|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
18.2.2011 19:59:05   
nana7
Juhejuser posted image user posted image user posted image , čestitke IVYY!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
19.2.2011 21:32:48   
miklarom
IVYY - draga moja še tukaj čestitke in obilo cartanjauser posted image user posted image user posted image user posted image   RVI

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
20.2.2011 18:53:31   
mateja_goljev
ojla punce
se javljam po vrnitvi iz KC Ljubljana,kjer sem preživela noč. Včeaj zvečer ob 23 uri, ko sem se zbudila da grem na WC, sem bila začudena, ko nisem morala na vodo. Ko pa sem malo pritisnila sem imela občutek, kot da bi rojevala.....
Ob pogledu v školjko sem zagledala mlako krvi in kot pest veliko kepo strjene krvi. Ob pregledu na urgenci je G presodila, da me kljub temu, da mala dva rasteta in sta O.K. sprejmejo na opazovanje za dan ali dva....K sreči sem že doma.
Po pogovoru z G pred izpustom in pregledu z UZ sta mala dva veselo brcala, tako da vem da je vse O.K.
Krvavela naj bi zaradi jajčikov??!!!????ker naj bi se nekaj odluščilo ,mi je pa rekla da bom lahko še kdaj pristala na urgenci in da naj ne zganjam panike, če do tega pride.
Moram pa reči da so zelo,zelo prijazni in ustrežljivi-vsi od sester do DR..

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
20.2.2011 19:22:53   
nana7
ojoj Mateja_Goljev, to si se mogla ustrašit, si sploh ne predstavljam. No, samo, da je z otročkoma  vse v redu. Zdaj lepo počivaj , vse bo v redu!!

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
20.2.2011 20:03:37   
Goldy
IVYY- čestitke!!!! Zdaj pa uživajte!

mateja - verjamem, da si se ustrašila. Samo, da je vse ok!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu nana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
21.2.2011 8:50:12   
miklarom

user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
21.2.2011 9:33:58   
Reby
mateja - isto se je meni zgodilo, s tem, da sem se jaz ponoči zbudila v mlaki krvi - pri meni je bil razlog nizka postlca in hematomi. Samo, da je vse ok. Verjamem, da si se ful ustrašla, tut jaz sem se in sem mislila, da je vsega konec. Sem bila pa takrat že v 17. tednu.
miklca - hvala za kavico. Si se kaj zmenla z dr. Simpatikusom? :)
Ivyy - čestitke user posted image
registrirana - že cartaš?
in Pikachu?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
21.2.2011 10:09:05   
mismis
dober dan,

jap registrirana že carta, tole sem našla na upajmo skupaj. Čestitke vsem trem
Ku,ku,pa sem tu(20.02.2011 ob 5:28 uri)!Sem Mark,velik 53cm in težak 3690 g.  user posted image user posted image user posted image

mateja_goljev, zgleda je polna luna vplivala na vse to. Tudi mi smo bili v nedeljo zjutraj na Šlajmerjevi, k sreči ne zaradi krvavitev ampak zelo hudih bolečin. No HB je vse v redu, ti pa čisto verjamem, da si se utrašila

Ivyy, še tukaj čestitke ob rosjtvu malega Lukca user posted image user posted image user posted image

nana7, kako si ti opravila, saj ne vem, če si že kaj napisala.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
21.2.2011 10:13:02   
mismis

Pikachu (02.03.2011)
Kalaxy (3.6.2011)
Majalina (19.06.2011)
Reni36 (11.7.2011)
Anci banci (20.7.2011)
HANYBANY (18.08.2011)
Miklarom (25.08.2011)
Goldy (31.08.2011)
Nellika (01.09.2011)
Reby (07.09.2011)
Pokamoka

Womanpolice(17.04.2011)

upanje81 (2.3.2011)
Mapesi (12.6.2011)
mismis (12.07.2011)
Roži_ (27.07.2011)
nana7 (19.08.2011)
matelja_goljev (16.08.2011)

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša, Bituser posted image Aljaž, Petyyyuser posted image Rok, S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian, Mojškrauser posted image Gal, Mateja33user posted image Jan, JonaKlarauser posted image Gaber, Betricija user posted image Sara, Špica user posted image Žana, TetaM user posted image Isabelle , Cukica user posted image Nejc, FoxyLady user posted image Tanaja,  Lina10  user posted image user posted image Katja & Špela, Ivyy  user posted image  Luka, Registrirana  user posted image  Mark

Objemčkometer:
    Tiki55, Loremi, n74, Mića, Nhaya  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK FEBRUARJA

Sreda, 23.2.
mismis - morfologija
Reby - NS

Četrtek, 24.2.
Miklarom - pregled

Ponedeljek, 28.2.
Roži_ - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK MARCA

Torek, 1.3
mateja_goljev - pregled
anci banci - pregled

Torek,15.3.
Roži_ - morfologija

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Tanja_Jes, bit, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
21.2.2011 10:16:39   
pikachu
Pozdravljene!
Se na hitro javljam še tukaj, moja noč je bila katastrofa nisem nič spala me je skoz v trebuhu bolelo, šele proti jutru mi je uspelo zaspat. Ko pa semse zbudila sem opazla rahlo rjavkast izcedek in pa trebuh sem mela čist trd, pa še male nisem čutla tak da sem mogla z angelsoundom srček poslušat,ki pa sem ga našla čisto spodaj tak da mislim da se je naša pupa odločila pokukat na svet:-), Ja tdaj pa mam že rahle krče pa v križu me boli. Grem pod tuš pol pa počasi proti Porodnišnici. Držite pesti da že danes dobim svojo štručko v naročje.

Več napišem ko pridem domov.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
21.2.2011 10:24:17   
anci banci
registrirana ...čestitke

pikachu...ja a bomo dihaluser posted image user posted image user posted image

mateja...joj upam da se stvar pomiri

mene pa tolk medenica boli pa križ, da danes zjutraj sploh iz postelje nisem mogla vstat,.....kaj bo šele na koncu..jao
pa boli me v trebuhu, včasih prov ostra bolečina....in to že kar kak teden...sicer naj bi bili še vedno krivci moji jajčniki, sam me vseeno skrbi

ostalim pa en prov lep pozdravček

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
21.2.2011 10:30:42   
mismis
Pikachu, veliko sreče, bomo držale pesti user posted image user posted image user posted image

anci banci, meni so rekli za bolečine, Buscopan 3x1 tableto na dan pa Magnesol tudi 3x1 tableto na dan.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
21.2.2011 10:38:34   
nana7
Dobro jutro!

Registrirana še tukaj iskrene čestitke!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mateja_Goljev kako si? A so krvaviteve prenehale?

Oj mismis , pa so ti kaj povedali od česa pridejo te bolečine? No samo, da je vse ok!!!!!! Moji rezultati iz NS so bili v redu glede na mojo starost (sem jih napisala na prejšnji strani), tako, da ne razmišljam o AC. Ti si se oz boš odločila za AC? Drugače sta mala ok, še vedno majhna razlika v velikosti, ampak vse v mejah normale.  18mar imam pregled 31 mar pa morfologijo.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
21.2.2011 10:40:23   
nana7
pikachu srečno!!

(odgovor članu nana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
21.2.2011 11:16:32   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

dober dan,

Ku,ku,pa sem tu(20.02.2011 ob 5:28 uri)!Sem Mark,velik 53cm in težak 3690 g.  user posted image user posted image user posted image

mateja_goljev, zgleda je polna luna vplivala na vse to. Tudi mi smo bili v nedeljo zjutraj na Šlajmerjevi, k sreči ne zaradi krvavitev ampak zelo hudih bolečin. No HB je vse v redu, ti pa čisto verjamem, da si se utrašila

Registrirana - čestike za Marka user posted image  user posted image  user posted image  Konkreten fantič user posted image  Lepo se cartajte!
mismisu - kaj pa je bilo? Ojej, te bolečine niso nič kaj prijetne. Mene je včeraj, ko sem kihnila, tako prjelo tam spodi in bolečina sploh ni popustila, je držala kr kakšne pol ure, sem takoj vzela Buscopan. Sem se ful ustrašla in seveda skoz letala na wc gledat, če je vse ok. Še vedno me malo spremlja strah od prejšnje nosečnosti.
pikachu - očitno se je odluščil čep. Mala se je umirila, kar pomeni, da se res pripravlja na prihod na svet. Srečno. Držimo pesti, naj bo čim hitrejši in lahek porod user posted image
nana - rezultati NS so res super. Koliko pa si stara, če smem vprašat? Mismis je tudi imela super rezultate za svoja leta user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
21.2.2011 11:35:12   
mismis
nana7, sem našla rezultate user posted image , res so dobri. Tudi jaz sem imela dobre rezultate, tako da se nisem odločila za AC, pa tudi na napotnico mi zaradi dobrih rezultatov ne priprada, samoplačniško bi bilo pa čisto predrago, glede na to, da moraš za vsakega od dvojčkov posebaj plačati.

Reby, nimam pojma posledica česa so te bolečine, zbudila sem se ob 6.30 ker me je najprej bolel križ, sem si rekla ok gremo spati v spodnji štuk na kavč pa bo vse v redu. Vmes sem šla še na wc in pri lulanju me je zalo bolelo (spodaj pri mehurju), nato sem komaj prišla do spodnjega štuka, da sem se ulegla na kavč in malo prišla k sebi. Ko pa je naš vstal, sva se pa pobrala na uregnco (Šlajmerjevo), nisem hotela ničesar rizikirati, pa še do srede bi me pobralo od skrbi. Uglavnom, vnetje ni, so delali teste, vzrok za bolečine je lahko, da eden od medijev močno pritiska na mehur, je našla srček čisto pri mehurju, druga možnost pa je, da se mi nabiral pesek (nimam pojma od kje) v sećilih in  naj bi to povzročalo bolečine. Uglavnom, sedaj ko pijem Buscopan sem malo bolje. Sem pa videla, da nas je bilo ta vikend kar nekaj nosečk z dvojčki, ki smo imele  podobne težave

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
21.2.2011 12:39:16   
Goldy
registrirana - čestitke za Marka!!!

pikachu - lahko da je bil čep, pri meni se je začelo tako. Bomo dihale!

Dobila pošto iz LJ. Tveganje je nizko. 1:5559 za Downa, ostalo pa tudi!!!! Jupiiii!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
21.2.2011 12:47:52   
mateja_goljev
ojla punce, krvavitev je prenehala, je kje pa tja na wc papirju opaziti rjav izcedek, ki pa tudi upam da počasi izginja. Danes res počivam, sestrica mi je tortico prinesla ker včeraj nisem mogla na 1. rojstni dan nečakinje, tko da me vsi crkljajo. HB sta mala dva dobro in veselo rasteta, naj tako ostane vsaj do julija.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
21.2.2011 12:48:55   
mateja_goljev

Dobila pošto iz LJ. Tveganje je nizko. 1:5559 za Downa, ostalo pa tudi!!!! Jupiiii!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4244
21.2.2011 12:52:47   
Goldy
mateja - imaš zs, če ga še nisi videla.user posted image Pa super, da se zadeva umirja!!!!

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4245
21.2.2011 13:34:44   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Uau Goldy, to je pa enkraten rezultat user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
21.2.2011 13:41:16   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: pikachu

Pozdravljene!
Se na hitro javljam še tukaj, moja noč je bila katastrofa nisem nič spala me je skoz v trebuhu bolelo, šele proti jutru mi je uspelo zaspat. Ko pa semse zbudila sem opazla rahlo rjavkast izcedek in pa trebuh sem mela čist trd, pa še male nisem čutla tak da sem mogla z angelsoundom srček poslušat,ki pa sem ga našla čisto spodaj tak da mislim da se je naša pupa odločila pokukat na svet:-), Ja tdaj pa mam že rahle krče pa v križu me boli. Grem pod tuš pol pa počasi proti Porodnišnici. Držite pesti da že danes dobim svojo štručko v naročje.

Več napišem ko pridem domov.

Veliko sreče. Držim pesti!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
21.2.2011 13:41:18   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

dober dan,

Ivyy, še tukaj čestitke ob rosjtvu malega Lukca user posted image user posted image user posted image

nana7, kako si ti opravila, saj ne vem, če si že kaj napisala.

Zelo lepo ime... Iskrene čestitke Registrirana... Uživajte maksimalno.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
21.2.2011 13:41:21   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

ojla punce
se javljam po vrnitvi iz KC Ljubljana,kjer sem preživela noč. Včeaj zvečer ob 23 uri, ko sem se zbudila da grem na WC, sem bila začudena, ko nisem morala na vodo. Ko pa sem malo pritisnila sem imela občutek, kot da bi rojevala.....
Ob pogledu v školjko sem zagledala mlako krvi in kot pest veliko kepo strjene krvi. Ob pregledu na urgenci je G presodila, da me kljub temu, da mala dva rasteta in sta O.K. sprejmejo na opazovanje za dan ali dva....K sreči sem že doma.
Po pogovoru z G pred izpustom in pregledu z UZ sta mala dva veselo brcala, tako da vem da je vse O.K.
Krvavela naj bi zaradi jajčikov??!!!????ker naj bi se nekaj odluščilo ,mi je pa rekla da bom lahko še kdaj pristala na urgenci in da naj ne zganjam panike, če do tega pride.
Moram pa reči da so zelo,zelo prijazni in ustrežljivi-vsi od sester do DR..

Uf, Mateja, si me prestrašila. Hvala Bogu, da je vse v redu in tako naj bo naprej. Želim ti vse dobro! Držte se!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4249
21.2.2011 13:49:26   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Super za lep rezultat!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......