hel32
|
Pozdrav! Da se pohvalim, smo danes po zelo dolgem času spali 8 ur v kosu, no, vsaj jaz in Lucija Krčkov imamo vedno manj, imamo Biogaja + vetrovne kapljice od Koroških lekarn. Teyla, če je vse spodaj v redu, ne rabiš več na pregled, razen vsake 3 leta na bris,..in, to je to Midva sva se odločila, da bom imela tablete, ker sva preveč plodna, da bi se hecala z varnimi dnevi Cukica, super za slončkanje, jaz imam drugi teden pregled, in moj že komaj čaka, pravi, da je že čist pozabil, kako to gre , pa super za kile, a nič ne ješ? No, ja sicer sem tudi jaz na -18 Trsica, hvala za informacijo! Popek in linea negra črta, strije, temen obroč okoli popka izgine, čez nekaj časa, je zaradi tega, ker se koža tako zelo raztegna, ni potrebe mazat, jaz se mažem z navadno kremo za talo, črta, izgine, po določenem času, 5-6 meseceh, za strije pa NI učinkovite kreme, samo kirurški poseg, imam svaka , ki je lepotni kirurg,...pravijo- 9 mesecev gor, 9 mesecev dol, zato, punce, potrpljenje, jaz imam tudi trebuh, ko puding pa kaj, imam pa 3 zdrave otroke, in to šteje več kot lepota. Moj me ima rad takšno, kakršna sem Neki se kaže sonček, mogoče gremo celo ven