|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
10.3.2011 13:48:24   
KOKICA32
Tasa, pa kaj ti je bančni uslužbenec delal izračun na podlagi plače in dodatnih potnih stroškov in malice? Ker drugače mi ni jasno, zakaj takšna razhajanja! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tasa, drugače pa, jaz VEM, da T. bo dobil službo in ti BOŠ dobila avto, ki si ga zaslužiš. Pa če ne tega pa drugega, še boljšega. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 751
10.3.2011 13:55:51   
tasa_m
Kokica, ne vem kaj je on pr user posted image računal. Ker bolj kot računam in gledam v tista dva izračuna manj mi je jasno.

Na koncu bom si kupla Twingota tak kot sem si htela, pa je T bil proti da je premali. Koda jaz do službe in vrtca, Lenarta, Benedikta, Bistrice ali celo Ljubljane rabim več user posted image

Hvala za objemčke.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 752
10.3.2011 13:56:09   
Najaa
tasa user posted image user posted image
Pa saj twingo je velik avto! Na zunaj je mogoče majhen, kar je super za parkiranje user posted image , notri je pa zelo prostoren. Jaz bi ga takoj imela, če bi si kupovala avto samo za sebe.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 10.3.2011 13:57:07 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 753
10.3.2011 14:04:09   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

tasa user posted image user posted image
Pa saj twingo je velik avto! Na zunaj je mogoče majhen, kar je super za parkiranje user posted image , notri je pa zelo prostoren. Jaz bi ga takoj imela, če bi si kupovala avto samo za sebe.

Jaz tudi. user posted image
Sem se pogovarjala z kolegico katera je imela Twingota, zdaj ima pa Megana in je rekla da bi takoj menjala Megana za Twingota, ker z Twingotom ni imela nobenih stroškov z tem tanovejšim meganom pa samo stroške...pa kartice ne zazna, pa ride kartica 150€, pa ji tisto in ono crkne.
Bom videla kaj bo T. rekel, ko bo prišel iz Ljubljane.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 754
10.3.2011 14:04:18   
KOKICA32
Čisto iskreno, meni je Twingo lepši! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 755
10.3.2011 14:32:07   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čisto iskreno, meni je Twingo lepši! user posted image
user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 756
10.3.2011 14:33:06   
tasa_m
Nič drage moje šibam po šefico pol pa malo k babi in dediju na obisk. Naj še njiju mal uniči, mene danes preveč križ boli za norenje user posted image

Se tipkamo zvečer. Čao bao punce moje.. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 757
10.3.2011 20:13:24   
KOKICA32
Čer!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 758
10.3.2011 21:52:09   
tasa_m
Dober večer.

CSI time user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 759
11.3.2011 7:03:19   
tasa_m
Dobro jutro. Kako ste? JAz sem že dalo prvo rundo perila prat, ker ne morem spat. Ne gre mi iz glave kak se mi je lahko tak zmotlo pr kreditu. In sem šla raziskat... In sicer. Za mesec November mi je napisala kar 210! € manjšo plačo, kot jo imam na plačilni. Neto imam na plačilni napisan 734,65€ ona pa je meni na polah napisala 524,65€. Hm, to pa se pozna že.
Nimam nobene tak nizke neto plače v 10 mesecih, kot kao po njenem v novembru :S
BRUHAŠ!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 760
11.3.2011 7:35:25   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Tasa, pa samo pri enem mesecu se je zmotila. Kaj gledajo pri kreditu zadnje tri plače ali več? Saj potem pa si sedaj lahko sama izračunaš, če ti pride tako kot ti je takrat bančnik izračunal.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 761
11.3.2011 7:37:15   
KOKICA32
Jaz tudi nisem mogla spati oz. sem spala zelo slabo.user posted image   Poleg tega, da me hrbet boli in skrbi v službi, ne vem kaj je še lahko krivo. user posted image

Je pa nekaj: PETEEEEK JEEEEEEEEEEEE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa taki sonček!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 762
11.3.2011 7:56:53   
tasa_m

Tasa, pa samo pri enem mesecu se je zmotila. Kaj gledajo pri kreditu zadnje tri plače ali več? Saj potem pa si sedaj lahko sama izračunaš, če ti pride tako kot ti je takrat bančnik izračunal.

Samo zadnje 3 plače. Ja, saj če si sama izračunam mi pride tako kot njemu takrat... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 763
11.3.2011 7:57:57   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Samo zadnje 3 plače. Ja, saj če si sama izračunam mi pride tako kot njemu takrat... user posted image

Je, te pa brž v računovodsko, da kura popravi svojo napako.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 764
11.3.2011 8:22:28   
Najaa
Dan...

tasa pejdi nazaj do te ženske in  ji povej, da se je zmotila. user posted image

Naša kozica je še kar živahna. Včeri je mela vročino, sam ne visoko. Pikice pa še kar nastajajo. Največ jih je po lasišču user posted image in hrbtu in okol lulike. Mislim, da jo ena tam prav mal že peče, ker ne pusti, da jo obrišem s papirjem. Tak da je včeri hodila lulat na WC user posted image . haha kak je men smešna, ko je tak majhna in visi dol s tiste školjke... user posted image Polula se pa in pol je čist vesela. user posted image Pa tak rada si roke umiva, no zdele si jih spet evo, neki se sliši voda, moram it pogledat.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 765
11.3.2011 8:48:15   
tasa_m

user posted image Polula se pa in pol je čist vesela. user posted image Pa tak rada si roke umiva, no zdele si jih spet evo, neki se sliši voda, moram it pogledat.

user posted image user posted image user posted image pr nam enako, non stop visi pr vodi. Sem si pamet kupla s tisto pručko, ko sem jo kupla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Niko

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 766
11.3.2011 8:48:54   
tasa_m
Aja mi imamo v Komendi računovodo, tak da moram poslat po pošti.
Tak da... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 767
11.3.2011 8:53:31   
KOKICA32

Aja mi imamo v Komendi računovodo, tak da moram poslat po pošti.
Tak da... user posted image

Eh, te pa boš drugi teden to rihtala.

Nika, Lija bravo za lulanje. user posted image user posted image user posted image  

Tasa, kaj če Lija stopi na pručko doseže tudi sama do pipe, da si jo odpre, ker moj še to ne doseže, pa ima tudi pručko skoz ob umivalniku. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 768
11.3.2011 9:03:49   
Najaa

user posted image Polula se pa in pol je čist vesela. user posted image Pa tak rada si roke umiva, no zdele si jih spet evo, neki se sliši voda, moram it pogledat.

user posted image user posted image user posted image pr nam enako, non stop visi pr vodi. Sem si pamet kupla s tisto pručko, ko sem jo kupla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Niko

Hvala za pike, sej neki ful bolana ni, da ne boš misla. Skače, je živahna, čist ok sam pikice jo izdajajo. user posted image
Pručka ja, pr nas kar prav pride. Za čiščenje noska, da stopi gor, zdej da spleza na školjko... prejle sem jo pustila za sekundo sedet in šla izklopit sesalec, ko se na enkrat zasliši tuljenje haha, je v školjko padla! user posted image user posted image user posted image Kak se je drla no!

Kokica naša doseže do pipe, če na pručki stoji, sam da prstke tako spodaj, da navzgor odpre, če me razumeš kak mislim. Ne doseže še, da bi prav prijela in odprla.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 769
11.3.2011 9:32:52   
KOKICA32
Ja, Najaa razumem, naš še tega ni skapiral. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 770
11.3.2011 12:15:12   
Najaa
No kje ste babe žabe? Počitek, malica?

Z Niko sva bili pridni in koristni. Če sva že doma, je treba kaj naredit tak da sva posesali, pomili kopalnico, zrihtali perilo... Zdej pa je šla spat in se zbudi, se gre pokazat h P. Pikice že nekatere postajajo suhe in za enkrat dobro prenaša.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 771
11.3.2011 13:01:00   
KOKICA32
Jaz sem nazaj...

Najaa- kaj za vodene koze je Nika kaj dobila, kremo ali kaj podobnega, ker se mi zdi, da je več ne predpisujejo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 772
11.3.2011 13:23:09   
Najaa
Nič še ni dobila, ker greva h P šele ko se zbudi. Pa tudi kreme ne dajejo ne, jo moraš sam kupit. Meni jo bo kolegica dala, ker ji je ostala ko sta jih pred kratkim imela njena dva otroka. Sam Nika res dobro prenaša ne vem no, mogoče nas še kaj hujšega čaka. user posted image Drugače pa P da baje claritine in za calpol bom rekla.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 773
11.3.2011 13:26:37   
KOKICA32

Nič še ni dobila, ker greva h P šele ko se zbudi. Pa tudi kreme ne dajejo ne, jo moraš sam kupit. Meni jo bo kolegica dala, ker ji je ostala ko sta jih pred kratkim imela njena dva otroka. Sam Nika res dobro prenaša ne vem no, mogoče nas še kaj hujšega čaka. user posted image Drugače pa P da baje claritine in za calpol bom rekla.

Torej je sploh ne srbi? Super!user posted image Jaz sem spomnim, da je mene ful srbelo, pa imela sem jih ravno za silvestrovo in so mi starši obljubili, da bom lahko bedela čez polnoč, če se ne bom praskala.user posted image   Mi je pa ostala ena brazgotina na roki od praskanja. Mi smo še imeli kremo.

A Claritin dajo? Zanimivo...

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 11.3.2011 13:27:11 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 774
11.3.2011 21:03:35   
tasa_m

Tasa, kaj če Lija stopi na pručko doseže tudi sama do pipe, da si jo odpre, ker moj še to ne doseže, pa ima tudi pručko skoz ob umivalniku. user posted image

Ja, kamot doseže te. user posted image

je v školjko padla! user posted image user posted image user posted image Kak se je drla no!

user posted image user posted image user posted image kak sem se zdaj smejat začela.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?