Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 20.2.2011 14:37:59
|
|
|
|
jasminčika
|
no tud pri nas smo že nestrpni. Testi so že v polni pripravljenosti , pa ne sme prit v četrtek. Upam, da do takrat zdržim brez testa. DRgač pa nimam kakšnih posebnih znakov le prsi me malo bolijo, tako kot pred M. Edino bradavice so bolj občutljive na dotik, upam da to kaj pomeni... držim pesti za vse nas, ki še čakamo in za vse nosečke.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 20.2.2011 16:56:23
|
|
|
|
Katte
|
Wolfina, oprosti, sem zgrešila tvoj post. za , ki te je tako grdo presenetila. Upam, da se ti oddolži s tem, da je naslednji mesec sploh ne bo. kejt2, isto velja tudi zate.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 20.2.2011 17:25:57
|
|
|
|
Katte
|
ali PRIČAKUJEMO: 2.2. smeška83 (x. krog) fortune (2. krog) 3.2. natka23 (x. krog) 5.2. AnonimnaKP (x. krog) ribica81 (x. krog) SRCE (x. krog) anonimna (5. krog) 6.2. sashy (3. krog) SILVA (1. krog) 7.2. srečica17 (x. krog) 8.2. Nutry (31. krog, 3. IUI) 10.2. jolika (8. krog) 12.2. Poka (x. krog) 13.2. lakaya (2. krog) 14.2. pathra (3. krog) Sa.Ka (x. krog) anonimna 17.2. kejt2 (x. krog) 17.2. candi (3. krog) 19.2. anonimna (1. krog) 23.2. Arual (41. krog) Wolfina (23. krog) 24.2. cebela2 (2. krog) jasminčika (x. krog) 25.2. asdf81 (1. krog) 26.2. tedi2 (10. krog) 28.2. Monstera (4. krog po laparo) x.2. anonimna (1. krog) anity_1 (5. krog) larinko (x. krog) Agnes27 (x. krog) latka (x. krog) SKUPAJ NAS JE: 35 NOSEČK: 6 NAVIJAČICE: Katte, Agnes27, mladika, witch, LeJo, zebr4, Lineta, anonimna , mojamura, krisv, Nusyka
< Sporočilo je popravil Katte -- 20.2.2011 17:46:05 >
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 20.2.2011 17:28:23
|
|
|
|
tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Kaj pa kakšni drugi znaki, boleče prsi, boleč križ, povečan beli tok, ali si pa samo zaprta?Jaz tudi moje M (ne)pričakujem nekje do četrtka, samo jaz teste več ne delam(4 leta razočaranj), ker imam neredne cikluse, upam pa, da mi je krvomočnica kaj pomagala, in mi bo vsaj uravnala ciklus, če že nisem zanosila, potem pa greva v drugi krog umetne! boleče prsi imam (pekoči občutek) samo ta občutek imam zadnje mesece tudi pred in med ciklusi. Za beli tok pa ne morem rečt ker si stavim 2x dnevno prometrium in se itak nekaj malega vedno pocedi ven. Slabo mi je vsak danj bolj, danes je prav obup-seveda pa to so vsi znaki katere lahko pričara naša glava. Pa tako neprijetno špikanje imam, še posebej ko večkrat tamalo dvignem (spomin imam na take špikanja med 1 nosečnostjo ko sem z delom pretiravala...) Ne mi pravit od razočaranj in testov. No danes smo z tamalo in mojim pohajat šli pa mi je bilo skoz slabo. Za nazaj smo se v nakupovalnem centru ustavili in CB kupili.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 20.2.2011 20:22:46
|
|
|
|
lollypop
|
dober večer soborke se že nekaj časa nisem javila, saj vas spremljam sam za pisat nekak ni časa... sej vem, slab izgovor vidim, da se kar nekaj dogaja tako da čestitke novim rozikam tiste, ki še niste prepričane pa seveda da pluski ostanejo in postanejo močnejši.. pa še objemčke za vse ostale ki vas je tečka obiskala naj bo zadnja za vsaj 9 mesecev... pri meni situacija sicer kar malo zmedena.. sicer pričakujem v sredo ampak sem si včeraj že kupla teste, ker imam ful smešen filing v prsih, tak kot ponavadi predn dobim M nimam nikoli... in valjda sem potem že včeraj lulala (baby check al kaj so že..) in čiiiiist rahla druga črtica se vidi, no al pa jo sam jaz vidim... tko da sedaj sem še bolj nervozna zaradi vsega skupaj, kot pa če bi lepo počakala do datuma... mojemu raje nisem še nič kazala, da se ne bo prezgodaj veselil, jaz pa bom tudi vsaj do torka poskusila zdržat, potem pa po CB pa da vidimo he he tedi2 vidim, da ti si pa še bolj neučakana kot pa jaz no mene že dolgo ni zagrabilo, da bi toliko prezgodaj delala test, ta mesec pa.... no upam da druga črtica postane močnejša...
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 20.2.2011 20:51:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte Anonimna , ne vem, kaj naj rečem. Me sploh nisi presenetila. Sem kar pričakovala, da vama bo uspelo. Pa občutek imam, da tudi tebe to ni presenetilo. Razumem, zakaj se še ne veseliš. Tako da ti zaenkrat še ne bom čestitala. Držim pa pesti na rokah in nogah, da se rjavi izcedek umiri in čez kak mesec slišiš srčni utrip otročka. Takrat ti bom čestitala s solzami v očeh. Joj, hvala. Zdaj imam pa jst solze v očeh. Ne, po pravici povem, nisem presenečena. To je četrta nosečnost in od tega je tretjič ratalo v prvo, enkrat pa v drugo. Jutri greva z mojim v Italijo po Prometrium, ki ga bom jemala na svojo pest. Tudi dr. Pušenjak mi je na MONu svetoval, da ne bi škodilo, če bi ga jemala. tedi, močno stiskam pesti, da bova klepetale skupaj v pričakovanju! kejt in wolfina, objemčki in držim pesti za naslednji krog! lollypop, naj črtica postane močnejša in da boš nova rozika! Joj, kako je lep ta februar! a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 20.2.2011 20:55:28
|
|
|
|
Anonimen
|
dodajanje progesterona (npr. Prometrium ali Utrotgestan, 3 x 100mg /dan) takoj po pozitivnem testu do nekje 10 ali 12. tedna ne bi škodilo ^^ tole mi je dr. Pušenjak napisal na MON Ali mi katera ve svetovat, koliko škatlic tabletk Prometriuma moram potem kupit? tedi, kako ga jemlješ ti? a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 20.2.2011 21:42:59
|
|
|
|
anity_1
|
Po dolgem času pozdravljene! pričakujem 27.2.. In to RES pričakujem! Ker če je zdaj se bo, bom pa res malce žalostna.. naj povem, da sem vsak cikel do zdaj imela ves teden pred M rjave izcedke, zdaj bi naj bilo 5 dni pred M, in izcedka še ni! Zaenkrat dobro kaže. Nekaj se mi dogaja tam spodaj, kar nekaj zašpika večkrat, to se mi zdaj še ni zdpgilo pred M in pa kot že stalnica (Tudi pred M), da imam boleče prsi.. Jooj, zdaj pa res zelo upam!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 21.2.2011 7:05:38
|
|
|
|
Katte
|
ali PRIČAKUJEMO: 2.2. smeška83 (x. krog) fortune (2. krog) 3.2. natka23 (x. krog) 5.2. AnonimnaKP (x. krog) ribica81 (x. krog) SRCE (x. krog) anonimna (5. krog) 6.2. sashy (3. krog) SILVA (1. krog) 7.2. srečica17 (x. krog) 8.2. Nutry (31. krog, 3. IUI) 10.2. jolika (8. krog) 12.2. Poka (x. krog) 13.2. lakaya (2. krog) 14.2. pathra (3. krog) Sa.Ka (x. krog) anonimna (x. krog) 17.2. kejt2 (x. krog) 17.2. candi (3. krog) 19.2. anonimna (1. krog) 23.2. Arual (41. krog) Wolfina (23. krog) 24.2. cebela2 (2. krog) jasminčika (x. krog) 25.2. asdf81 (1. krog) 26.2. tedi2 (10. krog) 27.2. anity_1 (5. krog) 28.2. Monstera (4. krog po laparo) x.2. larinko (x. krog) Agnes27 (x. krog) latka (x. krog) SKUPAJ NAS JE: 35 NOSEČK: 6 NAVIJAČICE: Katte, Agnes27, mladika, witch, LeJo, zebr4, Lineta, anonimna , mojamura, krisv, Nusyka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 21.2.2011 8:27:15
|
|
|
|
sashy
|
Vsem, ki vas je obiskala pošiljam za naprej in . Tedi2 držim pesti, da tokrat pa res je in bo trajalo vseh mesecev! lollypop držim pesti, da je to to A , da je uspelo spet v prvo in, da bo šlo do konca, ko boš v rokah držala in pa še za vse ostale veliko , da februar še bolj porožnate!
< Sporočilo je popravil sashy -- 21.2.2011 8:28:22 >
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 21.2.2011 8:29:56
|
|
|
|
sashy
|
Moja M se še zdaj ni prikazala tako, da res ne vem kaj je zdaj to. Zdaj je že 50ti dan od kar je ni in najbolj je smotano to, ker sploh ne vem pri čem sem.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 21.2.2011 9:19:39
|
|
|
|
Agnes27
|
Za vse pridelane pluske čestitke! Lollypop držim pesti da je to to
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 21.2.2011 18:27:38
|
|
|
|
Anonimen
|
tedi, še to - jemlješ Prometrium vaginalno? Si kar s prstom noter daš? Sem dobila v Gorici 3 škatle - v prvi lekarni 1, v drgi 2. a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 21.2.2011 19:52:26
|
|
|
|
lollypop
|
evo mene... moje M ni tako da to je dober znak, imam CB že doma pa se danes res težko nazaj držim, da še nisem šla lulat nanjga verjetno bom jutri zjutraj, ker dalj časa pa res ne bom zdržala... no pa upam da vam javim dobro novičko anonimna kaj imaš še vedno izcedke? no, res imaš srečo, da tako hitro zanosiš, pa vseeno močno držim pesti, da se tokrat obdrži in boš čez 8 mesecev cartala svojega dajmo punce, moramo pobarvat še ta februarski seznamček z roza barvo pa da se seveda še nadaljuje naprej v mesec marec, da bomo lahko skupaj čvekale na drugem forumu
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 21.2.2011 20:26:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdrav vsem tudi od mene in čestitke vsem nosečkam in vsem, ki nam ni uspelo ta mesec... Komaj sem se privlekla na RR, tole je zelo težko zame.. Nisva zdržala do 14. 2. in sem zjutraj 11. 2. delala test, ki je pokazal rahlo črtico. Bila sva čist preč od sreče, in sva rekla, da bova počakala še tri dni za drug test. Potem se je pa 14. vlila kri - najprej čisto malo dopoldne, pa do popoldne nič, popoldne pa oreng, pa še drug dan pa konec. To je bil zame čist šok. Prva nosečnost je bila BP, nobene krvavitve. Kar otopela sem bila, sem si mislila, glej, če je kri sveža... Moj je sklenil, da je bolje tako kot je. Mogoče pa je test zatajil, pa je bila to menstruacija. Ne vem, ampak meni ni bilo ok. Ker nisem vedela, kaj je zdaj to. Moj je rekel, da to ni nosečnost, čeprav je videl plusek. Te dni se držim bolj zase... Mislim, da zdaj nekaj časa ne bova delala na otročku. Mi ni več. Če pa kdaj zanosim, NE DELAM VEČ TESTA PRED MENSTRO - NITI SLUČAJNO. Vsem lp anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 21.2.2011 21:07:35
|
|
|
|
Anonimen
|
anonimna , samo v vednost preberi mojo izkušnjo. V prvi nosečnosti sem v času, ko bi morala dobit M, krvavela. Pa je bil 14 dni po tistem vseeno plus in 7 mesecev kasneje v mojem naročju mala . Še posebej, če je bila krvavitev bolj kratka kot običajno, bi jst na tvojem mestu šla še na krvni test. Mogoče vseeno nosečnost je. lollypop, ja izcedki so še. Ampak vsak dan bolj bledi. Tako da me sem tega vesela. Sem pa danes popoldan spet delala test in je črtica močnejša - juhu! Danes zvečer začnem s Prometriumom. To je podpora nosečnosti, da se jajčece lažje vgnezdi oz. podpora rumenemu telescu. Tako nekako sem uspela ugotovit. Škodit mi baje ne more, lahko samo pomaga. Tako da poskušam. Nočem še 1x čez kaj hudega, ker potem bi najbrž sledile že kake preiskave (3x SS), kar je pa psihično ubijajoče. Ampak v tretje gre rado, ane? a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 21.2.2011 22:07:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Draga anonimna , hvala ti za odgovor in nasvet. Zdi se mi, kot da sem na vrtiljaku, s katerega ne morem... in nimam več moči, da bi še gor sedela. Včeraj sva bila na kosilu pri kolegih - ona bo kmalu rodila. Rekla je, da je krvavela v 2. mesecu, sveža kri, dva dni. Vse ok. Veš da sem takoj letela v dežurno lekarno, da sem na še enkrat naredila test. NIČ. Kakšna je možnost, da mi krvni test kaj pokaže? Poleg tega še nisem prebolela noric, sem pa bila - službeno - v stiku z osebo, ki jih ima zdaj ... KAOS. lP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 21.2.2011 22:44:55
|
|
|
|
candi
|
Evo tudi moje tečka se je ulila. Za vse ki jih potrebujete.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 22.2.2011 5:20:35
|
|
|
|
tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen dodajanje progesterona (npr. Prometrium ali Utrotgestan, 3 x 100mg /dan) takoj po pozitivnem testu do nekje 10 ali 12. tedna ne bi škodilo ^^ tole mi je dr. Pušenjak napisal na MON Ali mi katera ve svetovat, koliko škatlic tabletk Prometriuma moram potem kupit? tedi, kako ga jemlješ ti? a v eni škatelci jih je 30 tabletk. Meni je G predpisala po dve na dan vaginalno. Rekla mi je, da klomifen tanjša sluznico, prometrium pa jo debeli oz. tudi zaostavlja krvavitev. Jemati sem ga moral začeti nekje po O (17dan) in ga moram do 3 meseca oz dokler ne dobim . V ITA se ga dobi, ena škatelca je manj kot 5 EUR. Jemljem pa ga vaginalno ker je učinwk boljši. JAZ TAKO DRŽIM PESTI ZATE . Mogoče pa res imaš tanko sluznico.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 22.2.2011 5:31:13
|
|
|
|
tedi2
|
No pa še nekaj, a je ostalo še kaj roza barve zame? No v nedeljo zvečer sem naredila CB test in pokazal je en velik in debel plus. Skozi sem ga hodila gledat in po cca 2 urah se je črtica začela tanjšat. Ampak prej je bil tako kot na sliki C. Začelo me je skrbeti, čeprav v navodilih piše, da po 10 minutah test ni veljaven. Vseeno sovražim saj veste tanke črtice. No včeraj sem ponovna šla v lekarno in so mi rekli, da to nima veze, če se črtica spremeni oz bledi po določenem času (DVE V LEKARNI SO MI REKLE, DA JE V VEČINI PRIMERIH TAK0), ampak meni ni dalo miru in sem kupila še en CB. In pokazal je še bolj močan plus (Slika B), no tudi ta plusek se je začel po nekaj urah tanjšat . Samo mislim, da je to to. V lekarni mi je rekla, če bi takoj nastala tanka črtica potem je test negativen, če pa po uri ali več pa nima veze. No saj ni tako tanka kot je bila takrat-samo veliko bolj ozka je .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 22.2.2011 5:40:30
|
|
|
|
tedi2
|
Koliko testov sem včeraj in v nedeljo sprovala FC, BC, Muller, in CB in vsi so pokazali pozitivno. Ok niso še prav zelo močne črtice ampak so daleč najbolj močne odkar iz meseca v mesec delam teste. Ni primerjave. Sploh ne morem verjet, čisto iz sebe sem. Mi pa je 3 dni že kar precej slabo, utrujena sem-spala bi 24 ur na dan. je pa res, da me kar precej bolijo joški (na kar ne bi niti slučajno pomislila, da sem , prej da se pripravljala na ) in občasni krči kot pred oz.prvi dan . No pa vsa hrana mi smrdi in samo palačinke bi jedla). No po vseh mesecih razočaranj, solz in obupa si moram priznat, da so me vaše besede večkrat spravila na noge. Dale ste mi upanje in moč za naprej. RES, razumela ste me in čeprav so bili včasih težki trenutki, smo se tudi nasmejale. Zato je moja velika želja, da se skupaj preselimo na naslednjo temo foruma NOSEČNOST.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 22.2.2011 7:26:54
|
|
|
|
srečica17
|
čestitke nosečka, ne sprašuj se več al je al ni, samo še uživaj......tudi v slabostih, če je treba ČESTITAM!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 22.2.2011 7:48:14
|
|
|
|
Agnes27
|
Tedi2 čestitke! Se veselimo s tabo Lepo in zdravo štručko ti želim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 22.2.2011 8:10:10
|
|
|
|
Katte
|
Anonimna , hudo mi je zate. Si že upala, potem pa . Bolje bo zate, da pozabiš rahlo črtico, ki si jo videla. Lažni pozitivni rezultati niso tako redki, kot mislimo. Ne razmišljaj o tem, da je bil SS, bo samo še slabše. Pred tabo je nov krog, v katerem ti bo uspelo. Verjemi v to. candi, tudi zate objemček in za nove boje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 22.2.2011 8:12:03
|
|
|
|
Katte
|
tedi2, tebi pa iz srca čestitam. Želim ti lepo in veliko cartanja po tem.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?