|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2011
3.3.2011 9:30:58   
candi
Bravo Natka in Smeška!!user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo in mirno nosečnost obema.user posted image user posted image user posted image Uživajta v vsakem trenutku.user posted image

Katte meni lahko dodaš 4 krog, sem pozabila napisat.

Punce zdaj pa vse hitro slončkat, da ne pokvarimo marčevskega seznama, ki nam ga je Natka tako lepo obarvala na začetku.user posted image Kaj sem vam jaz rekla februarja, da bo čudovit in res je bil, ter da se bo to nadaljevalo v marec. No in tudi to se je začelo uresničevat.user posted image user posted image user posted image Upam na čimvečuser posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 276
3.3.2011 15:48:19   
kejt2
Midva sva v obdobju, ko bi morala user posted image Pa sem imela vnetje, poleg tega sem pa že cel teden hudo prehlajena (bronhitis + sinusi) user posted image
Evo, ta mesec sem jaz na vrsti, da malo pojamram. Če se ne motim je vsak mesec kakšana s podobnim primerom...
user posted image

(odgovor članu candi)
Neposredna povezava do sporočila: 277
3.3.2011 16:54:18   
Nusyka
Pozdravljene, jaz bom pokvarila statistiko. Včeraj sem namreč dobila user posted image . Pa nisem sporočila takoj,
da se ne bi mesec slabo začel user posted image .

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 278
3.3.2011 16:55:28   
witch
smeška čestitke tudi tebi user posted image

kejt user posted image user posted image user posted image mogoče pa vseeno kakšen user posted image najde pravo pot. Saj veš, da se mali čudeži dogajajo ravno takrat ko najmanj pričakujemo user posted image

Nusyka user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 279
4.3.2011 5:11:40   
Anonimen
Pozdravljene punce,

Da se še jaz malo javim, imam sicer fuuul gužvo, v službi, doma...

user posted image  bi morala dobiti 6.3. Že v torek se mi je začela kazati, kot po navadi, včeraj pa kar sveža kri in to toliko, tako da sem dala hitro tampon noter, vsa vesela, da če že mora priti, naj pride čimprej, da gremo naprej v akcijo. Ko pa sem prišla domov, pa nič, belo user posted image . Pa ful me boli trebuh, tako da sem se od bolečin zbudila ponoči user posted image .

Zdej me je pa malo strah, da je kaj narobe, ker sva user posted image takoj po HSG. Pa ravno ta mesec začnem z jemanjem Klomifena in Dabrostona zaradi vmesnih krvavitev med ciklusi user posted image !

No, upam, da ni hujšega, vsekakor pa vam javim.

Pa še eno vprašanje, tu na Obali se Klomifena ne dobi, ali mogoče katera ve, če se dobi kje drugje? Sicer ni problema, ga bom šla iskat v Italijo.

Pa da ne pozabim, čestitke naši prvi user posted image ! user posted image user posted image user posted image  Kar tako naprej!

Lepo se imejte,
AnonimnaKP

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 280
4.3.2011 7:06:09   
vesper
dobor jutro punce

anonimna meni je sicer moj G prvi mesec odsvetoval user posted image , pač rekel je do prvega ciklusa počakat no, potem po user posted image pa hitro v akcijo.
Sicer jaz sem imela OP in odstranitev pregrade. Sicer pa po pmoje, se ti nič kaj preveč ne obremenjuj, če krvavitve tudi več ni zdaj, jaz sem tudi takrat po OP imela par dni pred predvideno user posted image krvavitev en dan in je potem minila. Potem čez par dni pa je normalno prišla user posted image . Mogoče, še se kaj čisti. Ampak najbolj pa upam, da sporočiš, da si srečka user posted image user posted image user posted image user posted image

me ostale marčevke pa še malo, naš dan se bliža user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 281
4.3.2011 8:43:10   
Katte
Nusyka, te čisto razumem. Tudi jaz nisem hotela pokvariti seznama, ampak imam cikluse na 27/28 dni, pa sem se samo prestavila na konec meseca. Upam, da ti uspe že v tem krogu.
kejt2, to je pa res smola. Upam, da vama uspe user posted image  vsaj enkrat in da se takrat prime. Pa upam, da boš kmalu zdrava (nosečka).
AnonimnaKP, po mojem bo najbolje, da greš po klomifen kar v Italijo. Kot sem že prebrala na tem forumu, se klomifena večino časa v Sloveniji ne da dobiti in vse hodijo v tujino ponj. Ti si pa še blizu Italije user posted image . Obarvala te pa še ne bom modro, dokler ne boš vedela, ali je user posted image  ali kaj drugega.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 282
4.3.2011 8:46:08   
Katte

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.3.
Natka23 (x. krog)user posted image user posted image

5.3.
anonimna user posted image  (13.krog)

6.3.
anonimnaKP (x. krog)
srečica17 (x. krog)

9.3.
MEGi20 (1. krog)

10.3.
Nutry (32. krog)
evelin (1. krog)

13.3.
pikicaa25 (8.krog)
vesper (3.krog)

20.3.
xoxox (1.krog)
Wolfina (24.krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
candi (4. krog)

24.3.
jasminčika (x.krog)

25.3.
m a j c i k a (7. krog)

28.3.
Monstera (x. krog)

29.3.
Katte (10. krog)

31.3.
witch (16. krog)

x.3.
zebr4 (x. krog)
Nusyka (x.krog)user posted image
mladika (1. krog po laparo)
Agnes27 (x. krog)
sashy (4. krog)
cebela2 (x. krog)
latka (x. krog)
anonimna user posted image (6. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 26

user posted image

NOSEČK: 1

user posted image   user posted image   user posted image

NAVIJAČICE:

lidik, Tincy90, sashy, Katte,
auser posted image , mojamura, krisv,
candi, SILVA, Agnes27,
sashy, Jada82, asdf81,
bubulina, Arual, tedi2,
Poka

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 283
4.3.2011 9:48:25   
pbpika
živjo vsem user posted image in bodočim user posted image

Na forumu sem nova. Mene lahko date tudi pod navijačke. Bom držala pesti za vse. Jaz bi šla marca v 29.krog, vendar se bom verjetno hormonsko zdravila ta mesec, tako da bom marec izpustila. M sem imela samo en dan,test pa je bil-.user posted image

user posted image user posted image user posted image nosečkamuser posted image user posted image user posted image ratalo vam jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da jih bo ta mesec še veliko.
user posted image user posted image vsem na forumu.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 284
4.3.2011 10:12:55   
Katte
Pozdravljena, pbpika. Hvala za navijanje. Če boš marec preskočila, se javi kar v aprilu. Bomo me že zdaj navijale zate.

Bodoča user posted image  Katte. user posted image

Still hoping.

(odgovor članu pbpika)
Neposredna povezava do sporočila: 285
4.3.2011 10:13:47   
Katte

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.3.

5.3.

6.3.
anonimnaKP (x. krog)
srečica17 (x. krog)

9.3.
MEGi20 (1. krog)

10.3.
Nutry (32. krog)
evelin (1. krog)

13.3.
pikicaa25 (8.krog)
vesper (3.krog)

20.3.
xoxox (1.krog)
Wolfina (24.krog)
candi (4. krog)

24.3.
jasminčika (x.krog)

25.3.
m a j c i k a (7. krog)

28.3.
Monstera (x. krog)

29.3.
Katte (10. krog)

31.3.
witch (16. krog)

x.3.
zebr4 (x. krog)
Agnes27 (x. krog)
sashy (4. krog)
cebela2 (x. krog)
latka (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

NAVIJAČICE:

candi, SILVA, Agnes27,
sashy, Jada82, asdf81,
bubulina, Arual, tedi2,
Poka, pbpika

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 286
4.3.2011 11:32:42   
kejt2
@ Nusyka: user posted image user posted image user posted image ampak teoretično še vedno lahko padeš v ta mesec (31.3.2011) user posted image
@ AnonimenKp: kot ti je že Vesper napisala. Tudi meni je zdravnik do prvega cikla odsvetoval. Rahla vmesna krvavitev naj bi bila tudi normalna (bolečina verjetno ne, ampak tukaj ne morem presojat, kaj in koliko te je bolelo). user posted image lahko pride tudi malo kasneje- ko si telo opomore in se hormoni zbalansirajo (verjetno si pred operacijo jemala kotr. tablete). Vse to je normalno, glede bolečine boš morala pa sama presodit. Ali je bila to enkratna epizoda in je bolečina že izzvenela ipd. Drugače sem pa jaz pristaš tega: v primeru dvoma, vprašaj zdravnika.
Glede tablet: kot ti je povedala Katte, hop v ITA in ne komplicirat. Kako pa to, da so ti dal tablete že takoj po operaciji?

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 287
4.3.2011 15:02:21   
Arual
Hey.

Mene tud men navijačice. Se je danes začela teta user posted image kazat user posted image tak da sem full vesel, da nisem potrebovala jemati tablet, ampak sem samo čajka malce popila, tako da ne vem, al je prišlo samo od sebe ali je čajček kriv zato.

Navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 288
4.3.2011 15:07:03   
Katte
Bravo, Arual user posted image .
Med navijačice te pa ne morem dodati, ker si že tam user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 289
4.3.2011 19:07:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kejt2

@ AnonimenKp: kot ti je že Vesper napisala. Tudi meni je zdravnik do prvega cikla odsvetoval. Rahla vmesna krvavitev naj bi bila tudi normalna (bolečina verjetno ne, ampak tukaj ne morem presojat, kaj in koliko te je bolelo). user posted image lahko pride tudi malo kasneje- ko si telo opomore in se hormoni zbalansirajo (verjetno si pred operacijo jemala kotr. tablete). Vse to je normalno, glede bolečine boš morala pa sama presodit. Ali je bila to enkratna epizoda in je bolečina že izzvenela ipd. Drugače sem pa jaz pristaš tega: v primeru dvoma, vprašaj zdravnika.
Glede tablet: kot ti je povedala Katte, hop v ITA in ne komplicirat. Kako pa to, da so ti dal tablete že takoj po operaciji?

¸

Danes popoldne so se krči nadaljevali, tako da sem komaj prišla iz službe, potem pa sem vzela Lekadol in je sedaj malo bolje.

Tablete pa sem dobila, ker je bilo na HSG vse v redu, jajcevodi prehodni, imam pa vmesne krvavitve, pred in po ovulaciji, skupaj skoraj 3 tedne na mesecuser posted image . Zato mi je za 3 mesece predpisala v prvem delu ciklusa Klomifen, v drugem pa Dabroston. Če po 3 mesecih ne bo nič, dobim napotnico za neplodnostno ambulanto.

Katte, ti me kar obarvaj user posted image , ker spet krvavim, pa še temperatura mi je padla user posted image .

Lep pozdrav,
AnonimnaKP

(odgovor članu kejt2)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
4.3.2011 19:20:01   
zebr4

Živjo "ladies",

žal moram tudi jaz pokvariti začetek meseca in vam sporočiti, da tamesec še ne bom rozika, ker je danes prišla moja prijateljica user posted image .
Se selim v april, vsem vam pa želim veliko uspeha in navijam za vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 291
4.3.2011 21:30:19   
Nusyka
Ha ha, teoretično bi še šlo v ta mesec. V praksi se mi pa dogaja, da so cikli dolgi od 30 - 34 dni. Tko, da ne bo nič ta mesec.
In tudi v aprilu bom le navijačica. Jaz imam prvič pregled pri G, po enem letu, ko se trudiva za user posted image
Hvala za vzpodbudne besede, jaz bom navijala in držala pesti za vse vas. Da bi v marcu podrle februarski rekord v user posted image .

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 292
5.3.2011 8:59:41   
Anonimen
Dobro jutro punce!

Danes je že 4 dan, kar po malem krvavim, pa tudi krče imam še vedno (včeraj sem vzela Lekadol), vsake toliko me kar močno ščipne, in napihnjena sem tudi. Zato sem šla narediti test in mi je pokazal rahlo, ampak dobro vidno user posted image . Zdej pa res ne vem, kaj naj si mislim. Včeraj sem bila sigruna, da bo user posted image  prišla, pa temperatura mi je tudi ful padla, danes pa kri še vedno je, T pa je spet visoka user posted image . Pa še prvi ciklus po HSG je! A je možno, da je test zato pozitiven? Sicer je šele 12 dan po ovulaciji.

Čisto sem zmedena in me je strah, da ne bo kaj narobeuser posted image , zaradi HSG-ja in močnih krčev...

AnonimnaKP

(odgovor članu Nusyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
5.3.2011 9:42:17   
witch
a KP upam, da se ta tvoja zmešnjava čim prej uredi. Itak bo najlepeš če bo plusek, če ne, pa naj tetka pride kot je treba, da lahko greš v nove boje.

zebr4 user posted image user posted image

Moja M je šla. Tak da sva lahko otvorila nov, že 16. krog user posted image upam, da bodo konec meseca lepi rezultati user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 294
5.3.2011 13:48:59   
kejt2
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Dobro jutro punce!

Danes je že 4 dan, kar po malem krvavim, pa tudi krče imam še vedno (včeraj sem vzela Lekadol), vsake toliko me kar močno ščipne, in napihnjena sem tudi. Zato sem šla narediti test in mi je pokazal rahlo, ampak dobro vidno user posted image . Zdej pa res ne vem, kaj naj si mislim. Včeraj sem bila sigruna, da bo user posted image  prišla, pa temperatura mi je tudi ful padla, danes pa kri še vedno je, T pa je spet visoka user posted image . Pa še prvi ciklus po HSG je! A je možno, da je test zato pozitiven? Sicer je šele 12 dan po ovulaciji.

Čisto sem zmedena in me je strah, da ne bo kaj narobeuser posted image , zaradi HSG-ja in močnih krčev...

AnonimnaKP

Test je lahko tudi lažno pozitiven (reagira na druge, podobne hormone, več o tem je že napisanega), sploh glede na to, da imaš neredno menstruacijo (vmesne krvavitve). Ali si hormone že začela jemati (tudi ti pokvarijo sliko)?
Povišana telesna temperatura lahko kaže na vnetne procese.
Lekadol znižuje povišano telesno temperaturo, lahko da ti je zato takrat padla.
Lahko si enostavno noseča.
Skratka en kup "lahko je to" obstaja. Glede na to, da te zadeva zelo skrbi, ti predlagam, da greš k zdravniku na pregled. Poveš, kako in kaj in naj te pogledajo (krvni test, UZ ipd.). Tako boš najbolj mirna takoj.
Drugače pa kot pravi Witch: v roku enega tedna boš vedela pri čem si, do tedaj si pa nima smisla razbijati glave (ja,ja vem, lahko je biti takole na daljavo pameten in vse nas zagrabi nemir in panika vsake toliko, ampak tako je).

< Sporočilo je popravil kejt2 -- 5.3.2011 13:49:47 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 295
5.3.2011 16:10:27   
vesper
anonimnakp držim pesti da bo vse ok in res močno močno upam, da je vse to, samo posledica user posted image
Če pa se zadeva in krči do ponedeljka ne umirijo, bi pa jaz na tvojem mestu raje poklicala zdravnika. Res mi je čudno, da imaš takšne krče, jaz jih nisem imela po operaciji nič.
Sicer sem prvi ciklus kar veliko bolj krvavela, ampak to pa je tudi vse. Je tudi normalno, zaradi čiščenja.
No, skratka poročaj, kako se bo odvilo. Jaz absolutno navijam za user posted image user posted image .

No, kako pa ste moje marčevske sotrpinke? Že odštevate dneve? Jaz sem že zelo neučakana, še en teden...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 296
5.3.2011 19:59:22   
Katte
AnonimnaKP, upam, da si srečka user posted image in da bo vse uredu. Nočem te strašiti, ampak upam, da ni izvenmaternična nosečnost ali pa grozeči splav zaradi operacije. Če bo preveč bolelo in boš krvavela še naprej, pojdi na urgenco. Če se umiri, naredi test še čez kak dan in pojdi do svoje(ga) G, da ti potrdi user posted image . Res držim pesti, da boš čez 8 mesecev pestovala svojega otročička.
zebr4, user posted image za nesramnico, ki si je drznila prikazati svojo grdo faco. Poskusi ji dopovedati, da naslednji mesec ni dobrodošla. Upam, da je ne bo.

Still hoping.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 297
5.3.2011 20:01:34   
Katte

user posted image

2.3.

5.3.

6.3.
anonimnaKP (x. krog)
srečica17 (x. krog)

9.3.
MEGi20 (1. krog)

10.3.
Nutry (32. krog)
evelin (1. krog)

13.3.
pikicaa25 (8.krog)
vesper (3.krog)

20.3.
xoxox (1.krog)
Wolfina (24.krog)
candi (4. krog)

24.3.
jasminčika (x.krog)

25.3.
m a j c i k a (7. krog)

28.3.
Monstera (x. krog)

29.3.
Katte (10. krog)

31.3.
witch (16. krog)

x.3.
zebr4 (x. krog)user posted image
Agnes27 (x. krog)
sashy (4. krog)
cebela2 (x. krog)
latka (x. krog)

user posted image

NAVIJAČICE:

candi, SILVA, Agnes27,
sashy, Jada82, asdf81,
bubulina, Arual, tedi2,
Poka, pbpika

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 298
5.3.2011 20:08:56   
kejt2
AnonimnaKP tudi jaz držim pesti, da si user posted image (upam, da se to razume).

Vsem, ki ne pričakujete user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 299
6.3.2011 8:58:57   
srečica17
anonimna KP tudi jaz stiskam pesti zate, naj se konča dobro.
Mene pa lahko obarvate modro, moja M je točna ......danes je 28 dan.
Zdej grem pa dr. Reša obiskat. Upam, da me sprejme:-)

Vsem lepo nedeljo.

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 6.3.2011 8:59:21 >

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.