|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
16.3.2011 10:08:39   
3masha
Coccinella, upam da čimprej ponovno zagledaš plusek!user posted image

Jaz sem pa zdajle nekako takole: user posted image , sem včeraj šla s hčerko spat ob 19.30, in se je zbudila ob 6ih, potegnila do 6.30. Drugače mi še ni niti ene noči cele prespala, največ kar spi, so 3 ure skupaj, potem pa jok...spi pa zraven mene. Vse smo poskusili, in to je edini način da spi, kolikor toliko. In seveda me je pol noči na wc tiščalo, in nisem mogla it - mala bi se lahko skotalila tačas s postelje. Me je zjutraj kar odneslo na wc, ko sem jo oblekla. Mojega namreč ni bilo doma, je včeraj šel na drug konec Slovenije naš avto peljat, za tehničnega, registracijo itd. in je pri mojih starših prespal. Mala ga pa že pogreša...cele dneve ga kliče.

Me kar malo skrbi, kako bom z dvema malima otrokoma spala na isti posteljiuser posted image  . Se bomo selili poleti, nevem še kam, in nimam pojma kakšna bo tam situacija.

Razgrajačka, še vedno držim pesti!

Ja, na tale prvi pregled je pa res težko čakati...pri hčerki sem vsak teden bila skoraj na urgenci, tako da sem imela veliko prvih pregledov (v 1.tromesečju). In ona je vedno bila čisto ok, jaz pa skoz krvavela. Razmišljam,d a je imela psiha veliko zraven, ker me je bilo grozno strah SS, ker je bil že prvič. Se mi zdi da sem v tej nosečnosti flegma bolj.

Indijana, bomo morale zdržatuser posted image , jaz tudi kar odštevam...še 15...

(odgovor članu buši1980)
Neposredna povezava do sporočila: 351
16.3.2011 10:20:29   
vodnarka22
zdravo!user posted image user posted image

coccinella tudi jaz držim pesti da čimprej spet zagledaš user posted image !

Razgrajačka zate pa tudi držim pesti!

zdej bi se vam pa končno tudi jaz pridružila, iz firbca danes zjutraj naredila 3 dni pred M test in je bil rahlo +user posted image , tako da smo končno zagledaliuser posted image . še kakšne tri dni bom počakala, še enkrat test naredila in poklicala mojo G.
za seznamček pa: to je moja druga nosečnost, stara 22 let, sem iz okolice logatca, za prvi pregled pa še sporočim.

lpuser posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 352
16.3.2011 10:42:31   
voxaja
Coccinela, tudi jaz držim pesti zate, da boš kmalu user posted image in da bo vse ok.

Vodnarka 22, čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image in dobrodošla.
Zdej nas je pa že kar nekaj novemberk Upam, da se ne bo nobena več poslovila in bomo skupaj vztrajale do konca.

3masha, boga da se moraš tkole matrat ponoč. Če pa daš hčerkico v svojo postlco pa noče spatuser posted image bi blo dobr neki poštudirat, da se boš vsaj naspala, sploh zdaj ko si user posted image in še bolj rabiš kvaliteten spanec.
Moja pupa je zdaj pri 10 mescih šele začela spati po celo noč brez hranjenja, s tem da se tudi še kdaj ponoči zbudi, tako da redko katero noč celo prespim. Mam pa vsaj srečo, da mala spi  v svoji posteljci, drugače se jaz ne bi nič naspala.

Komaj čakam drug teden, da bom vidla svojga user posted image . Kar se tiče slabosti- še kar nič. Saj ne da se pritožujem ampak se mi res zdi čudno, ker sem v prvi nosečnosti v tem tednu že bruhala kot vidrauser posted image user posted image Je pa res, da pravijo da nobena nosečnost ni enaka in upam, da se bom slabosti izognilauser posted image zdaj tudi ne bo časa za počivat, ker mi moja 10 mesečna navihanka ne pusti počivatuser posted image

Malo za hec: a je katera gledala kitajsko karto za spol otroka? Pri meni je prvič držalo je res punčka, sedaj pa mi kaže fantka, pa bomo vidli če je res user posted image

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu vodnarka22)
Neposredna povezava do sporočila: 353
16.3.2011 10:45:51   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: _perla_

jernejav.. želim ti, da se čimprej pozdraviš! Kaj pa je to Andeo virus?

Adeno virus je podobno rotavirosu, le v lažji obilki in se lahko pojavi v 40 oblikah, ali udari na prebavila ali na dihala, izpuščaji, visoka vročina, vnetje grla in ušes...
Pri nas je mali imel vse od tega, le vnetja ušes ne, jaz pa le bruha in driskam, a že gre na bolje. Le dovolj moram pit da ne dehidriram.
Včeraj sem se naročila na prvi pregle in ga imam 12.4.user posted image

coccionella user posted image user posted image  user posted image user posted image

razgrajačka user posted image user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 354
16.3.2011 11:11:19   
Cari
No tako, prav vesela sem, da se vam lahko pridružim. Smo že kar malo nazaj zagledali plusek, PDP 07.11. - sem videla, da še ni "zaseden", je to moja tretja user posted image , doma pa imam že eno šestnajst mesečno navihanko, novembrko 2009 (je imela PDP dva dni prej kot je sedaj user posted image ).
Včeraj sem imela prvi pregled in je pokazalo daje vse ok. Smo še majčkeni, za 6 tednov in en dan, a nam srček že veselo bije. Malo me je strah, ker sem imela dva meseca nazaj SS v osmem tednu, a skušam biti pozitivna, da tokrat pa bo vse ok.
Naslednji pregled imam skupaj z NS 22.04.

LP

Cari

(odgovor članu 3masha)
Neposredna povezava do sporočila: 355
16.3.2011 11:42:11   
Kamca
Najprej lepo pozdravljene vse nove novemberske user posted image user posted image

Razgrajačka tudi jaz držim pesti, da se vse dobro izzide... pa bravo za pozitivno naravnanost. user posted image

Coccinela očitno je že moralo biti tako... tudi jaz držim pesti, da čimprej spet ugledaš user posted image user posted image

Pa še za seznamček: končno sem dobila datum za prvi pregled in je šele 5.4. user posted image še dolge 3 tedne bo treba počakat user posted image user posted image

Kako ste kaj danes na ta deževni dan? user posted image

(odgovor članu 3masha)
Neposredna povezava do sporočila: 356
16.3.2011 11:49:16   
vodnarka22
voxaja tudi mi smo pri prvi pogledali kitajsko karto spola in je pokazala punčko in čez 9 mesecev smo res dobili punco, zdej sm pa tudi iz firbca pogledala kaj bo in je pokazalo fanta, zdej pa da vidimo če bo tudi tokrat zadelo.

cari držim pesti da bo tokrat vse ok, kar imeja pozitivne misli.

3masha vem kako je to k je treba takole vstajat, mi imamo tudi doma 8 mesečno punco in je tudi že lepo spala cele noči brez hranjenja, zdej zadnja 2 tedna pa se non stop zbuja (na 2 uri), in sem zjutraj ko zombi cela zaspana, mala pa navita in naspana. ampak mislim da bodo pri nas ssamo zobki in upam da boo vse to hitro minilo.

drugače pa  jst nimam nevem kakšnih znakov, razen velike utrujenosti in neprestano mi je vroče, kar potim se
pa ve že imate kakšne znake?

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 357
16.3.2011 12:55:35   
vodnarka22
pozabila dodat za seznamček  moj pdp- po mojih izračunih naj bi bil 26.11.2011

Neposredna povezava do sporočila: 358
16.3.2011 13:20:46   
coccinella
Hvala punce za vse tako spodbudne besede!

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 359
16.3.2011 16:03:55   
razgrajačka
Hvala punce, zlate ste, ampak lahko nehate držat pesti in me zbrišete iz seznama, ker je bilo danes ponoči kar ornk vse skup in mislim, da se bo samo lepo sčistilo (kar je bilo drugo na listi mojih želja - če se že prva ni uresničila, bom vesela, če se vsaj druga:). Pa ne morem vse sreče porabit že predno se dete rodi - je še ogromno rabijo, da se ne razbijejo, ko začnejo plazit na vsemogoče kose pohištva, wc školjko,... Tako da nekaj sreče mora še ostatuser posted image .

Danes sem veliko boljše, tudi v službi sem bila lahko že kar lepo produktivna (ker včeraj sem delala dolgo in nisem kaj dosti naredila, mi je bilo ful težko se sestavit - danes sem delala normalno in veliko naredilauser posted image ). Je veliko lažje, ko veš, pri čem si, pa tudi ko vse skup manj boli in je tahudo že za mano, je potem lažje. Včeraj sem se zjokala očiju na širokih ramenih in sploh je bil ful fajn, naredil krasno kosilo in dal ful lepo pripravil vse, celo prt je dal na mizouser posted image (na splošno ga ne uporabljamo, ker malidve vse takoj posvinjata in se ne splača) in sploh me je crkljal cel dan, pa malidve je krotil, potem sta pa celo dali malo mir, da sva se lahko malo stisnila v miru (kar pri nas ni glih pravilo, da ib dali toliko časa mir;) in mi je bilo potem ful lažje.

Malima sem razložila, da zaenkrat še ne bo dojenčka in da če kakega hočeta, morata dat mir ponočiuser posted image . Jima ni bilo nič hudo, tavelika je vse takoj dojela in ko sem ji umivala zobe, je že koristila gužvo: zdaj me pa lahko dvigneš mami, ko ni dojenčka notuser posted image . Mula mala, hehe. Itak sem jo dvignila, hehe - koristim gužvo tudi jaz, če ravno lahko dvigamuser posted image .

coccinela, žal mi je, da si se mi pridružila, ampak mogoče se pa srečava še kdaj na kakem drugem forumuuser posted image . SS ni fajn, ni pa najhujše, kar se ti lahko zgodi. Boljše 3 ss kot en umetni, po moje... Ti pošiljam en velik user posted image in upam, da se še kje srečava.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 360
16.3.2011 20:03:12   
lollypop
joooj kaj se je pa to zdaj začelo.... razgrajačka, coccinella user posted image user posted image user posted image

lepo, da vse to prenašata z veliko pozitivnih misli, drugače je verjetno vse skupaj samo še težje... želim vama da čimprej zagledata nov user posted image in da takrat obstane vseh 9 mesecev user posted image

no meni so se končno začeli malo kazati znaki, da sem sploh user posted image ... zdaj imam že ene dva dni malo bolj napete in boleče prsi, sploh ko hodim po stopnicah jih čutim user posted image pa slabosti, ni sicer hudo, ravno toliko da čutim rahlo slabost, dokler nekaj malega ne pojem, potem je pa takoj boljše... tako da sedaj pa imam izgovor, da cel dan nekaj jem user posted image ... no saj, kile mi pa tud kar grejo gor, to se mi pa prvič ni tako hitro dogajalo user posted image bo že res kot pravijo, da se v drugo hitreje pozna (no vsaj jaz se s tem tolažim user posted image )

ja pa seveda dobrodošle nove user posted image   user posted image čim lepšo in mirno nosečnost vam želim

Natka23: upam da je bilo vse OK na pregledu in da si že videla svojo pikico...

jaz grem še malo na kavč, pogledat če je kakšen film po TV.. sicer pa itak zadnje čase po 5 minutah trdno spim..  zvečer sem pa res čist uničena in samo user posted image   no, če sklepam po prvi nosečnosti, tale utrujenost mine po prvem tromesečju user posted image

Carpe diem

(odgovor članu razgrajačka)
Neposredna povezava do sporočila: 361
16.3.2011 20:21:07   
Natka23
Oj oj

No pa moj raport:

naj povem, da sem danes doživela šok, jah zjutri grem v službi na  wc in zagledam rjav izdedek na spodnjicah, in ko se obrišem na wc papirju, itak sem takoj klicala g, se mi sestra javi in pravi, da je vse to normalnouser posted image (v prvi nosečnosti tega ni blouser posted image ).Svetovala mi je naj ničesar težkega ne dvigujem in če bo krvav izcedek grem kar na ginekološki oddelek.Hb ga ni blouser posted image user posted image user posted image user posted image malo rjavega še, ampak nič strašnegauser posted image

No PREGLED: v galvnem g jaz to povem in baje je nek vgnezditven izdekek touser posted image user posted image Bo že držalouser posted image
No naš bebek je velik kot zrno riža srček pridno bije in celo tist obroč se je videl, ki lahko kao napove, da bo to zdrava nosečnost in donošena, zato da se ga vidi tudi ona naroča v 6 tednu.

NASLEDNJI PREGLED IMAM:  6.4-kontrolni, potem pa konec aprila nuhalano pri njejuser posted image user posted image No in z datumom 6.4 nastopim bolniško, ker pač delam delo kakršno delamuser posted image

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 362
16.3.2011 20:21:25   
Natka23
VSE NOVE DOBRODOŠLEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 363
16.3.2011 20:55:11   
lollypop
Natka23 user posted image   user posted image   user posted image super za čudovite novičke... samo da je vse v najlepšem redu.. drugače pa itak, glede na tvoje delo je res najboljše da greš čimprej na bolniško in se ne izpostavljaš...

Carpe diem

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 364
17.3.2011 7:32:59   
vodnarka22
dobro jutro punce!

razgrajačka upam in držim pesti da čimprej zagledaš user posted image .

no pri nas pa nismo ponoči nič spali, naša punca se je celo noč zbujala in jokala(upam da so samo zobki in bo minilo) user posted image , no ko je pa ona spala je pa mene trebuh tako bolel da je blo za znoret. ampak tko je blo tud v prvi nosečnosti in upam da je to normalno.
na wc me pa tudi skos tiščiuser posted image

kako ste pa ve preživele noč?

lep dan želim vsemuser posted image

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 365
17.3.2011 8:51:49   
buši1980
natka23  super za pregled user posted image  user posted image  user posted image sem prav vesela, takih lepih novičk, upam da jih bo sedaj čim več.

Neposredna povezava do sporočila: 366
17.3.2011 9:58:22   
_perla_
user posted image

PDP, nick, starost, število user posted image , število user posted image , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj

30.10.
anilu, 2 , 1 , 14.3., 13.4., Velenje

31.10.
pingi, 31 let,  3 , 2 , 15.3., 6.4., okolica Lj.

1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 24.3., Gorenjska
cassy, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 25.2., Maribor

2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.3., Primorska

3. 11.
_perla_, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.4., Štajerska
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 25.3., Primorska

4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image

5. 11
.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 31.3.

6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 8.4., Ljubljana

7.11.
Cari, 3 user posted image , 1 user posted image , 15.3., 22.4., 22.4.

8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , 4.4.
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 30.3., Štajerska
amarnat, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 4.4., Mariborsko okrožje

9.11.
Natka23, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 16.3., 6.4., Šmartno ob Paki
smeška83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.3., Gorenjska

živetijelepo, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 25.3.

10.11.

lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 31.3., Gorenjska
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image

11.11.
12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
Kamca, 1 user posted image , 0 user posted image , 5.4.

13.11.
14.11.
15.11.
buši1980, 30 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 11.4.

16.11.
jernejav, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 12.4.
voxaja, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 23.3., Posavje 

17.11.
Anonimna LJ, 2 user posted image , 1 user posted image , 7.4.

18.11.
tassika, user posted image , 1 user posted image

19.11.
20.11.
21.11.
22.11.
23.11.
24.11.
25.11.
26.11.
vodnarka22, 22 let, 2 , okolica Logatca

27.11.
28.11.
29.11.
30.11.
x.11.

m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 22.3., Celje
teodora75, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 18.3, Ljubljana
jagodaaa, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.4., Novo mesto
indijana, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 8.4., Velenje
Maja_V., 33 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 23.3.
binchy2011, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 8.4., Štajerska
ency, user posted image , 0 user posted image , 8.4.
puncha, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 22.3., Gorenjska

frnikola982, 15.3.

SKUPAJ NAS JE user posted image : 36

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image Medea10 user posted image
user posted image coccinella user posted image
user posted image razgrajačka user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
      - nosečnica.si                             - babybook.si
          - noseča.com                             - pregnancy.org
    - bibaleze.si                               - bambino.si
                     - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
    - novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
   OTROŠKA IMENA
   ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 367
17.3.2011 10:17:15   
3masha
ragrajačka, žal mi je da ti tale november ni usojen...! upam da ti uspe urediti stvari tiste kot si želiš glede službe, čez dober mesec pa ti želim en lep plusekuser posted image !

vodnarka22, pri nas ista noč - sicer pa smo že navajeni, tako da ne bo problem pri dveh, spati tako ali tako ne znam večuser posted image

dobrodošle noveuser posted image !

no, končno lahko rečem, da samo še 2 tedna do pregleda...user posted image

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 368
17.3.2011 11:49:04   
buši1980
Punce eno vprašanje, kaj vas vedno enako bolijo prsa, mene so danes zjutraj tako da sem težko modrc oblekla, sedaj me pa skoraj ne več nič user posted image . Se še kateri to dogaja?

(odgovor članu 3masha)
Neposredna povezava do sporočila: 369
17.3.2011 13:19:21   
_perla_
buši..mene so do prejšnjega tedna kar precej bolele. Ponoči še posebej. Ta teden pa je to minilo, samo slabooo mi je grozno, tako da nič ne spravim vsebe... Mislim, da ni nič narobe, če se to malo spreminja - da enkrat bolijo, enkrat pa ne.. 

(odgovor članu buši1980)
Neposredna povezava do sporočila: 370
17.3.2011 13:23:12   
buši1980
hvala _perla_,user posted image jaz sem mal bolj panik po naravi, pa sej ne da so me čist nehale, ampak manj boljo, ker zjutraj in ponoči so me kr fajn... mi ni pa skoraj nič slabo, razen ko sem lačna, ali pa preveč sita user posted image , kdaj so tebe začele dajati slabosti?

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 371
17.3.2011 13:28:53   
cassy
joj ko vse tole berem....sem ful žalostnauser posted image ....škoda, za vas, ki ste izgubile pikico....jaz bi verjetno kar zbolela še bolj....
jaz sem še ta teden na bolniški, potem pa v ponedeljek nazaj v službo.....ne morem več cele dneve poležavat, pa nič migat.....zaj sem se naležala in razvadla, da cele dneve ležim, zdaj bo pomoje kriza drugi tedenuser posted image .....
sem gledala kitajsko napoved spola....naj bi imeli fantka....pa sej ni važno kaj je, samo da je zdravo....
29.3. imam prgled in takrat dam kri pa materinsko dobim....pa se bom takrat naročila na ns....ktera ve, koliko stane?

(odgovor članu buši1980)
Neposredna povezava do sporočila: 372
17.3.2011 13:34:51   
vodnarka22
cassy nuhalna stane 72€, vsaj novembra 2009 ampak mislim da niso nič spreminjali, vsaj bistvene razlike ni.user posted image

(odgovor članu cassy)
Neposredna povezava do sporočila: 373
17.3.2011 14:22:31   
3masha
Cene za nuhalno so različne, jaz sem dala 60e leta 2009. In cenik je še vedno isti za letos (Dravlje, LJ). Res pa da nisem naročala CD-ja, kar je še precej evrov zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 374
17.3.2011 15:04:03   
_perla_
IZVIRNO SPOROČILO: buši1980

hvala _perla_,user posted image jaz sem mal bolj panik po naravi, pa sej ne da so me čist nehale, ampak manj boljo, ker zjutraj in ponoči so me kr fajn... mi ni pa skoraj nič slabo, razen ko sem lačna, ali pa preveč sita user posted image , kdaj so tebe začele dajati slabosti?

Zdaj sem po mojih izračunih v 8.tednu in ta teden so se mi začele pojavljati tudi slabosti. Upam, da čimprej izginejo..

IZVIRNO SPOROČILO: cassy

29.3. imam prgled in takrat dam kri pa materinsko dobim....pa se bom takrat naročila na ns....ktera ve, koliko stane?

Čisto odvisno, kam greš na NS. V MB stane pri Dr. Pelkičevi 60 evrov, če pa želiš imeti še CD, pa moraš dopalačti 10 evrov..

(odgovor članu buši1980)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......