|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
22.2.2011 13:08:24   
šebela
Hoj punce!!
Valek čestitke za korenjaka Kevina
Jaz sem tudi že sama doma, je mogu it moj delat, ker ma sodelavec dopust.... ampak mi ni še nič dolgčas, se imam prav fajn. Klara je še kr pridna, spi po tri urce, čeprav ga občasno nekaj sračka in se zbudi pol ure ali uro po podoju in hoče še malo, se že bojim da jo bom razvadla. Pa tudi krčke ima občasno preden se pokaka, pol je pa ok.
Kolca tudi naša občasno, ponavadi ko jo previjam po dojenju in jo kaj preveč obračam.... pol bruhne pa kolčka, ponavadi res pomaga če jo pol dam še malo na dojko, se pomiri.
Kapljice so tudi meni dali ob odpustu in napisali, da naj dajam od starosti 1 teden 7 kapljic na dan. Pol mi je poatronažna in tudi v lekarni rekla, da naj začnem postopoma, najprej eno in potem vsak dan kako več.... Zdaj ko mi govorite, si pa tudi jaz mislim kaj bi jo matrala s tem.... sploh 7 se mi zdi ful veliko za našo malo piko.... bom najbrž ostala pri 2 do posvetovalnice, če ne bo krčkov.
Je prišla mami na obisk.... šibam!!!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 151
22.2.2011 13:11:47   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: zasi

Valek sporoča:

22.2. ob 00:56 smo dobili sinčka Kevina, težkega 3970g in velikega 54cm. Oba se vredu počutiva.

user posted image user posted image user posted image Yiiiiihaaaaaaaa! Pa ti je uspelo ... In še datum ti je bil všeč! Čestitke!user posted image user posted image user posted image

Glede na vellikost me prav zanima obseg glavice. Moj prvi je bil približno enakih mer, drugi pa skoraj pol kile težji. Ti priporočam, da v drugo naročite punčko, ker so menda mal lažje.user posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 22.2.2011 13:21:23 >

(odgovor članu zasi)
Neposredna povezava do sporočila: 152
22.2.2011 13:14:29   
Urša
če se ti splača počakaj in oddaj aprila..meni osebno je rekla da preštudiram kaj je boljše in da lahko oddam sedaj v feb. ali marcu,ker se mi bo leto 2009 upoštevalo in bom več dobila...sam rodit še moramuser posted image

Aha, super! Hvala! user posted image A aprila že dobimo odločbo za dohodnino?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 153
22.2.2011 13:17:30   
Urša
Jaz si sploh ne upam začet kapljic dajat. Pri prvih dveh sem dalala avstrijeske Oleovit-D3 in je bilo OK, zdaj jih imam tudi nabavljene, tako da bom verjetno kar te dajala.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 154
22.2.2011 13:18:21   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Dans sem spet nesocializirana. Bom začela kar ljudi vabit na obisk in si urnik delat, da bom vsak dan imela vsaj enega tu. user posted image

No, saj se lahko vseeno zmeniva. Do LJ imam samo 10 minut. Ko boš obupana, kar pokliči.user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 155
22.2.2011 13:18:30   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Koliko časa imamo za oddajo vloge za otroški dodatek? 3 mesece? Vpišejo pa se dohodki od 2009? Meni se bi sicer bolj splačalo od 2010, bi več dobila, samo je potrebno dohodnino počakat se mi zdi.

OPOZORILO (da boste ja vse vidle): Enkrat sem že napisala, da imamo 3 mesece oz. 90 dni časa za oddajo. Če oddamo do marca veljajo dohodki od predlani, če pa kasneje. pa lanski dohodki. Jaz, ki sem avgusta oddala za Lovra, zdaj samo sporočim, da imamo še enega in veljajo stari papirji, ker nam to bolj paše. Smo imeli predlani manj dohodka kot lani. Ve se pa same odločite.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 156
22.2.2011 13:27:54   
Urša
[Če oddamo do marca veljajo dohodki od predlani, če pa kasneje. pa lanski dohodki.

Aha, potem se moram pa hitro odločit in še enkrat preračunat. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 157
22.2.2011 13:29:12   
sara1986
Patrisha, imam enako mišlenje o LJ porodnisnici kot ti. Jaz 2 dni sploh mleka nisem imela, pa še take bradavice, da ni mogel zagrabit in sem drugi dan težila, da mi dajo dodatek, pa so rekli, ne ne, ni treba, lahko je 48 ur brez. Mlai se je p ajokal in tako vlekel dudo. Ne razumem tega?!! No, po vstrajanju so mi drugi dan proti večeru le dali in končno se je jok umiril, je pa 10% od porodne zgubil. user posted image  res so kreteni, ne vem kaj naj drugega recem.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 158
22.2.2011 13:31:29   
DIANE
In nosečke pri vas kej novega??
Jst sm šla hodit po stopnicah in dol in gor do 9 štuka bla sm tok zadihana ampak sedaj se počutim še bolš k prej hahahaha.
Pomaga ma ma ništa tamal kr noče se zbezgat vn ljudje klicarijo, sms pošiljajo, me živcirajooooooooo...
Kaj nej noče vun, pa tok sm si želela vsej mal prej rodit in evo zej pa mam čičam pa čakam.
Sej vem vsak govori ja notri ne bo ostal hallooo sej vem da ne bo sm čakanje je pa tut obupno.
Koker sm razumela v ponedeljek me sprejmejo če nč ne bo v porodnišnico...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 159
22.2.2011 13:49:01   
Nina33
Helou!
Še dobr, de nisem sprot komentirala, ker ste vmes že vse pokomentirale, razen sevede:
Valek - ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa je res korenjak in mene tut obseg glavice zanima user posted image .
Naš pobč ta mlajši že dobri dve uri drnjoha user posted image . Ponoči je tut +/- pr men spal, ker ga je zvečer neki šraufalo in je bil le pri meni miren, poj sem pa zaspala in spala...in se zbudila na pol polomljena, ker se nisem premaknila niti za cm user posted image ). No, vsaj spala sem/sva user posted image .
Šebela, naj te ne skrbi "razvajenost", še "strokovnjaki" se strinjajo, de do 6 meseca otroka pač ne moreš razvaditi (je še čist premajhen, de bi res lahko "izsiljeval" neki, zdej pač pokaže kaj si želi), se sicer lahko navadi na določene stvari, samo... vsi smo radi objeti, a ni res?
Mišyka - kuko? Vreme res ni na tvoji strani, zdravje pa tut ne user posted image Upam, de se porihtata (mali veliki brat naj ozdravi, ti pejt pa rodit user posted image ). Glede porodnega načrta pa ne vem, kako se obnese v KR P, čeprav pomoje ga kr upoštevajo (glede na nenavadne "zahteve", ki so jih izpolnjevali za eno drugo porodnico user posted image )
Diane in še ostale, ki ste čez rok - nimam pojma, kako nadležno mara bit, ampak čist popolnoma verjamem, de je obupno user posted image user posted image user posted image
Bom še jaz še enkrat za neki opozorila:
oddajte obrazce za enkratno denarno pomoč občine v kateri živite!!!
Sej so različne občine glede tega, al na Primorskem dajejo celo po 500€ na noorojenčka user posted image user posted image user posted image Gorenjci so bl škrti user posted image . Eh, smo pa drgač fajni user posted image .
Sočustvujem tudi z vsemi nesocializiranimi user posted image user posted image user posted image in se jim občasno pridružujem user posted image . Mene matra samo to, de ne grem več kaj prida ven, bom mogla se mal psihično prpravt. Če bi bila v mestu, bi bila pomoje že kuhana in pečena zuni, klele pa... na polju je tako blato de ni za govort, ob cesti mi pa ni za šetat se, če bi vsaj ankine ble zrihtane, če že pločnika ni user posted image . Eh, pa še avta ne maram vozit (in ga nisem že več ko eno leto user posted image ). Z dvema pobčema z busom kam it je pa tut mal divja, vsaj zaenkrat se mi zdi user posted image . Kt jaz bi šla "sama" mal okol, moj je preveč siten na obiskih, de se bi ga splačal s sabo vlečt user posted image .
Eko, entram, za drugi del Februarkih mamic user posted image user posted image user posted image .
P.S. Tale RR ni pa še nič bl "priden" user posted image user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 160
22.2.2011 13:49:42   
Nina33
Je en kur*c važn, kakšen je bil dan... ...vedno se je treba vrniti domov z dvignjeno glavo.
Eh, najboljši del - sliko - je pa zbrisal user posted image . In zdej je tole mal brezveze.

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 22.2.2011 13:50:37 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 161
22.2.2011 13:52:22   
Nina33
Lep dan vsem!
Se beremo jutri user posted image .
Moje dete ne ve al je bolj lačen al ga bolj polna plenička moti...
Bo dobil najprej za jest user posted image
Čau!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 162
22.2.2011 14:02:11   
little*miss
Valek čestitke za Kevina user posted image

diane in vse ostale nosečke saj bo user posted image malo še zdržite. Vem kako je, ko ti vsi gnjavijo če že je kaj. Sem rodila na rok pa so mi 2 tedna prej gnjavli user posted image user posted image Kar lepo po spisku rojevat začet pa bo user posted image

Danes sem prvič dala D3, zaenkrat še nič ne kaže na posebne krčke, upam da tako tudi ostane.

Po kosilu pa grem na en sprehod s Tio, Jan pa bo doma ostal. Je premrzlo za Jana. Tamalo pa morem nekak zmantrat, ker zvečer noče in noče it spat. Že par dni hodi spat ob 11, pol 12, pa je že ob pol 9 zaspana. Pa še to čaka do zadnjega, ko res enostavno nemore več imet odprtih oči, takrat zaspi. Potem pa je vsako noč tečna in se dere in me malo živcira user posted image Tako da bom jo res probala zmantrat, bo boljše za vse.

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 163
22.2.2011 14:15:10   
sara1986
Valek čestitke!!! user posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 164
22.2.2011 14:21:12   
Tisia
novomeščanke ,a ste brale da mogoče pa bo le letos občinska denarna pomoč ob rojstvu otroka,seja je bila 27.1.2011 ne vem pa če so sprejeli predlog....držte pesti,menda bo 200 eur za novorojenčkauser posted image ...vsaj nekaj pametnega,že leta niso nič dajaliuser posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 165
22.2.2011 14:34:06   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Koliko časa imamo za oddajo vloge za otroški dodatek? 3 mesece? Vpišejo pa se dohodki od 2009? Meni se bi sicer bolj splačalo od 2010, bi več dobila, samo je potrebno dohodnino počakat se mi zdi.

OPOZORILO (da boste ja vse vidle): Enkrat sem že napisala, da imamo 3 mesece oz. 90 dni časa za oddajo. Če oddamo do marca veljajo dohodki od predlani, če pa kasneje. pa lanski dohodki. Jaz, ki sem avgusta oddala za Lovra, zdaj samo sporočim, da imamo še enega in veljajo stari papirji, ker nam to bolj paše. Smo imeli predlani manj dohodka kot lani. Ve se pa same odločite.

Hvala za tole. Sem sicer že oddala, pa se je izkazalo za dobro stvar, ker sem lani imela večji dohodek. Oddala sem pa zato, ker sem mislila, da imam samo 30dni po porodu časa. Go figure. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Dans sem spet nesocializirana. Bom začela kar ljudi vabit na obisk in si urnik delat, da bom vsak dan imela vsaj enega tu. user posted image

No, saj se lahko vseeno zmeniva. Do LJ imam samo 10 minut. Ko boš obupana, kar pokliči.user posted image

Ja, super, veš da sem za. user posted image   Samo, kako boš pa z dvema otročkoma to sfolgala? Lahko prideš k meni na kak čaj, če se ti pa kavice lušta greva pa kam drugam, ker je jaz nimam doma user posted image (je nobeden ne pije). Samo izboljšavo vremena počakave, ker je zdajle res mrzlo. user posted image
Mimogrede me zanima: bomo čez kakšen mesec ali dva zopet naredile srečanje naših štručk? Ko bo malo bolj toplo? user posted image

Katere so že tiste "ta fine" kapljice, ki baje takoj pomagajo? Gorenjske lekarne, ne?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 166
22.2.2011 14:34:36   
MoSoNi
No da se še js pofočkam na "dojenčkih"... sem vam komi našla user posted image

Še vedno nisem napisala svoje porodne zgodbe, pa je mali star že 14 dni... user posted image no, da mal podoživim user posted image :
na dan, ko sem rodila, sem bila zjutraj naročena na CTG v P. Neki so mi že grozili da me mislijo kr obdržat tam user posted image , ampak po CTG, UZ in pregledu mi je ginekologinja zatrdila, da par dni še ziher ne bom rodila in naj grem domov, pa pridem nazaj čez dva dneva na ponovni pregled (bla sem že 3 dni čez PDP). Čist vesela, da mi ni treba ostat v P, grema z mojim domov, se vsedem na sedežno, kihnem, pa mi voda odteče... user posted image
To je blo neki čez 12, počas sma se spravla proti P, ob pol dveh sem bla že v porodni. Na poti do P sem dobla tud popadke - nekje na 6, 7 minut. Ko sta me G in babica pregledali, sta ugotovili, da sem odprta samo 1 cm (babica je celo trdila da ne ve od kod ta podatek G, da sploh nisem še nič odprta... user posted image ). No, popadki so bli vedno bolj pogosti, ampak sem se žal ZELO počasi odpirala, zato so mi po kakih dveh urah v porodni začeli dodajat umetne popadke... in GROZA - začelo se je trpljenje user posted image user posted image user posted image
Čeprav me je bolelo tako da sem mislila da ne bom zdržala (čist sem bla fertik, prste na rokah sem si zgrizla, pa sploh vedla nisem za to, nisem mogla predihavat popadkov ker nisem mogla dihat, slabo mi je blo in mi šlo na bruhanje, ...) se še vedno nisem nič kaj odpirala in sem bla po parih urah odprta še vedno samo 2 - 3 cm user posted image . Ker so ble take muke sem se potem odločla za EA. Najprej je blo treba še počakat na anestezistko, ker je mela še neki drugega za opravit, okrog pol sedmih zvečer pa so mi le vstavli EA in takrat se je vse skup mal umirlo... mela sem sicer čist mravljinčasto telo od pasu navzdol, ampak popadki so postali manj intenzivni in se jih je dalo zdržat. Zgleda pa da je pri men EA delovala drugače kot po navadi... popadki so postali sicer bolj redki (na cca 4 min), ampak sem se začela pospešeno odpirat. Mal več ko pol ure pred koncem so mi EA sicer zaprli, ampak je blo hiter vsega konc - v uri in pol sem se odprla s 3 na 10 cm in smo začeli potiskat... po treh popadkih je ob 19.58 prvič zajokal najin sonček Nac user posted image

Morem rečt da sem bla pred vsem tem kr mal proti EA in sem bla skor 100% prepričana, da je ne bom vzela - če se bo le dalo... podpisala sicer sem, ampak res ZA VSAK SLUČAJ, ker so nam tako svetovali v materinski šoli. Ampak na koncu mi kej drugega ni preostalo. Če bi že zdržala tiste user posted image popadke, bi na koncu ostala brez moči za potiskanje, tako da lahko potrdim da mi je EA ZELO olajšala vse skupaj. Pa še anestezistka je bla od vsega osebja najbolj prijazna in človeška. Sej ne rečem, da so bli vsi slabi, ampak sem kr mal več pričakovala... tako pa nisem doživela nč kej spodbude (razen čist na koncu no), nobenga nasmeha al pa kake prijazne besede, še celo kak prikrit očitek je padu vmes, ker me je tako zelo bolelo... user posted image

No, ko je bil user posted image zuni, je babica "veselo" ugotovila, da se nisem SKOR nič raztrgala, da so menda samo površinske raztrganine. Pa pride G, da me zašije in to kr traja, pa traja... user posted image šivala me je okrog 20 min, na koncu pa mi sploh ni hotla povedat kok šivov je. Šele iz izvidov sem razbrala, da mam raztrganine II. stopnje, "otipala" pa, da mam zašit bolj ko ne kr cel presredek user posted image . Tako da prvih par dni ni blo najbolj vzpodbudnih no... ampak zdej je že (večina) bolečin mimo.

Hvala bogu je res da se (skoraj) vse pozabi ko dobiš svojo štručko v roke user posted image . No, zdej smo doma in se veselo cartamo, imeli smo sicer probleme z dojenjem, ker mali kr nekako ni dobil mleka pri meni. Vlekel sicer je (in sem bla že čist vesela, kok dober nama gre), pol smo pa ugotovili, da ne spije niti približno dovolj in da je skoz spal ker je bil baje podhranjen, ne ker bi bil sit. Ni se redil in mi je patronažna že grozila z ne vem kakimi preiskavami, ampak smo potem povečali "dozo" mleka in si sposodli tehtnico za kontrolo dojenja in se stvari počasi urejajo. Probleme sem mela tud s črpalko, ker mi ni nič potegnila ven, tako da sem si mleko iztiskala na roke, po kapljicah, da je mel mali kej za jest, ker je pri meni spil samo od 20 - 30 ml naenkrat. Menda mam nekak trde žleze al neki podobnega, da je mleko težko ven dobit user posted image
Zdej smo ugotovili, da mu moram dajat vsaj 90 ml na vsake tri ure, da se vsaj minimalno redi, kar se mi zdi veliko, glede na to kolikor vas berem in dajete manj, pa se user posted image normalno redijo... je pa res, da je pri nas ČISTO vsaka plenička polulana IN pokakana, kar bi tudi naj blo v redu... user posted image

No, zdej se stanje normalizira... Nac pri meni spije vsak dan več (včasih že celo 90 ali 100 ml) - s pomočjo toplih obkladkov in vsakokratno masažo. Vmes sem bla že skor čist obupana, ampak se zdej počasi pobiram. Zato me tud ni blo nič na RR (zdej bom to spremenila)... po eni strani ni blo časa, po drugi pa mi ni blo do ničesar. Ampak smo pozitivni in resnično je potrebna samo vztrajnost - se izplača!

No zdej sem se pa razpisala... sej ne bom več, oblubim user posted image

Tistim, ki še čakate na svoje štručke želim čim lažjo pot v Rim in user posted image user posted image user posted image user posted image , tistim, ki imate svoje štručke že pri sebi, pa čim več prespanih noči in veselja z njimi!!

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 167
22.2.2011 14:41:26   
Urša
Jaz pa sem dobila tale odgovor s CSD-ja:
Dohodki predpreteklega  leta se upoštevajo pri vlogah podanih do konca aprila, pri vlogah od 1.maja se štejejo dohodki preteklega leta.

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 168
22.2.2011 14:44:51   
Teyla
MoSoNi hvala za porodno zgodbo. Škoda, ker porod ni bil tak, kot si ga pričakovala, ampak važno je, da je vse za tabo. Pa da se zdaj cartate tako kot je treba. Pa super, da is se tako trudila z dojenjem in vama je uspelo. user posted image  user posted image
Drugače so pa meni romani všeč, ti kar piši. user posted image user posted image

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 169
22.2.2011 15:07:39   
aktak

IZVIRNO SPOROČILO: zasi

Valek sporoča:

22.2. ob 00:56 smo dobili sinčka Kevina, težkega 3970g in velikega 54cm. Oba se vredu počutiva.

ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še željeni datum ste ulovili user posted image

(odgovor članu zasi)
Neposredna povezava do sporočila: 170
22.2.2011 15:40:07   
j6
Hoj, vidim da ste me že spustile iz seznama nosečk, vendar komaj najdem čas da pridem do računalnika,  potem mi pa še sporočila noče objavit.  Sem rodila 31. 01. ob 5. 30. kar v sprejemni ambulanti lj porodnišnice, 51cm veliko in 3250 težko punčko Katjo. Zaj se doma lepo dojiva, tamala je pridna ampak ostali štirje... Prvi pregled imava 3. marca. Čestitke vsem novim mamicam.user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 171
22.2.2011 15:44:56   
Urša
Mosoni, si se kar namatrala, no, samo da je mimo. Tudi moj se minimalno redi. Jaz mleko imam, ampak mi zelo hitro zaspi, ker se utrudi...čakam na četrtek, ko ga bo patronažna spet stehtala, nič kaj prijetno ni tole. Je pa tudi pri nas čisto vsaka plenička polulana in pokakana.

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 172
22.2.2011 15:46:20   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: j6

Sem rodila 31. 01. ob 5. 30. kar v sprejemni ambulanti lj porodnišnice, 51cm veliko in 3250 težko punčko Katjo. Zaj se doma lepo dojiva, tamala je pridna ampak ostali štirje... Prvi pregled imava 3. marca. Čestitke vsem novim mamicam.user posted image

Lahko kaj več napišeš o tvoji dogodivščini v sprejemni pisarni? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 173
22.2.2011 15:47:18   
j6
Aja, če nebi moj tolk težil, da morva pohitet, da noče da bi v avtu rodila, bi najbrž kr doma, sej se men sploh ni zdelo da soto uni pravi popadki, sej skoraj nič niso boleli in sem jih komaj mal predihala. Res pa da so bili kar en za drugim in je moj  reku da sem tko vedno pol takoj rodila. Še dobr da si je moj vse zapomnuuser posted image .

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 174
22.2.2011 16:03:26   
tamy82
valek ČESTITKE ZA KEVINA!!! user posted image user posted image PRAVI KORENJAK! PA ŠE LEP DATUM SI ZADELA user posted image
ZDEJ PA CARTAJTE SE IN UŽIVAJTE SKUPAJ!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

j6 ČESTITKE ZA PUNČKO KATJO!!! user posted image user posted image SI PA HITRA user posted image user posted image VELIKO UŽIVANJA CELI DRUŽINI user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?