|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
16.3.2011 17:13:32   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

Telovadba: tudi mene moti ohlapen trebušček. Resda nisem pri ta suhih vrstah, ampak špeha okoli trebuha pa nikoli ni bilo, se je bolj na stegna vse prijelo user posted image , tako da komaj čakam, da dobim "GO" za telovadbo. Jaz se bom verjetno na spinning vpisala, imam že zmenjeno z muti, da mi bo prišla pikico čuvat user posted image Pa vozičkala bom na veliko, kakšno hitro hojo udarila, potem pa upam, da bo šla postava v pravo smer. Trebušnjakov pa punce nima smisla delat, ker ne pomagajo proti odvečni maščobi, ampak spodbujajo rast mišič, tako da ima človek na koncu še večji trebuh user posted image

Popek: moj popek je ratal temen, ker se je v času nosečnosti tako raztegnil ... a to mine? Se katera s čim maže? Ker drugače bo kar grdo izgledalo, kot da bi bil umazan user posted image

Krči: mi jih imamo zvečer, skoraj na uro točno, tam nekje od 20. pa do 22. ure. Dajem BioGaja kapljice, v ponedeljek pa smo dobili tudi Antiflat. Malo me skrbi, ker jo že sedaj pitam z vso to kemijo, ampak je res ne morem gledati zraven, ko se tako zvija reva user posted image Tiste, ki dajete Antiflat ... kako dolgo moraš pa to dajati? Kar skoz ali dokler ne zmanjka ali dokler se ne umirijo krči?

Nastavki za dojenje: jaz sem aventove zamenjala z MAM nastavki in moram reči, da so veliko boljši (pa tudi cenejši)! Nič se ne odlepijo, pa cucelj na dveh straneh ni gladek, ampak malce hrapav in Brina bolje zagrabi, se mi zdi. Zdaj pri meni spije okoli 70ml na obrok, prej je pa 40ml! Ne vem, mogoče so krivi nastavki mogoče pa imam več mleka.

Kar se tiče telovadbe, mene res malo skrbi, ker se mi je postava dokaj sfušala...pa še na tak način,da sploh nevem kak hitro se bo popravilo,...imam vzadaj na bočnih delih hrbta kr neke šlaufe , spredaj trebuh kot žolca, pa popek imam tudi tak čist temen kr se je koža raztegnila, pa tudi črta ln mi še ni izginila in je še kr tako temna in vidna....pa trebuh v strijah in tudi na prsih so se mi naredile strije, celulita pa viška na bedrah....v glavnem ni da ni-dola cel paket user posted image

Krče pa ima tudi moj in sm dajala do sedaj bio gaia ampak nevem če kaj pomagajo...kr se mi zdi da so še vedno...zdaj celo močnejši,čeprav se mi je na začetku zdelo da pomagajo... mi pa kolegica prinese iz Sevnice iz lekarne ene kapljice,ki so menda super,jih imajo samo tam...sam nevem kak se jim reče-drug tedn jih dobim-bom napisala za katere gre..

Čišča...js je skoraj nič več nimam..kot da se končuje...pa je danes 22 dni od poroda...
Kile...hm...meni kr nekam stojijo...sam dve kilce sm spravla dol odkar sem doma...sedaj pa stoji...user posted image ...očitno bom morala iti v neko akcijo,,,ali športno ali kakšno drugo ;)

Bolečine v križu...a ima katera še s tem probleme??? namreč js imam moćne bolečine v križu ampak nekam bolj na desno stran, danes pa celo čutim bolečino tudi v desnem kolku in kolenu....kaj bi to bilo???
A mislite da bi morala kak dodatek kalcija jemati?...

Nastavki za dojenje...js sm najprej imela Mam, pa so bili premajhni,...večjih niso imeli(imela sem medium)...no pol sm kupila pa Aventove, so super...imajo tri luknjice in fajn mleko odteka v usta...pa še bradavice me ne bolijo tak več....je pa res da so aventovi malo bolj gladki....in se mogoče na začetku malo matra zagrabit..

Katere vaje so fajn za hrbtne in križne mišice...ker izgleda da so malo ohlapne sedaj in me zato matra....

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
16.3.2011 17:35:33   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

ugotovila sem, da mi bo ostal kar lep obroč okoli pasu (ki ga v nosečnosti sploh ni blo videt), ki je za povrhu vsega še cel posut s strijami user posted image . ja nič, bo treba začet mal bolj intenzivno telovadit, sam za strije pa nimam neke ideje kak se jih rešit user posted image

Ja, čari materinstva... če te lahko potolažim, jemli to tko kot medalje za hrabrost. No, za trebuh se še da ker narest, za strije pa kej dost sama ne morš.

sem ravno včeraj zvečer mami pojamrala, pa je rekla, ja js bodo zbledele, pa jo vprašam po kolkem cajtu, pa mi reče, ko boš 50 stara jih ne boš več vidla... ker ti bo vid opešal... user posted image user posted image

user posted image user posted image Ta je pa dobra.. user posted image

mene pa zanima za kako zaščito (kontracepcijo) ste se oz. se bote odločle. js razmišlam o mireni, pa me mal skrbi, kk bo ko boma hotla drugega  tabletke odpadejo zarad dojenja in težav pred to nosečnostjo, kondomi so pa kot sladoled čez šipo  a obstaja še kj drugega (razen vzdržnosti  )??

Ja, lahko "pazita" ali pa preračunaš dneve in se imata fajn samo par dni v mesecu, samo pri nama se to ni obneslo, ker sem končala na tem forumu. user posted image user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
16.3.2011 17:43:35   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

ugotovila sem, da mi bo ostal kar lep obroč okoli pasu (ki ga v nosečnosti sploh ni blo videt), ki je za povrhu vsega še cel posut s strijami user posted image . ja nič, bo treba začet mal bolj intenzivno telovadit, sam za strije pa nimam neke ideje kak se jih rešit user posted image

Ja, čari materinstva... če te lahko potolažim, jemli to tko kot medalje za hrabrost. No, za trebuh se še da ker narest, za strije pa kej dost sama ne morš.

sem ravno včeraj zvečer mami pojamrala, pa je rekla, ja js bodo zbledele, pa jo vprašam po kolkem cajtu, pa mi reče, ko boš 50 stara jih ne boš več vidla... ker ti bo vid opešal... user posted image user posted image

user posted image user posted image Ta je pa dobra.. user posted image

mene pa zanima za kako zaščito (kontracepcijo) ste se oz. se bote odločle. js razmišlam o mireni, pa me mal skrbi, kk bo ko boma hotla drugega  tabletke odpadejo zarad dojenja in težav pred to nosečnostjo, kondomi so pa kot sladoled čez šipo  a obstaja še kj drugega (razen vzdržnosti  )??

Ja, lahko "pazita" ali pa preračunaš dneve in se imata fajn samo par dni v mesecu, samo pri nama se to ni obneslo, ker sem končala na tem forumu. user posted image user posted image

Midva sva se odločila kar za kondome...ziher je ziher....

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
16.3.2011 18:54:42   
trsica
najbrž še ni za nas, pa vseeno:
http://www.zps.si/otrok/odpoklic-izdelkov-za-otroke-2011/umik-aptamil-2.html?Itemid=398

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
16.3.2011 19:33:14   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: valek
Bolečine v križu...a ima katera še s tem probleme??? namreč js imam moćne bolečine v križu ampak nekam bolj na desno stran, danes pa celo čutim bolečino tudi v desnem kolku in kolenu....kaj bi to bilo???

Malo so krivi drugačni gibi, malo še relaksin deluje, telo se nazaj sestavlja ... Saj bo, samo nekaj časa traja.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
16.3.2011 19:40:24   
valek
hvala Meta...upam res da kmalu mine, ker res ni fajn,,,

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
16.3.2011 19:40:40   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: samsara04

hayabusa, jaz imem iste homeopatske granule kot ti. Sem jih dobila včeraj. Zvečer je imel krče in sem mu dala eno pod spodnjo ustnico (lahko tudi pod jezik) in je bil v trenutku boljši, pa je zaspal user posted image Vendar je od 23h pa vse do 2h bil pokonci, kar naprej bi jedel. Res ne vem, kako je lahko toliko lačen, saj sem ga v tem času dojila celo uro user posted image Je pa spal do 7h.
Granule se dozira glede na intenzivnost krčev: hudi krči-2 granuli na pol ure oz. 1 uro, srednje močni-2 granuli na 2-3 ure, blagi krči-2 granuli 2-3x na dan.

Kolegica daje 2 granuli naenkrat, jaz (zaenkrat) le eno. Najbolje, da daješ postopoma in vidiš, kakšna je reakcija.

Lep dan želim vsem...

JA,JA TO ME JE ZANIMALO!HVALA LEPA!!!!!!!!!!

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
16.3.2011 19:57:47   
tamy82
Mi smo bili spet cel dan okrog, Val pa cel čas čisto priden! user posted image Sej bila prav presenečena. In tudi zdej doma sva najprej pojedla in zdej veslo gleda naokrog. HB danes ga zelo malo napenja. Smo šli pogledat tudi za tiste slavne italijanske kapljice, ampak očitno imajo v IT danes nek praznik in je bilo vse zaprto user posted image tako da bo to moralo še malo počakat.

Telovadba: nič še nisem razmišljala o tem, bomo gotovo na veliko vozičkali, če bo le vreme dopuščalo. Prejšnji teden sem vsak dan vozičkala intenzivno uro, uro in pol in sem se zraven kar fajn zašvicala. Tako da če bi šla vsak dan na en tak sprehod, bi se že nekaj poznalo. user posted image Spinning pa tudi meni diši, moram pogledat če se bo kej kmalu tudi tu pri nas kej začelo.

Držite pesti, da bo Val tudi ponoči vsja približno priden, ker sva sama danes user posted image
Sicer pa lep večer in mirno noč vsem! user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
16.3.2011 20:25:45   
Urša

Enako! user posted image user posted image user posted image  Čeprav 5 let prej nama je pa ta metoda delovala!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
17.3.2011 8:50:40   
Teyla
dobro jutro vsemuser posted image

Danes ponoči je pa Teja spala 6 ur kosu (21-3), sem mogla dvakrat pogledat na uro, potem sem pa študirala, če je možno, da sem jo vmes podojila, pa pozabila. No se je izkazalo, da ni res, tako da nama je blo res fajn. Še sama sem jo v bistvu zbudila, ker sem se potikala okoli- zize sem imela namreč ogromne in sem "puščala", da sem si mogle vse cunje preoblečt. Šele zdajle zjutraj se je malo umirilo, čeprav niso spraznjene. Mi je pa mala prej spila ogromno in mi i podrla kupčka. Potem je pa bruhala, ko sem se z mojim pogovarjala in ji je kar čez nos butnilo ven, nakar je začela jokat boga reva. Mi je blo kar hudo. user posted image

Ob 12h imam pregled, upam, da mala ne bo tečna. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
17.3.2011 9:38:01   
šebela
Hoj mamice!
Se že res dolgo nisem javla... saj malo vas berem, pisat se mi pa ne da.
Naša biba je kr pridna, samo zvečer ima svoje seanse tečkanja, pa še zdaj nisem ziher če jo zvija al ima pač zajeban karakter (bi rekla bolj drugo, je pač po meni user posted image ). Smo pa na Bio gaja kapljicah in včeraj je moj nabavu še Vetrovne od koroških lekern... bomo probal če bo kaj bolje. Drugače tudi ni tak hudo, tam od 18h do 20h se bolj al manj dere.
Imava pa tudi teževe z refluksom oz. polivanjem: to je itak eno in isto sam da so različne stopnje (sem že vse preučila), pa patronažna in pediatrinja sta obe rekli, da dokler se otrok redi normalno je to pač bolj problem umazanih cot... Pr nas zgleda tako, da mala praktično po vsakem obroku poliva, neodvisno od tega če podre kupček al ne in tudi po eno uro po obroku. Včasih imam občutek, da jo res boli požiralnik al želodček, ker se mi začne kr na joški med hranjenjem dret in pol še kupčka ne more podret, tako da imava proti popoldnevu včasih take res burne seanse dojenja. V glavnem pa je stvar v tem, da je zaenkrat zapiralka med želodčkom in požiralnikom še v prsni votlini in še ne tesni dobro, tako da je polivanje fiziološko, pri enih bolj pri drugih manj, problem je da če dost poliva začne želočna kislina dražit požiralnik in boli, pa še polivanje se lahko stopnjuje. Priporoča se, da dojenčku redno in nežno podiraš kupčke pa po obroku še pol ure držiš v bolj pokončnem položaju in ne previjaš oz. ne zganjaš nič kar bi ga lahko razburilo pol ure po obroku. Pri nas se je to kar obneslo, čeprav še vedno kdaj kr precej polije. Priporoča se tudi dojenje v bolj pokončnem položaju in pa vzglavje dvignjeno za 30 stopinj. vzglavja še nismo uvedli, ker se ponoči stvar nekako umiri in ponavadi ne poliva. Če daješ prilagojeno mleko pa obstaja posebno, ki izboljšuje stanje. Nina33 upam, da bo kaj koristilo, sicer pa stvar mine ponavadi z do 6. mesece.
Telovadba: Jaz delam kaglove še kr naprej, pa tiste vaje za globoke trebušne mišice, ki so nam jih pokazali v porodnišnici. Morem rečt, da sem kr ok, niti nimam več tolk trebuha, sam tistih 5 kg viška se mi pač pozna, ampak se mi zdi, da se topijo v mleko.
Čiščenje noska: meni je patronažna rekla, da dokler dojenček nemoteno diha in kiha to ni potrebno, ker v bistvu zamašen nos moti bolj starše kot otroka. sem ji pa jaz pol vseeno mal fiziološke not dala pa je fajn kihnila parkrat in je mal šmrklja ven pogledalo in sem ga pol kr ven povlekla. ma naša tud skoz poln nos, kr pač ko fajn bruhne gre tud tam čez.
bi še kaj napisala pa morem joško ven dat....

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
17.3.2011 9:46:59   
cukica
Najprej hvala vsem za čestitke za r.d.

Zadnje dni se bolj slabo javljam,ker hoče Nejc vso mojo pozornost tako,da nemorem pisati z njim v naročju.Se pa full smeje zadnje dni,opazil je,da ima rokice in se z njimi tudi zelo igra.Ima pa danes 2 meseca in mami je pogruntala kako gre vse skupaj zelo hitro.Je pa full priden in tudi zelo posluša,ko se pogovarjam z njim in na sploh mi je tko lepo.V sredo imava 2 pregled pri pediatru in me je kr malo strah,da nebo zopet kaj pogruntal.

Moram povedat,da sem z Kg že na -15 tako,da sem prišla pod 70 kg in sem prav ponosna,da negovorim kako je šele moj.
user posted image smo tud in je blo super,....

Drgač pa uživam,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
17.3.2011 10:03:09   
Teyla
cukica res lepo, da tako uživaš in se imaš fajn. Se mi je kar smejalo, ko sem brala tvoj post. Pa user posted image za kg. Jaz bom svoje že poleti stopila-nekako.

šebela ti si pa res že skoraj doktorat naredila iz refluksa. user posted image

Se grem jaz stuširat dokler mala še spi, potem mi ziher ne bo pustila kolkor jo poznam.

Eno vprašanje
(če katera ve) glede na to, da imam starševski dodatek, ker sem študentka, me zanima, če grem jaz slučajno delat kakšen mesec in im to lahko nakažejo, potem verejtno starševski dodatek izgubim, ne? Vsaj meni kmečka logika tako pravi, glede na to, da je tako pri porodniški. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
17.3.2011 10:49:39   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Se pa full smeje zadnje dni,opazil je,da ima rokice in se z njimi tudi zelo igra.

user posted image user posted image user posted image

Kako pa to, da si toliko shujšala? Od dojenja? Pa čestitke Nejcu za 2 meseca! user posted image  Mi imamo pa drugi pregled šele pri 3h mesecih.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
17.3.2011 10:51:48   
Urša

Se grem jaz stuširat dokler mala še spi, potem mi ziher ne bo pustila kolkor jo poznam.

Tako je tudi pri nas! user posted image user posted image user posted image
Glede dela pa ne vem. Mogoče bi lahko dobila od koga drugega napotnico?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
17.3.2011 10:59:07   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Tako je tudi pri nas! user posted image user posted image user posted image
Glede dela pa ne vem. Mogoče bi lahko dobila od koga drugega napotnico?

Se ne bi rada podajala v to, kerniti ne vem kako pri nas firma stoji glede tega. je pa tko, da bi želela že prej delat ampak samo za kakšne 4 urce in to popoldne. Pa potem bi me verjetno redno vzeli, ampak ni nič za ziher. Če bom pa čakala, mi pa status poteče septembra, potem pa tako al tako ne bom mogla preko napotnice delat, za redno me pa verjetno ne bodo vzel. user posted image Ah zapleteno je...

Nič, šibam tamalo uštimat, da lahko potem greva.
A če je vse kul, imaš po porodu samo ta pregled in potem nobenega več?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
17.3.2011 11:44:53   
cukica
Ne vem kg grejo kr dol,...pa jem normalno res pa da sem full bolj aktivna.
Ja pregled je sam en,če je vse o.k.
Pri nas naročajo pediatri pri 1.mesecu,2.,3. prvo cepljenje,potem 4 in pol drugoi cepljenje,6.mesecih,9.mesecin in pri 1 letu.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
17.3.2011 11:54:02   
rosa74
Kar se tiče telovadbe, mene res malo skrbi, ker se mi je postava dokaj sfušala...pa še na tak način,da sploh nevem kak hitro se bo popravilo,...imam vzadaj na bočnih delih hrbta kr neke šlaufe , spredaj trebuh kot žolca, pa popek imam tudi tak čist temen kr se je koža raztegnila, pa tudi črta ln mi še ni izginila in je še kr tako temna in vidna....pa trebuh v strijah in tudi na prsih so se mi naredile strije, celulita pa viška na bedrah....v glavnem ni da ni-dola cel paket user posted image

Krče pa ima tudi moj in sm dajala do sedaj bio gaia ampak nevem če kaj pomagajo...kr se mi zdi da so še vedno...zdaj celo močnejši,čeprav se mi je na začetku zdelo da pomagajo... mi pa kolegica prinese iz Sevnice iz lekarne ene kapljice,ki so menda super,jih imajo samo tam...sam nevem kak se jim reče-drug tedn jih dobim-bom napisala za katere gre..

Čišča...js je skoraj nič več nimam..kot da se končuje...pa je danes 22 dni od poroda...
Kile...hm...meni kr nekam stojijo...sam dve kilce sm spravla dol odkar sem doma...sedaj pa stoji...user posted image ...očitno bom morala iti v neko akcijo,,,ali športno ali kakšno drugo ;)

Nastavki za dojenje...js sm najprej imela Mam, pa so bili premajhni,...večjih niso imeli(imela sem medium)...no pol sm kupila pa Aventove, so super...imajo tri luknjice in fajn mleko odteka v usta...pa še bradavice me ne bolijo tak več....je pa res da so aventovi malo bolj gladki....in se mogoče na začetku malo matra zagrabit..

Katere vaje so fajn za hrbtne in križne mišice...ker izgleda da so malo ohlapne sedaj in me zato matra....

Kilogrami ti bodo počasi šli kar lepo dol še posebej pa če otroka dojiš. Sedaj bo tudi lepše vreme pa bo tudi več sprehodov in več gibanja.

Glede krčov pa moram jaz povedati, da jih je moj sinek imel 4 mesece. Imela sva vse možne kaplijce od kuminovega sirupa, koroške kapljice pa nama ni nič pomagalo.
Oblažila sma krče samo z avstrijskimi kapljicami ANTIFLAT  in LEFAKSIN.
Najprej je imel krče zvečer od 20.00- 22.00 ure, nato pa se mu je prestavilo, da so bili krči prisotni cel dan.
Cel dan sem ga imela na rokah, ker reveža nisem mogla gledati kako ga zvija.
Sedaj je star 6, 5 mesecev pa je spet samo na rokah, ker se je tako navadil.
Tudi to bomo prebrodili user posted image , ampak najbolj hudo je ker me boli cel križ kot sto hudičev.
Križa si še nisem opomogla od poroda, en dan je boljše drug dan je slabše, ampak se tolažim s tem da je moj sonček vredu, pa pozabim na bolečine.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
17.3.2011 11:59:46   
hel32
Pozdrav!
Da se pohvalim, smo danes po zelo dolgem času spali 8 ur v kosu, no, vsaj jazuser posted image  in Lucijauser posted image user posted image
Krčkov imamo vedno manj, imamo Biogaja + vetrovne kapljice od Koroških lekarn.

Teyla, če je vse spodaj v redu, ne rabiš več na pregled, razen vsake 3 leta na bris,..in, to je touser posted image user posted image
Midva sva se odločila, da bom imela tablete, ker sva preveč plodna, da bi se hecala z varnimi dneviuser posted image

Cukica, super za slončkanje, jaz imam  drugi teden pregled, in moj že komaj čaka, pravi, da je že čist pozabil, kako to greuser posted image , pa super za kile, a nič ne ješ? No, ja sicer sem tudi jaz na -18user posted image

Trsica, hvala za informacijo!

Popek in linea negra črta, strije, temen obroč okoli popka izgine, čez nekaj časa, je zaradi tega, ker se koža tako zelo raztegna, ni potrebe mazat, jaz se mažem z navadno kremo za talo, črta, izgine, po določenem času, 5-6 meseceh, za strije pa NI učinkovite kreme, samo kirurški poseg, imam svaka , ki je lepotni kirurg,...pravijo- 9 mesecev gor, 9 mesecev dol, zato, punce, potrpljenje, jaz imam tudi trebuh, ko pudinguser posted image user posted image pa kaj, imam pa 3 zdrave otroke, in to šteje večuser posted image user posted image user posted image kot lepota. Moj me ima rad takšno, kakršna semuser posted image

Neki se kaže sonček, mogoče gremo celo venuser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
17.3.2011 12:44:50   
Tisia
user posted image ojla mamike... evo naše nagajive pupe ki nikakor ni hotela ven,ampak najemna pogodba je potekla 8.marcauser posted image user posted image
user posted image
kako smo,vidim da ste že full aktivne,že o telovadbi je govora,tudi pridnouser posted image ..jaz se pa šele sestavljam,user posted image
no midve smo zaenkrat ok,oči nam zelo pomaga ,je priden..mene zelo bolijo kolkiuser posted image  očitno je pupa bila prevelikauser posted image imela je kar 36 obseg glavice....
včeraj smo imeli prvo vaganje po odhodu iz P dobila je 380 g v 4 dnehuser posted image  omg, patr.sestra je rekla da bi nekje okrog 20 g na dan morala dobituser posted image user posted image  no kaj čmo če radi jemo...no porodno zgodbo vam še ne morem napisati ker bi predoglo trajalo za tipkat,nisem še toliko pri močiuser posted image ,tudi prebrala vas nisem zadnje dni kaj ste pisale,saj ko začnem me kar oči bolijo...pa mislim da sem full švoh ker tamala vse popije iz meneuser posted image  na 2 uri se dojimo in kar fajn poje..eno cizo pa še druge poluser posted image ,jaz pa nimam dosti apetita pa se mi kar vrtet začne,sicer pijem pa dosti,krvavim pa še kar rdečkastouser posted image upam da kmalu neha,malo vitaminov bom spila mogoče bo boljše.....no sedaj sem pa res v vašem klubuuser posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
17.3.2011 12:46:32   
vipercat

cukica in maurica še tu vama želim vse najboljše in lepo praznujta user posted image user posted image

tudi jaz se pridružujem čestitkam user posted image user posted image

včeraj smo imeli prvi pregled. težka je 4550, kar pomeni da se je sredila za slabo kilco, in zrasla za 2 centi. vse ostalo je ok, razen popek se nam še ni čisto zacelil, moram kupir alkohol in z njimm umivat. če čez 14 dni ne bo čisto zaceljen, pa morava nazaj

vprašale so me če bomo cepili proti rotavirusu. načeloma sem protii cepivom, samo starejšega je rotavirus čisto položil, da je zraven dobil še angino in vse mu je udarilo na plučka, tako da imamo še sedaj pumpico vedno pri roki če dobi kakšen napad. seveda sem takoj pomislila da bi sedaj pa dala cepit, potem pa mi reče 3x po 55€. vem da zdravje nima cene, samo dajte mi garantirat, da potem ne bo zbolela. 170€ pa naj potegnem iz kje??????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
17.3.2011 12:48:21   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

user posted image ojla mamike... evo naše nagajive pupe ki nikakor ni hotela ven,ampak najemna pogodba je potekla 8.marcauser posted image user posted image
user posted image
kako smo,vidim da ste že full aktivne,že o telovadbi je govora,tudi pridnouser posted image ..jaz se pa šele sestavljam,user posted image
no midve smo zaenkrat ok,oči nam zelo pomaga ,je priden..mene zelo bolijo kolkiuser posted image  očitno je pupa bila prevelikauser posted image imela je kar 36 obseg glavice....
včeraj smo imeli prvo vaganje po odhodu iz P dobila je 380 g v 4 dnehuser posted image  omg, patr.sestra je rekla da bi nekje okrog 20 g na dan morala dobituser posted image user posted image  no kaj čmo če radi jemo...no porodno zgodbo vam še ne morem napisati ker bi predoglo trajalo za tipkat,nisem še toliko pri močiuser posted image ,tudi prebrala vas nisem zadnje dni kaj ste pisale,saj ko začnem me kar oči bolijo...pa mislim da sem full švoh ker tamala vse popije iz meneuser posted image  na 2 uri se dojimo in kar fajn poje..eno cizo pa še druge poluser posted image ,jaz pa nimam dosti apetita pa se mi kar vrtet začne,sicer pijem pa dosti,krvavim pa še kar rdečkastouser posted image upam da kmalu neha,malo vitaminov bom spila mogoče bo boljše.....no sedaj sem pa res v vašem klubuuser posted image user posted image

pozdravljena med dojenčkiuser posted image user posted image user posted image ti se kr lepo spočij, in potem kaj napiši, je pa res ena velika babnicauser posted image mami

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
17.3.2011 12:49:50   
vipercat
aja kaj je še novega... danes dobim mail, da so v novi številki mame uporabili eno našo slikico in da se zahvaljujejo in še priporočajo za slike user posted image user posted image  naj povem da sem slike poslala ko se je rodil tevž... torej tri leta in pol  nazaj user posted image user posted image user posted image , moram pa res kupit revijo in videti kaj so dali noter

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
17.3.2011 13:54:59   
Nina33
Hoj!
Biljana - welcome back user posted image user posted image user posted image fest punco maš/mate user posted image Upam, de se kmalu spočiješ ( ni mišljeno sarkastično user posted image ) in večrat gor prideš.
Šebela, hvala za info, čeprav že vse možne finte uporabljam (razen zgoščevanja, ker pač dojim) user posted image sej se tolažim, de se redi in de bo minilo, se mi pa smili, ker ga očitno že boli/peče jaz pa ne morem pomagat user posted image .

Porkaš, spet sem pozabla, kaj sem še hotela napisat user posted image sej to je od user posted image in ne od strica Emšota, ne? user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
17.3.2011 14:01:26   
Nina33
Aha - sej vem, de sem žleht, samo je pa prav fino prebrat, de nisem edina, ki bi "morala" telovadit user posted image
Pa de ni samo naš veliki brat tolk siten na cajte user posted image . Saj drgač je zlat fant, samo na trenutke je pa za znoret pr nas user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Sponzorstvo
muška

Bi šli za sponzorja ob lokalni preditvi? Seveda ob predpostavki, da imate podjetje.

da (65%)

ne (9%)

nikoli mi ni prišlo na misel (13%)

vedno sodelujem (4%)

nikoli se ne udeležujem (4%)

me me zanima kaj se dogaja v moji okolici (4%)

Število vseh glasov: 246

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!