|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dve družini, ena etaža..
13.3.2011 10:51:54   
Nezadovoljna
Na forum se obračam, zato ker nevem več kaj naj naredim.

Živim v hiši fantovih staršev. Živijo v spodnji etaži in z njimi se razumem. Zgoraj živim s fantom v večji sobi, bratova sestra, njen fant in njun dvoletnik pa v dveh manjših sobah. Metraže so približno enake za obe družini. Kopalnico si delimo.

Jaz se šolam, fant je že zaposlen. Skupaj sva že cca. 5 let. Fantova sestra in njen sta zaposlena.

Problem: Drug drugemu gremo pošteno na živce! Sicer se ne kregamo, ampak problem je ker ima vsak svoj ritem. Zdaj pa mi naj nekdo iskreno pove, kaj ukreniti tukaj?

Stališča vseh:
Starši: Večinoma nevtralni, ne rečejo nič.
Moj fant: Večinoma tiho, drugače 100% da ostane v hiši, ker je zanjo tudi ogromno delal, poleg tega je pripravljen sestro celo odplačati, če se odloči odseliti.
Od fantove sestre fant: Odločen, da ostane doma pri svoji mami, 60km od nas. Prihaja tu in tam med tednom, pa med vikendi. Noče pustiti dobro plačane službe.
Fantova sestra: Odločena, da ostane tukaj, sploh zdaj ko ne najde dobro plačane službe.
Jaz: Sicer se počutim ponavadi kot peto kolo ampak kaj si želim? Samo MIR! Mi je vseeno a greva midva ali onadva drugam, le mir hočem imeti.

Finančno bi verjetno onadva prej zmogla samostojno zaživeti kot midva, poleg tega mi ni jasno kam bosta dala otroka ko bo večji. Midva za zdaj teh problemov nimava.
Ko sem fantu predlagala, da se midva umakneva ni hotel. Ga tudi razumem, saj sva ob gradnji hiše oba pomagala, medtem ko sta druga dva ušla k njegovi mami in se imela lepo. Torej, kaj lahko iz tega razberem? Da sem zmešana do amena saj nevem več kaj je prav in kaj ne. Nobenega ni, ki bi udaril po mizi in rekel tako in tako bo treba narediti. Vsak vleče za svoj konec in noče popustiti. Sumim, da se iz tega nič dobrega ne bo izcimilo, ampak enostavno nevem kaj naj naredim.. Prosim za kakšen nasvet, tolažbo karkoli user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dve družini, ena etaža..
13.3.2011 11:06:13   
*miska.mcc*
če živita v veliki sobi, zrtvujta 2 kvadrata te sobe in si urihtajta kopalnico v njej. zvočno izolirajta stene in to je to.
ce nikakor noče tvoj fant stran.
ali pa ga "prisili", naj dozida kaj k hisi.
ampak jst bi sla stran.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Nezadovoljna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.3.2011 11:12:38   
Nezadovoljna
Soba je premajhna -imava not že dnevno s posteljo+kuhinjo.. Drugače pa kolikor verjamem v fantove sposobnosti bi se 100% lotil prizidka če bi le bilo dovolj financ.. A jih žal ni...

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2011 11:14:14   
*miska.mcc*
ne vem.....vsest se in zmenit. vsi skupaj. ker ne moreta zdaj vidva fantove sestre z druzino spodit iz hiše.

< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 13.3.2011 11:15:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2011 11:17:47   
*miska.mcc*
poleg tega je pripravljen sestro celo odplačati, če se odloči odseliti.

kako bi pa to naredil, ce ni financ?

Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2011 11:19:24   
Nezadovoljna
Seveda ne, ampak v nedogled tako živeti tudi ne moremo.. Nevem, zdajšnji pogovori, ali vsaj namigi, niso zalegli, ker se ona dva ne znata odločit kje bi živela, oz. imata kar nekaj problemov s komunikacijo že med seboj.. Glede financ.. imam še dve leti šolanja, potem pa iskanje zaposlitve.

< Sporočilo je popravil Nezadovoljna -- 13.3.2011 11:23:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2011 11:24:28   
bomboncek1

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

če živita v veliki sobi, zrtvujta 2 kvadrata te sobe in si urihtajta kopalnico v njej. zvočno izolirajta stene in to je to.
ce nikakor noče tvoj fant stran.
ali pa ga "prisili", naj dozida kaj k hisi.
ampak jst bi sla stran.

Pa si pomislila koliko stroškov to potegne za seboj? Nova vodovodna napeljava, padec za školjko, keramika, delo? Mi smo adaptirali stanovanje, školjko smo želeli premakniti za pol metra, pa se zaradi padca ni dalo in vse kar je prednastavljen in že v osnovi predviden padec dopuščal je bilo, da školjko ali pustimo na istem mestu ali prestavimo za 10 do 15 cm. Zdaj si pa predstavljaj, da je to soba sredi hiše, brez vodovodne napeljave, brez predvidenega padca. Pol bajte bi morali razturit zato, da si v sobo vgradijo sekret, v osnovi pa je že ta hipi scena čisto napačno zasnovana.

Brez zamere, Nezadovoljna. Če si tako nezadovoljna, bi morala razmislit o odhodu. Ne razumem, kako lahko stanujete s starši in sorojenci vaših partnerjev ter njihovimi družinami. No, ja, razumem. Res razumem, da pač trenutno ni boljše rešitve, da nimate kje drugje biti, ampak da vsak vleče svoj konec, vsak hoče ostat, ker je DELAL za neko nepremičnino? Nepremičnine so pač samo stvari, ki si jih nikoli ne bomo odnesli v grob, da bomo umrli srečni pa je še kako pomembno, da živimo zadovoljni z našimi dragimi. Jaz to takoj zamenjam za kakršno koli delo, ki sem ga vložila v nepremičnino. Na koncu življenja se najbrž ne bom spominjala kako srečna sem glancala ploščice v kopalnici al kako?

Pamet v glavo, punca. Sta še mlada. Če prav razumem, se ti še šolaš. To po moje poslabšuje tvoj položaj pri hiši, mislim, da te nihče ne bo vprašal kaj bi pa ti rada, če finančno nisi samostojna. Sestra je pač sestra, hči gospodarjev, ko ne rodi taj ne voli, saj veš kako to gre. Vedno bo imela pred tabo prednost. Pa še prestolonaslednika imajo, s katerim, če se prav lotijo, bodo izsiljevali.

Najem bi bil 100% bolj pametna rešitev kot tole. Poskusi tvojega malo pripravit na to. Sicer po tvojih besedah močno dvomim, da se bo strinjal in resnici na ljubo, pa ne bit jezna name, ti boš zdaj še dolgo let vztrajala z njim, zgodilo se ne bo nič, nato boš odšla s slabimi spomini.

Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2011 11:33:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nezadovoljna

Jaz: Sicer se počutim ponavadi kot peto kolo ampak kaj si želim? Samo MIR! Mi je vseeno a greva midva ali onadva drugam, le mir hočem imeti.  

In kje je ovira, da ne gresta user posted image .

Ne vem no, hodite v šole, študirate, a ne znate posrbeti za svoje osnovne potrebe kot je stanovanje?

Neposredna povezava do sporočila: 8
13.3.2011 11:36:22   
Nezadovoljna
Ovira so v prvi vrsti finance in fantov ponos, do tega kar je ustvaril. Drugače pa hvala za nasvete.. Tako me boli tole vse. S fantom se drugače izvrstno razumeva.. Malo čudno je res, da smo tako nastiskani skupaj. Pri mojih starših je bila enaka dilema-stiska s prostorom(sem živela s dvema sestrama v eni sobi), tako da sem že takrat kot 15-16 letnica "ušla" in se praktično "preselila"  k fantu, ko so živeli še v stanovanju. Tudi če bi mi toliko prekipelo, da bi hotela oditi nimam kam, oz. je to bolj zasilne narave za krajši čas. 
Potem ko so njegovi starši zgradili hišo, sem šla poleg. Glede tega sem njegovim staršem seveda zelo hvaležna. Ampak kaj, ko je še huje kot takrat, ko sem bila doma poleg sester user posted image
Za fanta vem, da ne bo popustil. On čaka zdaj na to, da sestra dobi službo primerno izobrazbi. Ampak slepo verjeti, da se bo to zgodilo je tudi naivno.
Glede pravice v hiši- ravno to me boli, vedno sem zadnja, ki me vprašajo kaj želim.. Bom povprašala fanta, kaj sploh namerava v prihodnosti..

< Sporočilo je popravil Nezadovoljna -- 13.3.2011 11:38:02 >

(odgovor članu bomboncek1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.3.2011 11:38:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bomboncek1

Najem bi bil 100% bolj pametna rešitev kot tole. Poskusi tvojega malo pripravit na to. Sicer po tvojih besedah močno dvomim, da se bo strinjal in resnici na ljubo, pa ne bit jezna name, ti boš zdaj še dolgo let vztrajala z njim, zgodilo se ne bo nič, nato boš odšla s slabimi spomini.

Meni se tudi tako vidi.

Ja, saj je komot biti v štalci pri mamici kravci, ampak vprašaj se, kakšno ceno plačuješ? Kakšno je to življenje, vsak dan, ko si greš vsak dan pošteno na živce? Pojdi delat, za najamnino bosta že spravila skupaj - ker delati bo bistveno lažje kot živcirati drug drugega - razen če v tem ne uživaš oz. uživate (tudi takih ljudi zna biti veliko, jim to postane glavni in edini hobi).

Ko pridejo otroci, gredo stvari ali na boljše ali na slabše, in pri tvoji podlagi je možnost, da bi šle na boljše, minimalna.

Drugače pa kolikor verjamem v fantove sposobnosti bi se 100% lotil prizidka če bi le bilo dovolj financ.. A jih žal ni...

Si nezadovoljna ali si samo naivna in neizkušena?
In kako si sploh predstavljaš življenje v prizidku, treh družin, ki si gredo že danes na živce?

(odgovor članu bomboncek1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.3.2011 11:43:40   
Anonimen
Ovira so v prvi vrsti finance in fantov ponos, do tega kar je ustvaril. 

Ko boš še malo razmislila, boš ugotovila, da je edina pomembna ovira njegov ponos in ego.
Kako do denarja - če si zdrav se vedno da. Če si preponosen, da bi sploh razmišljal o večih možnostih, si v osnovi itak zapreš že vsa vrata.

S fantom se drugače izvrstno razumeva..

Kako to misliš, drugače?

Ampak kaj, ko je še huje kot takrat, ko sem bila doma poleg sester user posted image

Zato je skrajni čas, da začneš razmišljati s svojo glavo in da poskrbiš za sebe. Študentska leta so čas, da se naučiš tudi to - oziroma po moje, predvsem to.

Za fanta vem, da ne bo popustil. 

Boš ti popustila in končno začela misliti po svoje in ne tako kot pravijo drugi?

Glede pravice v hiši- ravno to me boli, vedno sem zadnja, ki me vprašajo kaj želim..
Pravzaprav - logično.
Zato, še enkrat, začni razmišljati s svojo glavo.

Neposredna povezava do sporočila: 11
13.3.2011 11:44:52   
Nezadovoljna
S fantom se razumeva, razen pač v tem, kje naj živiva. To sem mislila.
Žal gledam na neke stvari pač še neizkušeno, ampak tako pač je če si star toliko kot pač sem(22). Drugače pa trenutno tudi med tednom uidem temu kaosu, ker trenutno stanujem v mestu kjer se šolam.. Fanta ob tem grozno pogrešam, a sem hkrati vesela, da imam mir pred drugo družino. Favoriziranje se že pri prestolonasledniku da opaziti. Zdaj pa mene zanima, kako bi na stvar gledale, če bi tudi midva imela otroka (seveda nimam niti pod razno tega namena)? Bi še vedno mislile, da je tako grdo, da hočeva spoditi drugo družino iz hiše?

< Sporočilo je popravil Nezadovoljna -- 13.3.2011 11:45:46 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.3.2011 11:57:05   
ajsek
Meni se zdi vse skupaj ful neumno. Štirje mladi ljudje vztrajate v popolnoma nemogočih bivanjskih razmerah samo zato, ker ste vsi skupaj preveč trmasti, da bi se odselili.

Jaz ne vem, če je neumno, da poskušate spodit brata iz hiše. Je pa vsekakor nemogoče, ker hiša ni vajina. In staršem očitno odgovarja, da imajo oba otroka doma pod perutko. Poleg tega najbrž nočejo delat razlik in bodo pustili, da se vi sami zmenite.

Neposredna povezava do sporočila: 13
13.3.2011 12:02:14   
jakipaki83
Meni je tvoja situacija resno čudna. Kako je sploh prišlo do tega, da se stiskate skupaj v enem nadstropju? To je bila že v osnovi zgrešena ideja. Recimo da razumem tvojega fanta, ki je delel in gradil hišo... Ampak a bo zato zdaj iz trme in pumpanja lastnega egota s tabo oz vajino družino (če/ko si jo bosta ustvarila) vztrajal v eni sobi? Smešno.... So stvari, ki se jim je treba odpovedati, da lahko normalno živimo. In tu ni druge rešitve, kot da se nekdo odpove stiskanju v vašem nadstropju. Tvoj fant, ti, njegova sestra in njen fant se boste pač morali vsesti za mizo in dati karte na mizo. Njegova starša seveda ne bosta sodelovala v tem - saj najbrž nočeta odgnati nobenega od otrok. Vi 4 ste tisti, ki se nimate fajn in vi 4 boste morali sprejeti odločitev. Ampak če se še vi 2 med sabo ne moreta zmeniti... bo najbrž težka. In ko praviš, da se s fantom drugače fajn razumeta- glede česa se potem dobro razumeta, če se o osnovni stvari ne sporazumeta? 

Neposredna povezava do sporočila: 14
13.3.2011 12:02:42   
Nezadovoljna
ajsek ni brat, sestra je.. Ja točno to je, starši nočejo delat razlik..

jakipaki83 - s fantom se v vseh drugih pogledih zelo dobro ujameva, imava iste misli, načrte (razen tega kje in kako živeti).. Kako je prišlo do tega? Njegova sestra je malo pred tem, da se je zgradila hiša načrtno zanosila s fantom, ko sta bila skupaj 2 meseca..

< Sporočilo je popravil Nezadovoljna -- 13.3.2011 12:05:24 >

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.3.2011 12:04:03   
*miska.mcc*
Meni se zdi vse skupaj ful neumno. Štirje mladi ljudje vztrajate v popolnoma nemogočih bivanjskih razmerah samo zato, ker ste vsi skupaj preveč trmasti, da bi se odselili.

point! user posted image

ja, glede kopalnice imas bonbonček popočnoma prav. jo mi2 delava in....user posted image
pa podpis pod vse tri.

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.3.2011 12:17:20   
mika

Tvoj fant bo vedno pomagal in več bo vložil, večji občutek bo dobil, da mu več pripada, kot sestri. In ker sta starša kao enakopravna, si bo tudi to kar je naredil, moral deliti s sestro.
Poskušaj mu lepo razložit (brez napadanja in kreganja) kaj to pomeni za vaju in vbodoče za vajino družino.
Ok, ti še študiraš in si med tednom v mestu. Dogovorita se za varčevanje, da bosta imela za začetek ali najem ali nakup stanovanja, ko končaš s studijem. Kako vama bo pač zneslo.
Prizidek je katastrofa če se ga lotita. Pol bo spet debata, kdo bo kosil, kateri del parcele komu pripada itd. ..... večni kreg. kdo je naredil več ali dobil več.

Potrpet se da, dokler še ti študiraš , koneckoncev si z njimi le za vikend. razmislita pa kakšno življenje si želita. Mir ali kreg.

Neposredna povezava do sporočila: 17
13.3.2011 12:17:32   
PeggyBundy

jakipaki83 - s fantom se v vseh drugih pogledih zelo dobro ujameva, imava iste misli, načrte (razen tega kje in kako živeti).. Kako je prišlo do tega? Njegova sestra je malo pred tem, da se je zgradila hiša načrtno zanosila s fantom, ko sta bila skupaj 2 meseca..

Po moje se pa vidva nič kaj dobro ne ujameta. Ker dogovor, kje bosta kot par živela je eden od pomembnejših v zvezi. Če jaz hočem živeti v Moskvi, fant pa v Atenah, pa nobeden noče popustiti, je to velik problem in se ne razumeva dobro.

Da se pa starši ne vmešavajo, je pa edino pametno. Ko boš imela svoja DVA otroka, boš videla, zakaj.

Neposredna povezava do sporočila: 18
13.3.2011 12:27:38   
Colt
Še najbolj modro mi delujejo starši....ti in tvoj se ne zmoreta zment kje bosta živela, njegova sestra in njen se tudi ne ''znata dogovorit'' med sabo, če sem prav razumel...in vsi štirje se med sabo tudi ne zmorete zment.

Dekletce milo, kufri user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu PeggyBundy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.3.2011 13:03:38   
blaža
Po čem pa sklepaš, da sta si sestra od tvojega in njen finančno prej zmožna urediti in oditi na svoje? a to računaš še tisto kar bi jima vidva dala, da se odselita, al kako?. Pa še otroka masta za razliko od vaju, sestra išče bolje plačano službo( ni rečeno, da jo bo našla,..). In če bi onadva in otrok šli na svoje,.. kam pa? Kje bi pa zbrala tolko denarja? a ma mož od sestre tako bajno plačo? al si samo ti tako predstavljaš, da oni bi se že nekako znašli, vidva, pa da sta že preveč v to bajto vložla,.. a onadva nista nič v tisti svoj del vložla, tam, ko živita? a sta jima vidva kulpla kuhinjo, pa dnevno, otroško sobo opremla,..?

Ne vem, samo sprašujem, da bo jasnejša situacija,..

Jaz na mestu od njegove sestre prav nikamor ne bi rinla z otrokom,..

In ja je še ena možnost, da vaju onadva odplačata,..pa vidva gresta,..

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.3.2011 13:39:06   
Nezadovoljna
Hja plače on nima slabe..itak je že čez 30 star, tako da ima že malo več delovne dobe (če prav vem cca. 1300-1500€).. ona dva sta se, ko se je delala hiša bolj kot ne skrivala pri njegovi mami.

Vse so jima opremili fantovi starši- spalnico in dnevno in komplet kuhinjo, tla itd., brisače in druge drobnarije je njegova sestra dobila tiste, ki so jih imeli prej v stanovanju.. V glavnem premaknila nista niti prsta, še manj pa dala kak evro.
Midva sva kuhinjo, posteljo, dnevno, parkete, brisače, krpe, vse kar pač rabiš, razen hladilnika in nape nakupila sama (to dvoje sta prispevala njegova starša). Kdor naju pozna pa ve, da se imava zelo rada. Sem vprašala fanta kaj on misli, pa je rekel da enostavno ne ve kaj naj. Denarja ni in basta. S tem fantom sem zdaj že skupaj 5 let, od tega sem se zdaj štiri leta vozila več kot eno uro v eno smer in nazaj v šolo, vsak dan.. Tako, da nekaj bo mi že pomenil. Letos pa žal ne gre, ker imam na faksu prenatrpan urnik, pa še slabe prometne povezave so..

Pa še glede tega..zakaj zaboga si pa potem njegova sestra gre načrtno delat otroka, če takrat nista še živela skupaj, še ni imela zaključene izobrazbe, niti prostora za otroka-katerega pravzaprav še zdaj nima. Vse skupaj je veliko bolj zakomplicirano kot izgleda na prvi pogled..

< Sporočilo je popravil Nezadovoljna -- 13.3.2011 13:48:37 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.3.2011 13:45:11   
PeggyBundy
Postaja mi vse bolj jasno, zakaj se ne razumete. Razen prostorske stiske.

Praskaš se tam, kjer te sploh ne srbi. Ni na tebi, da bi odločala, kdaj bo kdo imel otroka. Tale izjava je pa poden od podna in daje tvojo sliko, ki postaja čedalje manj "idealna".

In bogi starši, ker niso zmogli, da bi vama še hladilnik kupiliuser posted image

Pozabljaš, da če bi živela v najemu, v neopremljenem stanovanju, bi si morala kupiti vso opremo, pa še najemnino bi morala plačevati, kar je, predvidevam, njegovim staršem ne. In ne štej si to, da si kupila kuhinjo in dnevno za veliko investicijo v hišo.
Njegovi starši ti hitro lahko naročijo selitveni servis in zapakirajo ves tvoj "vložek" v hišo. Sem pa res mislla, da sta vsaj fasado plačala.

Neposredna povezava do sporočila: 22
13.3.2011 13:45:37   
Izabelina
js sm načrtno nardila otroka pa nisva s fantom skupi živela, js še študiram, stanovanja nisva mela opremljenga niti financ ne... pa nama je use uspel. Ko veš, da moreš se kr najde vse...

drugače pa ne vem kaj naj ti svetujem, iz tvojih postov sem razumela, da bi ti tudi najrajši videla da sestra z družino spakira in gre vidva pa pač ostaneta tu...

vem, da jst ne bi mogla tko živet (mislm pri tašči in svakinji) čez lasten dom (pa čeprav v najemu) ga ni... odločit se bosta morala pa tako sama, pa mogoče mal trmo oklestit in bit pripravljen na kompromise...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 23
13.3.2011 13:56:51   
Nezadovoljna
Oprosti PeggyBundy ampak JAZ osebno si v taki situaciji ne grem delat otroka. Tega si enostavno nobeden ne zasluži. A tebi se zdi okej, da bo mali star 15 pa bo še vedno spal poleg svojih staršev? Pri nas je bilo nekaj zelo podobnega in tega pač enostavno ne prenesem. Sem do 15 leta spala v ist sobi kot sestri, plus tega da je v drugi sobi bila spalnica staršev-vmes ni bilo vrat (lahko si misliš, kaj sem večkrat že kot majhna punčka slišala in bila celo noč zaradi tega cela prestrašena).

V bistvu me jezi to, ker je fantov oče celo rekel, da tako ne bo moglo iti v nedogled, ter da jo bo pustil kakšno leto, dve potem pa si mora poiskati stanovanje.. No seveda, se je zadeva obrnila, ko je prišel otrok. Zdaj se pač vse vrti samo okoli njih, kar se mi po pravici povedano zdi nepravično.

< Sporočilo je popravil Nezadovoljna -- 13.3.2011 13:58:09 >

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.3.2011 14:05:42   
Izabelina
ampak bi se moralo vse vrtet okoli vaju?

js sm bla v isti sobi kot brat in sestra do 19 leta, starši so mel sosednjo sobo, vrata so bila vedno odprta pa nimam travm...

uglavnem sej to je brezpredmetno... kaj bi ti rada slišala od ljudi tuki na forumu? da naj res sestra spakira vidva pa ostanita kjer sta?

no kokr koli verjetno bo najbolje, da se najprej vidva zedinita kaj si sploh želita potem pa, ko bosta enotna predlagata družinski posvet še s sestro in njenim fantom in se pač poskušate pomenit in uskladit želja in mnenja....

upam, da vam bo uspelo in, da boste vsi srečni!

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 13.3.2011 14:08:03 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kako se razumeš s taščo?
Naša črtica koraka

zelo dobro (28%)

kar gre (35%)

ni še za obupat (17%)

za zjokat (14%)

nimava več odnosa, ker je pokojna (5%)

imam več kot le eno taščo, a sem še živa (2%)

Število vseh glasov: 600

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!