|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
19.2.2011 13:26:07   
barbet
Ojla mamice!
Sva bli skoraj cel teden doma pa se nisem nič javla ... kar naprej nekaj počnem, ko pa hočem kaj napisat sem, je pa mala tečna - mogoče pa vas ne mara, ne ne, v živo vas hoče videt.
Jaz za v torek nič ne obljubim - morda angažiram moža in uletim sama ... moram še splanirat tok pozno kofetkanje (sva zaenkrat na bolj zgodnjih)user posted image

Smo pa mislil danes mal družinsko bluzit in je moral mož v službo. Upam, da kmalu uleti.

živa - držim pesti. Pa super za voziček ... jaz bi ti pa tudi rdečega svetovalauser posted image
smrketa- dobrodošla - za vozičkanje pa kar povej
nmagk- user posted image sem se nasmejala tvojim zgodbicam

Zdaj pa grem - nekaj smrdi v mojem naročju ...user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
19.2.2011 18:45:05   
HelenaM
Tudi meni bi prišla prav družba pri vozičkanju!
sem pa iz Rudnika / Galjevice...

(odgovor članu smrketa27)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
19.2.2011 19:11:16   
majana79
o kaj ste tukaj žabarke aktivne user posted image

meni pa ob vseh boleznih zmanjkuje časa, pa tudi ne da se mi dostikrat pisat... sem že vsega malo naveličana (nasploh, ne samo RR user posted image )

sem videla da se dobite, super, samo nama je še prezgodaj za okoli hodit, ga nočem preveč izpostavljat po tem bronhitisu, da ne faše spet česa... spomladi, ko bi se dobile na kakem igrišču pa z veseljem prideva

ena je pisala da ji je postal všeč PP Skate? No, mi ga imamo, letnik 2008, pa ga močno odsvetujem, razen če so spremenili material ogrodja. Ok, priporočam edino, če bo samo za vozit po mestu pa da se ga ne bo sestavljalo in razstavljalo dnevno. Ker mi smo ga gonili po Tivoliju, Rožniku, ipd., skoraj vsak dan je šel v avto in ven, pa je po dobrem letu uporabe totalno zmatran. Ogrodje se je spraskalo, pri kolesih je bilo treba vzmeti čistit na servisu, tako da nisem ravno zadovoljna. So drugi PP ala Pliko veliko bolj vzdržljivi.

(odgovor članu HelenaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
19.2.2011 19:57:50   
Anonimen
Oh ja... Majana cist mal prepozno si se oglasila... Smo kupli l. 2008 green bubbles... Upam da bomo bolj zadovoljni kot ste vi :/

Sicer pa picimo na Metelkovo... Ziga je zakuhu :( drzite pesti da ni hujsega...

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4504
19.2.2011 20:34:43   
majana79
a pol mate istga (tut barvo - meni je edino barva res še zmeri zakon) user posted image
sej če je dobro ohranjen, potem je uredu, ker jaz svojega nikakor ne bi mogla oglaševat kot dobro ohranjenega

ajoj, pikepoke za Žigca, upam da ni hujšega user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
19.2.2011 20:36:38   
špica84
Živa upam da je z žigcem vse ok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
19.2.2011 23:06:19   
Anonimen
Ja Majana prav isti je user posted image

No na Metelkovi niso znali ugotovit kaj je z našim pobalinom... Mam občutek, da bomo jutri spet nazaj v LJ user posted image   Sme mu pa kar eno žličko Calpola dala, ker ga prav vse boli... Nikjer se ga ne smeš dotaknit... Pa kašlja spet :((((

HVALA ZA PIKEPOKE IN PESTKE!!! user posted image

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4507
20.2.2011 10:06:35   
lumpa6
lumpa - uuuu a bos kako tortico si delala....user posted image
itak da je tortica padla, pa še kaka bouser posted image user posted image user posted image

v torek pa me res pomoje ne bo

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
20.2.2011 12:47:26   
katrinka
ziva - kako ste...je ziga bolje

helena - jaz sem iz iga tko da sem dost na rudniku,pa z zivo sva doma v supernovi...hehe
majana - oooo kok lepo da si se javila, ja res je bolje da ne hodita okoli...sej bo spomlad kmalu pa se bomo kje zunaj na kavi dobile

barbet - mi smo tud mislili kej druzinskega met a je moj na urgenci k ma eno tako cudno veliko bulo na nogi da sploh hidt ne more...

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
20.2.2011 13:38:49   
Anonimen
Ful dobr Katrinči user posted image   PIKEPOKE za B!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer je Žiga tko... 5 minut boljši in se špila, 5 minut bogi in nič ne more... Vročine pa glih tok, da ni za v vrtec in da mu ne dajem nič za zbijat... Edin zvečer sem mu dala Calpol in danes mu ga bom dala tudi, če bo tak kot včeraj... Mam občutek, da ga vse boli, zato mu dam eno žličko, da vsaj pol noči pančka...

Meni se tudi ponavlja tista zamašena žleza na vrhu riti user posted image (pilonidalni sinus).... Zgleda da je zadeva čist hormonska... Prvič se mi je zgodila v nosečnosti z Žigatom, drugič po porodu, tretjič ko sem bla noseča z Živo in zdej spet... No vmes sem dvakrat rešila z alkoholnimi obkladki, danes pa se še slabše kot včeraj, ko sem si obkladek dala za čez noč user posted image   Bomo vidli kaj bo do jutri, sicer bom mogla it pa spet na operacijo (sem bla takrat z Žigatom noseča operirana... se spomnite user posted image ?)  Upam, da bo šlo nazaj, ker sicer nevem kako bom pakirala user posted image

No da ne bom samo jamrala.... Iz leve joške mi mleko teče user posted image   Po 3 tednih ne dojenja.... Kr neki... Bi tamalo prklopla, ampak nimam nastavkov... Bom pol ko se zbudi probala brez če bo prijela... Ji bo dobro delo malo zaščite, k smo vsi bolni... user posted image   Sicer pa kuhamo kuhamo kuhamo... Goveji golaž in kruhove cmoke user posted image user posted image user posted image   Že komi čakam user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4510
20.2.2011 19:39:57   
katrinka
evo moj je takoj dam prsu k mu je un na urgenci reku naj gre raje jutr k svoji dohtarci k bi mogu cakat 4,5 ur...ma ni sans, bo sel k svoji jutr...sej je treba samo predret najbrz da gre gnoj vn samo ne morva to doma, jz se morm pa narocit da mi noht dajo dol - ne celega - na nogi, eno petino...se ta sok...

ziva - sem vesela da je ziga malo bolje...da ni vrocine je ze super...a bi bli loh mogoče zobki...
tole z mlekom mi je pa hecn...a zdej je kr prsu...a brez nastavkov pa ne bi probala....

a ja - mogoče mogoče pride v torek se boomer...ne vem ce pride z J...pride pa z buhijem...hehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
20.2.2011 21:50:47   
Anonimen
A boomer je nosečka?? user posted image user posted image user posted image

Katrinči kar naroči se in tvojga pošlji jutri k dohtarju... Nikoli ne veš kaj se dogaja v tisti buli notri... Sama pa nikar ne počnita ničesar... Lahko probaš samo stisnit, pa še to običajno povzroči še večje vnetje, kot pa ozdravitev user posted image Govorim iz izkušenj user posted image

Grem neki popapcat, pa tamalo zrihtat, pol pa upam, da u postlo... Jutri bo dec doma, ampak gremo v LJ, ker mormo dopoldne k dohtarju, popoldne pa na poravnavo.si oddat odšk. zahtevek in še G imam jutri... Držite pesti, da mi jo uspe prepričat da mi da neko kontracepcijo.... user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4512
21.2.2011 10:29:18   
anci banci
no bejbe:) kako?

jaz pa moj bauhi tudi prideva v torek, sicer brez Svita, ker je pri babici, tako da se vidimo...

živa...upam da je kaj boljš z Žigatom?

ja ja BOOMER bo mislim da aprila zopet mami:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
21.2.2011 10:35:54   
ledenka
user posted image  boomer user posted image  

jupi, upam, da bomo prišle vse napovedane! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
21.2.2011 12:09:14   
vim
Jaz pridem z mojim čmrljčko in brez trebuhauser posted image , ok no če smo natančni ga je nekaj malo ostalo še iz prejšne nosečnostiuser posted image user posted image , ampak do poletja je plan ga malce okrepiti in še kakšno kilo izgubitiuser posted image .

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
21.2.2011 14:15:21   
Anonimen
Ojla čvekice!

Plan je, da midve z Živo jutri prideva, Žiga in ati bosta pa pri babici počakala user posted image Upam, da nam rata... Je pa Žigatu danes pediatrinja odkrila vnetje ušesk in grla, tko da smo na Hiconcilu 10 dni. Upam, da hitro prime, ker je Žiga kar bogi... Upam še, da noben od njega ne stakne česarkoli, ker mamo selitev na sporedu...

Pa upam še, da jutri pridete vse napovedane, da se KONČNO spet malo vidimo in počvekamo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 4516
21.2.2011 18:18:57   
katrinka
na hitro...za jutri nic ne obljubim, bom probala, moj je bil pri dohtarci pa pol na polikliniki in gre odrezat tisto bulo...ne vem kako bo k ze tko ne more hodt pa vozt tko da bom vidla a ga loh samega pustim....
se javim jutri

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
21.2.2011 19:05:59   
HelenaM
katrinka - o, super, jest sem pa minutko stran od Supernove...
Greva lahko na kakšno kavo kdaj tja user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
21.2.2011 20:48:06   
nmagk
Pozdravček vse,Živa pikepoke user posted image user posted image user posted image ...jest jutr sigurno pridem,samo bom mogoče kake 10 minut zamudla,ker mi Ana pride petnjast do petih domov iz smučanja pa bi rada šla z mano....se vidimo.....

No jutr grem še prej po nadomestni avto,ker bi moj rdečko moral bit jutri pri meni in ker ga še ni mi po pogodbi pripada avto...vsaj nekaj user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu HelenaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
21.2.2011 22:07:06   
barbet
Joj, kako mi manjka sonce. Moj pritisk je na nuli in seveda se mi pol nič ne da. Se moram prav zbrcat, da začnem funkcionirat.
Sem pa spet mobilna - mož je dobil avto od mehanika in imam spet svojega user posted image

helena
- jaz sem pa pet minut stran od supernove(peš), saj mogoče sva se pa že srečali user posted image
živa - user posted image za Žiga
jutri - skoraj sigurno pridem. In prvič po dooooolgem času bom šla sama na kavo (brezuser posted image )user posted image user posted image user posted image Najbrž sploh ne bom znala kofetkat user posted image Najbrž bom pa mal zamudila - odvisno, kako se bouser posted image hotla dojit.

Upam pa, da ne bo več skupinc mamic, ker nobene od vas ne poznam - bi rabla razpoznavni znak user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
22.2.2011 8:34:28   
katrinka
jutro...
evo moj je na polikliniki in caka kaj bodo naredili...upam da ne bo grozn...tko da sem v pripravljenosti da ga grem iskat....
tko da za popoldne nic se ne morm obljubit...

helena in barbet
- no jaz mam do supernove 15min z avtom in itak sem velik tam...bomo naslednjo kavico mele pa na ''nasem'' koncu...

barbet
- zmeni se z nmagk ali zivo za telefonsko po zs da loh poklices...

ziva - kako je ziga...sem vidla na fb vrocina 40user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
22.2.2011 8:43:07   
joli07
ojla,
mi gremo pa danes malo na primorskouser posted image . V planu imamo kakšnih 10 do 14 dni ( vse je pa seveda odvisno od vremena ). Se že kar veselim, saj je moj obljubil, da če gremo na morje bo on imel vsak večer tam tamalga, da se bom jaz lahko končno po 8,5 mesecih malo naspalauser posted image user posted image user posted image .

Upam, da vreme zdrži. V Lj je bolj žalostno vreme.
Lepo se imejte danes na kavici user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
22.2.2011 8:48:47   
joli07
katrinka, helena in barbet ko se boste pa zmenile v supernovi na kavici se vam pa pridružim. Jaz sem cca 10 min z avtom od Rudnika. Pa še po dolgeeeeem času bom spet malo na tistem koncu, saj drugače ne hodim tja.

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
22.2.2011 8:50:35   
HelenaM
barbet - res? 5 min od Supernove? potem sva pa celo sosedi? in sigurno sva se že srečali, če si tudi ti na porodniški...
drugič mi kar pomahaj, če me vidiš :) prepoznaš me pa seveda po zelenem vozičku :)
katrinka in barbet - danes ali jutri bom šla sigurno kaj v Supernovo, lahko se dobimo na kavi, če bo katera tam

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
22.2.2011 9:12:56   
šivilja
Sem doma na šolskih počitnicah in po dolgem času malo sem pogledam in vidim, da bo srečanje. Samo na žalost je to v tem tednu edini tremin, ko ne morem, saj imam druge obveznosti. Šmrc, šmrc.

Upam, da bo spomladi v lepem vremenu kaj več teh srečanj in da mi kdaj celo uspe priti.

http://moja-manuma.blogspot.com/

(odgovor članu HelenaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......