|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
7.3.2011 9:51:38   
anci banci
a joj..ka berem, tole je čsit prehudo ...

mateja_goljev....žal mi je...drži se punca

me je tale novica čist potrla, ker imam tud jaz probleme, MV močno skrajšan, rahlo zmehčan, plod preveč nizko in vse mi pritiska navzdol, 15.3 ko imam morfo me bodo sprejel v porodnišnico in bom cel dan na preiskavah, da vidijo kaj bodo naredil...

(odgovor članu nana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
7.3.2011 10:16:16   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

a joj..ka berem, tole je čsit prehudo ...

mateja_goljev....žal mi je...drži se punca

me je tale novica čist potrla, ker imam tud jaz probleme, MV močno skrajšan, rahlo zmehčan, plod preveč nizko in vse mi pritiska navzdol, 15.3 ko imam morfo me bodo sprejel v porodnišnico in bom cel dan na preiskavah, da vidijo kaj bodo naredil...

sem ti pisala že na julijkah, meni so namerili MV 22 mm, zato so me pod urgentno hospitalizirali, po enem tednu so mi vstavili vaginalni obroček - pesar, ki naj bi zaustavil krajšanje MV, kot neke vrste cerklaža, ki ti jo naredijo v ovkiru ginekološkega pregleda. Če te je strah in imaš krajši MV, takoj kontaktiraj dr. Tul Mandičevo: http://med.over.net/forum5/read.php?19,5498558

raziskava je prostovoljna

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
7.3.2011 10:55:21   
Reby
anci banci - upam, da bo vse vredu. Bi pa naredila, kot ti je predlagala mismis, cimprej kontaktiraj dr.Tulovo.
mateja - nimam besed, res sem žalostna, sem mislila, da se bo mala borkica obdržala pri vaju user posted image  user posted image  user posted image  Upam, da čimprej pozabita in prebolita to grdo in kruto izkušnjo, verjamem, da bo tudi za vaju kmalu posijal sonček user posted image  user posted image  user posted image
mismis - včeraj sem vidla 2 Easywalkerja (enega rumeno-zelenega in enega rjavega - kot vaš), madonca boste fancy user posted image  Kako se počutiš? Pridno počivate?
nana7 - kako si? Buši raste?
Goldy - hočem slikco, hočem slikco user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
7.3.2011 11:07:29   
anci banci
hvala punce za odgovore:)
itak sem vodena pod porodnišnico za patološko nosečnost, tko da bom zelo hitro dobila informacije, kaj pa kako....počitek je pa pač pirmeren temu, da imam 20 mesečnika doma in je kr težko..moram pa se sprehajat zarad sladkorne...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
7.3.2011 11:15:05   
miklarom
mateja -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , držita se

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 4330
   [Brisano sporočilo]
7.3.2011 11:16:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 4331
7.3.2011 11:17:09   
mismis
anci banci, no saj potem bo pa vse ok, če si že tako ali tako vodena v PA. Mogoče se pa še kdaj vidiva, po novem sem tudi jaz tam user posted image

Pepa user posted image  jaz sem v redu, pravzaprav odlično, upam samo, da stvari tudi spodaj dobro odvijajo. HB imamo že nalsednji teden pregled. Pa ti, kako si? Sem videla slikice od T. na FB kako ustvarja, zakaj se meni zdi ta tvoj otrok vedno tako resen user posted image

Punsha, visoko beto danes želimuser posted image user posted image user posted image

mateja & Pepi, še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Goldy, kako si ti?

kje imamo seznam, alora bejbe boste kaj zgovorne, jaz sem prikovana na kavč in mi je dolgčas

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 4332
7.3.2011 11:24:25   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pepa user posted image  jaz sem v redu, pravzaprav odlično, upam samo, da stvari tudi spodaj dobro odvijajo. HB imamo že nalsednji teden pregled. Pa ti, kako si? Sem videla slikice od T. na FB kako ustvarja, zakaj se meni zdi ta tvoj otrok vedno tako resen user posted image

Jaz sem super, ampak me je neki križ začel bolet. Sem bila danes z Ajko na počasnem enournem sprehodu in me je še bolj boli user posted image
Ah, saj pa veš, da je naš T pravi smejko, se vid, da že dolgo nisi bila na obisku. Mogoče se midva oglasiva kakšen dan bušija prečekirat. Ko pa ustvarja, je seveda resen, to je pa visoka stopnja koncentracije umsko naprednega otročka (kot pravi vzgojiteljica v vrtcu) user posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
7.3.2011 11:29:25   
mismis

Kalaxy (3.6.2011)
Majalina (19.06.2011)
Reni36 (11.7.2011)
Anci banci (20.7.2011)
Miklarom (25.08.2011)
Goldy (31.08.2011)
Nellika (01.09.2011)
Reby (07.09.2011)
Pokamoka

Womanpolice (17.04.2011)

Mapesi (12.6.2011) user posted image  user posted image

mismis (12.07.2011) user posted image  user posted image

Roži_ (27.07.2011) user posted image  user posted image

nana7 (19.08.2011) user posted image  user posted image

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša, Bituser posted image Aljaž, Petyyyuser posted image Rok, S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian, Mojškrauser posted image Gal, Mateja33user posted image Jan, JonaKlarauser posted image Gaber, Betricija user posted image Sara, Špica user posted image Žana, TetaM user posted image Isabelle , Cukica user posted image Nejc, FoxyLady user posted image Tanaja, Upanje81  user posted image user posted image Karla&Jona,  Lina10  user posted image user posted image Katja & Špela, Ivyy  user posted image  Luka, Registrirana  user posted image  Mark, Pikachu user posted image    Lana

Objemčkometer:
   hanybany, mateja_goljev

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK MARCA

Torek, 8.3.
miklarom - pregled

Torek, 15.3.
Roži_ - morfologija
anci banci - morfologija

Sreda, 16.3.
mismis - pregled

Petek, 18.3.
nana7 - pregled
WP - pregled + CTG

Četrtek, 31.3.
nana7 - morfologija

user posted image  NOSEČKE JANUAR/FEBRUAR: user posted image

user posted image  punsha (LJ)

user posted image  smeška 83 (PO)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Tanja_Jes, bit, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
7.3.2011 11:35:22   
Reby

Kalaxy (3.6.2011)
Majalina (19.06.2011)
Reni36 (11.7.2011)
Anci banci (20.7.2011)
Miklarom (25.08.2011)
Goldy (31.08.2011)
Nellika (01.09.2011)
Reby (07.09.2011)
Pokamoka

Womanpolice (17.04.2011)

Mapesi (12.6.2011) user posted image  user posted image
mismis (12.07.2011) user posted image  user posted image
Roži_ (27.07.2011) user posted image  user posted image
nana7 (19.08.2011) user posted image  user posted image

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša, Bituser posted image Aljaž, Petyyyuser posted image Rok, S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian, Mojškrauser posted image Gal, Mateja33user posted image Jan, JonaKlarauser posted image Gaber, Betricija user posted image Sara, Špica user posted image Žana, TetaM user posted image Isabelle , Cukica user posted image Nejc, FoxyLady user posted image Tanaja, Upanje81  user posted image user posted image Karla&Jona,  Lina10  user posted image user posted image Katja & Špela, Ivyy  user posted image  Luka, Registrirana  user posted image  Mark, Pikachu user posted image Lana

Objemčkometer:
     hanybany, mateja_goljev

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK MARCA

Torek, 8.3.
miklarom - pregled

Petek, 11.3.
Reby - pregled

Torek, 15.3.
Roži_ - morfologija
anci banci - morfologija

Sreda, 16.3.
mismis - pregled

Petek, 18.3.

nana7 - pregled 
womanpolice - pregled in CTG

Četrtek, 31.3.
nana7 - morfologija

user posted image  NOVE NOSEČKE MAREC user posted image
user posted image  punsha (LJ)
user posted image  smeška83 (PO)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Tanja_Jes, bit, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil Reby -- 7.3.2011 11:38:52 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
7.3.2011 11:37:10   
mismis
reby user posted image user posted image user posted image  zdaj pa imava, obe sva delali seznamček, pa vsaka je nekaj dopolnila user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
7.3.2011 11:38:02   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

reby user posted image user posted image user posted image  zdaj pa imava, obe sva delali seznamček, pa vsaka je nekaj dopolnila user posted image

Hehe. Sem takoj vidla ja. Če si nas pa kregala user posted image
No, sem vsaj še sebe dodala user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
7.3.2011 13:10:08   
Goldy
reby - nimamo neke pametne fotke. user posted image Ko je pa kapica tisto tapravo...

mismis - pa ok sem. Sicer se hitro utrudim. Tu ina tam mi je še slabo oz. tak občutek... Ti počivaš???

anci - ni kaj počivat....čimveč....user posted image

mateja - še tu user posted image user posted image user posted image

miklarom - ti imaš jutri G, kajne??

Mislim pa da čutim našega čmrlja. Mogoče je to to.....user posted image Grem nazaj počivat, pol pa po A v vrtec.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
7.3.2011 13:41:24   
punsha
Samo na hitro sporočim... sem imela krvni test, beta hcg na 15 dan je 4227 pa še malo. user posted image .

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
7.3.2011 13:51:01   
Reby
punsha - čestitke user posted image  user posted image  user posted image   A so ti vstavili 2?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
7.3.2011 13:54:38   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

punsha - čestitke user posted image  user posted image  user posted image   A so ti vstavili 2?

hvalauser posted image . Ja, 2 ja...

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
7.3.2011 14:04:37   
gagaga
Ojla punce. Upam, da se kmalu vam predružim.
Zadnja user posted image je bila 12.02., punkcija 26.02 in transfer 01.03 -3. dan
Imam pa zelo napete in povečano dojke, špikanje v jajčnikih (sam to mam tudi pred user posted image ) in malo napetost v trebuhu.
Ali ste imale kakšne nosečniške znake? Ali so ti od hormonov?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
7.3.2011 14:27:56   
Goldy
punsha - čestitke!!!!user posted image user posted image

gagaga - vsi ti znaki so lahko od hormonov - ali pa tudi ne. user posted image Saj vem, da ti nisem nič pomagala, samo tako je. Vsaka ima drugačne znake, ali pa jih sploh nima. jaz sem prvič imela zelo boleče prsi, zdaj drugič pa sploh ne, tako da ni nekega merila. Še kakšen dan, potem pa test pa bo vse razjasnjeno! user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gagaga)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
7.3.2011 21:07:37   
Roži_
Punsha, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No takole deklice moje, mi bomo imeliuser posted image inuser posted image user posted image
Ful sem vesela za parčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
7.3.2011 21:21:45   
pikovit
Helou moje nosečke

najprej Mateja in Pepi,še vedno sem brez besed,bo prišel dan,ko bosta bolje.En kup lepih misli vama pošiljamuser posted image
MamaMiš si pridna in počivaš.Predvidevam,da je na momente kar zoprno ampak za mali pikice vse a ne user posted image user posted image Kdaj pa se bomo kaj videli lahko?
Reby buši raste kot konoplja si lepa fulll.Tebe nosečnost vedno tako polepša user posted image
Goldy a še vedno slabosti user posted image ,pa dobr a še ni konca user posted image .Super za metuljčka v trebuščkuuser posted image
Punsha user posted image user posted image user posted image  dva bosta user posted image user posted image user posted image
Roži bravo za parček,ni lepšega a ne.2 muhi na en mah user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
7.3.2011 22:47:24   
Goldy
pikovit - eh, pa to je zdaj še bolj kot znosno.user posted image Pri A so slabosti z bruhanjem trajale do 16 t. user posted image Kako si mi ti lubika?

roži - bravo za parček!!!!!user posted image user posted image

mismis in reby - hvala za seznamček!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
8.3.2011 6:48:03   
nana7
Čestitke za dan ženauser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
8.3.2011 7:37:43   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

kako smo kaj?

Danes je naš dan, ki ga bomo me preživele na kavču, spet, in se pustile razvajati do nezavesti user posted image user posted image user posted image

user posted image

Roži, čestitke za parček user posted image user posted image user posted image

Pikovit, nimam pojma kdaj se bomo videli, bodo naslednji teden na pregledu povedali, kako nam kaže

Punsha, čestitke za visoko beto user posted image user posted image user posted image , mogoče sta pa res dva user posted image

Goldy, ti kar počivaj, potem ko boste štirje bo manj časa za to

nana7, kako se ti počutiš in zakaj nimaš tikerčka, da bi lažje spremljale tvoje tedne? user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
8.3.2011 8:54:00   
nana7
Ja zdej sem pa mal v zadregiuser posted image Očitno je tale RR še veliko več kot pa samo branje in pisanje. Mismis, kako ste si pa uredile to tikercouser posted image . Z veseljem bi si jo tudi jaz. Pa šele sedaj sem opazila, da jo imate ve. Joj, joj. Pa, če je še kaj takega me opozorite. Premal brskam...

Zdaj sem v 16 tednu in se odlično počutim, upam, da bo tudi naprej tako. Gibe sem že čutila, zdaj jih pa par dni neuser posted image . neki štrajkata. Al pa sta mi kej zamerlauser posted image . Poslušam pa preko angel sounds srčka, ampak nikoli nisem prepričana, če od obeh. Razen če se stiskata notri. Včeraj sem skoraj oglušela, ker sem imela napravico preveč naglas. Sta ene akrobacije delala.user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
8.3.2011 9:04:37   
Reby
Jutro punce moje, lep dan žena vam želim user posted image

user posted image

(odgovor članu nana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......