KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Joj, moram dat iz sebe. Še sreča da je šel danes v Ljubljano, ker mislim da bi se zgrabla oz. nadaljevala od noči. dedi. Lija se zbudi okoli polnoči in nekje do 1,30 joče, se smeji, pika svečke, se krega z Nino Zojo ipd. Mela sem že polno glavo in ji rečem, da jo bom dala k nama spat, ker se ne bom šprancirala iz pojsle dol in gor. Te je še začela tulit, da nebo spala zraven naju. Okej, se vležem in zopet... tuli kot 100 , pol pa se gospod ata zadere, da če bi rada da jo da pod hladen tuš, da bo takoj k sebi pršla in če nebo pomagalo, jo bo čez rit, kaj nekaj tuli. AAAAAAAA dekl mi je dvignilo, da sred noči on pomisli, da bi jo dal pod hladen tuš, kot da smo v Hitlerovih časih. Sma se zgrabla. kaj si misli, da ima sploh take finte in da ji naj lepo pove, saj pa razume. Pol sve šle rit previt, pa sirup vzet in šle ajat. Pa smo ajali lepo do 7,30 Brrrr. To pa ni T. podobno. Mogoče je kaj sanjal, pa sploh ni vedel kaj govori. Saj ga ne zagovarjam a mi ne gre skupaj. O tem tušu sem zadnjič brala na RR, pa sem se zgražala zraven. Res imajo eni ideje. Pa dobra primerjava z nacisti, ja!
|