tintara
|
Hojla! Evo, dans pa nisem zaspana . Gradnja: ja, no, pocasi bodo okna notri, dans ali jutri baje, pol pa naprej. Frizer: Naja, bravo! Jaz se tud moram it, pa se otroc zraven, ah, cel projekt. Prejsnji teden smo udarili projekt zobar: ah, Gasper bo dobil prvo plombo (pravi, da moram rect plomba in ne zvezdica!), Nadja ma pa OK, sam ni bila ravno pohvaljena, ker se ni hotela sama usest na stol. Mama in ata bi pa tudi mogla mal postimat zobke. Spet cel projekt! Sicer se pa zdaj jaz grem maškare, sem gusar, tak ta prav enooki. Me je zadnjič Vane tolk žoknil, pa nisem dovolj hitro zaprla, da mi je odprasknil en konec tiste opne, ki je čez oko (nad šarenico) in ker me po kaki uri in pol ni in ni nehalo bolet, sem šla k zdravniku, ta me je pa takoj v LJ poslala na očesno. Tam sem dobila AB, preventivno, da se ne bi vnelo in prevezo čez uč. Baje da bo čez tri dni super truper. No, včeraj me je še kar fajn bolel, dans me pa sam še skeli, če sem brez preveze. Nič, bom nehala, ta mala dva mi razturavata naokol. Čau, T
|