kejt2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Dobro jutro punce! Danes je že 4 dan, kar po malem krvavim, pa tudi krče imam še vedno (včeraj sem vzela Lekadol), vsake toliko me kar močno ščipne, in napihnjena sem tudi. Zato sem šla narediti test in mi je pokazal rahlo, ampak dobro vidno . Zdej pa res ne vem, kaj naj si mislim. Včeraj sem bila sigruna, da bo prišla, pa temperatura mi je tudi ful padla, danes pa kri še vedno je, T pa je spet visoka . Pa še prvi ciklus po HSG je! A je možno, da je test zato pozitiven? Sicer je šele 12 dan po ovulaciji. Čisto sem zmedena in me je strah, da ne bo kaj narobe , zaradi HSG-ja in močnih krčev... AnonimnaKP Test je lahko tudi lažno pozitiven (reagira na druge, podobne hormone, več o tem je že napisanega), sploh glede na to, da imaš neredno menstruacijo (vmesne krvavitve). Ali si hormone že začela jemati (tudi ti pokvarijo sliko)? Povišana telesna temperatura lahko kaže na vnetne procese. Lekadol znižuje povišano telesno temperaturo, lahko da ti je zato takrat padla. Lahko si enostavno noseča. Skratka en kup "lahko je to" obstaja. Glede na to, da te zadeva zelo skrbi, ti predlagam, da greš k zdravniku na pregled. Poveš, kako in kaj in naj te pogledajo (krvni test, UZ ipd.). Tako boš najbolj mirna takoj. Drugače pa kot pravi Witch: v roku enega tedna boš vedela pri čem si, do tedaj si pa nima smisla razbijati glave (ja,ja vem, lahko je biti takole na daljavo pameten in vse nas zagrabi nemir in panika vsake toliko, ampak tako je).
< Sporočilo je popravil kejt2 -- 5.3.2011 13:49:47 >
|