|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
17.3.2011 22:45:20   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Ugotavljava, al je tole vsako-večerno dretje lakota (ker bi jst lohk mela že mal manj mleka ker nč ne počivam čez dan) al mogoče kšni krči. Ma kšna predlog kako ugotoviti? Zdejle je dobila 50 ml po flaši, kljub temu da se je prej dojila - čeprov dvomim da je kej dost uspela ven potegnt in se kr dere in dere.

Če je vse popila, ji daj pa še več. Al ji pa probaj dat en večer samo adaptiranega. Dere se pa lahko iz 100 000 razlogov. Vroče, zebe, fravfa, lačna, napačna glasba za lahko nočuser posted image , vozelj jo žuli od benkice, preveč zaspana, ...

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
17.3.2011 23:15:23   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Ooo, Little*miss je "kle" user posted image user posted image user posted image . Upam, de bo tut kej povedala, ne "samo" brala user posted image .

eh, je že ni več user posted image

Sem že začela pisat takrat, pa se je potem mali oglasil in sem mogla it user posted image Drugače pa je fajn slišat, da me nekdo pogreša user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
17.3.2011 23:17:26   
little*miss
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Hej!

No, pa mam tud jest mal cajta za dvoročno tipkanjeuser posted image . Čez dan vas ponavadi samo berem med dojenjem in kliknem citiraj na tistih postih, ki bi jih komentirala. Tipkam pa pol, ko mi znese.

Mi se pa jutri pakiramo v štajerski konec. Valek, little miss in ostale s tistega konca ... Če bo katera vidla enga hudo naloženega forda se vlečt po cesti, mi pomahajteuser posted image . Dva otroka, pes, voziček, prenosna postelja, morje cunj, hrana, flaške ... Pa še svakinji peljemo cunje, ki jih je ta večji prerasel, ker je nečak ravno nekje na sredini med našima po starosti, pa mož mora vzet kufer z orodjem in kolo!!!!!!!, ker ga je obljubil mami (mojega starega namreč). Sicer mamo res karavana in strešni kufer ampak tole bo najbrž kar za slikatuser posted image user posted image user posted image

Kako dolgo pa bote na tem koncu? Če bo lepo vreme bi se lahko v parku dobile, ali pa kje zunaj na kavici. No..samo kot kaže bo cel teden dež..

Vreme nam res ni preveč naklonjeno. Najprej takšen mraz, da me je zazeblo samo če sem ven pogledala, potem je CELO en teden bilo lepo vreme, zdaj pa je do nadaljnega napovedan dež user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
17.3.2011 23:50:13   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Kako dolgo pa bote na tem koncu?

Ah, samo čez vikend. Si bom shranila tvojo št. Če ne za zdaj pa za kdaj drugič.

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
18.3.2011 0:00:14   
little*miss
Drugače pa se mi fajn rihtamo. Tamala je zjutraj v vrtcu, midva z Janom pa se cartama. user posted image Ko je moj doma (dela ruski turnus) še imava z Janom oba dopoldanski spanec..danes je moj kosilo naredil, ker sem jaz spala user posted image Popoldan pa smo vsi skupaj, te dni smo po vrtcu hodili na sprehod, potem pa igranje, dojenje, cartanje, igranje, dojenje, dojenje, večerna rutina in en spat, drugi spet dojenje in potem mamica samo pade v posteljouser posted image user posted image

Bom pokomentirala par stvari, ki se jih tako spominjam..berem namreč vsaki dan, če imam par minutk hitro skočim na forum in preberem par postov.

tamy to se po vsej verjetnosti (kot so ti že ostale povedale) koža čisti. Jan ima tudi po ličkih, na ramicah in prsih mozoljčke. En dan jih ima manj, drugič več. Komaj čakam da izginejo, ker se mi vedno, ko ima malo več zazdi, da je kakšna alergija user posted image Ampak potem spet izginejo in nevem več kaj si naj mislim user posted image

telovadba..sicer nevem koliko kg imam, ampak ko se vidim v ogledalu (te **** ročke, strije na nogah in prsih, vsa ohlapna koža, ki kar visi z mene) se zamislim, kako lepo (čeprav presuho) postavo sem imela včasih.. user posted image No, ampak tega več ni, nikoli več nebo isto pa mi je vseeno. Vem, da se mi bo večina vrnila v prvotno stanje, edino prsi več nebodo iste, pa ročk se nebom kar tako rešila. user posted image Ampak, tako kot je ena rekla, najbolj važno je, da imam doma 2 zdrava otroka. Drugače pa se s postavo sploh ne obremenjujem, razen takrat ko se pogledam v ogledalo, to pa se ne zgodi velikokrat, ker sploh nimam časa user posted image

kontracepcija..moj se je javil da bi šel na vazektomijo, ker sma zaključila z otroci. Ampak imajo starostno mejo 35, tako da naslednjih 11 let potrebujeva neko drugo zaščito user posted image No, samoplačniško bi lahko šel, ampak bi mogel plačat 1000 eur, ki pa jih nimamo user posted image Tako da se še odločam med KT in mireno. Sem vedno bolj za KT, ker me zmrazi ko samo pomislim, da bi mi nekaj vstavljali saj veste kam user posted image

Jan je čez dan že kar nekaj časa buden, zvečer spi lepo - od 11 do pol 3, se podojima in spi do 6, potem se spet podojima in spi dalje.

Jaz imam še večji apetit kot sem ga imela v nosečnosti user posted image Če bi imela čas bi cele dneve samo jedla. Ampak ker ga nimam se trikrat na dan konkretno najem user posted image Sem pa že parkrat opazila, da če ne pijem dovolj tekočine imam zvečer čisto malo mleka. Se morem prav opominjat da morem več pit.

kopanje..Jana kopam vsaka 2,3 dni brez mila ali šamponov. Po kopanju ga po gubicah namažem z mandljevim oljem. Kopam ga v kopalnici, mi je tast naredil stojalo za banico, ko ga skopam pa si naredim amatersko previjalno mizico na pralnem stroju, samo toliko da ga oblečem in zavijem. Oblečen je samo v bodi z dolgimi rokavi in hlačke ter nogavičke, imamo pa 24 stopinj. Smo pod streho in se je te dni ko je bil sonček zagrelo, tako da smo parkrat šli dol k babici in dediju, da sem prezračila in ohladila vsaj na 23 stopinj. Drugače pa smo imeli 21,22 stopinj pa je bil isto oblečen, ampak več pokrit. Če pa je bil v naročju pa smo ga itak mi greli - smo vsi bolj tople vrste user posted image

Bolečin v križu nimam, me pa zraven hrbtenice desno boli mišica (ali kaj je tam user posted image ) Skoraj ziher zaradi tega, ker na levi strani kupček podiram, na levo Jana nosim, na levo stran Tio nosim in je potem desna stran čudno nategnjena. Če sploh veste kaj mislim user posted image user posted image

Nosek je imel zdaj par dni poln in ga nikakor nisem mogla sčistit. Če je kihnil ni kaj dosti ven prišlo, ko sem mu fiziološko nakapala ni bilo nič boljše. Sem probala tudi z vatico in so šli ven samo tisti lepljivi šmrkljčki ven, niti električni aspirator ni pomagal.. Zdaj je HB že boljše, ker je prav mučno gledat otročka kako težko diha skoz nos.

Joj, koliko je že ura..sem malo zabluzla user posted image Grem rajši spat. Lepo se imejte in mirne noči brez krčkov vam želim user posted image

Aja, zdaj sem se spomnila da vas je par napisalo da vam je otroček zamenjal noč in dan. Ko bo prišlo tako daleč, da bote šle ob pol 10 zjutraj spat, spale do 4 popoldan, otrok šel spet do 8 spat, potem pa se bo zbudil in bo buden ceeelo noč do pol 10 zjutraj, takrat se mi boste smilile, prej ne user posted image user posted image To se mi je namreč zgodilo pri prvi.
Sem imela potem ob pol 11 zjutraj (po eni uri spanca) nareto budilko, in sem jo zbudila in jo probala držat pokonci. Vsaki dan malo, po enem tednu smo spali spet normalno. Ampak tisti teden je bil peklenski user posted image

Ok, zdaj pa res lahko noč user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

Neposredna povezava do sporočila: 1355
18.3.2011 8:58:00   
antoninap

Ugotavljava, al je tole vsako-večerno dretje lakota (ker bi jst lohk mela že mal manj mleka ker nč ne počivam čez dan) al mogoče kšni krči. Ma kšna predlog kako ugotoviti? Zdejle je dobila 50 ml po flaši, kljub temu da se je prej dojila - čeprov dvomim da je kej dost uspela ven potegnt in se kr dere in dere.

To se nam dogaja vsak dan! user posted image Že nekaj časa se po popoldanskem spancu zbudi okoli 19. ure. Se lepo umijemo ali samo pobrišemo, preoblečemo, podojimo, dam še dodatek, je že vsa koma na rokah, potem pa ko bi morala iti spat pa user posted image . In ne samo to, se kar nekaj jokca in ji paše samo določen položaj na rokah. To vse skupaj traja do 22. ali 23. ure. Krče je imela in za tisti čas nič ne rečem, se je videlo, da jo muči, ker je bil čisto drugačen jok, pa še krčila in stegovala je nogice. Zdaj pa ne vem, kaj ji je. Navada? Od kar smo iz P, ne vem, če sva imela z dragim en večer mir, da bi imela mal čas za naju ali v miru pogledala TV ali film.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
18.3.2011 9:11:15   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

To se nam dogaja vsak dan! user posted image Že nekaj časa se po popoldanskem spancu zbudi okoli 19. ure. Se lepo umijemo ali samo pobrišemo, preoblečemo, podojimo, dam še dodatek, je že vsa koma na rokah, potem pa ko bi morala iti spat pa user posted image . In ne samo to, se kar nekaj jokca in ji paše samo določen položaj na rokah. To vse skupaj traja do 22. ali 23. ure. Krče je imela in za tisti čas nič ne rečem, se je videlo, da jo muči, ker je bil čisto drugačen jok, pa še krčila in stegovala je nogice. Zdaj pa ne vem, kaj ji je. Navada? Od kar smo iz P, ne vem, če sva imela z dragim en večer mir, da bi imela mal čas za naju ali v miru pogledala TV ali film.

a je spet luna al kaj. naša dva sta ista. zakomirata ob 20-ih, čez 47 sekund pa ueeeee. včeraj sem si mislila, da je david mogoče še lačen. in je pojedel najprej 120ml, čez pol ure 60ml in čez eno uro še 120ml. user posted image  za ****.

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
18.3.2011 9:13:23   
trsica
Aja, zdaj sem se spomnila da vas je par napisalo da vam je otroček zamenjal noč in dan. Ko bo prišlo tako daleč, da bote šle ob pol 10 zjutraj spat, spale do 4 popoldan, otrok šel spet do 8 spat, potem pa se bo zbudil in bo buden ceeelo noč do pol 10 zjutraj, takrat se mi boste smilile, prej ne To se mi je namreč zgodilo pri prvi.
Sem imela potem ob pol 11 zjutraj (po eni uri spanca) nareto budilko, in sem jo zbudila in jo probala držat pokonci. Vsaki dan malo, po enem tednu smo spali spet normalno. Ampak tisti teden je bil peklenski

omg.

ok. zmagala si. nikoli več se ne pritožim čez nobenega. user posted image user posted image user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

Neposredna povezava do sporočila: 1358
18.3.2011 9:53:49   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

a je spet luna al kaj. naša dva sta ista. zakomirata ob 20-ih, čez 47 sekund pa ueeeee. včeraj sem si mislila, da je david mogoče še lačen. in je pojedel najprej 120ml, čez pol ure 60ml in čez eno uro še 120ml. user posted image  za ****.

Potem pa morate v Avstrijo po hrano! user posted image Nam je zadnjič tašča 4 škatle novalaca 1 800g prinesla iz Beljaka in dala samo 10,58€ za škatlo user posted image Neverjetno, 5€ prihranka na škatlo!

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
18.3.2011 10:36:52   
šebela

Šebela, hvala za info, čeprav že vse možne finte uporabljam (razen zgoščevanja, ker pač dojim) user posted image sej se tolažim, de se redi in de bo minilo, se mi pa smili, ker ga očitno že boli/peče jaz pa ne morem pomagat user posted image .

Te čisto razumem, jaz sem na istem, tudi dojim, pa res se mi ne zdi smiselno, da bi šla na adaptirano mleko če imam svojega za izvoz.... Kak dan je res hudo, recimo zdaj sva se dojile vse skupaj uro in pol, 5x povleče se začne dret, se pribljižno pomiri in se dere ker bi jedla... in tako naprej, vmes podiramo kupčke, čeprav je cela razdražena in jih ne more, jo nosim, malo pomaga pa spet jovo na novo.... dude v takih primerih noče... in potem sploh ne vem če se naje al samo obupa in ji pol nakoncu vsaj počasi zaspat rata od te sekirancije, vmes se mi začne pa še vsa zvijat in zategovat, pa na rami glavo dviguje. Ne vem kaj naj..... Zjutraj pa mi je polivala med kolcanjem, več kot pol ure po podoju(ziher ene 10-20ml), sicer res, da nisva kupčka podrle, ker je čist zaspala in se ni pustila motit. Včasih si mislim, da bi ji res lahko mal ranitala dali... ko že jaz jokam zraven nje
No kak dan je pa kr ok in se skoraj nič ne joka, sam tu in tam malo polije in pol sem jaz že čist happy, češ zdaj sva pa pogruntale sistem.
A ti si podložla tud ležišče, nimam prav občutka kolk cm pene naj dam pod vzglavje, a ve katera mogoče?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
18.3.2011 10:37:01   
Tigrica86

Nosek je imel zdaj par dni poln in ga nikakor nisem mogla sčistit. Če je kihnil ni kaj dosti ven prišlo, ko sem mu fiziološko nakapala ni bilo nič boljše. Sem probala tudi z vatico in so šli ven samo tisti lepljivi šmrkljčki ven, niti električni aspirator ni pomagal.. Zdaj je HB že boljše, ker je prav mučno gledat otročka kako težko diha skoz nos.

user posted image ravno včeraj mi je rekla patronažna, da poln nosek (ki menda sploh ni tako zelo poln, kot se sliši) bolj moti starše kot pa otroke. če so muce vidne, jih naj pač potegnem vn (s koskom zvite vate, prej pa fiziološka v nosek), druga pa nj pustim pr mir...

je rekla, da imajo nekatere mamice navado vsak dan potegnat vse vn s tistim k gre na sesalc, pa je kj vidno al pa ne, pač preventivno. in pol je rekla, a bojo klistir jim tud naredle, pač preventivno user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1361
18.3.2011 10:46:36   
Tigrica86

isto je pr nas že cel teden... sm ga sinoči skopala, da bi bolje spal (predvsem očka in mami user posted image ), pa je po kopanju ob 21h zaspal kot top, spal 15 min, potem pa jok in stokanje, dojenje (čeprav dvomim da je kj pojedel), podiranje kupčka, krčki, jok, itd... do polnoči user posted image sploh nimam več ideje, kaj nardit, da bi čez dan bedel in zvečer/ponoči spal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1362
18.3.2011 10:46:41   
Teyla

Zgleda, da je res nek vpliv polne lune. Včeraj se je tud Teja drla in zvijala in ji nisem mogla pomagat. Sva ji dala kapljice, pa je bila noč mirna, ob 6h zjutraj pa še huje. Pa je bla lačna, ampak sploh ni mogla sesat, ker jo je tko zvijalo. Je imela nogice pokrčene do prsi, rokice stisnjene v pesti, jok pa tak, da ne vem no...user posted image
Jaz sem tud opazila, da če ne pijem dovolj, imam dosti manj mleka, pa Tejo ful bolj zvija. tako je blo včeraj, in zato je bla tud štala potem se mi zdi. Zda se že nalivam s čajem, mala mi pa spi v naročju.user posted image
Se pridružujem klubu enoročnih mamic.

little*miss u madonca, dobro da ti jo je uspelo tako hitro "obrnit" men bi se verjetno strgalo. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
18.3.2011 11:01:18   
little*miss

Aja, zdaj sem se spomnila da vas je par napisalo da vam je otroček zamenjal noč in dan. Ko bo prišlo tako daleč, da bote šle ob pol 10 zjutraj spat, spale do 4 popoldan, otrok šel spet do 8 spat, potem pa se bo zbudil in bo buden ceeelo noč do pol 10 zjutraj, takrat se mi boste smilile, prej ne To se mi je namreč zgodilo pri prvi.
Sem imela potem ob pol 11 zjutraj (po eni uri spanca) nareto budilko, in sem jo zbudila in jo probala držat pokonci. Vsaki dan malo, po enem tednu smo spali spet normalno. Ampak tisti teden je bil peklenski

omg.

ok. zmagala si. nikoli več se ne pritožim čez nobenega. user posted image user posted image user posted image

user posted image ti se lahko, ker imaš dvojčka user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
18.3.2011 11:03:50   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

user posted image ravno včeraj mi je rekla patronažna, da poln nosek (ki menda sploh ni tako zelo poln, kot se sliši) bolj moti starše kot pa otroke. če so muce vidne, jih naj pač potegnem vn (s koskom zvite vate, prej pa fiziološka v nosek), druga pa nj pustim pr mir...

je rekla, da imajo nekatere mamice navado vsak dan potegnat vse vn s tistim k gre na sesalc, pa je kj vidno al pa ne, pač preventivno. in pol je rekla, a bojo klistir jim tud naredle, pač preventivno user posted image user posted image

Ja, res se hudo sliši, pa gledat jih je težko user posted image Sem pa jaz samo enkrat probala z aspiratorjem in ker ni šlo nisem silila dalje. Ko vidim šmrkeljčka mu dam fiziološko noter in z vato, tako kot si napisala, drugače pa sem pustila in si mislila joj, kako je bogi user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
18.3.2011 11:04:49   
little*miss

Kako dolgo pa bote na tem koncu?

Ah, samo čez vikend. Si bom shranila tvojo št. Če ne za zdaj pa za kdaj drugič.

Zmenjeno. Uživajte pri tašči user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
18.3.2011 11:09:07   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

little*miss u madonca, dobro da ti jo je uspelo tako hitro "obrnit" men bi se verjetno strgalo. user posted image

Ja saj druga mi ni preostalo user posted image Sva pa itak bila z mojim sama kriva..pri treh mesecih je dobila vodene koze, in je imela visoko vročino zvečer. Pa sva si z mojim mislila kak je revica boga, in sva jo nosila in cartala. Pa se je navadila in je bila takrat budna. Potem pa sva imela cartanje, ko smo bili cele noči budni. user posted image Saj otroci hitro podležejo, samo vztrajen moreš bit user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
18.3.2011 11:12:07   
little*miss
Kaj se mi samo zdi ali so RR skup spravli? Mi že dolgo ni napisalo error, pa sem včeraj pravi spis napisala, pa zdaj sem tudi vmes imela dolgo odprto user posted image

Imam danes spet malo časa, ker Jan spančka, Tia je v vrtcu, vsi ostali pa so v službi user posted image Edino zdaj bom na brzino dala čufte kuhat in krompir olupila, da si pripravim za potem. Ko bom konec pa se bo mali zbudil za user posted image

Lep dan vam želim. Upam da bo vreme zdržalo in še bomo lahko šli potem na en kratek sprehod user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

Neposredna povezava do sporočila: 1368
18.3.2011 11:18:07   
Teyla

Kaj se mi samo zdi ali so RR skup spravli? Mi že dolgo ni napisalo error, pa sem včeraj pravi spis napisala, pa zdaj sem tudi vmes imela dolgo odprto user posted image

Imam danes spet malo časa, ker Jan spančka, Tia je v vrtcu, vsi ostali pa so v službi user posted image Edino zdaj bom na brzino dala čufte kuhat in krompir olupila, da si pripravim za potem. Ko bom konec pa se bo mali zbudil za user posted image

Lep dan vam želim. Upam da bo vreme zdržalo in še bomo lahko šli potem na en kratek sprehod user posted image

men se tud zdi, da je deloma porihtan, sam bom raje potrkala. user posted image

Naša tud sedaj spi ko ubita. Ponoči je spet 5 ur v kosu spala. user posted image Pa igralni center sem dobila včeraj, pa sem malo dala danes zjturaj tja samo za 15min, se je kar nekaj smejala in gledala igračke pa migala z rokicami. user posted image Ni pa še ugotovila, da so rokice njene se mi zdi, tako da je tisto boksanje bolj naključje. No zaenkrat ji je fajn, samo da je en bom predolgo tam puščala, pa bo vse kul.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1369
18.3.2011 11:34:35   
little*miss
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/video-najprej-zaprepraden-nato-nasmejan-do-uses.html
user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
18.3.2011 11:37:04   
Mišyka

Film?! Kaj je že to? Men se itak zvečer sploh ne da več neki tv-ja gledat, ker sem enostavno preveč izmučena. Po celmu dnevu ukvarajanja s tavečjim, dojenje, previjanje, mal pospravljanja zvečer ko gre tavelk spat mislim, da bom mal zadihala oz. se dol vsedla, potem pa tamala začne in ne neha vsaj do polnoči. Pol se pa parkrat pokaka, mal jo nafilava še po flaši če se nama zdi da rabi in spi celo noč oz. jo zbudim, če nisem preveč koma da še mene budilka ne zbudi - v bistvu sem skoz preveč koma, me more mož zbudit.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1371
18.3.2011 11:37:48   
Mišyka

omg.

Jst sem se pa lih kar... obljubim, se ne bom več  user posted image

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
18.3.2011 11:55:16   
Jo@n
Dan, se me še spomnite? user posted image

Za nami je prva posvetovalnica, Tinkara ima 4620g in 56 cm, peljal jo je očka, ker sem jaz morala na sodišče in mala se je ves čas pregleda drla kot user posted image , ker se je ravno tam spomnila, da je lačna za umret, pol ure prej ji je pa očka doma neuspešno tlačil flašo v usta, pa nič. Ja, pa zna piti po flaši, saj smo na začetku dodajali, tako da zihr ni pozabilauser posted image

Pomnoči spimo z 2-3 dojenji in kakšnimi 2 urami budnosti vmes... Pa se ne bom pritoževala, še recept za uspešno uspavanje najdem, pa bo. Aja, namakanje in glancanje v banjici ne deluje. Preverjenouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mija24
aja, zanima me kako ve  očistite madeže od kakeca

Sprat z mrzlo vodo, našpricat z rumenim meglio ali gel venišem, mal počakat pa dat normalno prat...

Če se zasuši, pa pomaga šele večkratno kuhanje (beri, gre dol po nekaj tednih uporabe in pranja user posted image )

Še dobr, de mam trebuh, de ga mal gor naslonim

Tale je pa svetovna!!! A se lahko pridružim klubu?

Dere se pa lahko iz 100 000 razlogov. Vroče, zebe, fravfa, lačna, napačna glasba za lahko nočuser posted image , vozelj jo žuli od benkice, preveč zaspana, ...

Dodajam še zbujanje pozornosti, crkljanje in imeti starše samo zase (to velja za primere, ko so doma še bratci in sestrice, ki gredo v večernih urah že spat). Potem se pa veselica začneuser posted image

Šibam pod tuš in k dermatologu, me je v P ena dr. opozorila na znamenje čudne oblike, ki ga v user posted image nisem opazila, da je drugačno, ker je na spodnjem delu trebuha (hm, le kako to?), pa ga grem malo pokazat. Upam, da bo vse bp.

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 18.3.2011 11:56:10 >

(odgovor članu mija24)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
18.3.2011 14:29:54   
valek

Hej!

No, pa mam tud jest mal cajta za dvoročno tipkanjeuser posted image . Čez dan vas ponavadi samo berem med dojenjem in kliknem citiraj na tistih postih, ki bi jih komentirala. Tipkam pa pol, ko mi znese.

Mi se pa jutri pakiramo v štajerski konec. Valek, little miss in ostale s tistega konca ... Če bo katera vidla enga hudo naloženega forda se vlečt po cesti, mi pomahajteuser posted image . Dva otroka, pes, voziček, prenosna postelja, morje cunj, hrana, flaške ... Pa še svakinji peljemo cunje, ki jih je ta večji prerasel, ker je nečak ravno nekje na sredini med našima po starosti, pa mož mora vzet kufer z orodjem in kolo!!!!!!!, ker ga je obljubil mami (mojega starega namreč). Sicer mamo res karavana in strešni kufer ampak tole bo najbrž kar za slikatuser posted image user posted image user posted image

hehehe si me nasmejala s tole prtljago....ja mahala bi že sam dvomim da se vidimouser posted image ....
drugače pa kar se tiče kakcov, js po večini perem svetlo na 95, barvno pa na 60, dam noter sam pralni gel in mehčalec baby silan sensitive, pa vedno opere dol kakce,...ne dodajam nič za fleke...

no mi smo tudi danes slabo spali...je ene dve ure ponoči imel mali fešto, ni hotel zaspati, pa kr neki ga je zvijalo,...ni pomagalo nič,....js pa tak zaspana, da sm komaj vstala in vmes skoraj zaspala med dojenjem...

vedno se veselim viknedov,ko vem da bo moj zraven oba cela dneva in mi pomagal malo več...user posted image ....
no včeraj sm si naprosila mamo, za 3 urce,da ga je počuvala sm šla lahko po trgovinah kupit kar je bilo nujno, pa steznik sm si kupila za trebuh...
je kr fajn malo se umaknit od vsega tegauser posted image

smo se pa včeraj prvič kopali,so nastale take lepe fotke, mali je užival sto na uro...
user posted image user posted image

evo zdaj sm sama mali je nahranjen, kupčka pa ne gre in ne gre podreti...kr neki jamra in ga zvija....js pa nevem kaj bi še...rada bi da mi zaspi,da še kaj ponaredim po bajti in se stuširam,kar mi še danes ni ratalo....
uh evo zdaj se je pokakal...mogoče je bilo to potrebno...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
18.3.2011 16:06:19   
trsica

omg.

user posted image ti se lahko, ker imaš dvojčka user posted image

ti povem, da pol toliko nista zahtevna, kot ta prvi user posted image  zaenkrat user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Ime
Ela123

Ali vam je všeč ime Danijela?

Da (24%)

Ne (76%)

Število vseh glasov: 345

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!