Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 15:10:22
|
|
|
|
maurica
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 samsara, welcome back! suzy, kdaj gremo pol na kremšnito? Fajn bi blo, da bi blo zunaj malo topleje. Bi lahko sladko združile še z sprehodom. Kaj praviš ? Ja, itak! Prav. Smo zmenjene. Kaj pa maurica pravi? Ja seveda, se strinjam Najprej na kremšnito pol pa na sprehod, da pokurimo kalorije
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 15:13:18
|
|
|
|
maurica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi Še eno vprašanje za vse: a boste cepile vaše za rotavirus? Js še vedno premišljujem... Midva jo bova cepila. Moj je pri prvem imel pomisleke, jaz pa poznam primer, ki se je zaradi rotavirusa končal zelo slabo, zato v odločitev ZA cepljenje nisem nikoli dvomila. Naj se pa vsak odloči po svoji vesti.. Kdaj pa naj bi jih cepili za rotavirus? A to ni v sklopu tistih cepljenj, ki jih imajo v tretjem al četrtem mesecu?
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 15:48:02
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Mene pa zanima, če vaši ponoči spijo v zibkah in posteljicah? A ima katera kar pri sebi? Midva sva ga prvi teden dajala spat v zibko, ampak je rabil ful časa da je zaspal, pa še ponoči je bila cela procedura, ko je bilo treba dojit. Zdaj spi kar pri nama, ker mi ga je ponoči tako najlažje podojiti, pa še oba hitro zaspiva nazaj . Me pa malo skrbi, da se ne bi preveč razvadil in da kasneje ne bi več hotel v zibki spat . A ima katera kakšno izkušnjo s tem? jaz imam črno napoved zate ker se mi ni dalo ga dajat nazaj v njegovo posteljo, je spal pri nama do 5 leta no, priznam, da se mi je zdelo fino stisnit se vsi trije. ko pa je začel spati v svoji postelji... so pa nastali dvojčki
|
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 15:51:21
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Mene pa zanima, če vaši ponoči spijo v zibkah in posteljicah? A ima katera kar pri sebi? Midva sva ga prvi teden dajala spat v zibko, ampak je rabil ful časa da je zaspal, pa še ponoči je bila cela procedura, ko je bilo treba dojit. Zdaj spi kar pri nama, ker mi ga je ponoči tako najlažje podojiti, pa še oba hitro zaspiva nazaj . Me pa malo skrbi, da se ne bi preveč razvadil in da kasneje ne bi več hotel v zibki spat . A ima katera kakšno izkušnjo s tem? jaz imam črno napoved zate ker se mi ni dalo ga dajat nazaj v njegovo posteljo, je spal pri nama do 5 leta no, priznam, da se mi je zdelo fino stisnit se vsi trije. ko pa je začel spati v svoji postelji... so pa nastali dvojčki
|
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 15:54:10
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Pri nas smo imeli ponoven obisk patronažne in prvo kopanje, naša mala princeska ima v 3 tednih 4430g, kar je + 560 g od porodne teže , od zadnjega obiska patronažne ima skoraj 50 g prirastka na dan... Pa sva sedaj na polnem dojenju brez dodatka Zdaj pa čakam, baje po kopanju dojenčki pridno spijo... no, medve sva se od takrat že 2x podojili in 3x pocrkljali... to je pa ta drugi svizec, ki zavija čokolado...
|
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 15:57:54
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana Jaz sem imela CR. Ven sem šla nekje 3 tedne po cr, sedaj 6 tednov po cr, pa že čist normalno okol hodim, doma vse delam, edin previdno je treba, da niso kakšni nenadni gibi. Punce, tiste, ki imate AM, na škatli recimo piše, da naj bi 6 tednov star otrok in 3-3,5 kg pojedu 600 ml, ampak naša je težka 3700 g pa hoče več. Naj ji dam al ne? Na škatli piše, da naj bi pojedli cca. 140 ml na obrok, pa mi še vedno komaj spijeta 100ml. Dajaj mu toliko, kot rabi. Ne glej na razpredelnice, ker boš zamorila sebe in njega. Otrok ima mehanizem za uravnavanje sitosti, ki mu ga mi pokvarimo z raznimi tabelami. Potem pa pride do prehranjevalnih motenj.
|
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 16:14:10
|
|
|
|
Tigrica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: trsica IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Mene pa zanima, če vaši ponoči spijo v zibkah in posteljicah? A ima katera kar pri sebi? Midva sva ga prvi teden dajala spat v zibko, ampak je rabil ful časa da je zaspal, pa še ponoči je bila cela procedura, ko je bilo treba dojit. Zdaj spi kar pri nama, ker mi ga je ponoči tako najlažje podojiti, pa še oba hitro zaspiva nazaj . Me pa malo skrbi, da se ne bi preveč razvadil in da kasneje ne bi več hotel v zibki spat . A ima katera kakšno izkušnjo s tem? jaz imam črno napoved zate ker se mi ni dalo ga dajat nazaj v njegovo posteljo, je spal pri nama do 5 leta no, priznam, da se mi je zdelo fino stisnit se vsi trije. ko pa je začel spati v svoji postelji... so pa nastali dvojčki še predno sem prebrala do konca sem pomislila točno na to!
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 18:12:05
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: maurica IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi Še eno vprašanje za vse: a boste cepile vaše za rotavirus? Js še vedno premišljujem... Midva jo bova cepila. Moj je pri prvem imel pomisleke, jaz pa poznam primer, ki se je zaradi rotavirusa končal zelo slabo, zato v odločitev ZA cepljenje nisem nikoli dvomila. Naj se pa vsak odloči po svoji vesti.. Kdaj pa naj bi jih cepili za rotavirus? A to ni v sklopu tistih cepljenj, ki jih imajo v tretjem al četrtem mesecu? Pri nas na prvem sistematskem poveš, da naročijo cepivo, cepljenje je pa potem pri 3M in 4M.
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 18:34:03
|
|
|
|
little*miss
|
Za rotavirus bom jaz cepila, ker imam vrtčevko doma in da nebo kaj domov prinesla. Na 1. pregledu je P vprašala če bomo cepili, pa sem rekla ja, pa je rekla da bomo kar pri naslednjem pregledu cepili, ker zdaj razhaja virus. Nina zaenkrat smo zdravi, hvala Edino tamala si je včeraj na sprehodu komolec izpahnila. Je potem po sprehodu čudno roko držala, pa sem rekla mojemu naj jo pelje k zdravnici. No, saj ji je potem takoj naravnala in je bilo še v isti minuti vse ok
|
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 18:49:36
|
|
|
|
tamy82
|
Evo še mene malo danes Sem pred pol urce šele prvič prižgala PC danes ... to se mi v gotovo ne bi nikoli zgodilo Danes sva z Valom malo pohajala pri moji mami, pa še na en dolg sprehod sva šla (zdej sem pa zmatrana, ker sem včeraj in danes na polno vozičkala, vajena pa nisem več kaj preveč ... ), tako da sva fajn izkoristila dan. Rotavirus: to tudi mene zanima kakšne so prednosti/slabosti cepljenja in kdaj se to cepi ... Spanje v skupni postelji: mi tudi to prakticiramo že od prvega dne in zaenkrat prav fajn spimo, jaz sem bolj mirna, da ga mam zraven sebe pa da vedno vidim kaj dela. Moj pa tudi pravi, da je komot do enega leta pri nama, tako da dokler nam bo pašalo, bo pač tako Obiski patronažne: pri nas je bila 6x in ne pride več ob uvajanju GH ali kdaj kasneje, je samo pri zadnjem obisku vse povedala o tem (do takrat bom itak že vse pozabila), tako da bomo malo po občutku, ko bo čas za to
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 18:50:25
|
|
|
|
tamy82
|
Vidim, da ste že nakaj napisale o cepljenju proti rotavirusu ... čeprav pri nas ni nobeden nič spraševal o tem na prvem pregledu ...
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 19:38:09
|
|
|
|
hayabusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Mene pa zanima, če vaši ponoči spijo v zibkah in posteljicah? A ima katera kar pri sebi? Midva sva ga prvi teden dajala spat v zibko, ampak je rabil ful časa da je zaspal, pa še ponoči je bila cela procedura, ko je bilo treba dojit. Zdaj spi kar pri nama, ker mi ga je ponoči tako najlažje podojiti, pa še oba hitro zaspiva nazaj . Me pa malo skrbi, da se ne bi preveč razvadil in da kasneje ne bi več hotel v zibki spat . A ima katera kakšno izkušnjo s tem? Mi smo hčero imeli prve 4 mesece v postelji potem je spala v zibki in pri 6 mesecih je šla v svojo sobo spat, vse brez problema. Na začetku ni hotela spat v zibelki in sem jo pustila pri naju. Enako je sedaj s tamalim, v zibki oz. v košku mu ni všeč in spimo skupaj, pa še joško mora met večino časa v ustih tako da nam drugače tudi ne znese če hočemo spat. Kar bo pa bo. IZVIRNO SPOROČILO: maurica IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi Še eno vprašanje za vse: a boste cepile vaše za rotavirus? Js še vedno premišljujem... Midva jo bova cepila. Moj je pri prvem imel pomisleke, jaz pa poznam primer, ki se je zaradi rotavirusa končal zelo slabo, zato v odločitev ZA cepljenje nisem nikoli dvomila. Naj se pa vsak odloči po svoji vesti.. Kdaj pa naj bi jih cepili za rotavirus? A to ni v sklopu tistih cepljenj, ki jih imajo v tretjem al četrtem mesecu? Ne ni. Jaz sem hčero cepila in je trebušne viruse ki smo jih imeli v vrtcu preživela le z drisko. Tamalega bomo tudi cepli. Je pa (vsaj pri nas, ne vem če je povsod enako) cepivo enega proizvajalca v dveh dozah, vsako po 70 evrov, od drugega pa tri krat po 60 evrov. No naj še na hitro dodam, da se mi meša ker je tamali bolan. Razen tega da ima krče, ki so hvala bogu blažji kot pa tisti ki jih je imela hči, je prehlajen - ima zamašen nos in grozno kašlja. Ker se to vleče že več kot 2 tedna in sma porabla verjetno želiter fiziološke brez uspeha, sma bila danes pri zdravniku. Dobil je antibiotik, za pop*** pa dober mesec je star pa ima že antibiotik! Tavelika pa je doma ker je tudi bla bolana in je ne upam v vrtec poslat, da ne prinese še česa domov! Upam da ste ve bolje kot mi, šmo na vezi, L.P.
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 21:04:03
|
|
|
|
Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: trsica IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Pri nas smo imeli ponoven obisk patronažne in prvo kopanje, naša mala princeska ima v 3 tednih 4430g, kar je + 560 g od porodne teže , od zadnjega obiska patronažne ima skoraj 50 g prirastka na dan... Pa sva sedaj na polnem dojenju brez dodatka Zdaj pa čakam, baje po kopanju dojenčki pridno spijo... no, medve sva se od takrat že 2x podojili in 3x pocrkljali... to je pa ta drugi svizec, ki zavija čokolado... No, pri nas jo je dejansko zavil... Tamala spi ko ubita. little*miss ojej, upam, da male ni preveč bolelo. Jaz se kar zdrznem ob besedi "izpah", to mora bolet sto na uro. spanje v isti postelji moram rečt, da se pri nas to ne obnese preveč. Probam pa vedno znova skoraj vsako jutro (okol 6h) ker se mi je ne da v posteljico dajat. Problem je, ker mala nonstop brundajoče glasove spušča in vriska ter se odkrhava, kot da ima nekaj v grlu. Tko da komaj dobro zaprem oči me zbudi, če jo pa dam v posteljico je pa ok, ker mi ne brunda na uho. cepljenje za rotavirus ne vem, če bova cepila, se še nisva imela časa pogovorit. Me moti, ker je to cepljenje tako zgodaj, tako da verjetno ne bova cepila. Tko al tko še ne bo šla septembra v vrtec. hayabusa joj, upam da se tvoj mali hitro pozdravi Jaz sem pa tamalo nesla danes v službo "pokazat" in so bli sodelavci ful veseli in presenečeni. Nama je blo prav fajn. Pa dobila sem potencialčne varuške, ker vsi pravijo kolk je pridna. Sem rekla, da se jim oglasim.
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 21:13:42
|
|
|
|
meta21
|
Jaz sem se pa danes zjutraj zbudila z vnetim grlom in neznosnim glavobolom. Zdaj sem že malo bolje, je pa moj mož danes malo sprobal, kako je bit sam z obema. Sicer je mali polovico časa preležal zraven mene, pa je šel vseeno zdele v garažo mal svojo dušico nahranit (beri: šravfat pa ene dva prižgat). Smo bli pa zdaj 2 dni na brezmlečni dieti (no jaz) in na aptamilu za alergike, da bi vidli, če slučajno kri v blatu povzroča alergija na kravje mleko. Sicer je P rekla, da najbrž bo zginilo tako kot se je pojavlo in da je vsake toliko kakšen dojenček s to težavo ampak da ponavadi grejo na gastro (nam je tud dala napotnico) in preden so na vrsti, vse skup že zdavnaj mine. No, rezultat naše diete je pa ta, da itak ne vem, če mu ta aptamil pomaga, ker je nazadnje kakal po zadnjem obroku navadnega aptamila, torej pred 2 dnevoma in od takrat se dere ves čas. Danes sem mu z masažo in miganjem uspela izvabit eno malenkost čisto zelenega drekca, tako da sem mu zdaj začela dajat kar navadni aptamil. Upam, da se ne motim, ker jaz namreč mislim, da mu je enostavno počila žilica, ker se vedno tako napenja preden kaka in da ni nobene višje matematike tukaj. Aja, pa še sor ima. Ah, lepote starševstva
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 21:14:54
|
|
|
|
Mišyka
|
No, po nekej dneh sem se le lotila brat za nazaj... ampak sem prišla šele do 3.3. Smo ok, sicer mal je bla panika, ker je mala zgubljala na teži. Pač sem se losala mastitisa (vsaj upam da), pa sem si z vsemi ukrepi zmanjšala proizvodnjo mleka. Tako da zdej pač dodajamo in upam, da se proizvodnja vseeno obnovi in prilagodi potreba. Sem optimist! Dons sva šla s ta velikim bratcem ven na sprehod - prvič - uf, je pasalo. Zaenkrat toliko... IZVIRNO SPOROČILO: Juxy tamy82, jaz sem imela zdaj v roku enega tedna 4x migreno, in to tako, da kar naenkrat ne morem več izostrit vida, vidim stekleno nagubano nit, ki se mi vleče po enem delu očesa, čez pol ure pa potem pride hud glavobol, da moram it za par ur spat... baje je to od branja in gledanja tv... temu se moramo prvih 6 tednov zelo izogibati. Upam, da to hitro mine Tud ti maš očitno migreno z avro. To se meni pojavi vsake toliko časa, zadnjič se mi je kake 2 tedna pred rokom. IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Ne vem če sem spregledala, a katera ve kje se da kupiti kapljice Oleovit D3? Sem ravno pri gorenjkah spraševala, če se še da dobit pri Arniki, ki sicer uradno ne obstaja. Pa sem dobila telefonsko... 040 850 770 pa ti potem pošljejo po pošti.
|
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 21:37:49
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 biljana sporoča: Sreče se ne da kupiti, sreča se lahko samo rodi, in nama se je danes 8. marca ob 23:54 rodila 51cm velika in 3820g težka sreča ANABELA. Pozdrav od presrečne družine Iskrene čestitke! Najpomembnejši vedno pridejo zadnji, ne?
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 21:45:15
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish meta kuku ...sem kar sem prišla, da te pozdravim.... Ah, prepozno vidla
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 21:45:18
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi Ne morem mimo Metinega komentarja na pust... o (ne)maskiranju malčkov - tole vam morem povedat... še zdej se smejim Meta je (če se prav spomnim) pisala o tem da ne bo maskirala malega, ker kako bi pa blo, če bi nas kdo našemil v piščančka in nas slikal... (no, nekaj podobnega je blo, ne?)... hja, sem se nasmejala od srca, ker sem že mela pripravlen kostum za piščančka za našega Naca Mi smo ga pač oblekli, ker smo se šli glih na pusta prvič pokazat njegovi prababici - in je bla presrečna ko je vidla našga srčkanga piščančka
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 21:45:25
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana Jaz sem imela CR. Ven sem šla nekje 3 tedne po cr, sedaj 6 tednov po cr, pa že čist normalno okol hodim, doma vse delam, edin previdno je treba, da niso kakšni nenadni gibi. Punce, tiste, ki imate AM, na škatli recimo piše, da naj bi 6 tednov star otrok in 3-3,5 kg pojedu 600 ml, ampak naša je težka 3700 g pa hoče več. Naj ji dam al ne? Meni je bolj pomembno, da poje dnevno količino (si vedno zvečer malo skup potegnem). V kolikih obrokih je pa čisto od otroka odvisno. V posvetovalnici mi je rekla 140-180 ml na kg teže na dan
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 21:58:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes smo bili pri pediatru. Smo bili zelo lepo pohvaljeni za kožico, v smehu je rekla zelo lepo negovana. Je bila pa čisto fascinirala, kako je še mali. Se je hecala kako je luštna tale mala igrača. Tudi sestra, ko ga je tehtala ga je zelo pohvalila, da je lepo napredoval; veliki smo 49cm, 2900g. Jasno smo persuhceni in se moramo več hraniti. Čez teden dni imamo zopet pregled težice. P je tudi potavila na bušija in se je mali kar sam odrival, da ga je držala za mjčko, ker bi se naša štručka kar malo odrivala. Skratka, zelooo sem vesela! Glede tabelic pri AM, sem se že zdavnaj nehala obremenjevati, ker je čisto odvisno od otročka koliko lahko poje. Naš bi moral tudi več pojesti, pa mu niti slučajno ne znese na obrok. Če ga pa silim, mamo pa polivanje, pač preprosto ne znese. Jaz mislim, da otroček sam pove koliko bi rat pojedel in koliko ne. Ne ga ukaluplat, razen če bi res bil prekomerno težak, sem se pogovarjala z eno v čakalnici, da obstaja AM, ki nasiti želodček, da manj poje. Kok je to ok prakticirat je pa vprašanje. No se glede pridobivanja mlekca. Danes sva šla na primorski konec in v italijo. Nabavila sem homeopatske kapljice in ene tabletke. Baje delujejo. Če pa res, vam bom pa sama povedala. Jaz res upam, da delujejo!
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 21:59:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako ste se kaj imele za pusta? Ste se kaj basale s krofki?
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 22:11:02
|
|
|
|
Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Kako ste se kaj imele za pusta? Ste se kaj basale s krofki? Veš da. Sem pojedla enega kupljenega in ene par domačih. Super za pregled in mere. S težo bo pa že napredoval, brez skrbi. Meni je pa malce hudo, ker moj ne more iti na pregled k P zraven, in to že drugič. Edino na UZ kolk bo šel, ampak to ni nič. Bi ful rada, da gre k P z nama, pa ne more, ker ima takrat vaje ali pa kaj takega, kar res ne more falit.
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 22:29:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Kako ste se kaj imele za pusta? Ste se kaj basale s krofki? Veš da. Sem pojedla enega kupljenega in ene par domačih. Super za pregled in mere. S težo bo pa že napredoval, brez skrbi. Meni je pa malce hudo, ker moj ne more iti na pregled k P zraven, in to že drugič. Edino na UZ kolk bo šel, ampak to ni nič. Bi ful rada, da gre k P z nama, pa ne more, ker ima takrat vaje ali pa kaj takega, kar res ne more falit. Moj tudi ni mogel. Sem ga pa po tel takoj obvestila, da mu je blo lazje.
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 10.3.2011 22:50:34
|
|
|
|
little*miss
|
Evo, mam malo več časa, ker vsi spijo. Jan ne spi pri nama, ker se zbudi samo dvakrat na noč, po podoju pa takoj zaspi nazaj..ko ga odložim v košaro lepo spi naprej, tako da se mi zdi bv ga navajat če lepo sam spi. Se pa midva cartama na veliki postelji ko je Tia v vrtcu. Sem pa Tio dojila do 11 meseca in sem jo odstavila ravno zaradi tega razloga, ker je celo noč v najini postelji spala, zizala je minimalno, toliko da se je cartala, ampak je imela zizo celo noč v ustih. Brcala je mojega in mene, spali pa nismo čisto nič, ker je moj pazil da se nebi vlegel na njo (se rad premetava), jaz pa sem tudi z eno oko samo spala in pazila, da se nebi on vlegel na njo. Jaz se itak nebi Hayabusa, pozdravite se čimprej. Krofi..hvalabogu da je konec pusta. Mi smo vsak dan imeli sveže krofe doma. Ko je šel kdo v trgovino po kruh je prinesel še polno krofov (koliko so jih pač imeli v naši trgovinici). Tako da sem vsaki dan vsaj dva krofa pojedla, 2x še je babica domače prinesla, en dan pa vem da sem jih pojedla 6. Potem pa se čudim, zakaj ostajam na +8 meta, ti se tudi pozdravi Grem zdaj spat. Lahko noč vam želim
< Sporočilo je popravil little*miss -- 10.3.2011 22:51:32 >
|
|
RE: februarske mamice 2011 11.3.2011 9:11:49
|
|
|
|
samsara04
|
Dobro jutro, mamice Jaz sem ravno pri zajtrku, moja dva pa še spita. Moj Sebastian je požrešen, da je kaj. Na obrok poje približno 100ml mleka, po tem pa spi v 3 ali 4 ure. Je pa imel včeraj malo vneto učko, pa sem mu kanila kapljico mleka not in izgleda, da je danes bolje. Drugače pa spi v zibelki zraven postelje, le zjutraj se z nama pocarta v postelji. Biljana, čestitke za pupo Pa si dobila prelepo darilo za dan žena. vipercat, jaz sem imela tudi carski rez. Vem, da ni bilo prav, vendar sem že dan za tem, ko sem prišla iz bolnice (8. dan po cr), šla na sprehod za nekaj minut...in vsak naslednji dan. So taki lepi sončni dnevi na obali, da ne zdržim v stanovanju. Šivi me še malo bolijo, najbolj zvečer in ponoči, vendar se mi lepo celijo. No, še vedno imam probleme z vstajanjem iz postelje, s hojo pa ne. Ste ene pisale, da imate glavobole. Tudi jaz, zlasti zjutraj ali zvečer. meta, upam, da se čimprej pozdraviš Sem se včeraj stehtala...imam 51kg, torej sem 9kg izgubila že v porodnišnici in sem na +1 Pa se sploh ne pazim, jem 5 obrokov na dan in sem kar naprej lačna. Lepo se cartajte, lp
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?