Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 14.3.2011 11:41:55
|
|
|
|
latka
|
No danes je 14 dni od O, M pa še ni, BT je še nad 37, MV zaprt, ampak glede na boleč križ, glavobol in pa bolečine v trebuhu bo verjetno prišla jutri s polno paro! Za ostele navijam, da bo drugi del marca bolj ! Če se jutri prikaže , potem se selim v maj, ker grem v drugi postopek umetne!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 14.3.2011 11:47:09
|
|
|
|
Agnes27
|
Katte hvala ti za odgovor. Čist sem zmedena Ta mesec mi je šlo kar uredu ker itak nisem mela nobenega upanja da bi kaj blo, zdaj ko sem pa ovulacijski test nardila je pa spet upanje, in po moje sledi tudi razočaranje Je še katera imela tak primer z ovulacijskimi testi? Držim pesti za pluske!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 14.3.2011 11:54:04
|
|
|
|
latka
|
Ages27, jaz imam tudi neredne cikluse zaradi PCO, pa sem mislila, glede na izcedke, da sem imela prej O, pa še krvomočnico sem pila, potem sem sprobala kar nekaj testov nosečnosti, žal negativni, in kaj se je izkazalo, da sem imela O komaj na 34 dan ciklusa(izcedek + padec nato dvig BT nad 37), danes je 14 dan od tega, in čakam na !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 14.3.2011 16:12:48
|
|
|
|
a.afrodita
|
Dejmo, dejmo punce, lulat samo 2 sta, je treba vsaj februarke ujet! Jaz sem tukaj navijačica sem se že prijavila v april, ker sem denes na 28 da delala test in je - Drugače pa, ker se nisem predstavila imam 2 otročka, oba klomifenska. tokrat sem po 2 letih poskušanja na klomifenu in aprila bo 4. krog.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 14.3.2011 18:03:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako, pri meni se začnejo tisti nestrpni dnevi, ko opazuješ vsako malekost in upaš, da je to znak . Bom probala čim bolj odmislit vse skupaj,... Upam, da na materinski dan (25.3) zagledam . To bi bilo res čudovito. Kako ste kaj ve? Vidim, da marec (še) ni tako radodaren kot februar. Upam, da se sedaj spremeni in bo naprej vse rooooza. Punce samo optimistično naprej. LP,
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 14.3.2011 19:00:24
|
|
|
|
mladika
|
punce...jst pa več ne vem na čem sem...je moj 20.dan v ciklusu in sem že ta drugič v tem ciklusu opazla O sluz.Upam da nimam šele zdaj O,ker z mojim nisva mela nič možnosti to je katastrofa da sem jst več ali manj v lj.,moj pa je v celju,nimava čas niti narest...
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 14.3.2011 20:04:18
|
|
|
|
lollypop
|
čer kaj zdaj punce, vse čakate da boste konec meseca marca pobarvale roza no močno držim pesti da se vas čimveč preseli na Čvek v pričakovanju... tam pri Novembrkah imamo prostor že rezerviran za vas, nekaj vas bo sicer tudi že pri Decembrkah... jaz vas še vedno pridem vsake toliko pogledat in res držim pesti, da čimprej zagledate tako težko pričakovane naj bo marec za vas drugi najlepši mesec v letu (prvi bo tako ali tako november ali december)
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 14.3.2011 21:09:36
|
|
|
|
xoxox
|
No pa da še tukaj sporočim. Žal je mene danes obiskala in me lahko barvate modro. Se mi zdi, da mi je vsaki mesec težje. Razočarna sem in jezna. Ugotavljam, da bo kmalu 2 leti od kar se trudimo za dojenčka. Ne vem, če bom še lahko zdržala. Samo, da pomislim na neskončno čakanje in na novo razočaranje me vse mine. Občudujem punce, ki najdejo moč in voljo po ne vem kolikih mesecih ali letih razočaranj. Se bojim, da sama nisem dovolj močna za čakanje še nekaj mesecev ali pa še huje nekaj let. Kakorkoli že. Gremo v nove zmage. Kar bo pa bo. To bo najin 22.krog oziroma 2. krog po 2. SS. Same dvojke. Upam, da mi prinesejo srečo.
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 15.3.2011 7:57:19
|
|
|
|
Jada82
|
xoxox, verjamem, ja, da ti je težko! Jest sem bila včasih že unih 7 mesecev kar obupana. Ampak ja, jest ti svetujem (ja, teorija je lahka!), da se poskušaš osredotočiti na kaj drugega, pa delanje na daš na stranski tir. Itak s partnerjem pač in verjemi, enkrat bo tisto pravo!!!! Pa 2 leti ... jah je veliko, sam po drugi strani pa spet ni toliko .... Ne vem, poskušaj ta čas izkoristiti, ko sta še sama, da kam gresta, uživata, se imata fajn, kaj zažurata .... res, izkoristi, ker potem tega ne morš. Sam ja, taki smo ljudje, nikoli zadovoljni ... sama sem še prav potenca tega Držim pesti, da bo za nas sreča mila v aprilu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 15.3.2011 10:15:46
|
|
|
|
Katte
|
latka, čisto realno, še je upanje. Znaki za so lahko menda isti, kot pred prihodom . Upam, da je pri tebi prvo. Sploh glede na to, da je BT in ostalo še uredu. Agnes27, lahko se motim, ampak, a nisi enkrat rekla, da imaš PCO in neredne ? Če je tako, potem ni pozna O nič nenavadnega. Vsaj veš, pri čem si in sta zdaj pred tabo dva tedna čakanja. a.afrodita, dobrodošla med nami. Hvala za navijanje. Tudi jaz navijam, da tebi uspe v aprilu. Anonimna , za optimizem. mladika, izposodi si malo optimizma pri a. . Mogoče je pa O že bila in sta jo izkoristila. lollypop, hvala za navijanje. xoxox, . Ena pikica čaka nate, da jo vzameš v naročje in jo imaš najraje na vsem svetu. Samo ne obupaj, kmalu bo v tebi. Jaz sem bila tudi zjutraj ful pesimistična, ampak sem zdaj malo bolje. Je tako lep dan zunaj. Samo škoda, ker sem v službi .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 15.3.2011 10:25:13
|
|
|
|
latka
|
Spet me muči ta , danes je že 15 dan od O, BT še na 37, MV zaprt, krči, M pa od nikoder!Testa ne delam, ker nima upanja za , bom počakal še jutri, ko bo 16 dan, potem bi že mogla prit, ker lutealna faza traja 12-16 dni, moja včasih 15, nikoli pa 16, ampak vse je enkrat prvič!Bomo videli jutri! Punce, ostale ki še čakate, dajte nalulat +, da bo lepši seznam!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 15.3.2011 14:06:35
|
|
|
|
pbpika
|
Latka upanje umre zadnje. Upam, da bo jutri . Držim pesti za vse!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 15.3.2011 16:16:25
|
|
|
|
andreja_p
|
ojla Se vam ponovno oglašam in sporočam da ta moj izcedek pomeni . Sem včeraj naredila test pa ni pokazal . Rjavi izcedek imam od nedelje,ni se še ojačal,vendar tudi izginil ni. Nikoli še nisem imela takšne ,vedno sem imela zelo bolečo in z močnimi krvavitvami.Mogoče vse to še pride. Veselo v naslednji krog
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 15.3.2011 16:39:23
|
|
|
|
xoxox
|
Hvala Jada82 in Katte. Saj vem, da bo. Moram ostati pozitivna. Ravno ta pozitivnost mi je pomagala skozi vse težke čase. No če smo pa že tako dolgo čakali bi bilo pa sedaj že škoda, če bi obupala. Čeprav je včasih težko. Še dobro, da imam vas pozitivčke, da me spravite v dobro voljo.
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 15.3.2011 17:21:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Andreja_p, Jaz sem imela takšne krvavitve 5 dni, test pa mi je pokazal že 12 dan po ovulaciji. Mogoče je pa vseeno ratalo? Držim pesti , AnonimnaKP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 15.3.2011 18:28:08
|
|
|
|
Agnes27
|
Latka morda je pa vseeno kaj ratalo Andreja P, dokler ni bomo še vedno držal pesti. Katte ja prov si si zapomnila. Imam PCO in kar precej neredne . Zgleda da živim v napačnem prepričanju. Jaz sem mislila, da čim imaš neredno , torej npr. na 45 dni, da to pomeni da ovulacije ziher ni blo. Drugače pa fuul čutim jajčnike, ampak to traja itak že 14 dni. Tudi ko se spomnim za nazaj, skoraj vedno me med ciklom vse boli tam spodaj, edino prsa me nikol. Sam po moje to ne pomen nujno da imam tut ovulacijo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 15.3.2011 18:36:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Moja bi morala priti že 5. marca, pa je še do danes ni. Naredila sem že 3 teste, vsi negativni. Ne vem, kaj se dogaja z mano, še nikoli v življenju mi ni zamujala, vedno točna kot ura, upam, da ni kaj narobe. Sem pa imela decembra pregled pa je vse ok, nikoli nisem imela nobenih težav. Bom klicala g. in se naročila na pregled, me že mal skrbi. Lp, anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 15.3.2011 18:37:52
|
|
|
|
Anonimen
|
samo še to, doma imam 3.letnika. anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 15.3.2011 19:16:27
|
|
|
|
candi
|
Da se še jaz malo oglasim. Sem se ta mesec malo distancirala od foruma, z upanjem, da bo kaj pomagalo pri tem, da ne mislim non stop na zanositev. Zaenkrat mi kar uspeva, niti ovulacije nisem poskušala prepoznati z raznimi znaki, niti zdaj ne iščem nekih znakov, ki bi mi potrdili nosečnost. Enostavno sva uživala v slončkanju,brez tistega, zdaj pa morava. Še pet dni, pa bomo tudi me testke delale (sem videla da nas je več na isti datum), če seveda hudičevka prej ne pride. Upam da bo res druga polovica marca obarvana v , da končno dobimo nekaj novih ... Veliko sreče punce, držim pesti za vsako posebaj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 16.3.2011 8:16:38
|
|
|
|
kejt2
|
Hja, jest pa jutri ne pričakujem , ampak kakor kaže jo bom dobila že danes... Javim, ko bom vedela zagotovo. Za vse sotrpinke in soborke pa .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 16.3.2011 8:21:11
|
|
|
|
andreja_p
|
Ojla Naj povem da se je dokončno vlilo . Veselo v naslednji krog . Za vse ki čakate na pa držim pesti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 16.3.2011 10:12:34
|
|
|
|
Katte
|
Dobro jutro, punce . Danes sem tako dobre volje, da me tudi v službi ne morejo spraviti v slabo voljo. Ravno nasprotno, ravno sem izvedela, da bom napredovala. Sicer samo v plačilnem razredu, ampak se ne bom branila, saj v službo hodimo navsezadnje zaradi denarja . O je minila, zdaj pa dva tedna čakanja na . Saj bo hitro minilo. Tudi vam, ki vas je spet presenetila . Tudi jaz sem bila že prevečkrat v tem, ampak optimizem se hitro vrne in mesec se obrne, kot bi mignil. Torej xoxox, andreja_p in ostale, ki vas je v teh dneh v slabo voljo spravila - svet bo kmalu lepši. Ko pa pridejo naše pikice, se nam bo obrnil na glavo . Dobrodošla, anonimna . Vesele smo vsake nove punce tukaj, še bolj pa smo vesele, če nam obarvajo seznam roza in se prestavijo na druge teme . latka, anonimna , kejt2 in ostale, ki živčno ne pričakujete , držim pesti na rokah in nogah, da ne pride.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 16.3.2011 10:20:24
|
|
|
|
Katte
|
Natka23 (x. krog) 5.3. anonimna (13.krog) 6.3. anonimnaKP (x. krog) srečica17 (x. krog) 9.3. MEGi20 (1. krog) 10.3. Nutry (32. krog) evelin (1. krog) 11.3. andreja_p (x. krog) 13.3. pikicaa25 (8.krog) vesper (3.krog) xoxox (1.krog) Wolfina (24.krog) anonimna (x. krog) candi (4. krog) 25.3. m a j c i k a (7. krog) 28.3. Monstera (x. krog) 29.3. Katte (10. krog) 31.3. witch (16. krog) x.3. zebr4 (x. krog) Nusyka (x.krog) mladika (1. krog po laparo) Agnes27 (x. krog) sashy (4. krog) cebela2 (x. krog) latka (x. krog) anonimna (6. krog) SamoTi (11. krog) anonimna (x. krog) SKUPAJ NAS JE: 29 NOSEČK: 2 NAVIJAČICE: lidik, Tincy90, sashy, Katte, a , mojamura, krisv, candi, SILVA, Agnes27, sashy, Jada82, asdf81, bubulina, Arual, tedi2, Poka, pbpika, Natka23, a.afrodita
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 16.3.2011 13:30:15
|
|
|
|
wbm3
|
Pozdravljene. Sem se odločila, da se vam pridružim. Nekaj dni vas berem, zdaj pa bom tudi kaj napisala. Torej, tudi jaz bi rada zagledala ali . Imam pa še vse zmešano, saj sem lani prenehala z Depo-Provera, tako da ne vem niti kdaj imam O niti kdaj bo . Oziroma M sem imela prvič prejšnji mesec, tako da upam, da se mi zdaj ciklusi uredijo. Če v "primernem" času ne bo M, bom tudi jaz delala test. Bomo videli...res bi bila rada še v tretje . Dvakrat sem zanosila v prvo, brez težav, brez simptomov pred M itd. Bomo videli...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 16.3.2011 13:39:37
|
|
|
|
Katte
|
Dobrodošla, wbm3! Kar tretjega si želiš. Lepo . Upam, da spet uspe takoj.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.