|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,19.del
16.3.2011 11:47:02   
matcar
Evo mene.
Porihtala,kolko sem lahko,zaj pa moram do petka počakat,ko imam pregled,pa novo potrdilo dobim.skratka,še 30 dni ne rabim na borzo.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
16.3.2011 11:48:07   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Plačala račune,pa se lahko spet razjočem zraven.Ostalo nič več skoraj.Mater,pa toti pufi.user posted image user posted image user posted image

user posted image
matcar...to je mislim da pri vseh tako. Ampak jaz sem vesela, če lahko poplačam račune, ker nekateri še tega ne zmorejo, žal))
Ja,saj jaz se tudi s tem tolažim,da bar položnice plačamo.samo,ko bi ti mojo calungo včeraj vidla,bi te na rit vrglo,kot je mene.Socialna je večja.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
16.3.2011 11:52:34   
tasa_m
Ja,saj jaz se tudi s tem tolažim,da bar položnice plačamo.samo,ko bi ti mojo calungo včeraj vidla,bi te na rit vrglo,kot je mene.Socialna je večja.user posted image user posted image user posted image
Kaj si zdaj dobla komaj prvo celo bolniško? user posted image

Čuj, jaz sem delala pa nisem dobila kaj dost tak da.... ampak za položnice in trgovino bo. To je važno, ostalo že počaka. Ni ni kaj tak nujnega. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
16.3.2011 12:19:45   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kaj si zdaj dobla komaj prvo celo bolniško? user posted image

Čuj, jaz sem delala pa nisem dobila kaj dost tak da.... ampak za položnice in trgovino bo. To je važno, ostalo že počaka. Ni ni kaj tak nujnega. user posted image

Ja,mogla bi dobit okoli 600 eur,dobila pa sem 330.Pol veš,da sem v riti.user posted image user posted image user posted image Nujnega nimam nič,edino lei sem še darilo dolžna za RD,pa Saš ima RD.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
16.3.2011 12:39:33   
ly117
Punce hvala za ideje ampak rižoto sem imela včeraj, makaronovo meso pa v soboto. Sem našla en recept na kulinariki tak da bom sprobala.

Tasa hvala za povabilo, sam do trgovine bi imela bližje.Pa še brez avteka sem. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
16.3.2011 13:46:52   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ve kera kaj naj naredim z 4 svinskimi zrezki? Olja imam samo za vzorec, tak da spohat jih ne morem, v omaki jih pa tudi nebi imela. user posted image

tisti vzorec olja namaži na meso, zmešaj zraven malo vegete in poči v pečicouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
16.3.2011 13:48:31   
arabela*

Plačala račune,pa se lahko spet razjočem zraven.Ostalo nič več skoraj.Mater,pa toti pufi.user posted image user posted image user posted image

user posted image
matcar...to je mislim da pri vseh tako. Ampak jaz sem vesela, če lahko poplačam račune, ker nekateri še tega ne zmorejo, žal))

ma daj....user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
16.3.2011 13:49:17   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
ampak za položnice in trgovino bo. To je važno, ostalo že počaka. Ni ni kaj tak nujnega. user posted image

točno takouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
16.3.2011 13:51:39   
arabela*
Kati, koala.....
sta vedve zapazile kake stranske učinke KT? Mene že cel dan v trebuhu tišči, pa neke slabosti me obdajajo, pa tak feeling kot pri začetku menze...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
16.3.2011 13:52:37   
arabela*
Pojedli, imeli špinačo, pa pire in jajček...
Bili tud v knjižnici....zdaj pa kavico srkam...popoldne pa imam predavanjauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
16.3.2011 15:32:37   
ly117

Pojedli špinačo,

To pa je L imel za kosilo.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
16.3.2011 15:44:29   
CoKoLaDa84
Moje detece pa spi že 3 ure- mi je že malo dolgčas.user posted image user posted image Sem tudi jaz malo počivala na kavču- uh, kak je pasalo!user posted image Midva sva pa jedla pečen krompir s sirom in zeleno solato s koruzo. Tak sem se nabasala, da sem morala malo ležat.user posted image Malička pa je pred spanjem popapcala pire in omakico iz bučk. Sem pa zatipala, da ji je pokukal ven 9. zobek, pa nisem ziher če je 4. ali 5.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
16.3.2011 15:59:15   
matcar

user posted image

ma daj....user posted image user posted image
Ja,en post al dva nazaj poglej,sem napisala kolko sem dobila.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
16.3.2011 15:59:53   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84

Moje detece pa spi že 3 ure- mi je že malo dolgčas.user posted image user posted image Sem tudi jaz malo počivala na kavču- uh, kak je pasalo!user posted image Midva sva pa jedla pečen krompir s sirom in zeleno solato s koruzo. Tak sem se nabasala, da sem morala malo ležat.user posted image Malička pa je pred spanjem popapcala pire in omakico iz bučk. Sem pa zatipala, da ji je pokukal ven 9. zobek, pa nisem ziher če je 4. ali 5.
Najbrž je 4-ka,5-tke pridejo kasneje ven.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu CoKoLaDa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
16.3.2011 16:27:44   
CoKoLaDa84

Ja, maš prav. 4. je. Samo mi je čudno, ker 3. še nima.user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
16.3.2011 17:58:09   
CoKoLaDa84
Jaz pa čakam, da pride moj domov. Gremo še nekaj nabavit v EP. Pa je M spala 3 ure skupaj, tako da greva zraven in upam, da ne bo sitna. Saj itak ne bomo dolgo.Se tipkamo kaj zvečer. Papauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3466
16.3.2011 18:01:40   
sami0804

Sicer otrokom zobki rastejo v vseh možnih čudnih zaporedjih...je pa zelo običajno,da dobijo 4 pred 3.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3467
16.3.2011 19:48:38   
matcar

Nič ni čudno,ponavadi gre po tem vrstnem redu.3-jke dalje rabijo,pa podočniki so,zato so kasneje zunaj.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3468
16.3.2011 19:49:37   
matcar
Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
16.3.2011 19:52:51   
Lenči_

Nič ni čudno,ponavadi gre po tem vrstnem redu.3-jke dalje rabijo,pa podočniki so,zato so kasneje zunaj.user posted image

baje gre tak ja.. Samo mi pa še čakamo spodnjo dvojko user posted image Ni je od nikoder, pa ima že ostale dvojke kr nekaj časa. Upam, da bo prišla user posted image Malo me skrbi, ker meni en stalni zob ni izrastel nikoli in imam še zdaj mlečnega user posted image Res!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
16.3.2011 19:54:37   
Lenči_
aja, pa večer user posted image
M. spi, moj je na nekem izobraževanju jaz pa zdaj zasluženo uživam v večerji pred rač. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
16.3.2011 20:12:34   
matcar
Jaz pa si delam vročo ljubezen z jagodami.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
16.3.2011 20:16:23   
bambixxx
čer,

vau matcar 20.000 objav user posted image user posted image user posted image .

kaj vam tudi tak čudno kaže RR? neke male črke, pa smeški so neki megleni user posted image .

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
16.3.2011 20:20:55   
katy83
čer. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
16.3.2011 20:20:58   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

čer,

vau matcar 20.000 objav user posted image user posted image user posted image .

kaj vam tudi tak čudno kaže RR? neke male črke, pa smeški so neki megleni user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi je končno ratalo!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?