|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
17.2.2011 16:19:04   
joli07
ojla,

da se še jaz malo javim.
Vreme je bolj žalostnouser posted image , tako da doma kolikor se da bolj pospravljam, likam, perem... Se mi zdi, da vsake tolk časa mora biti kakšno takšno vremeuser posted image , da vsaj malo polikam, saj sem drugače bolj odzunaj, zvečer se mi pa tudi slučajno ne da likat, pol se pa to sam nabira, pa me ob živce spravljauser posted image .
Sem že zdavnaj rekla da moram sušilca nabavituser posted image .

barbet : ko bo pa sonček pa greva mal na turo

joj, konc pavze. Se je tamal zbudil

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
17.2.2011 17:54:36   
katrinka
evo - klicem dohtarco za izvide za sandro in voda je ok, kri ne...dobimo zelezo...ni mi jasn od kje to zdejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
17.2.2011 20:11:17   
Anonimen
Katrinči ne sekiraj se... Samo malo je slabokrvna... Nič takega... Pridno ji železo dajaj, pa ne bo panike user posted image

NMAGK a že žuriraš?? user posted image user posted image user posted image user posted image   Matr sem ti fouš user posted image

Jst pa čakam, da pride nekdo na ogled stanovanja in zato otrok ne morem dat spat user posted image   Sem kr mal jezna, ker je že tako pozna ura, Žiga že eno uro komaj gleda, ogleda pa ni in ni... Nevem a zamujajo (dogovor je bil ob 20ih) al pa je odpovedan, pa mi g. Lastnik ni sporočil... Malo še počakam in pošljem SMS kaj se dogaja....

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4478
18.2.2011 1:13:24   
katrinka
ziva - in...a so prisli na ogled...res zoprna situacija...

nmagk
- cakamo na poroccilo...kako si se mela.....

joli
- ja men tud ustreza kak dan da je turobno k je res lazje likat...hehe

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
18.2.2011 9:39:34   
HelenaM
Živjo!
sem nova na forumu in vas samo pozdravljam!

moj sonček je Maks 1.11.2011

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
18.2.2011 9:39:59   
HelenaM
pardon, 2010 user posted image

(odgovor članu HelenaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
18.2.2011 10:57:07   
katrinka
helenam - dobrodoslauser posted image

(odgovor članu HelenaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
18.2.2011 10:57:37   
katrinka

Mothercare v torek ob 17ih:
- Živa, Žiga in Živa user posted image
- katrinka, suzana ali sandra
- ledenka in M
- vim in Gašper
- nmagk in Gregor,Karolina,mogoče še Ana

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
18.2.2011 11:04:28   
nmagk
No spet me je ven vrglo user posted image user posted image user posted image

Dobrodošle nove članice user posted image user posted image user posted image
No jest sm učeri uživala maksimalno ,sm si spočila učke in naposlušala meni dobro glasbo,smo ble čist u spredi tko da smo ga mele pred nosomuser posted image  in parkrat me je prav lepo pogleduuser posted image user posted image ,no gledat ni greh a ne,hehehe,moj prav da sm itak ubrisana z njim user posted image user posted image user posted image

No zdej pa glede mojga slavnega avta ,po 3 mescih so v franciji ugotovil da takega modela z rdečo barvo pa ne morjo nardituser posted image ,ne vem a so butasti al kaj al pa res ne poznajo rdeče barve,tko da so zdej vse skup poslal v anglijo,torej bom mela angleškega francozauser posted image ,zdej sam čakam da me bodo kam na zagovor poklical.češ kaj sploh hočem,matr sm jim zakomlicirala stvar tud v sanjah si nisem mislila da bo to tko,moj me tko kolne k user posted image ,haha,kaj nej če sm čakala 3 mesece ,ga nej kr sklamfajo skup kerkol hočjo me ne zanima jest hočem rdečga traffica z passinger opremo,nej ga pa v angliji skup dajo,očitno bom mela edina tak avto ne samo v sloveniji tud v evropiuser posted image ,no pol jim bo pa všeč bodo pa celo serijo začel delat sam bom jest zaščitla ta svoj model,bodo pol kr kako provizijo nakazvaluser posted image ,ja tako pač gre dans nč ni zastonjuser posted image ...no ker bi morala avto met danes v garaži dobim sedaj po pogodbi nadomestnega dokler moj francoz ne pride iz anglije...no vsaj nekaj...tako,da se vidimo v torekuser posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu HelenaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
18.2.2011 11:38:02   
katrinka
hahahahaha...kaj sem se narezala
pa nmagk ti pa mas...sej je prav...naj ga naredijo tud v afganistanu ce je treba a ne...mi je pa hecn da so rabl 3 mesece da so ugotovili da ne bo slo in sele zdej poslal v anglijo...haha
in kerga si za nadomestnega dubla

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
18.2.2011 11:45:24   
nmagk
Nadomestnega dobim u tork kombija ni važn kaj sam da mam en avto da ne fehtam skoz...

Ja nardijo ga nej kjer hočjo,al pa na antarktiki tak avto hočem in pikauser posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
18.2.2011 12:09:15   
ledenka
user posted image  tole pa je zgodba! bi morala japonca vzet, tam ti takoj povejo, kaj gre in kaj ne user posted image  ampak glavno, da dobiš nadomestnega pa se vidimo.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
18.2.2011 12:40:56   
nmagk
Ja očitno so francozi ful zakompliciraniuser posted image user posted image user posted image ......ne vem al pa jaz....user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
18.2.2011 23:59:33   
smrketa27
Sem nova tukaj... Pa me zanima, če bi katera mamica bila
za družbo pri vozičkanju... S tamalo sva novembrki 2010 in včasih bi pasal,
da bi nama kdo delal družbo, ko greva na sprehod čez mesto...

Torej...

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
19.2.2011 7:40:14   
katrinka
dobro jutro....kako ste prezivele noc...mi kr ok, ce odstejemo suzanino izsiljevanje za caj....
pa itak obe pupi nista sle spat dokler zavec ni zmagu...hehe

smrketa - dobrodosla, ziher se bo kaka najdla za druzbo,napisi kdaj in kje pa se bo kera javila....user posted image

ziva - kva ste mel ponocuser posted image

ostale - kaj boste dons kej pocele....

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
19.2.2011 9:09:38   
špica84
Dobro jutro

Upam da bom lahko šla malo ven se vozičkat,ker se mi mešaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa doma

Drugače je pa za nami mirna noč,mala zelo lepo spi :)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
19.2.2011 9:26:53   
Anonimen
Oh Katrinka... Nas je zbudila sirena za splošno nevarnost (ta zavijajoča je to) user posted image   Je zagorel en bivalni kontejner v Vrhpolju... Po moje so napačno sireno spustli... Ampak je butast občutek... Jst sm jo prvič slišala oz. med vojno smo jo, pa se jst ne spomnim preveč user posted image   GROZA!!! user posted image

Študiram, da bi danes šla do Celja ali do Velenja po voziček... Kaj nej nardim?
Velenje:
- cena 180 EUR
- rdeča barva
- star 14 mesecev

Celje:
- cena 220
- barva zelena (fuuuul lepša :))
- letnik 2008
- zgleda fuuul lepo ohranjen

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4492
19.2.2011 10:11:09   
Putka
Živa, tistega ki ti je lepši vzemi, jaz vem da bi mi bilo potem malo žal.. Pa poskusi še za 20-30€ ceno zbit..

Sirena sredi noči? Še touser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
19.2.2011 10:29:01   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Živa, tistega ki ti je lepši vzemi, jaz vem da bi mi bilo potem malo žal.. Pa poskusi še za 20-30€ ceno zbit..

Sirena sredi noči? Še touser posted image

ja ja...se strinjam, pa se celje ti je blizje...kr sibi....user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
19.2.2011 10:33:18   
špica84
jaz bi šla v cele po voziček,probaj pa mal ceno zbit

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
19.2.2011 10:52:15   
lumpa6
oj
kako smo
mi smo kr ok

vozički, meni je ratau ful všeč peg perego skate, ima zelo veliko možnosti kombiniranja

tako sedaj pa kuhat imamo obiske, ker imam v torek rojstni dan

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
19.2.2011 12:04:55   
nmagk
Živa jest sm za rdečga itak a ne...

Dobrodošle nove ,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čedalje več nas je,super user posted image user posted image user posted image

Jest tud zdele kuham popoldan moram u Mulerja po plenice pa še ene stvari drgač bomo pa doma me neki po grlu žgečka,sm se u četrtek preveč drla user posted image  zdej pa mam...

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
19.2.2011 12:08:57   
Anonimen
Sem se odločila za zelenega user posted image    Gremo do Žalca ga iskat user posted image user posted image user posted image

Jaz in frocovje smrkamo - VSI! Dec pa k železna srajca nas vse pokonc drži... Je Žiga neki pokašljeval, sem ga takoj z Materino dušico namazala, zdej je pa že bolši...

Čakam na ogled... Ob 13ih nej bi se narisali user posted image   Upam, da ti pridejo in vzamejo user posted image   DRŽITE PESTI!!!

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4498
19.2.2011 12:57:21   
katrinka
lumpa - uuuu a bos kako tortico si delala....user posted image

ziva - drzim pesti...kako selitev napreduje...user posted image

nmagk - hehe...a je glas sel...no za jana vse a neuser posted image

evo jz kuham, moj je iz sihta prsu,pupi mata opoldanski spanec...pol popoldne sibamo pa na obiske pa spotoma se razdelim vabila in ignoriram komentarje kot so - ce un pride jz ne bom...grrrrrrrrruser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
19.2.2011 13:11:00   
nmagk
Živa evo že držim pestimal me boli k mam že predolge nohte ampak zate ni panikeuser posted image

Katrinka valda za Jana pa vse tud,če govort ne bom mogla več je blo vredn,matr te njegove okice..user posted image user posted image user posted image

Lumpa le glej da ga boš zalila,rojstni dan mislm,a nismo me v tork zmenjene...pol te ne bo ne,..

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......