|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
19.3.2011 12:22:59   
Natka23
vprašanje KAKE IZKUŠNJE IMATE Z BOLNIŠKO IN KOMISIJO, KOLIKO STE BILE OMEJENE?????

(odgovor članu buši1980)
Neposredna povezava do sporočila: 401
19.3.2011 13:50:24   
tassika
Jaz imam z njo slabe izkušnje. v prvi user posted image  sem bila celih 5t na komisijski bolniški, vsakič znova sem do zadnjega čakala odločbo. Nazaj delat so me poslali v 16t, nato sem po morfologiji ostala doma zaradi možnosti predčasnega poroda in krajšanja MV, pa so me spet poslali delat v 7m, to pa sem potem zrihtala z dopustom in navadno bolniško. Vglavnem še to kar sem jo pa dobila pa je pisalo strogo ležanje in mirovanje na domu. Aja rodila sem potem 4t prej, ravno ko sem nastopila s porodniškouser posted image . Zdaj niti ne računam na kaj bolniške, niti je nočem, pod vsemi temi pogoji kar sem jih imela in živčno vojno.

Drugače pa nekih nosečniških znakov nimam, je pa res, da sem šele v 6t. Prejšnjič sem začela bruhati na dopolnjen 8t in bruhala do 15t. Rahlo mi je slabo, ko sem preutrujena ali lačna. pa saj niti nima veliko časa mislit na to, tamala doma + služba = rezultat, da se tudi na pregled nisem še naročila. Vedno falim urnikuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 402
19.3.2011 16:33:41   
lakaya
Ojla moje so user posted image

Nadka 23 se strinjam s Tassiko. Tud jaz sem imela leto in pol nazaj HUDE probleme z komisijo user posted image   Krvavela sem, pa so me vseeno pošiljali nazaj v službo, ne glede na to, kaj sta napisala moj osebni zdravnik in G.    Groza!!!! Jaz sem se nato na vsako odločbo pritožila z novim izvidom G, v službi pa so mi za ta čas pisali LD ali minus ure ( res so bili  vsaj oni kul user posted image  ) k drugač bi mogla hodit v službo do odgovora na pritožbo user posted image  V glavnem v tej user posted image  upam, da mi ne bo treba se z njimi ubadat, ker gre cel kup živcev user posted image    Srečno tebi user posted image

Kitajski koledar spolov : meni so obakrat zadeli, da bo user posted image  Zdaj nej bi bla pa še ena user posted image  pa da vidno user posted image  ( k jaz in moja 10-letnica ) navijava za še eno bejbo user posted image  A se bo mojmu mešalo  HIHIHI

Trebušček : Ja meni se v prejšnji user posted image  ni poznalo praktično nič do enega 22 tedna, sem lahko čisto vse oblekla user posted image  Tokrat se mi pa že zdej mal pozna, a je to verjetn od tega, k se 2 zaporedna nosečnost prej pozna ??? A ktera ve user posted image

Lep vikend user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 403
19.3.2011 19:45:44   
Anonimen
oj

jz mam pa s komisijo dobre izkušnje. so mi podaljšali točno za tok kot je predlagala G. bila pa sem na bolniški od 6 tedna do ene 16. zarad slabosti in krvavitev. sem shujšala na 42 kg. so me skor v bolnico poslali.  pa niti enkrat me niso prišlo kontrolirat. mene je bilo najprej mal strah, pol sem bila pa več al manj kr na morju ker je bilo glih poletje. mi je osebna zdravnica v karton napisala da priporoča gibanje tko da se nisem obremenjevala.

slabost - mi še ni tolk, čeprav včeri zvečer sem imela bližnje srečanje z wc. mislim da se mi je prejšnjič začel okol 8 tedna. pa je trajal nekje do 13. mah upam da bo tokrat v mal manjši meri.

kitajski horoskop - prejšnjič je napovedal fantka pravilno, zdej tud kaže tako ampak jz vseen upam na bejbo.

sva pa dons povedala našim in so ful veseli, jutri pa še tašči. bo pa čist divje, ker avgusta dobijo druzga dojenčka pri od moža bratu. tako da bo pestro

lp
anonimna LJ

(odgovor članu lakaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 404
20.3.2011 8:43:00   
Zojatisa
Žvjo punce upam da se vam lahko pridružim, kajti delala sem dva testa in oba sta pokazal takoj močen plusek, tako da mislim da je to to.
Pregled imam pa 1.4, tam mi bojo uradno potrdil kako in kaj samo upam da je vse ok.
Končno dočakala ta plusek po skoraj 10 letih in to brez umene kar z tabletam Klomifen v prvem krogu.
Upam da me sprejmete medse in da si delimo izkušnje, ter dodate v seznamček.
lep pozdravček

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 405
20.3.2011 8:46:04   
Zojatisa
Anonimna tudi pri nas dobimo že julija enga mičkenga fantka od brata punca bo rodila.
Tako da bo pestro vse skupav v sorodu bo pa 5 otročičkov.
Tudi jz sem za foro pogledla kaj pokaže kitajski horoskop in mi je pokazal punčko, bomo vidl čeprav mi je vseen sm da bo
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
20.3.2011 8:52:03   
amarnat
Pozdravljene!

Vidim, da je tema bolniška - s tem nimam izkušenj, sem pri prvi user posted image  delala do zadnjega, brez težav... in upam, da bo tudi tokrat tako user posted image

Kar se pa tiče nosečniških oblačil vam predlagam, da stopide do Two Way  - imajo trenirke - hlače - s takšnim "nosečniškim" pasom, ki se kasneje razvije po trebuščku, prav takšne, ki jih prodajajo za nosečnice. Cena pa je 18, 90 eur, kar je dosti manj, kot prav nosečniška trenerka. Imajo pa tudi 3/4 varianto. Sem jih kupila in so super, ker tudi ne dobim nobenih kavbojk več nase in mi je ful čuden filing, ker ne maram preveč trenerk.
Imam pa tudi zelo slabo izkušnjo z La Vie - sem kupila kavbojke, zanje odštela 54 eur in po drugem pranju so bile razbarvane, polne nekih belih črt, da jih nisem več oblekla... toliko o neki "kvazi" firmi. Sem jih dala raje šivat, imam znanko šiviljo...
Drugače, pa ima Eleclerc tudi nosečniška oblačila... zaenkrat bom potrpela s trenerkami, kasneje, ko bo toplo, pa si bom privoščila še kakšno krilo user posted image

perla ali si se že naročila pri dr. Pelkičevi (prvič sem bila tudi jaz pri njej) - zanima me koliko prej se je potrebno naročiti...

Po kitajski napovedi je prvič kazalo na user posted image  in jo imamo doma, zdaj pa kaže na user posted image . Kakorkoli, bomo zelo veseli user posted image

Berem, da imate nekaj novemberčkov že doma... kako pa ste izpeljale dopust. Dopustujete kot ponavadi? Malo me je strah, da bi bilo kaj narobe... promet, kakšne krvavitve, glih si ne želim roditi na Hrvaškem user posted image  Po mojem bomo kar lepote Slovenije odkrivali user posted image .

Ima še katera takšne pomisleke ali pretiravam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 407
20.3.2011 10:07:31   
vodnarka22
Zojatisa dobrodošla in čestitke za +!user posted image

tud jst nimam izkušenj z bolniško v nosečnosti.1 nosečnost je bla do konca normalna in zdrava, upam d abo tako tudi naprej.
me pa zelo boli hrbet, sploh pa zjutraj ko vstanem

cari mi tudi  še nismo povedali nobenemu, bomo po prvem pregledu. sicer pa tako da bomo naši punci naročili majčko kjer bo pisalo : NOVEMBRA POSTANEM VELIKA SESTRICA!
kako boste pa ve povedaleuser posted image

(odgovor članu amarnat)
Neposredna povezava do sporočila: 408
20.3.2011 10:19:19   
diamantina
Dan!

Pri nas kot zmeraj pestro. Tamali je malo pri naših, itak imava samo 5 minut peš do njih (res je fajn, ko imamo tako skupaj hiši), jaz sem pa presadila ene narcise, pa malo pločnik pometla, drugače pa sploh ni zunaj za bit. Ta veter je tako mrzel in še kar močno piha. Zdaj pa grem delat špinačo, pire in hrenovko za tamelga (že zjutraj je to hotel jestuser posted image ), nama pa picoooooo. Tako se mi je lušta, njami. Se mi zdi, da zadnje čase res veliko pojem. Včeraj se mi je moj kar čudil ob kosilu, sem zmazala več kot on, pa me je dobesedno pol manj skupaj kot njega (imava razmerej 98 proti 51user posted image  - nu upam, da bo pri tem ostalo tudi po porodu).   

Bolniška - če ni res nujno, je ne koristim. Upam, da mi ne bo treba nič v bolniško. Pri 1. N sem delala kot študentka do konca (sicer pri mojem možu), na PDP sem imela pa še tazadnji izpit in konzultacije pred zagovorm diplome (no, ta se je zavlekel tri mesece po porodu). Bila sem zelo aktivna, sploh ne vedela dobro, da sem noseča. Bila pa sem tri leta mlajša in se kar pozna. NIti na pamet mi več ne pride, da bi po 30. imela še kakšnega otroka ... da bi pa takrat imela prvega, o ne. K sreči sem imela možnosti to opravit v skoraj prvi polovici dvajestih. user posted image  Samo tega še pa konc, ker se več ne vidim sredi tridesetih med kupom plenic. user posted image

Dopust - bomo šli, če ne bo kaj narobe. Sicer še ne vem kam, najbrž kam blizu slo meje.

Znaki - utruuuuuujeeeeenooooost in občasne slabosti, seveda pa mozolji in suha koža. Sam kolkr se spomnim, sem tiste čudne slabosti prvič dobila nekje v 8. tednu, pa do 12., 13. tedna. Pa ni bilo sile in upam, da bo tudi torkat tako, ne bi se pa branila, če jih sploh ne bi bilo.

Porod - prvič z EA, tudi tokrat se bom zanjo odločila, mi je bilo zelo kul, nobenih bolečin, samo "kakat" sem šla na koncu in to je bilo to. user posted image  

Imejte lep dan pa mal ven pojdite, se preluftat, prav paše.

DIjo!

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 409
20.3.2011 10:57:32   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: amarnat

Berem, da imate nekaj novemberčkov že doma... kako pa ste izpeljale dopust. Dopustujete kot ponavadi? Malo me je strah, da bi bilo kaj narobe... promet, kakšne krvavitve, glih si ne želim roditi na Hrvaškem user posted image  Po mojem bomo kar lepote Slovenije odkrivali user posted image .

Ima še katera takšne pomisleke ali pretiravam...

jaz mislim, sda ne pretiravaš, sem pa jaz drugega mišljenja, da bom pač poletje izkoristila, če bom že domauser posted image

(odgovor članu amarnat)
Neposredna povezava do sporočila: 410
20.3.2011 10:59:35   
Natka23
bolniška to žal tudi ni bila moja želja, no vsaj tak zgodaj ne, amapk se pa zavedam, da nimam izbire glede na poklic, ki ga opravljam.Otrok je prviuser posted image

porod skoraj naravni, pač 14 dni čez rok, tisto kar so mi dali pa ni prijelo.user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 411
20.3.2011 11:05:28   
tassika
Jaz sem pa zbolela, nos mi spušča, pa grlo me tako boli, vse preživim, samo bolečega grla ne. A ima katera izkušnje, a lahko konzumiram kapljice 31. Bila v lekarni, ne smem nič, to sem pa pozabila vprašat.

Dopust, prvič sem bila doma, ker sem bila na bolniški. Letos gremo na hrvaško, ker je malo bližje, lani smo bili v grčiji. če je vse ok, pomoje ni potrebe po strahu.

Porod, 4t prej odtekla voda, iz domžal pa do šmartinke, tiste ki ste iz tega konca vseste, da je do tja dobri 15min, dobila svoje popadke, rodila v 4 urah, brez vsegauser posted image . Drugič upam na enak scenarijuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 412
20.3.2011 20:14:05   
vodnarka22
pri meni je bila pa porod takle: zvečer ob 21.00 dobila popadke, me moj pelje v porodnišnico, ko prideva tja kot da bi jih odrezal NIČ, me pošljejo domov, naslednji dan zjutraj pa spet bolečine v trebuhu in grozno špikanje v križu. spet gremo v P me priklopijo na ctg, popadkov spet nikjer tamala pa 185 utripa. hitro vsi zagnali paniko, najprej me napotili v operacijsko za cr, ampak cr nisem hotla in so mi rekli: gospa če rodite v 4 urcah bo ok, čene naredimo cr. pošljejo me v porodno in rodila sem v 3.20 urah.jupiii nobeneda cr. tamala se je že v trebuhu pokakala in popila vso tisto vodo, zato pa je imela toliko utrip, ampak hvala bogu vse blo ok.

dopust pa bomo vidli, najbrš bomo šli kam na morje ampak vrjetno kje bol blizu.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 413
21.3.2011 5:29:28   
_perla_
user posted image

PDP, nick, starost, število user posted image , število user posted image , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj

30.10.
anilu, 2 , 1 , 14.3., 13.4., Velenje

31.10.
pingi, 31 let,  3 , 2 , 15.3., 6.4., okolica Lj.

1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 24.3., Gorenjska
cassy, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 25.2., Maribor

2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.3., Primorska

3. 11.
_perla_, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.4., Štajerska
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 25.3., Primorska

4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image

5. 11
.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 31.3.

6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 8.4., Ljubljana

7.11.
Cari, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 15.3., 22.4., 22.4.

8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , 4.4.
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 30.3., Štajerska
amarnat, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 4.4., Mariborsko okrožje

9.11.
Natka23, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 16.3., 6.4., Šmartno ob Paki
smeška83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.3., Gorenjska

živetijelepo, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 25.3.

10.11.

lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 31.3., Gorenjska
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image

11.11.
12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
Kamca, 1 user posted image , 0 user posted image , 5.4.

13.11.
14.11.
miskica1983, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 5.4., Ljubljana

15.11.
buši1980, 30 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 11.4.

16.11.
jernejav, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 12.4.
voxaja, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 23.3., Posavje 

17.11.
Anonimna LJ, 2 user posted image , 1 user posted image , 7.4.

18.11.
tassika, user posted image , 1 user posted image

19.11.
20.11.
21.11.
22.11.
23.11.
24.11.
25.11.
26.11.
vodnarka22, 22 let, 2 , okolica Logatca

27.11.
28.11.
29.11.
30.11.
x.11.

m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 22.3., Celje
teodora75, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 18.3, Ljubljana
jagodaaa, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.4., Novo mesto
indijana, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 8.4., Velenje
Maja_V., 33 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 23.3.
binchy2011, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 8.4., Štajerska
ency, user posted image , 0 user posted image , 8.4.
puncha, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 22.3., Gorenjska
Zojatisa, 1.4.
frnikola982, 15.3.

SKUPAJ NAS JE user posted image : 38

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image Medea10 user posted image
user posted image coccinella user posted image
user posted image razgrajačka user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
      - nosečnica.si                             - babybook.si
          - noseča.com                             - pregnancy.org
    - bibaleze.si                               - bambino.si
                     - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
  - novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
   OTROŠKA IMENA
   ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 414
21.3.2011 5:32:06   
_perla_
IZVIRNO SPOROČILO: amarnat

Kar se pa tiče nosečniških oblačil vam predlagam, da stopide do Two Way ..
Drugače, pa ima Eleclerc tudi nosečniška oblačila... zaenkrat bom potrpela s trenerkami, kasneje, ko bo toplo, pa si bom privoščila še kakšno krilo user posted image

perla ali si se že naročila pri dr. Pelkičevi (prvič sem bila tudi jaz pri njej) - zanima me koliko prej se je potrebno naročiti...

Hvala, da si povedala za ta oblačila.. Sem se že spraševala, kje jih bom kupovala..
Pri dr. pelkičevi sem se že naročila. Ti pokličeš tja, poveš prvi dan zadnje menstruacije in potem te naslednji dan pokličejo in povejo datum, kdaj si naročena. Ker doktorca preštudira, kdaj bi bilo najboljše, da se te naroči. Naročajo pa v koncu 12.tedna.

(odgovor članu amarnat)
Neposredna povezava do sporočila: 415
21.3.2011 7:55:01   
punsha
Dobro jutro
no, saj bi lahko rekla že dober dan, naš mali ne more spati zjutraj in vstaja ob 5. Oooo, kak bi še spala.
Pa še jaz povem na hitro porodno zgodbo. Nosečnost je bila cela rizična, kmalu po 20 tednu sem se začela odpirat (aja, bila je z IVF postopkom). No tako sem potem 3 tedne odležala v porodnišnici. Za božič prišla domov in par dni za tem je sledilo. Sedeli smo za mizo, ravno nedeljsko kosilo, ko mi je bilo nekaj čudno. Sem šla v WC, pridem nazaj in me vsi čudno gledajo, ko rečem, da mislim, da mi je odtekla voda. Sem šla pod tuš, potem pa v Lj - ker je bilo 6 tednov prezgodaj. Nobenih popadkov, odlično počutje. Tam je sledilo vse tako kot mora - pregled, klistir... Sem prišla v porodno, mi še malo predere mehur in takrat je prišel prvi popadek, odprta že 10cm. In tako sem po dobri uri v naročju držala največji zaklad user posted image .

Jutri imam pa prvi UZ v Lj. Držite pesti, da bo vse ok. Malo me sicer skrbi, kaj če bosta 2 (2 so mi vstavili). Sicer si ju z vsem srcem želim, vendar glede na prejšnjo nosečnost in to, da imamo doma nedonošenčka...dvojčki se pa že tako prej rodijo. Groza me je, da bi spet tedne in mesece preležala v porodnišnici, ko pa imam doma malega fantka. In da bi bilo kaj narobe...

Glede bolniške pa... prvo nosečnost sem bila doma od vsega začetka. Trenutno sem še na porodniški do sred aprila, ampak bom naprej spet doma na bolniški. Se že sedaj šteje pod rizično zaradi vseh težav od prej.

Oblačil pa nisem niti v 1. nos. nobenih kupovala, trinerke so pa itak elastične in ne rabiš posebej nosečniške. Glede na to, da sem doma, pa ne rabim kakih drugih hlač. Tako da ne vem, če bom kaj drugega kupila še. Mi je pa všeč tale trak z k zadrgi, ki ga omenjate. Prvič vidim, pa mi zgleda vredu zadevica.

Jaz jutri dopolnim 7. teden in začnem osmega. Počutje je vredu. na čase nekaj slabosti, ampak ni kake krize. Le utrujena sem bolj. Za enkrat še nisva prav posebej razglašala o nosečnosti. Nekaj jih sicer že ve, ne pa še vsi. Čakam na jutri, da bova lahko zraven še število povedala, kolko jih bo

Lepo bodite in pazite na svoje trebuščke.

< Sporočilo je popravil punsha -- 21.3.2011 7:56:29 >

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 416
21.3.2011 9:17:42   
3masha
Živjo punce.

Sem mislila, da bom končno dočakala srečo in imela v redu nosečnost brez krvavitev...očitno sem ali nagnjena k temu ali pa res nimam sreče no.  Vse prijateljice ki jih imam in so bile ali so noseče, so bile čisto brez težav, morda to zato še bolj opažam.

Danes se mi je nekaj rdeče-rjavega pojavilo, pa nevem ali naj grem k G kar danes? Počutim se ok, razen pač da me malo "zvija" v maternici.  Želim si da bi bilo eno ali drugo: ali pač da ni ok in grem na abrazijo (še "dobro" da sem to že dala enkrat čez) ali pa da je vse ok. Najhuje bi mi v bistvu bilo, če bi bilo tako kot pri hčerki: vse ok s plodom, vendar strogo ležanje, kar sploh ni možno pri tako majhni hčerki in sva cele dneve sami, varstva pa nimam, treba jo je seveda dvigovat... user posted image  Po eni strani sem že kar obupala...in se v bistvu tolažim s tisto dobro ponazoritvijo od prejšnjih postov (deževnik oz. polž) - super napisano. In tako je treba gledat na življenje.

Skratka držite pesti...kakorkoli bo, bomo šli naprej, če ne uspe, pa čez nekaj let otroček drugi, ko bom lahko počivala - hčerka bo starejša pa tudi varstvo bo.

Sedaj samo nevem ali naj grem k G ali ne, ali naj počakam do jutri da vidim kakšno bo stanje...čeprav glede na mojo zgodovino krvavitev, bi morda bilo dobro da kar grem, pa itak sem že v 8.tednu?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 417
21.3.2011 9:34:45   
vodnarka22
3masha jst na tvojem mestu bi kar lepo šla k G, pa naj pogleda. drugače pa držim pesti da je vse ok in nič hujšega!

(odgovor članu 3masha)
Neposredna povezava do sporočila: 418
21.3.2011 10:09:01   
cassy
3masha - le pojdi na pregled....da boš vedla pri čem si....

jaz pa danes prvič po 14dneh prestopila prag službe. otroci v vrtcu so me bili zelo veseli, me objemali in kričali, da sem se vrnila.....joj, kak lep filing je to, ko veš, da so te pogrešali....
ja, a očitno se me spet nekaj loteva.....malo me mehur jezi, pa grlo je tak čudno....in malce rdeče....upam, da se me nebo spet kaj lotlo...drugače pa so sodelavke opazile spremembo na mojem obrazu....baje se mi vidi, da nisem v redu....oz da imam tudi nosečniške težave...slabost, slabo počutje, glavoboli...
danes zvem za točen datum nuhalne svetline....komaj že čakam...

(odgovor članu vodnarka22)
Neposredna povezava do sporočila: 419
21.3.2011 14:49:12   
punsha
Samo tole napišem, potem pa šibam naprej kosilo kuhat. Z malim sva bila danes na fizioterapiji (kot vsak teden), ima naju pa ena res čudovita gospa in velikokrat pove kaj koristnega. Ve veliko o rožicah, naravnih zdravilih... Čisto možno, da ste o tem že govorile, pa sem zgrešila temo. Zelo mi je priporočala čaj iz plahtice. Menda je super proti krvavitvam...Jaz sem prvič slišala za to rožico. No ja, sicer pa tudi nisem kak poznavalec, tak da ni nič čudnega user posted image . Sem malo brskala po netu, pa bom kar link pripopala: http://med.over.net/forum5/read.php?61,2154044

(odgovor članu cassy)
Neposredna povezava do sporočila: 420
21.3.2011 14:52:45   
teodora75
Lep pozdrav!

Sem dolžna še poročilo s petkovega pregleda (UZ). Pa tako težko pridem zraven, oz imam teh x minut da nekaj napišem... Zvečer bi lahko, ko mali že spi, sem pa vsak dan po osmi zvečer že tako hin, da ni od mene prav nič. Me drži ta čudna 'varianta', ko mi je slabo zvečer in ne zjutraj in to še toliko težje prenašam, ker vsega tega prvič ni bilo.

Skratka, pregled ; Ja luštno, kaj naj rečem. Res zabavno je bilo po manj kot 6 mesecih spet sedeti na tistem stolu in gledati na monitorju srček pod srčkom. Vse je kot mora biti, na slikici ki sem jo dobila piše da smo veliki 12 mm in pa EDD (naš PDP) je gor zabeležen kot 2. nov. Dr mi pa ni nič rekla za datum (mogoče zato, ker se ji je po njenem koledarju izšlo na 1. nov, hehe). Pa itak vem, da ta datum ne pomeni nič točnega in sama še kar računam na konec oktobra oz tisto polno luno, saj mi je lani ena taka (en teden pred rokom) že prinesla mojega fanta user posted image

Z znaki sem še vedno na istem - precej utrujena, napihnjena, pa zdaj težijo še te slabosti. Ampak OK, bomo že.

Na NS sem se hotela naročit, pa so rekli, da dobijo urnik za april šele naslednji teden in moram takrat poklicat. Naslednji pregled pa imam 15. aprila. Juhu, spet bo lonček in pikanje v prst-tega se pa niti najmanj ne veselim.

A ima kakšna kakšno fajn idejo za poletni (kratek) dopust na morju - z že enim malim dojenčkom? Že nisem bila xx let na morju, pa sem čisto ven iz tega. Bi pa šli najbrž kar v kak hotel, da bo zame takrat čim manj naporno, pa da si vsaj kak dan zares odpočijem.

Vsem želim lep tale prvi pomladni dan in en veeeeeeelik objem za vse trebuščke!

T.

(odgovor članu cassy)
Neposredna povezava do sporočila: 421
21.3.2011 14:55:09   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Samo tole napišem, potem pa šibam naprej kosilo kuhat. Z malim sva bila danes na fizioterapiji (kot vsak teden), ima naju pa ena res čudovita gospa in velikokrat pove kaj koristnega. Ve veliko o rožicah, naravnih zdravilih... Čisto možno, da ste o tem že govorile, pa sem zgrešila temo. Zelo mi je priporočala čaj iz plahtice. Menda je super proti krvavitvam...Jaz sem prvič slišala za to rožico. No ja, sicer pa tudi nisem kak poznavalec, tak da ni nič čudnega user posted image . Sem malo brskala po netu, pa bom kar link pripopala: http://med.over.net/forum5/read.php?61,2154044

Kam pa hodite na fizioterapijo? Midva tudi začneva naslednji teden in se niti ne veselim tako zelo, ker pravijo, da je za otročke kar hudo in da vsaj od začetka veliko jokajo.

T.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 422
21.3.2011 15:05:37   
tassika
Otročki jokajo na NFT če se jih da tja prepozno oz čisto na začetku, ponavadi jokajo, ker ni nekaj po njihovo. Midve sva hodili od 1 - 10m, na koncu je bilo že grozno, je ful jokala, ker ona bi puzala ne pa telovadila. V vmesnem času je pa uživala. Je pa NFT super, jaz sem bila zelo zadovoljna.

Dopust. Jaz sem z 10 mesečnico lani letela v grčijo. Vzeli smo studio sobo in sem ji kuhala kosila, ali pa smo šli vn jest. Važno mi je bilo, da sem imela štedilnik za prevret vodo. Imeli smo se super in smo uživali vsi trije.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 423
21.3.2011 15:06:22   
tassika
2x objavilo user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 424
21.3.2011 15:07:09   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Kam pa hodite na fizioterapijo? Midva tudi začneva naslednji teden in se niti ne veselim tako zelo, ker pravijo, da je za otročke kar hudo in da vsaj od začetka veliko jokajo.

T.

Midva hodiva v Škofjo Loko. Ja, sem slišala vse sorte o fizioterapijah. Ampak pri nas je tako luštno. Hodiva od 3. meseca naprej. Fizioterapevtka je res čudovita gospa, taka topla, umirjena oseba, ima čut za otroke. Enej tam prav uživa. Nikoli nič ne dela na silo, če mali ni razpoložen, pač delamo malo manj, naslednjič ko je dobre volje pa malo več. No to je bilo posebej pomembno, ko je bil dojenček. Meni je pa tudi fino it, ko vidim, da gre mali rad. In pa zelo zelo mu je pomagala. ogromno naučila mene in doma pridno vsak dan vadiva. Kam bosta pa vidva hodila?

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......