|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
22.2.2011 22:38:24   
HelenaM
brincka - moj fantiček Maks je star skoraj 4 mesece... (1.11.2010). uuu, kakšen velikan je že! user posted image
Pa tvoji?

(odgovor članu brincka)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
23.2.2011 8:52:44   
anci banci
bejbe....lepo vas je bilo videt in počvekat...kr žal mi je bilo da nisem pripeljala svojega velikana s sabo:)

(odgovor članu HelenaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
23.2.2011 9:19:52   
lumpa6
joj mi je žau k nism prišla, ja lahko bi vendar sem imela rd, in sem ga hotela preživet z družinouser posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
23.2.2011 9:33:05   
ledenka
prav fajn je bilo, pa starost otrok je bila kul - od 1 m do 10 let user posted image  

kaki pupiki sta vajini, špica in živa user posted image

igralnica je res luštna, pa fajn je bilo, ker je naš tako velik, da se tudi sam zaigra za nekaj časa user posted image  sam kafič manjka user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
23.2.2011 10:01:12   
vim
Ledenka ja v storosti je bil res velik razpon, ampak je bilo super.

špica sta Ok pešačili nazaj.

Berbet a te ja mala kaj pogrešala?

In še vsem novim , ki želite se pridružit na srečanjih ste več kot dobrodošle, seveda vam je lažji dopoldan, ampak je res lepo, da ste vključile še nas  ki dopoldan ne moremo, saj zdaj ko bodo daljši dnevi bo lažje pa se bomo še na kakšnem igrišču dobile.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
23.2.2011 10:18:49   
špica84
odlično mala je bila celo pot tiho in spančkala,koker sva pršli domov pa se začela dret kot bi jo iz kože vn dajala

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
23.2.2011 18:41:08   
kokoška10
Ojla,

Jaz imam 4 mesečno dojenčico Lano. Pred letom dni sem se preslila v Ljublajno in bi bila vesela kakšne prijateljice za kakšen sprehod, kavo ali čisto navaden čvek.
Sem pa iz Most.

(odgovor članu HelenaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
23.2.2011 18:56:39   
nmagk
Dobrodošla ,še malo pa boš našo Živo imela čisto blizu..drugače pa le pridi na naslednje srečanje...

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu kokoška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
23.2.2011 19:04:00   
špica84
Oooo super še ena ki je blizu

Sicer pa prideta v soboto starša po mene in žano ter peljeta v Brežice,nimam pa niti prave želje se vračat user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
23.2.2011 19:16:14   
Anonimen
Kokoška ravno pakiram, da postanem tvoja "soseda" user posted image   V soboto bomo že v LJ spali - UPAM!!!

Sicer pa je za mano dan pakiranja in sortiranja... Jutr morm deformirat kuhinjo in kopalnico. V petek gremo že dopoldne v LJ in nas ne bo domov verjetno da do večera, tko da mormo jutri zaključit (več ali manj) s pakiranjem. HB se tudi moj pridno vključuje v packing, Žiga pa samo pridno odkriva kaj vse smo iz omar dali in kam bi on to pospravil user posted image   Je priden - nimam kej rečt user posted image

Špica kdaj prideš nazaj?

Ljubljančanke super vas je blo videt včeraj user posted image user posted image user posted image   ŠE VEČ takih srečanj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4560
23.2.2011 19:23:35   
špica84
Živa najraje se ne bi,saj veš zakaj.Mi je mož danes če sem jaz svoje nahecala če prideta po naju.Pa sem lepo rekla ne,da pač prideta na obisk vnukinjo pogledat.Jaz pa pač grem pol z njima na počitnice.
Rekel če bi jaz rekla da me pridejo iskat,da bi bil full jezen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
23.2.2011 19:25:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Živa najraje se ne bi,saj veš zakaj.Mi je mož danes če sem jaz svoje nahecala če prideta po naju.Pa sem lepo rekla ne,da pač prideta na obisk vnukinjo pogledat.Jaz pa pač grem pol z njima na počitnice.
Rekel če bi jaz rekla da me pridejo iskat,da bi bil full jezen

Oh ja... Ti kar pridi nazaj, sej zdej boš mela mene tam čez, da boš lahko ušla noriji doma user posted image

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4562
23.2.2011 19:29:26   
špica84
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Oh ja... Ti kar pridi nazaj, sej zdej boš mela mene tam čez, da boš lahko ušla noriji doma user posted image

Vsaj nekaj oz. nekdo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
23.2.2011 19:38:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Vsaj nekaj oz. nekdo

user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image   ŠE ČIST MALO!!! user posted image

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4564
23.2.2011 20:03:38   
kokoška10
super,komaj čakam  da se spoznamo...
ŽIVA25 lepo da boš soseda,potem pa bova lahko šle na en spehod z vozički.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
23.2.2011 20:36:53   
barbet
Sem že včeraj hotla pisat in ni delal google in ni delala ringaraja in ni delal ... ma sem šla pol kar dol.
Res vas je blo fino spoznat - sem vas pa komaj dohajala, ko nas je blo tok, pa ene že čist ulaufaneuser posted image Naslednjič pa še jaz malo princesko pripeljem.

Enja me niti ni pogrešala, bolj me je mož user posted image Je imela tamala prejšnjo noč mal sirene in je bil mož čist neprespan, princeska mala pa ga je čist okupirala (ona bi zaspala za celih 12 minut, potem pa "očka ukvarjaj se z mano, ne bom se sama igrala"). Ampak sta se imela čist kul. Sem prišla ravno na večerjo.

Sicer pa tudi jaz raje laufam naokoli in po kofetkih dopoldne.

Helena
- kdaj vozičkanje???
lumpa6- vse najboljše za RD Pa uživajte na morju.

Neposredna povezava do sporočila: 4566
23.2.2011 20:41:26   
HelenaM
barbet  - jutri?

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
23.2.2011 20:44:31   
brincka
helena moja mala je pa leto in pol, sinko pa tri in pol.... to je pa res že velikan user posted image user posted image

upam, da se kmal kej zmenmo.... user posted image

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
23.2.2011 20:46:41   
nmagk
Špica name tud lahko kaj računaš sm čist blizu Most,pa še kako vem kaj je met user posted image za taščo,loh tud k men uideš user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu HelenaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
23.2.2011 20:59:42   
barbet

helena- maš ZS

Še katera jutri za vozičkanje?

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
23.2.2011 22:14:22   
Anonimen
UPS! Jutri me ni... In v petek tudi ne, čeprav se opogumljam, da bom šla zapravit bon za 5 EUR v HM, ker sicer poteče. Ampak bom sama z obema user posted image Nevem če se bom uspela tudi opogumit.... user posted image

Naslednji teden sem za vozičkanje - samo da si malo opomorem od selitve user posted image

(odgovor članu barbet)
  Neposredna povezava do sporočila: 4571
24.2.2011 8:47:20   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: kokoška10

Ojla,

Jaz imam 4 mesečno dojenčico Lano. Pred letom dni sem se preslila v Ljublajno in bi bila vesela kakšne prijateljice za kakšen sprehod, kavo ali čisto navaden čvek.
Sem pa iz Most.

kje iz most, jaz sem tudi v mostah, blizu policije

Neposredna povezava do sporočila: 4572
24.2.2011 9:39:28   
vim
Živa ne me kregat ampak portal ni v mostahuser posted image user posted image , že vidm kako me grdo gleda izpod tistih učk.
Aja pa srečno pri selitvi, si pridna da se ti ob tako majhnih da.....ma ti imaš to 1,2,3 al imate tok mal robe al pa si expresno hitrauser posted image

barbet ja super, da sta se znašla in da je mala zabavala očka.user posted image

špica sicer mi je ta del o tvoji tašči ušel iz pogovora,me je tamal čisto okupiral v igralnici, ampak imaš čisto prav......tut če se človek zastopi    s     taščo živeti staro/mlado ne gre skupaj.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
24.2.2011 10:13:45   
špica84
Jutro.

Kokoška če imaš čas greva lohk popoldan na šetnjo

Jah vem da imam prav,ampak mojmu se zdi blesav,da bi se selil v najemniško v primeru da ostaneva v lj.Ko pa je tu plačeval tašči 600€ mesečno za stroške in hrano.Dejansko pa stanovanje njegovo.Samo jaz dolgo ne bom zdržala

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
24.2.2011 11:23:00   
Anonimen
VIM!!!  Portal je levo od križišča, mi bomo pa desno user posted image   Tam so moste... Oz. moj pravi da mi bomo v Ljubljani, mojadva, ki sta v štepancu in s tem na drugem bregu ljubljanice pa na periferiji user posted image user posted image user posted image user posted image

Še danes.... Jutri samo še pohištvo zvečer ko pridemo domov, razmontiramo in v soboto AKCIJA!! user posted image user posted image user posted image   Sicer so nas vsi pustili na cedilu in bomo selili samo jaz, moj in njegov brat - ampak jst pravim, da bom zdej pa iz inata vse sama preselila in nobenga ne rabim user posted image

In ja... Jaz sem ekspresno hitra... Robe je tok, da se ven ne vidmo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......