|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2011
19.3.2011 14:59:44   
Zojatisa
Najlepša hvala

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 426
19.3.2011 19:16:54   
kejt2
Wolfina user posted image
Tudi sama sem že pomislila, kako hecno bi bilo, če bi kakšno od sobork poznala osebno (od prej) in, da se v resnici o tem ne pogovarjamo, takole na forumu pa...

Zojatisa user posted image user posted image user posted image končno malo roza barve in optimizma na forumu. Resnično upam, da si odprla roza finiš meseca.

user posted image user posted image Vsem, ki čakate na pluske in tiste, ki na tem še delate. Za nas ostale, ki si še ližemo rane pa user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 427
19.3.2011 19:33:29   
Anonimen
Pozdravljene!

Moja user posted image danes zamuja že 14. dan, v ponedeljek bom poklicala g. in vprašala kdaj lahko pridem na pregled. Ne vem, kaj se dogaja z mano. Noseča nisem, ker so testi -, decembra na pregledu je pa blo vse ok. Res me že jezi, ker mi še nikol ni zamujala.

LP vsem, pa čimveč pluskov :)

LP, anonimna user posted image user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 428
19.3.2011 21:38:58   
m a j c i k a
Hej sotrpinke:)
Najprej čestitke  nosečkam!!!!user posted image user posted image user posted image
Mi naj bi magični člrtici zagledali naslednji petek in me že daje, že razmišljam, premlevam, bolečine v spodnjem predelu s eže pojavljajo, po mojem bo moja prijateljica user posted image tudi ta mesec točna kot urauser posted image , predvsem zato ker z mojimuser posted image nisva uspela user posted image več kot dvakrat med O, imel je zdravniški poseg in predpisano mirovanje..... tako da verjetno upam v prazno.....

Vsem lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 429
19.3.2011 21:50:53   
Zojatisa
Tudi jaz upam da sem vam odprla sezono in da bote hitro za mano.
Majcika- to da maš občutek da bo prišla menstruacija še ne pomeni da nis noseča ker dokler jo ne zagledaš je možnost da je to nosečnost in ne priprava na menzo.
Lahko se tudi prime če enkrat sexsaš v pravem času tako da ne zgubiti upanja dokler ne vidiš tečke,
Upam na najbolše.
lp,in hvala

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 430
19.3.2011 22:08:26   
Agnes27
Zojatisa user posted image user posted image  čestitam user posted image  Da se malo tale marec popravi.

Pri meni še nič novega. Danes je 39. dan od zadnje user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 431
19.3.2011 22:36:53   
Katte
m a j c i k a, saj veš. Upanje je, dokler ne priteče. Te pa čisto razumem. Mene špika, tišči ter bolijo me prsi že od O naprej. To po mojih izkušnjah pomeni minus in user posted image z zamudo, ki je drugače ne pričakuje 29.3. Ampak ne smeva obupati, mogoče se motiva in naju preseneti user posted image  user posted image .
Anonimna user posted image user posted image , user posted image . Če že mora, upam, da čimprej pride.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 432
19.3.2011 22:50:21   
Katte

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.3.
Natka23 (x. krog)user posted image user posted image

5.3.
anonimna user posted image  (13.krog)

6.3.
anonimnaKP (x. krog) user posted image  user posted image
srečica17 (x. krog)user posted image

9.3.
MEGi20 (1. krog)

10.3.
Nutry (32. krog)user posted image
evelin (1. krog)user posted image

11.3.
andreja_p (x. krog)user posted image

13.3.
pikicaa25 (8.krog)user posted image
vesper (3.krog)user posted image

17.3.
kejt2 (x.krog)user posted image
Zojatisa (x. krog) user posted image user posted image

20.3.
xoxox (1.krog)user posted image
Wolfina (24.krog)user posted image
anonimna user posted image  (x. krog)
candi (4. krog)

25.3.
m a j c i k a (7. krog)

28.3.
Monstera (x. krog)

29.3.
Katte (10. krog)

31.3.
witch (16. krog)

x.3.
zebr4 (x. krog)user posted image
Nusyka (x.krog)user posted image
mladika (1. krog po laparo)
Agnes27 (x. krog)
sashy (4. krog)
cebela2 (x. krog)
latka (x. krog)user posted image
anonimna user posted image (6. krog)
SamoTi (11. krog)
anonimna user posted image  user posted image (x. krog)
wbm3 (1. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 31

user posted image

NOSEČK: 3

user posted image   user posted image   user posted image

NAVIJAČICE:

lidik, Tincy90, sashy, Katte,
auser posted image , mojamura, krisv,
candi, SILVA, Agnes27,
sashy, Jada82, asdf81,
bubulina, Arual, tedi2,
Poka, pbpika, Natka23,
a.afrodita

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 433
20.3.2011 8:36:22   
Zojatisa
Res punce upanje umre zadnje midva sva se matrala skoraj 10 let vse skupaj pa menjava ginekologov in to potem se prestavim v Trbovlje tam pa se počas začne vse odvijati. Najprej me je dal na lapero in histero pol na tablete in itd.
No lani mi da napotnico za Mb prvi razgovor sem imela julija, nato so sledile preizkave kri in to, trajal je malce dlje ker nisem imela rednih menstruacij.
No nato se odločjo da bomo probal še enkrat z Klomifenom in da me bodo spremljal z Uz.
No in to je bilo to ratal v prvem krogu,
sedaj me je dal moj zdravnik v bolniško do pregleda pol moram pairje nest k njem.
Upam da mi bojo podalšal bolniško ker mam zelo zežko delo kajti delam na vratih ki niso lahka. lp
vsem puncam in čimprej za mano do konca 9mesca.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 434
20.3.2011 9:59:09   
candi
Jutro punce!!

Zojatisa še enkrat čestitke. Si pa res zaslužiš, glede na to, da imaš že tako "zgodovino" za sabo. Uživaj do nosečnosti in srečno do konca.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes test delala in je bil minus.user posted image user posted image Tečke pa še ni, tak da zdaj samo upam da čimprej pride, da lahko gremo v nov krog.user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 435
20.3.2011 15:18:49   
Anonimen
Pozdravljene punce, zaenkrat je še ni vendar dopuščam, da se je cikel podašal tako,da
test bom delala v torek. Močno si želim da je nebi bilo.
Lep sončen pozdrav.
A.user posted image

(odgovor članu candi)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
20.3.2011 18:49:01   
Zojatisa
Anonimen držim pesti in močno navijam za plusek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 437
21.3.2011 8:36:44   
kejt2
Zojatisa glede na pot, ki jo imaš za sabo še posebej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 438
21.3.2011 12:57:42   
CariSSa10
No pa da še jaz povem, da se mi je včeraj vlila user posted image , tak da bomo upali spet aprila-takrat še mamo zadno možnost, da bomo že letos cartale ;)) ...
vsem nosečkam pa še z moje strani čestitkeuser posted image

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 439
21.3.2011 13:20:34   
Katte
candi - user posted image  user posted image  user posted image . Ampak te še ne bom obarvala modro. Dokler ne priteče, je še vedno upanje. Držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Anonimna user posted image , močno navijam za plusek. Ti kar počakaj, če zdržiš. Sporoči nam čudovito novičko, za moralo rabimo še več roza barve user posted image .
CariSSa10, user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da vama uspe v aprilu. Kar javi se na temi II pričakujemo aprila 2011. Je lažje, če čakaš user posted image  skupaj z ostalimi sotrpinkami.

< Sporočilo je popravil Katte -- 21.3.2011 13:21:57 >

Still hoping.

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 440
21.3.2011 14:04:24   
m a j c i k a
Živjo!

zojatisa: najlepša hvala za spodbudne besede... tak ti vlije upanje, da mogoče se je pa res kaj prijelo in da tokrat pa bo nekaj..... upam...... kot vsak mesec....
Pa iskrene čestitke tebi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

katte: hvala tudi tebi, upam za obeuser posted image , čeprav ko me začne špikat tam dol, takoj pomislim, aha se že pripravlja na user posted image avtomatsko....., upajmo, da se ta mesec motimo......

Joj, kok sem na trnih, povejte koliko prej lahko naredim test, pričakujem jo v petek in ponavadi je do dneva točna, na 24 dni, ker me to čakanje uničujeuser posted image ......

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 441
21.3.2011 16:10:57   
vesper
majcika držim pesti zate in res ti želim da zagledaš user posted image še malo, saj petek bo hitro tukaj user posted image user posted image user posted image
pa po moje lahko CB nardiš že v sredo user posted image

zojatisa čestitke user posted image user posted image user posted image zdaj si mi pa dala upanje. Ravno naslednji mesec me čaka IUI s klomifenom user posted image in upam, da takrat pa res zagledam user posted image

upam, da še marca dočakamo kakšno veselo novičko, da je katera srečka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 442
21.3.2011 19:29:45   
witch
zojatisa user posted image user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost ti želim in zdravega dojenčka.
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za vse ki še lulate user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 443
21.3.2011 20:32:20   
m a j c i k a
vesper: hvala, hvala, hvalauser posted image , mislim, da bom res nardila test že v sredo, če mi ne uspe zdržat vsaj do četrtka:)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 444
21.3.2011 20:33:32   
m a j c i k a
vesper: hvala, hvala, hvalauser posted image , mislim da bom test res nardil aže v sredo, če mi ne uspe zdržat vsaj do četrtka:)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 445
21.3.2011 20:34:26   
m a j c i k a
UPSuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 446
22.3.2011 7:56:20   
candi
Dobro jutro!!!

No jaz sem danes delala test in se mi je prikazala ena taka rahla črticauser posted image , ampak brez dvoma, črticauser posted image je.user posted image user posted image Tudi nama je uspelo.user posted image user posted image Jutri naredim še enega, da vidim, če se bo črtica okrepila. user posted image Dojemam še pa ne čisto.

Neposredna povezava do sporočila: 447
22.3.2011 8:08:13   
srečica17
Čestitke candiuser posted image !
Lepouser posted image  in zdravega user posted image !

(odgovor članu candi)
Neposredna povezava do sporočila: 448
22.3.2011 9:21:11   
kejt2
Dobro jutro punce v tale lep pomladni dan.
In Candi nas je že kar takoj razveselila z dobro novico. Čestitke user posted image user posted image user posted image
Še kakšen plusek? user posted image

Sama trenutno zaključujem s tečko, potem pa v nove boje! user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 449
22.3.2011 9:27:44   
Katte
Bravo, candi!!!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Vidiš, res ne smeš obupati, dokler ne priteče. Navsezadnje pri tebi ne bo pritekla kako leto user posted image .
To velja za vse nas, ki obupujemo zaradi znakov PMS in negativnih testov. Ne izgubimo upanja.
candi, ti pa uživaj v nosečnosti, pusti se razvajati svojemu dragemu, ko pride novi član družine, pa bosta oba razvajala njega/njo.

Still hoping.

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.