Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 3.3.2011 9:30:58
|
|
|
|
candi
|
Bravo Natka in Smeška!! Lepo in mirno nosečnost obema. Uživajta v vsakem trenutku. Katte meni lahko dodaš 4 krog, sem pozabila napisat. Punce zdaj pa vse hitro slončkat, da ne pokvarimo marčevskega seznama, ki nam ga je Natka tako lepo obarvala na začetku. Kaj sem vam jaz rekla februarja, da bo čudovit in res je bil, ter da se bo to nadaljevalo v marec. No in tudi to se je začelo uresničevat. Upam na čimveč
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 3.3.2011 15:48:19
|
|
|
|
kejt2
|
Midva sva v obdobju, ko bi morala Pa sem imela vnetje, poleg tega sem pa že cel teden hudo prehlajena (bronhitis + sinusi) Evo, ta mesec sem jaz na vrsti, da malo pojamram. Če se ne motim je vsak mesec kakšana s podobnim primerom...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 3.3.2011 16:54:18
|
|
|
|
Nusyka
|
Pozdravljene, jaz bom pokvarila statistiko. Včeraj sem namreč dobila . Pa nisem sporočila takoj, da se ne bi mesec slabo začel .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 3.3.2011 16:55:28
|
|
|
|
witch
|
smeška čestitke tudi tebi kejt mogoče pa vseeno kakšen najde pravo pot. Saj veš, da se mali čudeži dogajajo ravno takrat ko najmanj pričakujemo Nusyka
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 4.3.2011 5:11:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene punce, Da se še jaz malo javim, imam sicer fuuul gužvo, v službi, doma... bi morala dobiti 6.3. Že v torek se mi je začela kazati, kot po navadi, včeraj pa kar sveža kri in to toliko, tako da sem dala hitro tampon noter, vsa vesela, da če že mora priti, naj pride čimprej, da gremo naprej v akcijo. Ko pa sem prišla domov, pa nič, belo . Pa ful me boli trebuh, tako da sem se od bolečin zbudila ponoči . Zdej me je pa malo strah, da je kaj narobe, ker sva takoj po HSG. Pa ravno ta mesec začnem z jemanjem Klomifena in Dabrostona zaradi vmesnih krvavitev med ciklusi ! No, upam, da ni hujšega, vsekakor pa vam javim. Pa še eno vprašanje, tu na Obali se Klomifena ne dobi, ali mogoče katera ve, če se dobi kje drugje? Sicer ni problema, ga bom šla iskat v Italijo. Pa da ne pozabim, čestitke naši prvi ! Kar tako naprej! Lepo se imejte, AnonimnaKP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 4.3.2011 7:06:09
|
|
|
|
vesper
|
dobor jutro punce anonimna meni je sicer moj G prvi mesec odsvetoval , pač rekel je do prvega ciklusa počakat no, potem po pa hitro v akcijo. Sicer jaz sem imela OP in odstranitev pregrade. Sicer pa po pmoje, se ti nič kaj preveč ne obremenjuj, če krvavitve tudi več ni zdaj, jaz sem tudi takrat po OP imela par dni pred predvideno krvavitev en dan in je potem minila. Potem čez par dni pa je normalno prišla . Mogoče, še se kaj čisti. Ampak najbolj pa upam, da sporočiš, da si srečka me ostale marčevke pa še malo, naš dan se bliža
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 4.3.2011 8:43:10
|
|
|
|
Katte
|
Nusyka, te čisto razumem. Tudi jaz nisem hotela pokvariti seznama, ampak imam cikluse na 27/28 dni, pa sem se samo prestavila na konec meseca. Upam, da ti uspe že v tem krogu. kejt2, to je pa res smola. Upam, da vama uspe vsaj enkrat in da se takrat prime. Pa upam, da boš kmalu zdrava (nosečka). AnonimnaKP, po mojem bo najbolje, da greš po klomifen kar v Italijo. Kot sem že prebrala na tem forumu, se klomifena večino časa v Sloveniji ne da dobiti in vse hodijo v tujino ponj. Ti si pa še blizu Italije . Obarvala te pa še ne bom modro, dokler ne boš vedela, ali je ali kaj drugega.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 4.3.2011 8:46:08
|
|
|
|
Katte
|
Natka23 (x. krog) 5.3. anonimna (13.krog) 6.3. anonimnaKP (x. krog) srečica17 (x. krog) 9.3. MEGi20 (1. krog) 10.3. Nutry (32. krog) evelin (1. krog) 13.3. pikicaa25 (8.krog) vesper (3.krog) 20.3. xoxox (1.krog) Wolfina (24.krog) anonimna (x. krog) candi (4. krog) 24.3. jasminčika (x.krog) 25.3. m a j c i k a (7. krog) 28.3. Monstera (x. krog) 29.3. Katte (10. krog) 31.3. witch (16. krog) x.3. zebr4 (x. krog) Nusyka (x.krog) mladika (1. krog po laparo) Agnes27 (x. krog) sashy (4. krog) cebela2 (x. krog) latka (x. krog) anonimna (6. krog) SKUPAJ NAS JE: 26 NOSEČK: 1 NAVIJAČICE: lidik, Tincy90, sashy, Katte, a , mojamura, krisv, candi, SILVA, Agnes27, sashy, Jada82, asdf81, bubulina, Arual, tedi2, Poka
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 4.3.2011 9:48:25
|
|
|
|
pbpika
|
živjo vsem in bodočim Na forumu sem nova. Mene lahko date tudi pod navijačke. Bom držala pesti za vse. Jaz bi šla marca v 29.krog, vendar se bom verjetno hormonsko zdravila ta mesec, tako da bom marec izpustila. M sem imela samo en dan,test pa je bil-. nosečkam ratalo vam je upam, da jih bo ta mesec še veliko. vsem na forumu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 4.3.2011 10:12:55
|
|
|
|
Katte
|
Pozdravljena, pbpika. Hvala za navijanje. Če boš marec preskočila, se javi kar v aprilu. Bomo me že zdaj navijale zate. Bodoča Katte.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 4.3.2011 10:13:47
|
|
|
|
Katte
|
Natka23 (x. krog) 5.3. anonimna (13.krog) 6.3. anonimnaKP (x. krog) srečica17 (x. krog) 9.3. MEGi20 (1. krog) 10.3. Nutry (32. krog) evelin (1. krog) 13.3. pikicaa25 (8.krog) vesper (3.krog) 20.3. xoxox (1.krog) Wolfina (24.krog) anonimna (x. krog) candi (4. krog) 24.3. jasminčika (x.krog) 25.3. m a j c i k a (7. krog) 28.3. Monstera (x. krog) 29.3. Katte (10. krog) 31.3. witch (16. krog) x.3. zebr4 (x. krog) Nusyka (x.krog) mladika (1. krog po laparo) Agnes27 (x. krog) sashy (4. krog) cebela2 (x. krog) latka (x. krog) anonimna (6. krog) SKUPAJ NAS JE: 26 NOSEČK: 1 NAVIJAČICE: lidik, Tincy90, sashy, Katte, a , mojamura, krisv, candi, SILVA, Agnes27, sashy, Jada82, asdf81, bubulina, Arual, tedi2, Poka, pbpika
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 4.3.2011 11:32:42
|
|
|
|
kejt2
|
@ Nusyka: ampak teoretično še vedno lahko padeš v ta mesec (31.3.2011) @ AnonimenKp: kot ti je že Vesper napisala. Tudi meni je zdravnik do prvega cikla odsvetoval. Rahla vmesna krvavitev naj bi bila tudi normalna (bolečina verjetno ne, ampak tukaj ne morem presojat, kaj in koliko te je bolelo). lahko pride tudi malo kasneje- ko si telo opomore in se hormoni zbalansirajo (verjetno si pred operacijo jemala kotr. tablete). Vse to je normalno, glede bolečine boš morala pa sama presodit. Ali je bila to enkratna epizoda in je bolečina že izzvenela ipd. Drugače sem pa jaz pristaš tega: v primeru dvoma, vprašaj zdravnika. Glede tablet: kot ti je povedala Katte, hop v ITA in ne komplicirat. Kako pa to, da so ti dal tablete že takoj po operaciji?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 4.3.2011 15:02:21
|
|
|
|
Arual
|
Hey. Mene tud men navijačice. Se je danes začela teta kazat tak da sem full vesel, da nisem potrebovala jemati tablet, ampak sem samo čajka malce popila, tako da ne vem, al je prišlo samo od sebe ali je čajček kriv zato. Navijam
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 4.3.2011 15:07:03
|
|
|
|
Katte
|
Bravo, Arual . Med navijačice te pa ne morem dodati, ker si že tam .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 4.3.2011 19:07:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kejt2 @ AnonimenKp: kot ti je že Vesper napisala. Tudi meni je zdravnik do prvega cikla odsvetoval. Rahla vmesna krvavitev naj bi bila tudi normalna (bolečina verjetno ne, ampak tukaj ne morem presojat, kaj in koliko te je bolelo). lahko pride tudi malo kasneje- ko si telo opomore in se hormoni zbalansirajo (verjetno si pred operacijo jemala kotr. tablete). Vse to je normalno, glede bolečine boš morala pa sama presodit. Ali je bila to enkratna epizoda in je bolečina že izzvenela ipd. Drugače sem pa jaz pristaš tega: v primeru dvoma, vprašaj zdravnika. Glede tablet: kot ti je povedala Katte, hop v ITA in ne komplicirat. Kako pa to, da so ti dal tablete že takoj po operaciji? ¸ Danes popoldne so se krči nadaljevali, tako da sem komaj prišla iz službe, potem pa sem vzela Lekadol in je sedaj malo bolje. Tablete pa sem dobila, ker je bilo na HSG vse v redu, jajcevodi prehodni, imam pa vmesne krvavitve, pred in po ovulaciji, skupaj skoraj 3 tedne na mesec . Zato mi je za 3 mesece predpisala v prvem delu ciklusa Klomifen, v drugem pa Dabroston. Če po 3 mesecih ne bo nič, dobim napotnico za neplodnostno ambulanto. Katte, ti me kar obarvaj , ker spet krvavim, pa še temperatura mi je padla . Lep pozdrav, AnonimnaKP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 4.3.2011 19:20:01
|
|
|
|
zebr4
|
Živjo "ladies", žal moram tudi jaz pokvariti začetek meseca in vam sporočiti, da tamesec še ne bom rozika, ker je danes prišla moja prijateljica . Se selim v april, vsem vam pa želim veliko uspeha in navijam za vas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 4.3.2011 21:30:19
|
|
|
|
Nusyka
|
Ha ha, teoretično bi še šlo v ta mesec. V praksi se mi pa dogaja, da so cikli dolgi od 30 - 34 dni. Tko, da ne bo nič ta mesec. In tudi v aprilu bom le navijačica. Jaz imam prvič pregled pri G, po enem letu, ko se trudiva za Hvala za vzpodbudne besede, jaz bom navijala in držala pesti za vse vas. Da bi v marcu podrle februarski rekord v .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 5.3.2011 8:59:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro punce! Danes je že 4 dan, kar po malem krvavim, pa tudi krče imam še vedno (včeraj sem vzela Lekadol), vsake toliko me kar močno ščipne, in napihnjena sem tudi. Zato sem šla narediti test in mi je pokazal rahlo, ampak dobro vidno . Zdej pa res ne vem, kaj naj si mislim. Včeraj sem bila sigruna, da bo prišla, pa temperatura mi je tudi ful padla, danes pa kri še vedno je, T pa je spet visoka . Pa še prvi ciklus po HSG je! A je možno, da je test zato pozitiven? Sicer je šele 12 dan po ovulaciji. Čisto sem zmedena in me je strah, da ne bo kaj narobe , zaradi HSG-ja in močnih krčev... AnonimnaKP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 5.3.2011 9:42:17
|
|
|
|
witch
|
a KP upam, da se ta tvoja zmešnjava čim prej uredi. Itak bo najlepeš če bo plusek, če ne, pa naj tetka pride kot je treba, da lahko greš v nove boje. zebr4 Moja M je šla. Tak da sva lahko otvorila nov, že 16. krog upam, da bodo konec meseca lepi rezultati
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 5.3.2011 13:48:59
|
|
|
|
kejt2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Dobro jutro punce! Danes je že 4 dan, kar po malem krvavim, pa tudi krče imam še vedno (včeraj sem vzela Lekadol), vsake toliko me kar močno ščipne, in napihnjena sem tudi. Zato sem šla narediti test in mi je pokazal rahlo, ampak dobro vidno . Zdej pa res ne vem, kaj naj si mislim. Včeraj sem bila sigruna, da bo prišla, pa temperatura mi je tudi ful padla, danes pa kri še vedno je, T pa je spet visoka . Pa še prvi ciklus po HSG je! A je možno, da je test zato pozitiven? Sicer je šele 12 dan po ovulaciji. Čisto sem zmedena in me je strah, da ne bo kaj narobe , zaradi HSG-ja in močnih krčev... AnonimnaKP Test je lahko tudi lažno pozitiven (reagira na druge, podobne hormone, več o tem je že napisanega), sploh glede na to, da imaš neredno menstruacijo (vmesne krvavitve). Ali si hormone že začela jemati (tudi ti pokvarijo sliko)? Povišana telesna temperatura lahko kaže na vnetne procese. Lekadol znižuje povišano telesno temperaturo, lahko da ti je zato takrat padla. Lahko si enostavno noseča. Skratka en kup "lahko je to" obstaja. Glede na to, da te zadeva zelo skrbi, ti predlagam, da greš k zdravniku na pregled. Poveš, kako in kaj in naj te pogledajo (krvni test, UZ ipd.). Tako boš najbolj mirna takoj. Drugače pa kot pravi Witch: v roku enega tedna boš vedela pri čem si, do tedaj si pa nima smisla razbijati glave (ja,ja vem, lahko je biti takole na daljavo pameten in vse nas zagrabi nemir in panika vsake toliko, ampak tako je).
< Sporočilo je popravil kejt2 -- 5.3.2011 13:49:47 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 5.3.2011 16:10:27
|
|
|
|
vesper
|
anonimnakp držim pesti da bo vse ok in res močno močno upam, da je vse to, samo posledica Če pa se zadeva in krči do ponedeljka ne umirijo, bi pa jaz na tvojem mestu raje poklicala zdravnika. Res mi je čudno, da imaš takšne krče, jaz jih nisem imela po operaciji nič. Sicer sem prvi ciklus kar veliko bolj krvavela, ampak to pa je tudi vse. Je tudi normalno, zaradi čiščenja. No, skratka poročaj, kako se bo odvilo. Jaz absolutno navijam za . No, kako pa ste moje marčevske sotrpinke? Že odštevate dneve? Jaz sem že zelo neučakana, še en teden...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 5.3.2011 19:59:22
|
|
|
|
Katte
|
AnonimnaKP, upam, da si srečka in da bo vse uredu. Nočem te strašiti, ampak upam, da ni izvenmaternična nosečnost ali pa grozeči splav zaradi operacije. Če bo preveč bolelo in boš krvavela še naprej, pojdi na urgenco. Če se umiri, naredi test še čez kak dan in pojdi do svoje(ga) G, da ti potrdi . Res držim pesti, da boš čez 8 mesecev pestovala svojega otročička. zebr4, za nesramnico, ki si je drznila prikazati svojo grdo faco. Poskusi ji dopovedati, da naslednji mesec ni dobrodošla. Upam, da je ne bo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 5.3.2011 20:01:34
|
|
|
|
Katte
|
Natka23 (x. krog) 5.3. anonimna (13.krog) 6.3. anonimnaKP (x. krog) srečica17 (x. krog) 9.3. MEGi20 (1. krog) 10.3. Nutry (32. krog) evelin (1. krog) 13.3. pikicaa25 (8.krog) vesper (3.krog) 20.3. xoxox (1.krog) Wolfina (24.krog) anonimna (x. krog) candi (4. krog) 24.3. jasminčika (x.krog) 25.3. m a j c i k a (7. krog) 28.3. Monstera (x. krog) 29.3. Katte (10. krog) 31.3. witch (16. krog) x.3. zebr4 (x. krog) Nusyka (x.krog) mladika (1. krog po laparo) Agnes27 (x. krog) sashy (4. krog) cebela2 (x. krog) latka (x. krog) anonimna (6. krog) SKUPAJ NAS JE: 26 NOSEČK: 1 NAVIJAČICE: lidik, Tincy90, sashy, Katte, a , mojamura, krisv, candi, SILVA, Agnes27, sashy, Jada82, asdf81, bubulina, Arual, tedi2, Poka, pbpika
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 5.3.2011 20:08:56
|
|
|
|
kejt2
|
AnonimnaKP tudi jaz držim pesti, da si (upam, da se to razume). Vsem, ki ne pričakujete
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2011 6.3.2011 8:58:57
|
|
|
|
srečica17
|
anonimna KP tudi jaz stiskam pesti zate, naj se konča dobro. Mene pa lahko obarvate modro, moja M je točna ......danes je 28 dan. Zdej grem pa dr. Reša obiskat. Upam, da me sprejme:-) Vsem lepo nedeljo.
< Sporočilo je popravil srečica17 -- 6.3.2011 8:59:21 >
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.