|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
21.2.2011 13:51:30   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

registrirana ...čestitke

pikachu...ja a bomo dihaluser posted image user posted image user posted image

mateja...joj upam da se stvar pomiri

mene pa tolk medenica boli pa križ, da danes zjutraj sploh iz postelje nisem mogla vstat,.....kaj bo šele na koncu..jao
pa boli me v trebuhu, včasih prov ostra bolečina....in to že kar kak teden...sicer naj bi bili še vedno krivci moji jajčniki, sam me vseeno skrbi

ostalim pa en prov lep pozdravček

Živjo!

Upam, da bolečine čimprej minejo... vem pa kako je , če boli križ in medenica, saj že to prestajam skoraj en mesec in ni prijetno... Masaža hrbta je malo pomagala, vendar me še vseeno boli (je za par odtenkov boljše). Tko, da mislim, da bom šla še na eno masažo hrbta...

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
21.2.2011 13:59:46   
womanpolice
LINA10 IN IVYY... Z malce zamude, pa vendar... ISKRENE ČESTITKE OBEMA OB ROJSTVU SONČKOV.

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
21.2.2011 14:02:36   
womanpolice
Še Pikachu in Upanje81, potem pa sem že jaz na vrsti... Po en stran se mi zdi, da je tko hitro minilo, po drugi strani pa se takoooooooooo vleče zadnja dva meseca...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
21.2.2011 18:26:34   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Dobila pošto iz LJ. Tveganje je nizko. 1:5559 za Downa, ostalo pa tudi!!!! Jupiiii!!!

user posted image user posted image user posted image  superca

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
21.2.2011 19:10:07   
miklarom
Reby - v četrtek imam zmenek z mojim mister simpatukus

registrirana - četitke za Marka , živajte maksimalno in lepo se cartajteuser posted image

pikachu - upam da že zartaš, če pa šđe ne pa diham s tabouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
22.2.2011 8:48:59   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dobila pošto iz LJ. Tveganje je nizko. 1:5559 za Downa, ostalo pa tudi!!!! Jupiiii!!!

odlično:)user posted image user posted image user posted image

WP ...men je  v prvi nosečnosti pomagal malo telovadba in fizioterapija, zdej mi tud to ne pomaga več....mah...če sm prvič zdržala bom pa še zdej

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
22.2.2011 9:09:41   
jona klara
registrirana- čestitke za Maraka, lepo se cartajte

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 4257
22.2.2011 9:10:24   
jona klara

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
22.2.2011 10:09:17   
Roži_
Mateja_goljev, dobro da ste doma in da ste vsi vredu, lepo počivaj in prav da te drugi razvajajo.
Jaz sem imela tudi težave v začetku z jajčniki, ker sem imela zelo povečane me je znalo boleti kouser posted image

Registrirana
iskrene čestitke za Markauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anci banci, tudi mene boli okrog medenice, ampak očitno je normalno, ker tudi druge boli, samo da je vse OKuser posted image

Glody,
super rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

WP, jaooo ti še malo pa greš rodit, kako gre hitro cajt, se spomnem še lani, v bistvu predlani kako smo trepetale non stop stemi postopkiuser posted image Lepa nosečka siuser posted image

Reby, kako si kaj ti, trebušček že raste? Kako je mali princ Tomi?user posted image

Mikla, lav juuuuuser posted image

Nič šibam na burek(zadnje cajte ga jem ko nora) in en giro po Kopru dokler je še lepo vremeuser posted image Ciaoooo

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
22.2.2011 10:10:23   
Roži_
Samo da še povem, sem bila včeraj pri IVYY, danes gre domov, mali Luka je tako srčkan, da bi ga človek pojedel z očmiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
22.2.2011 10:48:53   
mismis

Pikachu (02.03.2011)
Kalaxy (3.6.2011)
Majalina (19.06.2011)
Reni36 (11.7.2011)
Anci banci (20.7.2011)
HANYBANY (18.08.2011)
Miklarom (25.08.2011)
Goldy (31.08.2011)
Nellika (01.09.2011)
Reby (07.09.2011)
Pokamoka

Womanpolice (17.04.2011)

Mapesi (12.6.2011)
mismis (12.07.2011)
Roži_ (27.07.2011)
nana7 (19.08.2011)
matelja_goljev (16.08.2011)

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša, Bituser posted image Aljaž, Petyyyuser posted image Rok, S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian, Mojškrauser posted image Gal, Mateja33user posted image Jan, JonaKlarauser posted image Gaber, Betricija user posted image Sara, Špica user posted image Žana, TetaM user posted image Isabelle , Cukica user posted image Nejc, FoxyLady user posted image Tanaja, Upanje81  user posted image user posted image Karla&Jona,  Lina10  user posted image user posted image Katja & Špela, Ivyy  user posted image  Luka, Registrirana  user posted image  Mark

Objemčkometer:
    Tiki55, Loremi, n74, Mića, Nhaya  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK FEBRUARJA

Sreda, 23.2.
mismis - morfologija
Reby - NS

Četrtek, 24.2.
Miklarom - pregled

Ponedeljek, 28.2.
Roži_ - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK MARCA

Torek, 1.3.
mateja_goljev - pregled
anci banci - pregled

Torek, 15.3.
Roži_ - morfologija

Petek, 18.3.
nana7 - pregled

Četrtek, 31.3.
nana7 - morfologija

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Tanja_Jes, bit, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
22.2.2011 12:26:52   
nana7
Reby in mismis dobro opravita jutri na pregledih.!!

Reby pa res nisem starosti napisala, 34 let imam.

Punce ne vem, če ste že kaj pisale o vozičkih za dvojčke. Jaz sem šele zdaj začela mal raziskovat pa si nisem še čist na jasnem kakšnega bom kupila. Ste ga ve že izbrale. Meni se zdi , da bo to težka nalogauser posted image A imate kakšno slikico link?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
22.2.2011 12:46:09   
Roži_

IZVIRNO SPOROČILO: nana7

Reby in mismis dobro opravita jutri na pregledih.!!

Lepo opravita, jutri pa zveš 100% za spol, kajne mismis?user posted image

Nana7, jaz sem tudi dosti gledala vozičke za dvojčke, no na koncu sem se le odločila za Hartan ZX II, jajčka in vse kar spada zraven bom dobila, tako da bom prišla ceneje skozi. Poglej si to stran:

http://comfortbaby.com/index.php?id=56

(odgovor članu nana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
22.2.2011 12:56:21   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: nana7

Punce ne vem, če ste že kaj pisale o vozičkih za dvojčke. Jaz sem šele zdaj začela mal raziskovat pa si nisem še čist na jasnem kakšnega bom kupila. Ste ga ve že izbrale. Meni se zdi , da bo to težka nalogauser posted image A imate kakšno slikico link?

nana7, mi smo ga že izbrali in kupili, ker je bil v akciji. Imamo pa easywalkerja, rjave barve. Se nama je zdelo dokaj nevtralna barva za oba spola, pa še umazanija se manj pozna. Kupila pa sva ga tukaj: http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/novo-easy-walker/ew-voziCek-za-dvojCke-komplet-srebrni/561983830032056198

tak je tudi najin, samo da je rjave barve. Je pa to voziček, ki je ustrezal našim potrebam. je dokaj ozek (75 cm), ima velika napihljiva kolesa, kar bo velika prednost za vožnjo po makedamu (mi živimo na vasi), je joggster, kar pomeni, da je primer za naše sprehode, ki so zelo aktivni, pa še to je eden izmed modelov, ki ga je poleg TFK-ja potem najlažje prodati.

Je pa akcija zelo ugodna, ker za 650€ dobiš športni del, dve globoki košari, adapterje za globoke košare, adapterje za lupinice (Maxi Cosi), preginjalo za dež in pregrinjalo za komarje.

Najina druga izbira je bil TFK: http://www.mimovrste.com/artikel/4030055017/otroski-vozicek-za-dvojcke-tfk-twinner-twist-duo-crn

vendar se je to cena brez gloobokih košar, tako da z globokimi košarami pride do razlike cca 200 €

lahko pa pogledaš tudi za rabljene vozičke: http://www.bolha.com/vozicki-za-vec-otrok

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
22.2.2011 14:16:29   
nana7
Hvala vama za te informacije. So mi kar vsi všečuser posted image . Bom pa tud jaz gledala, da dobim čimveč  v kompletu. Pa, da ne bo preveč težak in robusten. Barva bo pa tudi pri meni bež ali rjave barve.

Ja zdej bom pa res mogla mal v akcijo. Vidim, da ste že kar pridne pri nakupovanjuuser posted image . Jaz zaenkrat samo gledam, ampak čas  hitro teče....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
22.2.2011 16:03:23   
miklarom
Sreda, 23.2.
mismis - morfologija
Reby - NS

fajn zrihtajta jutri, jaz bom pa držala pestke za vaju obeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roži - iiiiiiiiii, a si vidla malega Lukca, verjamem da je lepi kak bi ga jest tud vidla , če bi bla bolj blizu proti primorskiuser posted image , daj mu naslednjič en veeeeeeelik poljubček od mene

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
23.2.2011 8:09:37   
mateja_goljev
nana7 : ojla glede vozičkov pa takole, jaz sem šla pogledat v BC za Firstwheelsa, katastrofa.... športni del tako ozek, da ko je otrok star pol leta ga skor ne stlačiš več notr, potem sem šla v Murgle, kjer majo Implastove, nimajo sicer razstavljenega za dvojčke ampak ti vse razložijo, lep voziček ampak je ful širok k se zloži 113; no za Easy walkerja je pa tako, pikapolonica se še dogovarja o ponovni dobavi tega vozička, so mi včeraj odgovorili, tako da mi bodo do konca tedna sporočili kako in kaj, men je tud všeč ker za dokaj poceni dobiš veliko. 

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
23.2.2011 8:10:06   
Goldy
Sreda, 23.2.
mismis - morfologija
Reby - NS

Dobro opravita in poročajta!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
23.2.2011 8:14:52   
mismis
dobtro jutro vsem skupaj,

user posted image

hvala vsem za dobre želje...

Reby, dobro opravi. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 23.2.2011 8:15:12 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
23.2.2011 8:18:48   
Goldy
mateja - na mailu maš slikce.user posted image

hajni - njami zajtrk!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
23.2.2011 8:38:47   
anci banci

Sreda, 23.2.
mismis - morfologija
Reby - NS

Dobro opravita in poročajta!!!user posted image

se tudi jaz pridružujem temu:)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
23.2.2011 16:46:23   
Reby
Evo mene. Sem čakala 2,5 uri user posted image

So pa rezultati zato bolj super. NS je 1,1. Vzeli so mi še kri za DHT, čez kakšen teden dobim po pošti izračun tveganja.

Pri mismisu bodo imeli 2 pupiki. Obe sta super. Le malo jih skrbi nekoliko krajši MV in so jo poslali v rizično ambulanto.
Jutri ji bodo še naredili morfologijo in so jo obdržali v P, kako dolgo, se še ne ve. Pikapoke user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4272
23.2.2011 17:47:21   
miklarom
Reby - super za dobre rezultateuser posted image user posted image

mišu - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo vse o.k. kot tudi mora biti

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
24.2.2011 10:33:00   
nana7
Mšmiš, upam, da si v redu. In doma!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
25.2.2011 10:52:06   
womanpolice
Živjo:

dolgujem vam datum novega pregleda, kateri bo 4.3.2011  .

ROŽI_ Ja, se spomnim našega trepetanja... sedaj pa le se mesec in pol do dan D... Kolk pa še ti? Sej, včasih se vleče (kakšni dnevi) včasih pa kr leti... jutri bo že polnih 33 tednov... Ne vem zakaj, ampak imam občutek, da bo dan D cca. 5 dni prej (pingvinček). NO, bomo videli...

Lep dan želim vsem.. Grem v trgovino.

Lp.

(odgovor članu nana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......