tako daleč, da bote šle ob pol 10 zjutraj spat, spale do 4 popoldan, otrok šel spet do 8 spat, potem pa se bo zbudil in bo buden ceeelo noč do pol 10 zjutraj, takrat se mi boste smilile, prej ne To se mi je namreč zgodilo pri prvi. Sem imela potem ob pol 11 zjutraj (po eni uri spanca) nareto budilko, in sem jo zbudila in jo probala držat pokonci. Vsaki dan malo, po enem tednu smo spali spet normalno. Ampak tisti teden je bil peklenski Ok, zdaj pa res lahko noč