|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2011
14.3.2011 11:41:55   
latka
No danes je 14 dni od O, M pa še ni, BT je še nad 37, MV zaprt, ampak glede na boleč križ, glavobol in pa bolečine v trebuhu bo verjetno prišla user posted image jutri s polno paro!
Za ostele navijam, da bo drugi del marca bolj user posted image !

Če se jutri prikažeuser posted image , potem se selim v maj, ker grem v drugi postopek umetne!!user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 376
14.3.2011 11:47:09   
Agnes27
Katte hvala ti za odgovor. Čist sem zmedenauser posted image  Ta mesec mi je šlo kar uredu ker itak nisem mela nobenega upanja da bi kaj blo, zdaj ko sem pa ovulacijski test nardila je pa spet upanje, in po moje sledi tudi razočaranjeuser posted image

Je še katera imela tak primer z ovulacijskimi testi?

Držim pesti za pluske!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 377
14.3.2011 11:54:04   
latka
Ages27, jaz imam tudi neredne cikluse zaradi PCO, pa sem mislila, glede na izcedke, da sem imela prej O, pa še krvomočnico sem pila, potem sem sprobala kar nekaj testov nosečnosti, žal negativni, in kaj se je izkazalo, da sem imela O komaj na 34 dan ciklusa(izcedek + padec nato dvig BT nad 37), danes je 14 dan od tega, in čakam na user posted image !

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 378
14.3.2011 16:12:48   
a.afrodita
Dejmo, dejmo punce, lulat user posted image samo 2 sta, je treba vsaj februarke ujet!

Jaz sem tukaj navijačica sem se že prijavila v april, ker sem denes na 28 da delala test in je -  user posted image

Drugače pa, ker se nisem predstavila

imam 2 otročka, oba klomifenska. tokrat sem po 2 letih poskušanja na klomifenu in aprila bo 4. krog.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 379
14.3.2011 18:03:23   
Anonimen

Tako, pri meni se začnejo tisti nestrpni dnevi, ko opazuješ vsako malekost in upaš, da je to znak user posted image . user posted image user posted image   Bom probala čim bolj odmislit vse skupaj,...

Upam, da na materinski dan (25.3) zagledam user posted image . To bi bilo res čudovito.

Kako ste kaj ve? Vidim, da marec (še) ni tako radodaren kot februar. Upam, da se sedaj spremeni in bo naprej vse rooooza. user posted image

Punce samo optimistično naprej.

LP,
user posted image

(odgovor članu a.afrodita)
  Neposredna povezava do sporočila: 380
14.3.2011 19:00:24   
mladika
punce...jst pa več ne vem na čem sem...je moj 20.dan v ciklusu in sem že ta drugič v tem ciklusu opazla O sluz.Upam da nimam šele zdaj O,ker z mojim nisva mela nič možnosti user posted image user posted image user posted image to je katastrofa da sem jst več ali manj v lj.,moj pa je v celju,nimava čas niti user posted image narest...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 381
14.3.2011 20:04:18   
lollypop
čer user posted image

kaj zdaj punce, vse čakate da boste konec meseca marca pobarvale roza user posted image no močno držim pesti da se vas čimveč preseli na Čvek v pričakovanju... tam pri Novembrkah imamo prostor že rezerviran za vas, nekaj vas bo sicer tudi že pri Decembrkah...

jaz vas še vedno pridem vsake toliko pogledat in res držim pesti, da čimprej zagledate tako težko pričakovane user posted image naj bo marec za vas drugi najlepši mesec v letu (prvi bo tako ali tako november ali december)

user posted image user posted image user posted image

Carpe diem

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 382
14.3.2011 21:09:36   
xoxox
No pa da še tukaj sporočim. Žal je mene danes obiskala user posted image  in me lahko barvate modro. Se mi zdi, da mi je vsaki mesec  težje. Razočarna sem in jezna. Ugotavljam, da bo kmalu 2 leti od kar se trudimo za dojenčka. Ne vem, če bom še lahko zdržala.  Samo, da pomislim na neskončno čakanje in na novo razočaranje me vse mine.  Občudujem punce, ki najdejo moč in voljo po ne vem kolikih mesecih ali letih razočaranj. Se bojim, da sama nisem dovolj močna za čakanje še nekaj mesecev ali  pa še huje nekaj  let.  Kakorkoli že.  Gremo v nove zmage.  Kar bo pa bo. To bo najin 22.krog oziroma 2. krog po 2. SS. Same dvojke. user posted image  Upam, da mi prinesejo srečo.

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 383
15.3.2011 7:57:19   
Jada82
xoxox, verjamem, ja, da ti je težko! user posted image user posted image  Jest sem bila včasih že unih 7 mesecev kar obupana.
Ampak ja, jest ti svetujem (ja, teorija je lahka!), da se poskušaš osredotočiti na kaj drugega, pa delanje na user posted image  daš na stranski tir. Itak s partnerjem pač user posted image  in verjemi, enkrat bo tisto pravo!!!! Pa 2 leti ... jah je veliko, sam po drugi strani pa spet ni toliko ....
Ne vem, poskušaj ta čas izkoristiti, ko sta še sama, da kam gresta, uživata, se imata fajn, kaj zažurata .... res, izkoristi, ker potem tega ne morš.
Sam ja, taki smo ljudje, nikoli zadovoljni ... sama sem še prav potenca tega user posted image
Držim pesti, da bo za nas sreča mila v aprilu  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 384
15.3.2011 10:15:46   
Katte
latka, čisto realno, še je upanje. Znaki za user posted image  so lahko menda isti, kot pred prihodom user posted image . Upam, da je pri tebi prvo. Sploh glede na to, da je BT in ostalo še uredu.
Agnes27, lahko se motim, ampak, a nisi enkrat rekla, da imaš PCO in neredne user posted image ? Če je tako, potem ni pozna O nič nenavadnega. Vsaj veš, pri čem si in sta zdaj pred tabo dva tedna čakanja.
a.afrodita, dobrodošla med nami. Hvala za navijanje. Tudi jaz navijam, da tebi uspe v aprilu.
Anonimna user posted image , user posted image  za optimizem.
mladika, izposodi si malo optimizma pri a. user posted image . Mogoče je pa O že bila in sta jo izkoristila.
lollypop, hvala za navijanje.
xoxox, user posted image user posted image user posted image . Ena pikica čaka nate, da jo vzameš v naročje in jo imaš najraje na vsem svetu. Samo ne obupaj, kmalu bo v tebi.
Jaz sem bila tudi zjutraj ful pesimistična, ampak sem zdaj malo bolje. Je tako lep dan zunaj. Samo škoda, ker sem v službi user posted image .  

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 385
15.3.2011 10:25:13   
latka
Spet me muči tauser posted image , danes je že 15 dan od O, BT še na 37, MV zaprt, krči, M pa od nikoder!Testa ne delam, ker nima upanja zauser posted image , bom počakal še jutri, ko bo 16 dan, potem bi že mogla prit, ker lutealna faza traja 12-16 dni, moja včasih 15, nikoli pa 16, ampak vse je enkrat prvič!Bomo videli jutri!

Punce, ostale ki še čakate, dajte nalulat +, da bo lepši seznam!user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 386
15.3.2011 14:06:35   
pbpika
Latka upanje umre zadnje. Upam, da bo jutri user posted image . Držim pesti za vse!!!!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 387
15.3.2011 16:16:25   
andreja_p
ojla
Se vam ponovno oglašam in sporočam da ta moj izcedek pomeni user posted image .
Sem včeraj naredila test pa ni pokazal user posted image .
Rjavi izcedek imam od nedelje,ni se še ojačal,vendar tudi izginil ni.
Nikoli še nisem imela takšne user posted image ,vedno sem imela zelo bolečo
in z močnimi krvavitvami.Mogoče vse to še pride.
Veselo v naslednji kroguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pbpika)
Neposredna povezava do sporočila: 388
15.3.2011 16:39:23   
xoxox
Hvala Jada82 in Katte. user posted image  Saj vem, da bo. Moram ostati pozitivna. Ravno ta pozitivnost mi je pomagala skozi vse težke čase. No če smo pa že tako dolgo čakali bi bilo pa sedaj že škoda, če bi obupala. Čeprav je včasih težko. Še dobro, da imam vas pozitivčke, da me spravite v dobro voljo. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 389
15.3.2011 17:21:04   
Anonimen
Andreja_p,

Jaz sem imela takšne krvavitve 5 dni, test pa mi je pokazal user posted image  že 12 dan po ovulaciji.

Mogoče je pa vseeno ratalo?

Držim pesti user posted image user posted image user posted image ,

AnonimnaKP

Neposredna povezava do sporočila: 390
15.3.2011 18:28:08   
Agnes27
Latka morda je pa vseeno kaj ratalo user posted image  Andreja P, dokler ni user posted image  bomo še vedno držal pesti.

Katte ja prov si si zapomnila. Imam PCO in kar precej neredne user posted image . Zgleda da živim v napačnem prepričanju.
Jaz sem mislila, da čim imaš neredno user posted image , torej npr. na 45 dni, da to pomeni da ovulacije ziher ni blo. Drugače pa fuul čutim jajčnike, ampak to traja itak že 14 dni.
Tudi ko se spomnim za nazaj, skoraj vedno me med ciklom vse boli tam spodaj, edino prsa me nikol. Sam po moje to ne pomen nujno da imam tut ovulacijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 391
15.3.2011 18:36:37   
Anonimen
Pozdravljene!
Moja user posted image bi morala priti že 5. marca, pa je še do danes ni. Naredila sem že 3 teste, vsi negativni.
Ne vem, kaj se dogaja z mano, še nikoli v življenju mi ni zamujala, vedno točna kot ura, upam, da ni kaj narobe.  Sem pa imela decembra pregled pa je vse ok, nikoli nisem imela nobenih težav.
Bom klicala g. in se naročila na pregled, me že mal skrbi.

Lp, anonimna user posted image user posted image

(odgovor članu Agnes27)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
15.3.2011 18:37:52   
Anonimen
samo še to, doma imam 3.letnika.

anonimna user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 393
15.3.2011 19:16:27   
candi
Da se še jaz malo oglasim. Sem se ta mesec malo distancirala od foruma, z upanjem, da bo kaj pomagalo pri tem, da ne mislim non stop na zanositev. Zaenkrat mi kar uspeva, niti ovulacije nisem poskušala prepoznati z raznimi znaki, niti zdaj ne iščem nekih znakov, ki bi mi potrdili nosečnost.user posted image user posted image Enostavno sva uživala v slončkanju,brez tistega, zdaj pa morava.

Še pet dni, pa bomo tudi me testke delale (sem videla da nas je več na isti datum), če seveda hudičevka prej ne pride.
Upam da bo res druga polovica marca obarvana v user posted image user posted image , da končno dobimo nekaj novih user posted image user posted image user posted image ...
Veliko sreče punce, držim pesti za vsako posebaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 394
16.3.2011 8:16:38   
kejt2
Hja, jest pa jutri ne pričakujem user posted image , ampak kakor kaže jo bom dobila že danes... Javim, ko bom vedela zagotovo.
Za vse sotrpinke user posted image user posted image user posted image in soborke pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu candi)
Neposredna povezava do sporočila: 395
16.3.2011 8:21:11   
andreja_p
Ojla
Naj povem da se je dokončno vlilouser posted image . Veselo v naslednji kroguser posted image .
Za vse ki čakate na user posted image pa držim pesti.

(odgovor članu candi)
Neposredna povezava do sporočila: 396
16.3.2011 10:12:34   
Katte
Dobro jutro, punce user posted image .
Danes sem tako dobre volje, da me tudi v službi ne morejo spraviti v slabo voljo. Ravno nasprotno, ravno sem izvedela, da bom napredovala. Sicer samo v plačilnem razredu, ampak se ne bom branila, saj v službo hodimo navsezadnje zaradi denarja user posted image .
O je minila, zdaj pa dva tedna čakanja na user posted image . Saj bo hitro minilo. Tudi vam, ki vas je spet presenetila user posted image . Tudi jaz sem bila že prevečkrat v tem, ampak optimizem se hitro vrne in mesec se obrne, kot bi mignil. Torej xoxox, andreja_p in ostale, ki vas je v teh dneh v slabo voljo spravila user posted image  - svet bo kmalu lepši. Ko pa pridejo naše pikice, se nam bo obrnil na glavo user posted image .
Dobrodošla, anonimna user posted image  user posted image . Vesele smo vsake nove punce tukaj, še bolj pa smo vesele, če nam obarvajo seznam roza in se prestavijo na druge teme user posted image .
latka, anonimna user posted image  user posted image , kejt2 in ostale, ki živčno ne pričakujete user posted image , držim pesti na rokah in nogah, da ne pride.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 397
16.3.2011 10:20:24   
Katte

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.3.
Natka23 (x. krog)user posted image user posted image

5.3.
anonimna user posted image  (13.krog)

6.3.
anonimnaKP (x. krog) user posted image  user posted image
srečica17 (x. krog)user posted image

9.3.
MEGi20 (1. krog)

10.3.
Nutry (32. krog)user posted image
evelin (1. krog)user posted image

11.3.
andreja_p (x. krog)user posted image

13.3.
pikicaa25 (8.krog)user posted image
vesper (3.krog)user posted image

17.3.
kejt2 (x.krog)

20.3.
xoxox (1.krog)user posted image
Wolfina (24.krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
candi (4. krog)

25.3.
m a j c i k a (7. krog)

28.3.
Monstera (x. krog)

29.3.
Katte (10. krog)

31.3.
witch (16. krog)

x.3.
zebr4 (x. krog)user posted image
Nusyka (x.krog)user posted image
mladika (1. krog po laparo)
Agnes27 (x. krog)
sashy (4. krog)
cebela2 (x. krog)
latka (x. krog)
anonimna user posted image (6. krog)
SamoTi (11. krog)
anonimna user posted image  user posted image (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 29

user posted image

NOSEČK: 2

user posted image   user posted image   user posted image

NAVIJAČICE:

lidik, Tincy90, sashy, Katte,
auser posted image , mojamura, krisv,
candi, SILVA, Agnes27,
sashy, Jada82, asdf81,
bubulina, Arual, tedi2,
Poka, pbpika, Natka23,
a.afrodita

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 398
16.3.2011 13:30:15   
wbm3
Pozdravljene.
Sem se odločila, da se vam pridružim. Nekaj dni vas berem, zdaj pa bom tudi kaj napisala.
Torej, tudi jaz bi rada zagledala user posted image  ali user posted image . Imam pa še vse zmešano, saj sem lani prenehala z Depo-Provera, tako da ne vem niti kdaj imam O niti kdaj bo user posted image . Oziroma M sem imela prvič prejšnji mesec, tako da upam, da se mi zdaj ciklusi uredijo. Če v "primernem" času ne bo M, bom tudi jaz delala test. Bomo videli...res bi bila rada še v tretje user posted image . Dvakrat sem zanosila v prvo, brez težav, brez simptomov pred M itd. Bomo videli...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 399
16.3.2011 13:39:37   
Katte
Dobrodošla, wbm3!
Kar tretjega si želiš. Lepo user posted image . Upam, da spet uspe takoj.

Still hoping.

(odgovor članu wbm3)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.