|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
21.2.2011 9:03:39   
emaa
Luka je dobil en popoldne prej malo vročine, potem mehurje, prve tri dni je bilo najhuje z mehurji, David je mehurje dobil isti dan kot Luka, vročino eno popoldne zatem. Lejla je imela pa 5 dni visoko vročino, pojavila se ej hkrati z mehurji, bila jih je polna.
Zdaj je že v redu, niti ni bila fejst bo,na, če ne bi bila flekasta, ne bi vedeli.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
21.2.2011 22:19:49   
tintara
Hojla!
Barbk; upam, da je Brina boljša in da je začela piti. Sem opazila, da je ful odvisno od dohtarja, kdaj te pošljejo v bolnico. Tudi glede dehidracije. Jaz vsakič navijam, da ne bi pristlai tam, sam ponavadi to bolj malo zaleže.

Norice: mi smo imeli samo pike, pri obeh, pa teh več. Si jih ti že imela, Frufru? Upam!

Barbk, a ti jih boš že naštimala v maškare (ta mala dva)? Jaz mu pa najbrž ne bom težila. Prei Gašperju imajo delovno soboto na maškare in imajo kar sprevod (možno, da sem to že povedala). Nadja je itak čist že not padla, ker je že kar kak teden vsak dan pirat. Gašper ima od petka opremo za kavbojca in poka s pištolo (pa tako sem goorila, da je ne bom kupilauser posted image ). VAne pa ni ravno navdušen nad zajčkom. Saj je tak, da mu ga lahko sam privežem okrog , pa sploh vedel ne bo. Al bom pa voz okrasila, da ne bo ven štrlel iz sprevoda.
BAje mormo bit vsi, ki bomo šli v sprevod, torej, če hoče Nadja, moram tudi jaz bit nekaj. Bom smrkec, pa bo.

TAkle, šibam še ta novim mal nakladat, pol pa spat. ČAu, T

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
22.2.2011 9:16:40   
Najaa
Oh te norice... h nam pa nočejo in nočejo... Jaz bi pa tak rada, da se jih losamo enkrat za vselej. user posted image
Pust - mi smo že globoko v pripravah. Tija je najprej vsak dan govorila, da bo kaj drugega. Pol sem ji pa rekla, da naj se odloči, ker je treba nabavit zadeve in je rekla, da bo Rdeča kapica. Od kje ji to, ne vem, v glavnem, dala sem zašit prijateljici plašček in predpasnik, košaro morva pa še kupit. Niki sem pa kupila Pikapolonico in je tak luštna!! user posted image Kaj bom pa jaz? hmmmm, pojma nimam, krof sem že. user posted image user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
22.2.2011 10:52:45   
emaa
Naša dva bosta spidermana, kaj bo Lejla, od fantov se rpivlekla dinozavra, drugač pa fanta trdita, da bo ona hello kittyuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
22.2.2011 14:02:35   
Barbk

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kaj bom pa jaz? hmmmm, pojma nimam, krof sem že. user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image

dobra ideja...jaz tud krof, tak večji aha

trojanski user posted image

< Sporočilo je popravil Barbk -- 22.2.2011 14:03:00 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
22.2.2011 14:03:41   
Barbk
džizus kaj je pa zdaj to user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
22.2.2011 18:03:08   
frufru
naš je mel včeraj malo vročine in bruhalno noč, tako da je danes ostal pri babici, pikice nima pa nobene...
Tintara jaz sem jih mela pri 2 letih, tako da je vse OK; se mi zdi

pust jaz sem glede na bušija lahko oči pujs user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 22.2.2011 18:04:01 >

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
22.2.2011 19:42:50   
emaa
Aja Pujsa pepa so baje lahko samo fantje sem bila obveščena, tako da vprašanje,če si lahko karkoli iz Pujse pepe, ker nisi moškega spolauser posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
22.2.2011 19:55:34   
Najaa
user posted image user posted image Barbk, sej vem kaj si hotla povedat. Ema a res? Sam fantje so lahko pujse pepe? No super. user posted image

frufru a je buši že ful velik? user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
23.2.2011 17:07:25   
frufru

tak kot je bil pri L v 28 tednu (dva meseca kasneje)user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
24.2.2011 13:40:24   
Barbk

IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Bo kaka slikca? Prosim...

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
24.2.2011 23:06:22   
tintara
Ah, v bistvu sem preveč zaspana, da bi pisalauser posted image
Sam lahko noč vam zaželim

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
25.2.2011 20:52:09   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

user posted image user posted image Ja ja, naslednjič je pol prej večji ja.
Drži se, naša user posted image mami.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
25.2.2011 20:55:48   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tintara

Ah, v bistvu sem preveč zaspana, da bi pisalauser posted image
Sam lahko noč vam zaželim

Ja ti lenoba... user posted image

Bom pa jaz kaj napisala, če me že glih prosite, no. user posted image Danes sva bili s Tijo pri frizerju (sej fb-jevke že vejo, kako akcijo sem naredila glede svoje barve las user posted image ) in vam rečem, da je bila takoooo pridna... Ves čas se je igrala s tisto glavo frizersko (sej ima doma igračo glavo, sam tista ni niti pol tolk zanimiva user posted image ) in jo je česala, močila, brisala z brisačo, delala pramene... ni da ni, Vmes jo je frizerka ustrigla in res je bila pridna. Tak da sem lepo v miru bila sfrizirana IN ŠE kavo sem lahko spila. user posted image user posted image In pol no hotla še it... hmmm haha, zadnje čase se tak zaigra, tud v vrtcu, da jo moram prosit, da grema. user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
27.2.2011 8:29:37   
Barbk
Jutro!
Sem glih ob kofetki, taki s premori, daljšimi, krajšimi...Naja vidla na fb-ju kolk sta s Tijo lepi. user posted image  Jaz grem pa jutri svojo bučo poštrihat in postrižt. Ema a ste že kaj zrihtali za dopust? Tintara kako gradnja?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
28.2.2011 9:56:55   
tintara
Hojla!
Evo, dans pa nisem zaspanauser posted image .

Gradnja: ja, no, pocasi bodo okna notri, dans ali jutri baje, pol pa naprej.

Frizer: Naja, bravo! Jaz se tud moram it, pa se otroc zraven, ah, cel projekt. Prejsnji teden smo udarili projekt zobar: ah, Gasper bo dobil prvo plombo (pravi, da moram rect plomba in ne zvezdica!), Nadja ma pa OK, sam ni bila ravno pohvaljena, ker se ni hotela sama usest na stol. Mama in ata bi pa tudi mogla mal postimat zobke. Spet cel projekt!

Sicer se pa zdaj jaz grem maškare, sem gusar, tak ta prav enooki. Me je zadnjič Vane tolk žoknil, pa nisem dovolj hitro zaprla, da mi je odprasknil en konec tiste opne, ki je čez oko (nad šarenico) in ker me po kaki uri in pol ni in ni nehalo bolet, sem šla k zdravniku, ta me je pa takoj v LJ poslala na očesno. Tam sem dobila AB, preventivno, da se ne bi vnelo in prevezo čez uč. Baje da bo čez tri dni super truper. No, včeraj me je še kar fajn bolel, dans me pa sam še skeli, če sem brez preveze.

Nič, bom nehala, ta mala dva mi razturavata naokol. Čau, T

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
28.2.2011 11:21:32   
Barbk
O madonca Tintara...upam, da bolečina hitro mine in da bo vse ok. Aha ste že pri oknih. Mi smo jih čakala 6 tednov al 5, mah oboje je bilo dolgo. user posted image  Danes izveva kdaj pride keramičar, pol je pleskanje na vrsti (to imava midva čez, seveda), pa vmes centralar še talno vrže po kopalnici pa spet zidar tlak v kopalnici in potem keramičar nadaljuje s polaganjem v kopalnici. Skratka ne me vprašat kdaj je selitev...za zjokat.

< Sporočilo je popravil Barbk -- 28.2.2011 11:22:08 >

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
28.2.2011 14:03:04   
Barbk
Ema tole te hočem že nekaj dni vprašat pa zmer pozabim-saj se prav spomnim, da sta David in Luka imela urologa zarad kožice na lulčku? A na polikliniki al kje drugje? A imaš kako telef? Kličem eno cifro pa se noben ne javi????? Tnx...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
28.2.2011 21:24:10   
tintara
Barbk, že pri oknih? Saj to bo komaj prva stvar, no druga, ki jo bojo naredili. Predelne stene so not fliknili prejšnji teden, zdaj pa naprej. Ko berem kaj morta še vidva, se mi kar mal zvrti, ker vem, da bo pri nas treba vse to, plus še veliko prej nardit, kar sta vidva že. Ma, saj še dobro, da ne vemuser posted image

A to ti že za Žigata sprašuješ glede kožce? Meni so rekli, da je fajn, če so suhi, ker tisto baje kar peče. Brrrr, zbrisalo pol odstavka. Mi mormo Gašperja peljat, čeprav še nikol ni noben nič rekel. Vane pa mislim, da ne bo imel teh problemov. Če se le ne bo zaraslo nazaj.

Ajde, mal me že uček matra. Grem dol, čau

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
1.3.2011 10:04:22   
Najaa
Oh tintara, tole z očesom pa ni fajn. Kako je kaj danes, že kaj boljše?

Jaz imam Niko doma, ker ima vnete oči in prav grdo kašlja. user posted image Popoldan greva h P  pa da vidimo, kaj bo.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
1.3.2011 12:17:49   
emaa
Barbk napotnico sem morala poslat na polikliniko, z dopisom, pošljeoj napotnico nazaj, pa datum ti dajo. Po telefonu ne naročajo, samo če imajo napotnico zraven.
Tina, Barbk dobre ste, sploh nabava hiše je meni science fiction, kje zberet toliko denarja, pa potem še vse ostalo kar zraven paše, adaptacija. Ne vem, je vse drago. Midva si ne moreva privoščit ničesar takega, tiste ki vam rata pa občudujem, pa tudi če vam kdo zraven pomaga, še dobro, da komu kdo lahko.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
2.3.2011 14:04:13   
Najaa
Pozdravljene drage moje. Kako ste kaj?
Mi smo še kar, če odštejem službo user posted image in Nikine vnete oči. user posted image Ampak mala dobro prenaša, sej pa ji drugega ne preostane, posvečam se ji max, ker Tije ni. Je na počitnicah pri babici in prav uživa tam. Seveda, ko jo pa lahko okol prsta navija. Ko pride domov, se bo pa spet navajala na stari režim. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
2.3.2011 17:10:57   
Barbk
Mi smo čist ok, če odštejem Žigčevo kuhanje. Verjetno je isto kot pri Brini, vročina 39.7 ostalo ok. No fant vsaj pije. Niki pa user posted image  še tukaj.
Kaj ti je res tolk grozn v službi? Mene tud že zdaj malo stiska v trebuh ko pomislim, da grem čez dobra dva meseca nazaj...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
2.3.2011 17:37:16   
Najaa
Eh Barbk, v živo kaj več...

A kuhate? user posted image tudi za Žigija, naj se čimprej pozdravi.
Nama z Niko je pa totalno dolgočasno... aaaaaa sam kregava se! Te igrače, kako jo pripravit, da če jih razsuje, da jih tud pospravi za sabo?? Pa ne rečem, če bi se vsaj igrala z njimi. Ne, ona sam prevrne škatlo in gre dalje. Ma kje se pa meni da cel dan sam pospravlat za njo!!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
2.3.2011 22:32:13   
tintara
Oh, Naja, kako znano mi je to. Cel dan lahko hodim za njim in dajem nazaj, not, ven... Ej, zadnjič je ponoci fuuul ropotal stroj, pa nisem vedla zakaj. Zjutraj vzamem cunje ven, poleg pa se..... razbit valjar (tisti kuhinjski, da ne bo pomote). Kdaj ga je not vtaknu, pa nimam pojma. Zvecer, ko sme ga umivala (na stroju) sem ga slekla in sam roko stegnila in vrgla cunje not (nic pogledala) in ocitno prekrila valjar, tako da ga kasneje nisem opazila. Pa non stop je kaj v WCju, pa posode ven, pa zadnje dva dni kar joka, če ni vsaj kak meter nad tlemi (npr stol).

Aja, moje oko je že super.

Žiga in Nika, pozdravta se.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Kdo je izbral ime?
Erin

Kdo je bil tisti, ki je dokončno odločil o imenu otroka?

mati (22%)

oče (10%)

skupaj (68%)

Število vseh glasov: 285

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!