Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarske mamice 2011 21.2.2011 23:44:26
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha o LJ P in C oddelku ne bom niti komentirala ker je bzw vglavnem pajaci.. in ne samo z moje strani, smo mele kr vse cimre in se 3 sobe probleme z "vrlimi sestrami".. Se strinjam. Jaz sem prvega rodila v Lj-katastrofa, drugega v Postojni (sem bila firbec kako je tam)-ni za prehvalit, tretjega v Celju (smo se vmes preselili) in tudi super!
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 8:31:24
|
|
|
|
Tisia
|
ojla, no jaz še vedno tukaj sem mislila da bo kaj včeraj po pa nič ..nič ,ostane nam čakanjeeeee mamice vidim da ste vse bolj ali manj istega raspoloženja saj se bo kmalu spremenilo,to je pretežno tako na začetku, ko bo vreme boljše in boste lahko vozičkale in kavico spile z kolegico na kakšni terasici pa boste takoj boljše volje ..pa še na kakšen izlet tako kot meta kako je kaj z valek a že carta
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 8:52:49
|
|
|
|
peti2
|
Tudi jaz sem še tukaj, včeraj na ctg-ju nič popadkov, maternični vrat zaprt, na pregled v porodnišnico me je pa poslal šele v ponedeljek če do takrat ne bo nič. No pa čakajmo. Upam da je Valek že rodila in je vse vredu
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 9:09:06
|
|
|
|
Mišyka
|
Dobro jutro! Napisala cel roman, neki prtisnla in je vse šlo... V glavnem da skrajšam: Na svoj PDP sem doma z mojim velikim fantom, ki je zvečer zakuhov, tko da skupej čakava, da si naša gospodična izvoli pridet na svet. Tko da me dons čaka gledanje risank (ker kej preveč druzga itak ne zmorem več) in verjetno obilo sitnarjenja, ker ne bova mogla nč ven. Spal verjetno ne bo nč, razen če temperatura prileze vsaj do 39. Tiste ki ste osamljene, čim več na sprehode, pa boste vsaj zunej spoznale kšno mamico z vozičkom oz. dojenčkom... Je pa normalno da se počutiš tko, če nimaš vsaj med bližnjimi koga v podobni situaciji. Sej sčasoma se navadiš, prilagodiš. Tud jst nestrpno čakam novičko od valek
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 9:14:09
|
|
|
|
DIANE
|
IZVIRNO SPOROČILO: peti2 Tudi jaz sem še tukaj, včeraj na ctg-ju nič popadkov, maternični vrat zaprt, na pregled v porodnišnico me je pa poslal šele v ponedeljek če do takrat ne bo nič. No pa čakajmo. Upam da je Valek že rodila in je vse vredu No potem, sva na istem. Sm dones mi je datum zlo všeč. Jutri imam spet ctg in v petek v ponedeljek pa v porodnišnico.
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 9:22:20
|
|
|
|
Tisia
|
no evo pa smo vse nosečke tukaj zbrane ...jaz bom sigurno za vikend kam noter šla, v nedeljo po možnosti ali pa bom spet full prenesla čez rok ene 10 dni ... jaz imam na rok CTG potem pa ne vem al grem v P na naslednje CTG-eje ali ginek. mi ni nič rekla,sem jo pa prosila da res do zadnjega čakamo da me ne bo pošiljala prej v P,ker se mi ne ljubi spet čakati 5 dni še tam ...če seveda ne rodimo prej,kar bi bilo enkratno
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 10:53:11
|
|
|
|
Tisia
|
kaj boste vse tiho ...mamice cartajo,vsaj ve nosečke kaj čvekajte dokler imate čas..potem ga ne bo več toliko
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 10:53:23
|
|
|
|
mateyci
|
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l no evo pa smo vse nosečke tukaj zbrane ...jaz bom sigurno za vikend kam noter šla, v nedeljo po možnosti ali pa bom spet full prenesla čez rok ene 10 dni ... jaz imam na rok CTG potem pa ne vem al grem v P na naslednje CTG-eje ali ginek. mi ni nič rekla,sem jo pa prosila da res do zadnjega čakamo da me ne bo pošiljala prej v P,ker se mi ne ljubi spet čakati 5 dni še tam ...če seveda ne rodimo prej,kar bi bilo enkratno Mene je tudi zanimalo, kdaj te pošljejo na CTG v P, pa sem vprašala sestro Dragico, ki mi je odgovorila, da te pošljejo šesti dan po PDP-ju. Tako, da če se pri meni ne bo do jutri nič zgodilo, bom imela jutri zadnji CTG pri Kost. Če pa gremo rodit prej, bo pa sploh super
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 10:53:52
|
|
|
|
mateyci
|
Meni je tudi danšnji datum zelo všeč
< Sporočilo je popravil mateyci -- 22.2.2011 10:57:15 >
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 10:59:43
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyci Meni je tudi danšnji datum zelo všeč nič pol pa gremo dihat ..bomo kar same šle tam pa rekle da nam je datum všeč naj to mal prej sprožijo
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 11:21:35
|
|
|
|
zasi
|
Valek sporoča: 22.2. ob 00:56 smo dobili sinčka Kevina, težkega 3970g in velikega 54cm. Oba se vredu počutiva.
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 11:24:44
|
|
|
|
DIANE
|
čestitam! Vsaj ena se je rešila, tega bednega čakanja. IZVIRNO SPOROČILO: zasi Valek sporoča: 22.2. ob 00:56 smo dobili sinčka Kevina, težkega 3970g in velikega 54cm. Oba se vredu počutiva.
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 11:26:44
|
|
|
|
Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Tud jaz sem na istem. Smo vse več al manj osamljene, se mi zdi. Sama seb se zdim tako nesocializirana, da sem mami včeraj, ko sem šla na obisk k njej na obisk, rekla, če pokliče koga (družinske prijatelje), da bi tamalo prišel pogledat. Grozna sem, da jo tak izkoriščam. Bomo skupaj jamrale, tu gor so vedno punce, ki vsaj preberejo in se delajo da poslušajo. Če se potožim mami, mi reče naj dam mir, da ne bom v kako depresijo padla. Khm, khm!!! Mami pa kar lepo povej, da boš prej padla v depresijo, če boš tiho kot pa če se boš potožila. Ah te mame! Mislijo, da če o čem ne govoriš, da ne obstaja več . A nisi ti nekje z "našga" konca? Se lahko kdaj zmeniva za kakšen čvek, da ne bo treba družinskih prijatlov na kup bobnat Ne, jaz sem iz Lj. Imam pa brata na Dolenjskem, če to kaj šteje. Pa mami je Dolenjka. Dans sem spet nesocializirana. Bom začela kar ljudi vabit na obisk in si urnik delat, da bom vsak dan imela vsaj enega tu. valek čestitke za sinkota . Kar konkreten poba.
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 11:28:26
|
|
|
|
Mišyka
|
VALEK ČESTITKE ZA KEVINA!!! Kr konkreten fantek...
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 11:32:32
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: zasi Valek sporoča: 22.2. ob 00:56 smo dobili sinčka Kevina, težkega 3970g in velikega 54cm. Oba se vredu počutiva. ČESTITKE VALEK ZA SINEKA JE PA PRAVI KORENJAK
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 11:39:04
|
|
|
|
mateyci
|
IZVIRNO SPOROČILO: zasi Valek sporoča: 22.2. ob 00:56 smo dobili sinčka Kevina, težkega 3970g in velikega 54cm. Oba se vredu počutiva. SUPER, ČESTITKE, očitno so malancani pomagali
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 11:44:14
|
|
|
|
Urša
|
Pa si ga le dočakala! In kakšen super datum si je izbral! Čestitke, Valek!
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 11:44:53
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: zasi Valek sporoča: 22.2. ob 00:56 smo dobili sinčka Kevina, težkega 3970g in velikega 54cm. Oba se vredu počutiva. cestitke!
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 11:49:12
|
|
|
|
cukica
|
valek iskrene čestitke za sinčka,....
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 11:49:22
|
|
|
|
peti2
|
Valek čestitke
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 12:06:05
|
|
|
|
Urša
|
Koliko časa imamo za oddajo vloge za otroški dodatek? 3 mesece? Vpišejo pa se dohodki od 2009? Meni se bi sicer bolj splačalo od 2010, bi več dobila, samo je potrebno dohodnino počakat se mi zdi.
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 12:18:23
|
|
|
|
Teyla
|
Urša časa imaš 90 dni od rojstva otroka za oddajo vloge. Jaz sem pa ravnokar šla gledat tole točkovanje za vrtec v Lj. Ne pridem niti blizu, ker sploh ne bodo upošteval, da sem jaz že celo življneje v Lj, samo zato, ker moj ni. Sem videla, da se mi bolj splača met tujca za fanta. Bi vsaj vrtec dobila. Torej oče iz druge države je kul, iz druge občine pa ne? Go figure. Menda se odpirajo neke nove enote, ampak ne vem, če bo plac, ker je toliko navala. Baby boom mamo spet, kaj čem.
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 12:20:05
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Koliko časa imamo za oddajo vloge za otroški dodatek? 3 mesece? Vpišejo pa se dohodki od 2009? Meni se bi sicer bolj splačalo od 2010, bi več dobila, samo je potrebno dohodnino počakat se mi zdi. ja če se ti splača počakaj in oddaj aprila..meni osebno je rekla da preštudiram kaj je boljše in da lahko oddam sedaj v feb. ali marcu,ker se mi bo leto 2009 upoštevalo in bom več dobila...sam rodit še moram
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 13:07:23
|
|
|
|
meta21
|
Šele zdaj sem uspela prit do vas, čeprav me že celo dopoldne firbec matra, kako je z valek. Sem imela obiske od 10h do zdaj pa še sama sem danes prvič, ker je šel mož v službo. No, zdaj pa otroka spita, jaz pa malcam rogljiček pred računalnikom. Grem brat ...
|
RE: februarske mamice 2011 22.2.2011 13:07:46
|
|
|
|
samsara04
|
U, pa jima je uspelo ulovit ta datum Valek, čestitke za Kevina
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?