|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
12.3.2011 19:22:25   
Teni_
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes že malo boljše. Vsaj mišice me več ne bolijo, čeprav temperatura še narasta tam na 37, ampak ok. Upam, da bo jutri še boljše. Ima pa tamala akutni bronhitis, vneto uho in malo vneto grlo, tako, da je zdaj dobila inhalacije in hiconcil(Bože mili uspelo nam je po skoraj enem tednu ugotovit kaj ji je). Je komentirala dežurna, da ji je čudno, da ni vnetega ušesa ugotovila že njena. Je že moj takrat rekel, da ji ušes sploh ni pogledala.

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
12.3.2011 19:36:24   
olana
Da še tukaj kaj napišem, ko sem ravno v elementuuser posted image user posted image . Tudi mi smo uspešno opravili nuhalno, moram rečt, da sem mela kr tremo, ampak se je dobro izšlo. Rezultat je bil 1:4500, velik je pa baje 9cm. Spol se pa nažalost ni videl, čeprav sva bila taka firbca.user posted image Upam, da se bo videlo ta teden, ko mam pregled, pa upam, da končno v 13 tednu le dobim tisto materinsko knjižico al bo treba res pisno prošnjo dat.

Sem se pa zgrozila kakšne probleme imate nekatere z ginekologi, ne morem verjet. Takšno ginekologinjo je potrebno takoj zamenjati, pa da še grozi user posted image . Moj ginekolog je na srečo super, ga imam že par let, pa ga ne zamenjam za nič na svetu, ultrazvok mi naredi vsakič, ko pridem, tko da kapo dol. Ja, nič srečno vsem na pregledih, ki vas še čakajo, držim pesti za vsako posebejuser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
12.3.2011 20:47:40   
nepremagljiva
Aha, vidim, da smo imele čistilno akcijo. user posted image

Teni, super da ti gre na bolje.
Olana tebi pa čestitke za dobro opravljeno nuhalno.

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
12.3.2011 22:17:15   
Krysia
Čestitke vsem za dobro opravljene preglede. user posted image

*Alja*, tale tvoja gin je pa za nekam poslat! Halo, kaj se ti upa rečt! Čimprej jo poskusi zamenjati, čeprav vem, da je to v nosečnosti težko (mi je enkrat ena G rekla, da smo nosečke ful drage user posted image ). Če si se odločila za NS, pojdi. In ni res, da si neodogovorna, če ne greš na nobeno preiskavo. Mislim, halo, sej je tvoje telo in tvoj otrok ...

Teni RR, super za boljše počutje! In uboga hčerkica! Pozdravite se čimprej!

Joj, še vedno mešam tele naše nicke, pol pa bolj mal komentiram, da ne bi kej pomešala ... se bom potrudla - najboljš, da si listek pišem, medtem ko berem ... user posted image

aja, strije ... kot ste že rekle, vse je v genih. Jst sem se v 1. noosečnosti mazala z navadnim mandljevim oljem. Pol mi je kolegica dala neko kremo (ne spomnim se, kaj) - strij nimam, no po trebuhu ne, kje drugje pa ... rajš ne bi o tem ... pač, ni čudežne kreme ... fajn je, da vlažiš kožo, ampak s emi zdi,m da ni glih pretirano važno s čim ...

Mam pa en drug problem. Na komolcu imam tko suho kožo, da me srbi ... prov ene pikice so se mi naredile in se moram prav pazit, da se ne praskam ... in zdej se pridno maem z neko kremo za suho kožo. Upam, da bo kmal boljš in da ni kakšna alergija al pa kaj takega ...

No, drugač je pa moj hrbet boljše ... danes smo zmogli do ZOO-ja ... 3 urce sprehoda, mali je bil ful priden, je hodil ves čas ... pa skoz klepetal in spraševal ... moramo še kdaj ponovit. Edino na koncu me je že vse bolelo - hrbet že "po defaultu" pa še tam spodaj mi je vse nekam dol tiščalo - teh občutkov se spomnim s konca prve nosečnosti, če sem s čim pretiravala ... Ja, mal bo treba pazit, očitno v tej nosečnosti ne bom tako velik prehodila kot sem v prvi ...

Nič, grem spit še ene pol litra tekočine - sem ful žejna. Uživajte v nedleji, čeprav bo vreme slabše kot danes ...

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
13.3.2011 6:50:51   
Teni_
Dobro jutro.

Jupi, jaz sem že čisto na normalni temperaturi, pa tudi spala sem danes fajn.user posted image user posted image user posted image
Sploh ne morem verjet kako čas beži in sem že v 16. tednu. Še malo pa se bodo začele čisto prve brcike. user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 13.3.2011 6:54:39 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
13.3.2011 8:07:41   
2.2.
dobro jutro!
vidim da ste ene dobro, eni smo pa tak-tak. noč je potekala katastrofalno zamašen nos, boleče grlo(sem si 2x kuhala čaj)....bo bolše, moram si malo pogledat kaj si lahko vzamem; jaz mislim da septolete brez problema?
pri nas že zvončki cvetijo, res prav lepa pomlad, me kar mika da bi kam šli danes malo na izlet-pa se ne upam-mislite da ob nedeljah tudi hodi komisija. sicer k mojemu bratrancu je prišla na nedeljo in na praznike?user posted image

meni se tako vleče do ns....sem pa imela ta teden neke tako prijetne metuljčke v trebuhu, da mi je bilo kar malo čudno, jaz mislim da še glih niso bile brcike-sem že pozabila kako to zgleda.....
nič zdaj si grem še čajček spit potem pa še v posteljo tamala in možiček se še crkljata....

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
13.3.2011 8:18:44   
Teni_
Joj, mi smo že tudi cel ta teden noter, pa zdaj, ko je tako lepo vreme. Ne upam ven z njima, čeprav je toplo, ker je Nika še včeraj imela malo vročine, Teja pa je sicer ok, ampak vseeno. Pa tak je težko gledat ven, ko je tak lep sonček, pa tako toplo.

Glede brcik povsod piše, da tiste, ki niso 1. noseče jih lahko čutijo že v 16. tednu. Jaz sem v 2. nosečnosti čutila v 17. ali 18. tednu. Bomo videli kako bo sedaj.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
13.3.2011 8:26:10   
pomarančika
jutro!
vse k ste še bolane se hitr pocajtajteuser posted image
jz pa upam da nebom zbolela k je moj bolan user posted image

čestitam vsm k ste fajn opraule preglede, jz ga mam v tork 15.3. in upam da se bo mal pokazu kaj je user posted image al user posted image sm tak ferbc user posted image da me kr razganja user posted image Uf pa nasledn tedn se začne že kr četrti mesec user posted image user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
13.3.2011 8:28:41   
rainbow
Jutro še od mene!

TeniRR, bravo zate, ta mala bo pa tudi hitro zdrava; površna pediatrinja, ni druga, kako ne pogleda ušes, svašta.

2.2. ne vem, če so septolete pripravne; ko sem bila jaz v petek pri zdravnici, je rekla, da lahko pijem čaje, vzamem lekadol in delam inhalacije s soljo in zajbljem; ti povem, da se mi je zdaj od petka nos fuuul popravil, sem pa vsaj 5krat na dan inhalirala vrelo vodo s soljo. Ful pomaga, poskusi; za boleče grlo pa grgraj zajbljev prevretek. Samo ne požirat. Ali pa tudi sol v vodi. Pa dosti vitamina C.

To z ginekologi se tudi meni zdi grozno. Moja je tudi the best, res. Sem še pravi čas šla k njej, takoj pri pravi nosečnosti in sem ji še zdaj ''zvesta''user posted image
Alja, vso srečo z iskanjem nove zdravnice, zagotovo boš uspešnauser posted image

Lepo nedeljo vsem!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
13.3.2011 8:53:13   
pomarančika
IZVIRNO SPOROČILO: pomarančika

jutro!
vse k ste še bolane se hitr pocajtajteuser posted image
jz pa upam da nebom zbolela k je moj bolan user posted image

čestitam vsm k ste fajn opraule preglede, jz ga mam v tork 15.3. in upam da se bo mal pokazu kaj je user posted image al user posted image sm tak ferbc user posted image da me kr razganja user posted image Uf pa nasledn tedn se začne že kr četrti mesec user posted image user posted image

al se začne že 5 mesc .... zdej sm pa čist zmenena če bom v 17 tednu bo ker mesec? user posted image

(odgovor članu pomarančika)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
13.3.2011 8:58:22   
Teni_
Takrat bo menda polne 4 mesece, ne? Torej se začne 5. mesec.

Neposredna povezava do sporočila: 2236
13.3.2011 9:33:20   
pomarančika
aha hvala user posted image mal me že mede user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
13.3.2011 9:34:15   
Teni_
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2238
13.3.2011 11:01:03   
panja
Lep pozdrav vsem!
Po dolgem času se spet malo javljam. Hitro minevajo dnevi res, ko si v službi ti ostane še par uric popoldne in zvečer in je dan pri kraju. Jutri se službeno odpravljam za cel teden  na  zimovanje na Pokljuko , z 18 otroki starimi 5 let, in mi nič kaj ne diši, pa saj bodo dnevi hitro minili - upam vsaj.
Drugače sem kar ok, no razen tega, da zvečer tako zaspim kot "klada", da me nihče ne more zbudit user posted image .

Jaz sem v prvi nosečnosti tudi iskala drugo g. kot piše alja, da se bo prestavila in je bil kar velik problem jo najt. Iskala sem jo zaradi selitve. Morala sem it k zasebnici, sicer s koncesijo, a sem morala prvi pregled plačati 60 €. Tako je to o tem, da nosečnico pa morajo vzeti.

No pa smo preživeli.
Srečno vsem, ki imate takšne in drugačne težave in težavice. Veliko zdravja vsem in sončka, sončka, sončka.... user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
13.3.2011 12:11:58   
2.2.
gledam da bi kupila inhilator, pa nevem kater je dober, ne samo zaradi mene ampak zaradi tamale. drugač dam v posodico omenjeno "zdravilo"in tako inhaliramo samo tamala noče. žajbelj čaj neee hvala ko pomislim da bi ga dala v usta mi gre na user posted image .....

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
13.3.2011 13:28:01   
modrimedo
2.2 meni je super hoferjev ( ma ga guramo že ene 4-5 let)
pa imam tud takega dragega iz lekarne pa mi je katasrofalen .
tisti hoferjev se mi pa res krasno obnese in cena je več kot ugodna

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
13.3.2011 15:23:01   
Teni_
Tega Hoferjevega je nam zdaj predlagala zdravnica. Je rekla, da ga ima ona doma za svoje otroke. 

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
13.3.2011 16:21:18   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Tega Hoferjevega je nam zdaj predlagala zdravnica. Je rekla, da ga ima ona doma za svoje otroke. 
meni je super ,dela hitro ,zdravilo tako razprši ,da sem jaz brez bojazni vedno tudi  inhalacije ventolina ali kaj takega dajala doma ...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
13.3.2011 17:33:29   
2.2.
moram spremljat kdaj bo ponovno akcija v hoferju; koliko pa stane in kdaj ste ga približno kupile verjetno v zimskih dneh?

Neposredna povezava do sporočila: 2244
13.3.2011 17:39:34   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

moram spremljat kdaj bo ponovno akcija v hoferju; koliko pa stane in kdaj ste ga približno kupile verjetno v zimskih dneh?
jaz sem ga v našem hoferju vidla hmm kakih 14 dni nazaj ,cena okoli 40 eur ...
tu pri nas vedno ostajajo artiki ,ker je kako naj rečem mepreveč oblegan :)

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
13.3.2011 19:12:49   
2.2.
a potem je bil predkratkim, bom rekla možu naj gre jutri pogledat

Neposredna povezava do sporočila: 2246
13.3.2011 21:19:45   
modrimedo
teni ,ko boš kaj obnavljala seznam mi spremeni termin poroda na 11.9

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
14.3.2011 6:38:01   
Teni_
Dobro jutro!

Vso srečo danes na pregledih: TDiemat, Ajda_, anschk.

Neposredna povezava do sporočila: 2248
14.3.2011 6:42:09   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, NS, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 15.03.,  Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 29.03., ?
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 15.03., ?, Slov. Konjice
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
29.03., Ljubljana, user posted image
barbara85, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.03.,  Oplotnica
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
29.03., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.03., Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , 28.3., ?
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 30.03., Maribor
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 07.04., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 06.04., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , 23.03., Litija
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , 23.03., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?, ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., ?, Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
31.3.,  okol. Domžal, user posted image

8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?.,?, ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 08.04., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 08.04., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Postojna
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
01.04., Ljubljana

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?, okolica Maribor
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 21.03., Ljubljana, user posted image

12.9.
Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , 24.03., Zreče
14.9.

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 15.03., ?
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , 15.03, ?, Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , 05.04.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, Maribor
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , ?, ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , 18.03., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 29.03., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 30.03., Ljubljana, user posted image
18.9.

19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
20.9.
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?, Prekmurje

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , 18.03., ?, okol. Ljubljane
22.9.
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?., okolica Ptuja
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 22.03., 16.03., okolica Jesenic
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., ?, Trbovlje
Dream, 35, 2user posted image , 1user posted image , 15.03., ?, Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, Postojna
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?, ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., ?, Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?., 17.03., Ljubljana

26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 15.03., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
28.9.
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, 22.03., Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 17.03., Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 12.04., 24.03., ?
30.9.
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 16.03., 23.3., Ljubljana
Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, 17.03., Medvode

SKUPAJ NAS JE: 71
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
14.3.2011 7:24:39   
anschk
Hvala Teni...Sm tok slabo spala od živčnoti in hkrati pričakovanja...
Lep dan vsem, čeprou je deževen...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?