Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.3.2011 7:53:34
|
|
|
|
Teni_
|
Zdaj je šla še enkrat k svoji zdravnici, ker mora še enkrat v laboratorij dat vodo. Je včeraj pokazalo, da je na zgornji meri za uroinfekt. Če pa ni to, pa je kakšna trebušna viroza, ker jo je včeraj kar zvijalo od bolečin v trebuhu, ko jo je stisnila na trebuh. Še čakam, da pride domov, da točno vidimo kaj je.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.3.2011 10:06:17
|
|
|
|
Urša
|
Jaz pa berem Novembrke 2005-1.del, da malo primerjam.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.3.2011 11:33:04
|
|
|
|
petarda
|
Nina, vi ste pa res od sile! Kako je s Tejo? Jaz se šele danes pobiram...mater me je zdelalo...groza, res....tudi toliko se nisem mogla vstat, da bi ga šla previt, ko se je pokakal...sem vzela Daleron in potem, ko je prijel, sem ga šla previjat .... Zeblo me je, treslo...vse bolelo...vse mišice, nad očmi, grlo...ni da ni .... Včeraj zvečer je očitno bil vrhunec, ker sem parkrat prešvicala, da sem se morala it cela preoblečt, danes pa sem že veliiiiko bolje....boli me samo še grlo in vrat...samo za vrat mislim, da me od tridnevnega ležanja ... Je bil pa ful priden mini...jedel, spal...jokal je samo prvi dan, potem pa se je očitno sprijaznil z dejstvom, da bo naslednjih nekaj dni preživel v postelji .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.3.2011 11:34:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaz pa berem Novembrke 2005-1.del, da malo primerjam. Jaz sem šla tudi enkrat po porodu brat...je zanimivo, ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.3.2011 12:16:21
|
|
|
|
Teni_
|
Ja dobrih 5 let od banan in eurokrema .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.3.2011 13:32:19
|
|
|
|
Urša
|
Novembrke tečemo častni krog!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.3.2011 13:51:02
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz se šele danes pobiram...mater me je zdelalo...groza, res....tudi toliko se nisem mogla vstat, da bi ga šla previt, ko se je pokakal...sem vzela Daleron in potem, ko je prijel, sem ga šla previjat .... Zeblo me je, treslo...vse bolelo...vse mišice, nad očmi, grlo...ni da ni .... Včeraj zvečer je očitno bil vrhunec, ker sem parkrat prešvicala, da sem se morala it cela preoblečt, danes pa sem že veliiiiko bolje....boli me samo še grlo in vrat...samo za vrat mislim, da me od tridnevnega ležanja ... Je bil pa ful priden mini...jedel, spal...jokal je samo prvi dan, potem pa se je očitno sprijaznil z dejstvom, da bo naslednjih nekaj dni preživel v postelji . Boga, sem kar podoživela moje stanje pred porodom, 3 tedne nisem k seb prišla! Dobro, da je za tabo! Zdaj pa konec z boleznimi našim novembrčkov in njihovih mamic!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.3.2011 13:51:36
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaz pa berem Novembrke 2005-1.del, da malo primerjam. Jaz sem šla tudi enkrat po porodu brat...je zanimivo, ne? Ja, ful!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.3.2011 14:30:44
|
|
|
|
*bubi*
|
za vse!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.3.2011 14:31:00
|
|
|
|
*bubi*
|
in za Tino in Anžeta
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.3.2011 17:19:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
Banane z nutelo še danes jih ne bi mogla poskusit ... ...čeprav... ...sem pa pred kratkim jedla nutelino torto z bananami (zmiksanimi v filo) in je bila božaaaanska ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.3.2011 19:28:35
|
|
|
|
petarda
|
Urša...ti samo jej, dokler moreš...jaz sem danes začela še bruhat, vase pa stežka kaj spravim, vse se mi upira...ful se trudim zaradi mleka...ampak mi nekako ne ratuje ... Paštetka..sem glasovala...lušni čebelci maš M je pa ČISTO podobna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.3.2011 19:33:26
|
|
|
|
Paštetka
|
A se ti zdi? je baje po meni, pa po atiju . Hvala, ne pozabi vsak dan klikniti, po možnosti z več računlanikov . Vas povabim vse na izlet k nam. Mislim vse novemberke, ki bodo vsak dan glasovale za moja čmrlja . Čisto resno! saj zdaj spomladi bi bil že spet čas, da se kaj vidimo Hvala, petarda in ostale.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.3.2011 19:35:11
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Banane z nutelo še danes jih ne bi mogla poskusit ... ...čeprav... ...sem pa pred kratkim jedla nutelino torto z bananami (zmiksanimi v filo) in je bila božaaaanska ... Na to se pa prav vsakič spomnim, ko vidim nutelo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.3.2011 20:00:30
|
|
|
|
Teni_
|
Mene je tudi zakuhalo. Me zebe, vročino imam, pa vse me boli. Zdaj mi je sicer vročina padla na 37, ko sem vzela lekadol, drugega pa tak ne smem.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.3.2011 20:08:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
...prej nisem uspela do konca povedat.... Petarda o joj, upam, da čimprej prideš k sebi Teni tole je pa zate in za Tejo pozdravita se Paštetka grem preverit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.3.2011 20:13:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Paštetka grem preverit zdaj pa ne vem, al sem jaz blesova, al ju res ni med fotkami
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.3.2011 20:25:28
|
|
|
|
Urša
|
Luštni čebelci! Sem glasovala.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.3.2011 20:26:39
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Urša...ti samo jej, dokler moreš...jaz sem danes začela še bruhat, vase pa stežka kaj spravim, vse se mi upira...ful se trudim zaradi mleka...ampak mi nekako ne ratuje ... Boga. Za mene se pa ne boj, imam super apetit!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.3.2011 20:28:40
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Mene je tudi zakuhalo. Me zebe, vročino imam, pa vse me boli. Zdaj mi je sicer vročina padla na 37, ko sem vzela lekadol, drugega pa tak ne smem. Jooooj, te viroze!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Ime za oba spolaMorjeMorjeZanima me vaše mnenje glede predlaganih imen-katero vam je najbolj všeč?Meta (
10%)
Julija (
31%)
Mija (
20%)
Marko (
9%)
Filip (
19%)
Vasja (
11%)
Število vseh glasov: 457Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!