|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
12.3.2011 7:17:00   
Teni_
Dobro jutro.

Spanje danes - prava misija nemogoče. Zbujanje na 3/4 ure, uro, uro in pol. user posted image Bomo videli kako bo stanje čez dan.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
12.3.2011 7:39:27   
julijka11
pozdravljene septemberske user posted image ,
za pogum tistim s slabimi rezultati vam sporočam, da sem sama po DHT imela riziko za DS 1:11, rezultati AC pa so bili normalni kariotip
lp

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
12.3.2011 7:50:51   
Teni_
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
12.3.2011 8:43:49   
*alja*
Pozdravljene! Tudi jaz sem opravila včerajšnji pregled. Otrok je velik 58,4 mm, miga brca, srčrk bije user posted image
Rok mi je prestavila na 20.9.

Imela sem pa eno zelo neprijetno izkušnjo in sem zelo razočarana nad mojo g. Vprašala me je če bom šla na ta ČHT test in sem rekla da ne ker grem v ponedeljek na nuhalno. Potem se je pa tako razpizdila, rekla mi je da ni fer da grem k konkurenci (ona dela ta ČHT test) in da bom na slabšem če se ne odjavim od nuhalne in ne pridem k njej. Prav grozila mi je, da z mano več ne bo delala kot do zdaj.

Iščem si drugo g, ampak nobema noče vzet zraven vsi imajo polno. Ma res grozno. Ne vem kaj naj naredim. Če bom hodla naprej k njej boljše da ne grem na nuhalno.user posted image

Imam pa strogo mirovanje ker je plodovnica čist spodaj in lahko pride do krvavitvauser posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
12.3.2011 8:45:03   
issa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravček vsem,

sestra je noseča, danes pa je izvedela, da jutri ko ji preteče pogodba o zaposlitvi ji ne bodo podaljšali.
Zanima me ali je potem upravičena do porodniške če je prejšnjo službo imela od marca 2010 do novembra 2010, to sedanjo pa od decembra 2010 do marca 2011.

Hvala za vaše odgovore.

Pozdravljena..no to ti lahko odgovorim s prve roke,... ne do nobenega nadomestila ni opravičena ker ni bila zaposlena vsaj eno leto... edino starševski dodatek bo dobila, ko bo dete na svetu, ker ni bila trei leta v delovnem razmerju.. tole mi je povedala soc. delavka na csd-ju v sredo. Mam namreč enak problem....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
12.3.2011 8:46:11   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

pigy jaz sem imela pregled prejšnji teden pa ni noben nič omenil ,tud punci v laboratoriju ne ...
hmm pri taki ureditvi jaz ziher ne hodim v laboratorji vask mesc ...

Ne vem, tako je omenila, kr tam sploh ne bo več laboratorija. Škoda , ker je nisem več zasliševala. Ne vem, počakaj, pa boš videla. Sej tiste, ki hodite v leonišče in mate preglede v tem času, javite, ali so tudi vam rekli da ne bo več laboratorija v leonišču.

Ni bila včeraj njegova sestra, mislim da vera, ampak je bila ena druga, je sestra od dr. Babnik.

Teni- upam, da se ne razvije kej hujšega, pa da ti vročina, čimprej mine.

IZVIRNO SPOROČILO: julijka11

pozdravljene septemberske ,
za pogum tistim s slabimi rezultati vam sporočam, da sem sama po DHT imela riziko za DS 1:11, rezultati AC pa so bili normalni kariotip
lp

user posted image

Tak lep sonček, jaz pa notri,  bom videla, mal kasneje bom šla gor k sosedi na kavico, pa če bo hotela, bove spile na balkonu. Uživejte v tem lepem vremenu.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
12.3.2011 8:49:24   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: issa

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravček vsem,

sestra je noseča, danes pa je izvedela, da jutri ko ji preteče pogodba o zaposlitvi ji ne bodo podaljšali.
Zanima me ali je potem upravičena do porodniške če je prejšnjo službo imela od marca 2010 do novembra 2010, to sedanjo pa od decembra 2010 do marca 2011.

Hvala za vaše odgovore.

Pozdravljena..no to ti lahko odgovorim s prve roke,... ne do nobenega nadomestila ni opravičena ker ni bila zaposlena vsaj eno leto... edino starševski dodatek bo dobila, ko bo dete na svetu, ker ni bila trei leta v delovnem razmerju.. tole mi je povedala soc. delavka na csd-ju v sredo. Mam namreč enak problem....

Jaz bom konec meseca odšla tja, jaz sem sedaj bila v del. razmerju neprekinjeno 9 let, no sedaj 27.3 mi poteče pogodba, a bolniško imam odprto do 15.4., upam, da se bom uspela za naprej zmenit za bolniško. Ker tudi meni ni jasno kako potekajo te stvari, ne bi rada bila ob porodniško, zato ker nisem zmožna delat.

Ali se bom morala prijavit na zavod al mi ne bo treba če bom na bolniški?

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
12.3.2011 9:03:47   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: *alja*
Imela sem pa eno zelo neprijetno izkušnjo in sem zelo razočarana nad mojo g. Vprašala me je če bom šla na ta ČHT test in sem rekla da ne ker grem v ponedeljek na nuhalno. Potem se je pa tako razpizdila, rekla mi je da ni fer da grem k konkurenci (ona dela ta ČHT test) in da bom na slabšem če se ne odjavim od nuhalne in ne pridem k njej. Prav grozila mi je, da z mano več ne bo delala kot do zdaj.

Iščem si drugo g, ampak nobema noče vzet zraven vsi imajo polno. Ma res grozno. Ne vem kaj naj naredim. Če bom hodla naprej k njej boljše da ne grem na nuhalno.user posted image

Groza. Nimam besed za take ginekologe. user posted image

Jaz sem enkrat nekje prebrala, da te v nosečnosti morajo vzet. Zdaj pa ne vem.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
12.3.2011 9:07:02   
issa
Pigy to je pa najboljše da tam vprašaš,..jaz sem mela tako srečo da sem naletela na eno zelo fajno gospo, ki mi je bila pripravljena vse razložit, pa še pole za vse mi je dala, čeprav jih rabim komaj avgusta....user posted image user posted image če pa kaj ni vedla je pa poklicala kolegico par pisaren dalje...user posted image user posted image na takšno sem zdaj v rušah prvič naletela,.. Mah te stvari bi kar naprej neke spreminjali..... ti kar vprašaj na zavodu, ti bojo tam najboljš razložli...

Joj alja kake ma tvoja g,...ne more ti neke tam grozit, če ti želiš imeti opravljeno NS pa ona tega ne nudi, lahko greš bilo kam,...bemo milo samo na zaslužek mislijo banda.....user posted image user posted image user posted image uf kar razjezilo me je............... Zdaj mislim da boš zelo težko našla drugega G, ampak poskušaš pa lahko, mogoče pa rata....ti držim pesti....

Klavdija, čestitke za lepe razultate tvojih otročkov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
12.3.2011 9:30:08   
strelkica
Pozdravljene!

Na pregledu sva včeraj poslušala srček..dobila sem napotnico za na polikliniko za sladkor, sem naročena 16.3. , mi je napisal pod nujno, malo me je kregal, ker sem shujšala 2 kg user posted image ..kar se pa tiče laboratorija, je res da ga od 1.4.2011 ne bo več na Leonišču, tako da bomo dobivale napotnico za polikliniko, sem pa potem ko sem se šla naročit, tam vprašala sestre, če je nujno it na polikliniko ali greš lahko k osebnemu zdravniku, ker meni se tudi zdi neumno da se bom vozila tri dni pred pregledom eno uro v Lj, dala vodo tre spet vozila eno uro domov, haaaallllooooo, to mi ni sprejemljivo...no je rekla da lako pri svojem osebnem to poštimamo. V ponedeljek grem dat še kri za ščitnico k svojemu osebnemu pa povprašam kako je potem s tem odvzemom urina in krvi, sploh sedaj ko bo še enkrat za tokso in ostale stvari, vam sporočim kaj mi povedo....

ALJA, če si iz bližine Lj pojdi na Leonišče in si tam izberi enega ginekologa, pa pusti tisto packo, je pa res nesramna, jaz bi jo prijavila, sigurno, mislim to ni noben odnos, sama odločaš o tem kakšne preiskave boš delala in pri kom, saj s takim načinom dela s pacientkami vas tako sama sili k konkorenci, se ti ne zdi...

A ja naslednji pregled imam 8.4., če bo s sladkorjem vse ok, če ne pa bom morala prej ...

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
12.3.2011 9:50:06   
*alja*
Nisem iz Ljubljane, sem iz Prekmurja.
Upam da bom našla nekoga drugegauser posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
12.3.2011 10:04:29   
Anonimen
hay
alja sorry ker se vtikam kaj pa če ti kjub temu greš na nuhalno in enostavno svoji G sploh ne poveš da si bila na njej ali moraš CHT pri svoji G plačat ali ti ga naredi zastojn????

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2212
12.3.2011 10:16:22   
*alja*
Moram ga plačat (90 evrov).

Da ji sploh nebi rekla? Kaj pa izvid, saj ga moram njej oddat?

Pa ne to če bom zatajila nuhalno mi bo rekla da na ono moram it. Ker sem že včeraj rekla da potem pa pač ne bom šla na noben test, pa mi je rekla da sem zelo neodgovorna in da si dosti upam!

25.08.2005 Alja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
12.3.2011 10:36:58   
strelkica
alja...jaz lani med nosečnostjo nisem šla na noben test, tisto kar mi je moj g. naredil,kar ti pripada,pa sem bila stara 33 let, kot sem ti že rekla, ti pojdi lepo na NS in poišči drugega ginekologa, saj verjetno ni edina....in ne sikeraj se zaradi take packe

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
12.3.2011 10:38:48   
strelkica
Pa izvid ji ne rabiš dat, saj ti že tam ginekolog pove kaj in kako je z rezultati...to njo nič ne briga...pa tega ginekologa vprašaj če te on vzame k sebi, k ti bo ns delal.

Neposredna povezava do sporočila: 2215
12.3.2011 11:13:54   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, NS, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 15.03.,  Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 29.03., ?
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 15.03., ?, Slov. Konjice
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
29.03., Ljubljana, user posted image
barbara85, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.03.,  Oplotnica
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
29.03., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.03., Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , 28.3., ?
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 30.03., Maribor
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 07.04., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 06.04., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , 23.03., Litija
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , 23.03., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?, ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., ?, Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
31.3.,  okol. Domžal, user posted image

8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?.,?, ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 08.04., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 08.04., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Postojna
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor
11.9.

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 14.03., ?, okolica Maribor
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 21.03., Ljubljana, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image ,
?, ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , 24.03., Zreče
14.9.

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 15.03., ?
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 01.04., Ljubljana

dory,32, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., Ljubljana,
user posted image
16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , 15.03, ?, Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , 05.04.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, Maribor
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , ?, ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , 18.03., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 29.03., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 30.03., Ljubljana, user posted image
18.9.

19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
20.9.
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?, Prekmurje

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , 18.03., ?, okol. Ljubljane
22.9.
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?., 14.03., okolica Ptuja
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 22.03., 16.03., okolica Jesenic
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., ?, Trbovlje
Dream, 35, 2user posted image , 1user posted image , 15.03., ?, Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, Postojna
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?, ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., ?, Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?., 17.03., Ljubljana

26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 15.03., 14.03., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
28.9.
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, 22.03., Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 17.03., Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 12.04., 24.03., ?
30.9.
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 16.03., 23.3., Ljubljana
Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, 17.03., Medvode

SKUPAJ NAS JE: 71
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx
user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 12.3.2011 11:14:30 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
12.3.2011 13:14:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: strelkica

Pa izvid ji ne rabiš dat, saj ti že tam ginekolog pove kaj in kako je z rezultati...to njo nič ne briga...pa tega ginekologa vprašaj če te on vzame k sebi, k ti bo ns delal.

točno tako izvida ona ne rabi edino kar je lahko problem je to da ti rezultate nuhalne ponavadi vpišejo v materinsko knjižicouser posted image user posted image in potem bi tvoja G videla in vedela da si bila na nuhalni razen če na nuhalno ne neseš materinske knjižice oz. rečeš da je nimaš sabo potem ti rezultatov ne bo nikamor vpisala. In ja tega ki ti bo delala nuhalno vprašaj če je možnost da te on vzame ali pa če pozna katerega G , ki še sprejema paciente. Mislim eni pa res hočejo po vsej sili zaslužit in ja to ni kar takoa pocenmi 90e upam da boš kmalu našla kakoa fajno G in da se končo znebiš te  ma sa ne vem kako bi se izrazila -  koristoljubke, ki gleda samo kakoa zasluži.

Neposredna povezava do sporočila: 2217
12.3.2011 13:27:46   
lorelei82
Pozdravljene souser posted image

Mene je tudi ta teden nekaj oplazlo...me je tak grlo bolelo da sploh nisem mogla prav požirat. Pa ko vem da mi drugače med ful pomaga pa ga zdaj ne smem jestuser posted image .

Alja...pa si kaj povedala svoji ginekologinji kaj pikrega nazaj...jaz bi definitvno. Kaj te njo briga kam boš ti šla na pregled pa sploh katere boš opravljala!!! Jaz bi jo na tvojem mestu kr prijavla!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
12.3.2011 14:07:58   
nepremagljiva
Dan!

Sem sedaj brala kakšne probleme imaš alja. user posted image Res poskusi zamenjat ginekologinjo. Kam boš ti šla na NS in katere teste boš opravila, je čisto tvoja odločitev. Tudi, če ne bi opravila nobenega, ni to njena stvar. Sploh pa, če moraš vse to plačat, da ni nič na napotnico!user posted image   Pa kaj si nekateri upajo! Res ne morem verjet.

In ja, lahko greš na NS in v končni fazi ji lahko tudi tega ne poveš kot je že ena rekla. In ponavadi ne vpisujejo podatkov z nuhalne tam, kjer ti nuhalno opravljajo, ampak ti to vpiše G. In sicer na podlagi potrdila, ki ti ga sprintajo na nuhalni.

Tako, sedaj sem se spihala, da še lahko v miru čestitam vsem, ki ste dobro opravile preglede. Pa če sem mogoče spregledala še kakšno novo.  To sploh ne bi bilo tako čudno, pri takem številu nosečk. user posted image

(odgovor članu lorelei82)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
12.3.2011 15:09:11   
modrimedo
alja ti pojdi na ns kamor si se naročila ,samo maternsko pozabi doma :)
potem pa poisči drugo ginekologinjo ..
meni bi kaj takega rekel zdravnik samo enkrat ,sploh tisto o tem koliko si odgovorna user posted image

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
12.3.2011 15:10:40   
modrimedo
 pa tole o strijah moram prav pokomentirat :)
strije ne nastanejo na površini in jih nobeno ,ampak res nobeno mazanje ne bo preprečilo
vse je odvisno od vaše genske zasnove ,ki jo ima koža in porastu teže.

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
12.3.2011 15:45:25   
anschk
modrimedo- podpišem se pod tole o strijah...mal je pa tut odvisno od tega kako velik je trebušček in kako hitro raste...Sploh pa so strije za mamice kot bojne rane za vojake. user posted image  Jst sm v prejšni nosečnosti dobila eno, sej vem da sm smešna- sam jo mam prou rada. Hihi
Drugače sm pa toooook na trnih zaradi pondelkove nuhalne da sm prou tečna že cel dan!! Komi čakam da bom tam in da bo za mano. Še dobr da mam že zgodaj zjutraj...
Zdej pa hop naprej tipkat diplomo.
Lepo praznujte Gregorjevo danes...

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
12.3.2011 17:08:53   
Teni_
mayalottie
IZVIRNO SPOROČILO: mayalottie

Če katera potrebuje karitejevo maslo (odlično za mazanje trebuščka in preprečevanje strij), ga lahko naroči pri meni....
več info na spodnjem linku:
http://www.ekoloska-trgovina.si/podrobnosti-o-izdelku/kategorie/karitejevo-maslo/artikel/karitejevo-maslo-250-ml.html

CENA: 250ML: 15E

150ML:13E

(poštnina vključena v ceno)

Mislim, da si bila že obveščena, da je oglaševanje na portalu nedovoljeno + pobrisane tvoje objave. Vztrajna pa siuser posted image .

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
12.3.2011 17:58:17   
*alja*
Nič ji nisem nazaj rekla, ker sem bila čist presenečena in šokirana. Že ko sem bila prvič pri njej (v 7 tednu) mi je že rekla da naj grem na ta test in ne na nuhalno, ki je čist brezveze (takrat sem še tu napisala, kaj mi je rekla in spraševala če je to res), ampak nisem vedla zakaj mi to govori. Zdaj sem ugotovila, da zato ker nuhalne ona ne opravlja ono drugo pa in hoče zaslužit.

Na koncu sem jaz tele ji rekla da te pa pač ne bom šla na nuhalno in pridem k njej, ker sem se kar vztrašila kaki bodo naslednji pregledi če ne bo po njenem.
Komaj doma sem pa začela vse to v glavi predelovat kaj mi je rekla in sem se odločila da v ponedeljek takoj ob 8.00 začnem iskat drugega ginekologa.

25.08.2005 Alja

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
12.3.2011 19:18:00   
nepremagljiva

Vse te maže....so samo nateg. Jaz se v nobeni nosečnosti nisem mazala z nobeno super truper kremo, ampak tu in tam z mlekom za telo. Kar enim najcenejšim. Pa nikoli nisem dobila nobene strije. In verjamem, da zato ni zaslužno mazanje, ampak dobri geni. user posted image
Tako da meni ne boš nič prodala, kvečjemu dvignila pritisk. Bom prišla to prebrat, če bom imela kdaj prenizkega. user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 12.3.2011 20:38:31 >

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?