|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
8.3.2011 9:06:53   
Reby
nana - lahko si ga urediš tukaj http://lilypie.com/
roži - jupiiii za parček user posted image . A se kej vidmo drug teden? user posted image
mismis -thx za kavico
pikovitka - hvala, zdej mi je pa nerodno user posted image
miklca - fino zrihtaj danes na pregledu

< Sporočilo je popravil Reby -- 8.3.2011 9:09:21 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
8.3.2011 9:08:41   
Reby

Kalaxy (3.6.2011)
Majalina (19.06.2011)
Reni36 (11.7.2011)
Anci banci (20.7.2011)
Miklarom (25.08.2011)
Goldy (31.08.2011)
Nellika (01.09.2011)
Reby (07.09.2011)
Pokamoka

Womanpolice (17.04.2011)

Mapesi (12.6.2011) user posted image  user posted image
mismis (12.07.2011) user posted image  user posted image
Roži_ (27.07.2011) user posted image  user posted image
nana7 (19.08.2011) user posted image  user posted image

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša, Bituser posted image Aljaž, Petyyyuser posted image Rok, S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian, Mojškrauser posted image Gal, Mateja33user posted image Jan, JonaKlarauser posted image Gaber, Betricija user posted image Sara, Špica user posted image Žana, TetaM user posted image Isabelle , Cukica user posted image Nejc, FoxyLady user posted image Tanaja, Upanje81  user posted image user posted image Karla&Jona,  Lina10  user posted image user posted image Katja & Špela, Ivyy  user posted image  Luka, Registrirana  user posted image  Mark, Pikachu user posted image Lana

Objemčkometer:
     hanybany, mateja_goljev

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK MARCA

Torek, 8.3.
miklarom - pregled

Petek, 11.3.
Reby - pregled

Torek, 15.3.
Roži_ - morfologija
anci banci - morfologija

Sreda, 16.3.
mismis - pregled

Petek, 18.3.

nana7 - pregled 
womanpolice - pregled in CTG

Četrtek, 31.3.
nana7 - morfologija

user posted image  NOVE NOSEČKE MAREC user posted image
user posted image  punsha (LJ)
user posted image  smeška83 (PO)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Tanja_Jes, bit, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
8.3.2011 9:26:30   
nana7
Hvala Reby sem že uredila. Hudo dobr. MIsmis, dej poglej, zdej sem pa važnauser posted image , super, da si me opozorila.user posted image user posted image A je še kaj takega ???user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
8.3.2011 9:36:33   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Punsha, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No takole deklice moje, mi bomo imeliuser posted image inuser posted image user posted image
Ful sem vesela za parčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IIII, full lepo... parček!!! Čestitke, Roži_ !

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
8.3.2011 9:36:36   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Samo na hitro sporočim... sem imela krvni test, beta hcg na 15 dan je 4227 pa še malo. user posted image .

Iskrene čestitke!!!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
8.3.2011 9:36:56   
womanpolice
Še tukaj....

MATEJA_GOLJEV in PEPI... šele danes sem videla vajin post... oz. od Grethy... Včeraj sm bolj kot ne kr poležavala na kavču. Še včeraj zvečer sem prosila Boga, da vajina borka ostane pri vama in vama polepša življenje, danes pa vidim tako kruto novico. Pepi, vem o čem govoriš... kar se tiče tega, ko vidiš otročke in nosečke... Lani, ko je bila v Volčjem Potoku razstava dinozavrov sva šla z rejenko mojega moža, ker je hotela videti dinozavre. Ti povem, da mi je bilo takooooooooo hudo, ko sem videla toooooooooooolikooooooooooo nosečk in mladih mamic. Sm rekla mojmu "poglej to... koliko jih je"... pa mi je najprej rekel, da se mi to samo zdi, ker sem toliko bolj pozorna na to... potem pa je dejansko tudi sam videl. Če bi bila midva sama na tej razstavi, bi zagotovo hotela takoj oditi domov, saj mi je bilo prehudo, da bi jih gledala.... Saj vsakemu privoščiš to srečo, ti je pa hudo in jočeš, ko vidiš, da tebi zaenkrat še ta sreča ni namenjena... Takrat sem že obupavala in se spraševala "ali nama bo sploh kdaj uspelo? ali bova kdaj ponosna starša?" in me je moj tolažil, da bova tudi midva prišla na vrsto. Danes se mi zdi, da čeprav sam ni najbolj verjel v to, da me je kljub temu bodril ravno zato, da ne bi oba istočasno obupala... So pa prišli trenutki, ko je moj obupaval, pa sem ga jaz bodrila. Ne smem pa SEVEDA pozabit na soborke, ki so me bodrile in z mano bile žalostne trenutke ob neuspehih - brez njih mi tudi ne bi uspelo vsaj malo ostati pozitivna.
Stojta en drugemu ob strani - ali istočasno ali izmenično - le obupat ne. Vem, da je lahko govoriti... Ko to pišem, ne morem mimo vprašanja sami sebi "ali si ti sploh predstavljaš kaj onadva zdajle prestajata!?!?" Ne, ne predstavljam si kako je, če izgubiš... ker ni isto, če "izgubiš", ko se ne prime z vajino izgubo. Srčno upam in prosim Boga, da bosta to preživela in pogumno šla v nov boj - po borčke, ki vaju čakajo v zmagovalnem Mariboru.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
8.3.2011 9:37:22   
womanpolice
Iskrene čestitke ob Dnevu žena drage soborke.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
8.3.2011 9:38:04   
womanpolice

Torek, 8.3.
miklarom - pregled
DOBRO UREDI NA PREGLEDU!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4358
8.3.2011 9:41:34   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: nana7

Hvala Reby sem že uredila. Hudo dobr. MIsmis, dej poglej, zdej sem pa važnauser posted image , super, da si me opozorila.user posted image user posted image A je še kaj takega ???user posted image

važička user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
8.3.2011 9:43:38   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

pikovit - eh, pa to je zdaj še bolj kot znosno.user posted image Pri A so slabosti z bruhanjem trajale do 16 t. user posted image Kako si mi ti lubika?

Pa evo sem ok,se ne smem pritoževati,čeprav bi se dalo kar kaj našteti user posted image
Nopotem pa upam,da ti tale bruhiada in slabiada hitro mine user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
8.3.2011 10:46:49   
anci banci
lep dan žena želim vsem

miklarom....dobr opravi danes:)

roži...super za parček...

goldy...jaz tud upam da tole mine....
punsha...super za beto

reby...upam da križ čimprej neha bolet, mene tokrat ne boli križ, amapk medenica in so dnevi ko tud iz postelje ne morem vstat...

pri meni so se začeli napadi zgage..DONAt je moj najboljš prijateljuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
8.3.2011 11:09:26   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Torek, 8.3.
miklarom - pregled
DOBRO UREDI NA PREGLEDU!!!

tudi iz moje strani...dobro opravi

Sem se naročila na UZ, tako da me lahko dodate na seznam. prvi UZ imam 22.3.

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

Neposredna povezava do sporočila: 4362
8.3.2011 11:12:47   
womanpolice
Živjo!

Ravnokar sem poklicala v porodnišnico Postojna, da bi se naročila za razgovor z dr. Merlom za carski rez, in so mi rekli, da naj pokličem 18.3. po pregledu pri svoji G, ko bom imela zbrano vso dokumentacijo (razlogi za carskega). Predavanja je rekla, da ne potrebujem nobenega, ker v Postojno načeloma delajo carske v lokalni anasteziji, le če ženska izrecno želi, ga delajo v splošni. Super... že komaj čakam dan D   :-D

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
8.3.2011 12:31:09   
mateja_goljev
Punce pozdravljene,
hvala za pozitivne misli in molitve, ki ste jih posvetile meni in najinima sončkoma, malemu Anžetu in mali Izi, ki sta na žalost veliko prezgodaj prikukala na svet in sta sedaj pri angelčkih, dve najmočnejši zvezdici na nebu.

Izkušnja je neverjetna in je ne privoščim nobeni, tudi največji sovražnici, moram se zahvalit tudi sestram na AII oddelku in Danilu - med. bratu, če ne bi bilo njih, ne vem kako bi prenesla vse te bolečine, ki jih čutim v srcu. Poskrbele so za diskretnost in spoštovali mojo željo, da samo zvem njuna spola ter da vidim čim manj.

Malega sem splavila čisto brez bolečin iz sobote na nedeljo, vse je šlo dokaj hitro in brez bolečin, in po opravljenem UZ smo vsi upali da mala princeska ostane, vendar je naslednji dan (včeraj) bila že čisto brez plodovnice, tako da je bilo vprašanje časa kako in kaj, tako da sem dobila inekcijo in skupaj z vsemi bolečinami ki so sledile ob pomoči osebjasplavila okoli 11 ure dopoldan. Nato je popoldan sledila abrazija, danes pa odpust iz bolnice, tako da sem že doma in pripravljena na nove izzive.

Ne rečem da me ne bo več zvilo, samo moram gledat na prej, Bog že ve kako in zakaj, naj mala dva uživata pri anglečkih in pazita na naju in bodoče bratce in sestrice ki upam da bodo kmalu pri nama.

Res punce hvala za podporo in se poslavljam iz te teme z solzami v očeh.

Neposredna povezava do sporočila: 4364
8.3.2011 12:45:07   
zarja1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
8.3.2011 13:22:10   
Goldy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
8.3.2011 15:03:50   
punsha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
8.3.2011 16:40:02   
miklarom
za nami je današnji pregled in vse je bp, tudi toksoplazma je negativna, grem pa jutri v porodnišnico in v četrtek mi naredijo cerklažo, in potem upamo da bo vse potekalo vredu. Držite se mi in se vam javim ko pridem domov.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
8.3.2011 17:42:08   
Reby
mateja - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
mikla - super za pregled in da ti bodo naredili cerklažo. Drži se in se javi, ko prideš domov

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
8.3.2011 18:05:20   
jona klara
matejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
8.3.2011 18:13:42   
mismis
mateja, zelo mi e hudo za vaju in za tvoja angelčka user posted image user posted image  še sploh, ker vem kako težko sta prišla do njiju user posted image user posted image user posted image  vzami si čas, da prideš k sebi, nato pa v MB po pingvinčke, me bomo pa navijale zate

Miklarom, to mi delaj user posted image user posted image user posted image , bomo držali pestke, da bo cerklaža uspela user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
8.3.2011 19:27:12   
punsha
Miklarom, super za pregled, cerklaža pa le naj dobro drži potem do konca

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
8.3.2011 22:37:47   
miska73
Na žalost me je na tole temo pripeljala slaba novica.

Mateja sem brez besed. Obema pošiljam en ogromen objem.

Mikla mislim nate in držim pesti.

Prav tako so ves čas v mojih mislih mišmiš in medike.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
9.3.2011 7:35:47   
mismis
dobro jutro vsem skupaj,

user posted image

miška73, kako ste vi, kako mali R., ali ste že dobili datum za OP? user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
9.3.2011 10:38:00   
anci banci
dobr dan:)

mateja...ob tem mi gre kr na jok, veliko objemčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklarom....naj cerklaža uspe

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Predsednik in porodniška
Admin

Za kako dolg porodniški dopust bi se moral zavzeti novi predsednik Slovenije?

takšen, kot je sedaj (24%)

krajši (34%)

daljši (42%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!