Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.2.2011 13:46:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda .ker danes smo pa "feštali" ...k sreči samo od dveh do petih zjutraj... Samo??? Saj je res kar dolga, ne? ....samo ni bilo take panike, ker je spal od 19.00-02.00 in sem se tudi jaz malo naspala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.2.2011 13:47:12
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Tiste, ki uporabljate kontracepcijo...kaj imate? Jaz razmišljam, da bi kar mojega na injekcijo poslala, da ne bo spet kaj po nepotrebnem stresel! A sta bila kaj zaščitena? Drugače pa evo...sem se na hitro odločila...imam že Mireno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.2.2011 15:13:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tiste, ki uporabljate kontracepcijo...kaj imate? jaz še vedno, lepo po starem , vztrajam na tabletkih - Lindynette. Moja G me vztrajno nagovarja za Mireno, ampak kaj pa vem, ne morem se odločit - nekateri so z njo ful zadovoljni, nekaterim pa ne ustreza ... Anže je danes, po treningu, sprobal bord - ja itak, spet mu je šlo kot ta pravmu profesjonalcu - pravi, da je teoretično že prej naštudiral in mu zato ni bilo težko OK, ql, vem imam nadarjenega sina . Tina je medtem smučala , z sva bila pa statista, ker sva nekako pričakovala, da bo A potreboval pomoč Ajde, šibamo dalje, imamo danes še kup opravkov,....
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 22.2.2011 15:14:03 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.2.2011 15:29:59
|
|
|
|
Urša
|
UUuuuuuu priden!!! Saj to je pa tudi pasalo, ne? O, to pa!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.2.2011 15:32:38
|
|
|
|
Urša
|
A sta bila kaj zaščitena? Drugače pa evo...sem se na hitro odločila...imam že Mireno Nisva bila zaščitena nič od Jakata naprej. Zdaj pa bo treba. Je bolela Mirena? Jo kaj čutiš? Si dobila zeleno luč za ?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.2.2011 15:33:58
|
|
|
|
Urša
|
Anže je itak vsestranski športnik! Pomoje bo največji frajer daleč od Mojstrane naokrog!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.2.2011 17:16:57
|
|
|
|
Urša
|
Naš čuk spet noče spat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.2.2011 21:03:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pa kaj delate punce, da imate tako fletne otroke Mal pazte, da še mene kaj ne zagrabi , đouk
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.2.2011 21:05:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pa nočko . Grem še na kratko mal knjigo prebrat in spat, jutri je treba vstat ob uri, saj ima A že ob 7h trening in če preračunamo zajtrk, hitro kavico, oblačenje in vožnjo do K.G..... aaaaaaaaaaa že zdaj glava boli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.2.2011 1:58:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pa nočko . Grem še na kratko mal knjigo prebrat in spat, jutri je treba vstat ob uri, saj ima A že ob 7h trening in če preračunamo zajtrk, hitro kavico, oblačenje in vožnjo do K.G..... aaaaaaaaaaa že zdaj glava boli Jaz tudi mislim, da bo Anže glavna faca tam daleč okoli ...je pa moja svakinja iz spodnjega štuka tudi noseča, junija ima rok...in bo sinčku najverjetneje tudi Anže ime....in me je vprašala, če poznam kakega...sem ji povedala, da ja...enega ful luškanega, simpatičnega, pridnega športnika
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.2.2011 2:00:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pa kaj delate punce, da imate tako fletne otroke Mal pazte, da še mene kaj ne zagrabi , đouk joj, kolk bi se smejala, če bi se/te res kaj "prijelo" Je pa res coooooooooooooooortkaaaaaaaaaaaaaaaaan ...vseeno upam, da zdaj pa "že" spi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.2.2011 2:02:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša A sta bila kaj zaščitena? Drugače pa evo...sem se na hitro odločila...imam že Mireno Nisva bila zaščitena nič od Jakata naprej. Zdaj pa bo treba. Je bolela Mirena? Jo kaj čutiš? Si dobila zeleno luč za ? Bolelo skoraj nič, včeraj sem jo še malo čutila...pač nekaj čutiš, da je notri...trenutno je ne čutim več... Luč za sem dobila, a malo krvavim po mireni in mi ni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.2.2011 5:54:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro ...čez eni 2 uri pa prosim še eno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.2.2011 6:54:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro ...čez eni 2 uri pa prosim še eno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.2.2011 11:49:58
|
|
|
|
Urša
|
A to jo sama kupiš v lekarni in neseš h G?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.2.2011 12:33:02
|
|
|
|
ada2
|
joj urša, krasen je jaz pa šibam zdaj v službo, po službi pa na vaje v gledališče, potem pa jutri zjutraj v službo in zvečer na generalko... v petek pa je že premiera držite pesti....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.2.2011 18:09:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša A to jo sama kupiš v lekarni in neseš h G? Ginekologinja ti napiše recept in jo greš iskat v lekarno in ji prineseš. Moja jo je imela na zalogi in mi jo je kar vstavila, ko sem bila že na mizi...potem pa sem ji prinesla iz lekarne. Danes je ne čutim več, krvavim pa le še malo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.2.2011 6:17:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.2.2011 6:18:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro aja, tista mal kasnej, bo pa tud pasala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.2.2011 7:30:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
No OK, pa danes jaz še eno "malblčloveško" skuham Skratka... ...ob 9h A zaključi s treningom, potem gremo pa skupaj še mal v Moj. na smučišče pomigat . Za bordanje je pa rekel, da je sicer super, a mu ni takoooo všeč kot smučanje, ker se z bordom ne moreš tako afnat (tu sem mu pošteno razložila, da če bi bordal tolk kot smučal, bi se tud z njim lahko afnal ). Pa še vse ga že boli po dveh dneh bordanja . Odločil se je da se bo vnaprej kar smučk držal, bord si bomo pa še kdaj, za kak dan sposodili
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.2.2011 8:10:57
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro. Hvala za kavico Pol bo smučar, ne bo bordar? ... Ampak treningi se jim pa res začnejo zgodaj ... Našim so pa treningi odpadli, ker so počitnice...pa smučanje so tudi prestavili na en teden pred počitnicami, ker so rekli, da bo kao fuuuul gužva med počitnicami..no, tisti teden je bil bolan in ni šel, zdaj je pa čisto zdrav, pa še na smučišču (tu pri nas) ni gužve...tak, da bi komot imeli...ampak evo...očitno mu ni sojeno smučat letos ... Je pa res, da bi se mi lahko malo potrudili in ga peljali v lastni režiji takrat, ko je zdrav...ampak nekako se ne spravimo k temu zdaj, ko je mini pri hiši ...jaz itak za več kot dve uri ne morem nikamor mignit, lubi ima pa itak službo, pa juniorja.... nekako ne utegnemo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.2.2011 8:14:45
|
|
|
|
kvaka
|
Dobro jutro Nina svaka čast tvojemu Anžetu , ko bi šel naš vsaj malo po njegovih stopinjah . Po moje, da če bi priredili tekmovanje v trmanju, cepetanju, bi naš vse šišal daleč naokoli Smo bili včeraj v tušu in imajo aparate z žogicami, na vsak način bi rad eno in se lepo dogovoriva, da karkoli drugega samo žogice ne. Ok lepo sprejme gremo naprej, potem pa trmanje in valjanje po tleh kot da ga je sam hudič obšel Vsi so imeli oči samo še v njega uprte ... Petarda čestitke tvoji svakinji za . Je to druga al tretja?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.2.2011 8:18:15
|
|
|
|
petarda
|
Jaz imam pa mojega bratca na počitnicah, pa včeraj je še nečakinja gor prišla in smo imeli pestro . zvečer sta se petardito in moj bratec nekaj skregala (oziroma mu je petardito nagajal)...in sem rekla, da če bo tak, da gre danes v vrtec...in je bil čisto navdušen....danes zjutraj sva se pogovorila...in on še zmeraj navdušen...ga zrihtam...pripravljen, da gre...pa mi reče: "Mami...če je bila to kazen, da moram it v vrtec, jaz sem pa čisto vesel, da grem...potem pomeni, da je kazen to, da moram bit doma....ti čist nič ne razumeš! " Lepo, da je probal, pa mu ni ratalo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.2.2011 8:24:19
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Dobro jutro Nina svaka čast tvojemu Anžetu , ko bi šel naš vsaj malo po njegovih stopinjah . Po moje, da če bi priredili tekmovanje v trmanju, cepetanju, bi naš vse šišal daleč naokoli Smo bili včeraj v tušu in imajo aparate z žogicami, na vsak način bi rad eno in se lepo dogovoriva, da karkoli drugega samo žogice ne. Ok lepo sprejme gremo naprej, potem pa trmanje in valjanje po tleh kot da ga je sam hudič obšel Vsi so imeli oči samo še v njega uprte ... Petarda čestitke tvoji svakinji za . Je to druga al tretja? Reeeeees? Si ne predstavljam, da se mi petardito na tla spravi ....po moje bi bila tako šokirana, da bi še mene na rit vrglo .... Si pa predstavljam juniorja, to pa...on je itak poglavje zase....samo se k sreči, še ni tega domislil, da bi se po tleh metal...bi se pa znal v trgovini razdreti na ves glas.....to pa....samo....me ne gane Svakinja je pa drugič noseča...nama je ravno tako ratalo, da bova obe porodniški skupaj preživeli...no, tole drugo le delno, ampak boljš, kot nič... Kako pa sta Jaka in Luka? A onadva sta pa bolj potrpežljiva?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.2.2011 8:31:25
|
|
|
|
petarda
|
Tole moram še delit z vami...glede na to, da delimo dobre in slabe stvari http://www.kulinarika.net/recepti/1426/sladice/pecivo-na-suho-/ Res odlično, enostavno...otroci lahko pomagajo zraven... ma super! Ada...tebi srečno v petek na premieri...si pridna, da si vzameš zraven treh otrok še čas zase .... oziroma je priden tudi tvoj lubi .... Jaz se zaenkrat zadovoljim z malimi stvarmi, jeseni pa se tudi jaz nameravam vpisat na kako rekreacijo...zdaj, ko ne bo več nosečnosti in rojevanja....bi bil čas, tale mama naredi kaj zase
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?