Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 18.2.2011 7:12:05
|
|
|
|
Katte
|
Pridna kejt2. Čez vikend pa kar kupi testek in nam sporoči lepo novico. Ti tudi, anonimna . Kako pa kaj anonimna , candi? Pa anonimna bo počasi na vrsti. Držim pesti. Naredite tukaj malo prostora za nove bodoče nosečke. Nobene ne bomo vesele v marcu.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 18.2.2011 10:39:55
|
|
|
|
asdf81
|
Dobro jutro vsem!!!! Evo mene, po enotedensem elektronskem mrku,.... mi je bilo dolgčas po vas,... Najprej čestitke novim , vsem ki jih je obiskala , pa . Se morem en malo razgovorit, ker mi cerjetno še zdaj gre para iz ušes,.... meni bo tašča vse živce požrla,... nič ne naredim prav. Še piti ne znam, kaj šele skrbeti za njenega sina,.... Najbolj me pa pizdi, ker je samo do mene taka, do druge "Tamlade" je pa tak cuker, da lahk sladkorno fašeš,..... Najbolj je, da jo vidim samo enkrat na teden, na mojo žalost včasih dvakrat,... Ne mi zamerit, sam sem mogla nekje dati ven iz sebe,.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 18.2.2011 11:00:05
|
|
|
|
Katte
|
asdf81, ni panike, ti kar daj iz sebe . Nismo vsi ljudje za skupaj. Mogoče se bo pa z njene strani kaj spremenilo, ko boš poskrbela za novega vnuka . Bo morala biti prijazna, če ga bo hotela videti. Sem malo zlobna . Moja tašča je pa super, vse bi naredila za naju. Jo vidim ponavadi enkrat na teden, na nedeljskem kosilu. Moj je več tam, gre na kosilo tudi kdaj čez teden. Moti me samo npr., da ga vedno preveč sili s hrano. Naloži mu zvrhano poln krožnik, potem pa žalostno gleda, če ne more pojesti. Pa se moj potrudi, če le gre . Sva tudi nekaj mesecev tam živela, preden sva si našla stanovanje. Je bilo za preživeti, ampak je na svojem neprimerljivo lepše.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 18.2.2011 11:08:15
|
|
|
|
kejt2
|
@ asdf81: Ne vem, kako pogosto moraš gledat/ poslušat taščo, ampak probaj jo ignorirat. To, da za njenega sina nobena ni zadost dobra, je itak že znana pesem (mislim, da so redke mame, ki zmorejo drugače). Vpr. je, kako je s tvojim dragim- če se je odločil zate in je tvoj partner, potem je ok. Tale cuker do druge snahe naj te pa nič ne zapelje, morda je samo druga oblika istega maltretiranja... Ja, moram priznati, da sem tudi sama kar ponosna nase Zaenkrat še ni. Po vsej verjetnosti bom jutri zjutraj delala test, ker imamo zvečer fešto Držim pesti za vse nas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 18.2.2011 12:26:07
|
|
|
|
asdf81
|
Sej nekako mi jo uspe ignorirat, sam nisem vedno takšne volje, včasih me pa že samo s pogledom čist iz tira vrže,.... ma mogoče je neki tajga v luftu. Aja dans je luna,..... mogoče ima pa to vpliv,...? Ma ne vem če drugo snaho matretira na drugačen način,.... ker ima tudi drugega sineka rajši,... moj je pač za delat, drugi pa so za uživat in denarnice praznit,... uglavnim tolažim se, da ne živim pod isto streho,....in da me stre na vsake toliko časa,... Upam da bo dneva čim prej konc, in tale luna mim, . In da bo boljš... Kejt2, upam da jutri nalulaš en velik ,... Še malo pa bom tudi jaz tam, testerja nimam še nobenega, ker sem rekla da bom počakala, da bo dan d,... pa še tam sem si vzela 2 dni fore,...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 18.2.2011 14:55:17
|
|
|
|
candi
|
Sa.Ka. čestitke nosečka!!! Pa objemčke za mamici in atija novega angelčka. No pri meni pa še vedno nič. Po šestih testih še vedno minus, tečke pa od nikoder. Par dni počakam, potem pa ponovim. No zdaj pa imam to moje prehitevanje s testi. Za vse ki je ne čakamo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 18.2.2011 17:39:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla punce Tecke zaenkrat se ni. Test bom delala v prihodnjih dneh..... Cestitke vsem noseckam in pestke vsem ki se cakamo plusek...... Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 18.2.2011 17:54:17
|
|
|
|
witch
|
Sa.Ka čestitke za plusek lepo ti želim Za vse ki lulate pa da bodo sami pluski
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 18.2.2011 21:24:33
|
|
|
|
kejt2
|
No, jest sem danes popoldan kupila test in seveda nisem zdržala do jutri zjutraj. Sem ga ravnokar naredila in ne duha ne sluha o drugi črtici. Tako, da se kar selim v marec. Za vse, ki v teh dneh čakate pa Naj se februar konča tako dobro, kot se je začel. Lep vikend, Kejt
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 19.2.2011 12:21:49
|
|
|
|
latka
|
Jaz moje M (ne)pričakujem nekje naslednji teden, zaradi PCO imam neredne cikluse, toda ta mesec sem pila krvomočnico, in mislim, da je bila pred nekje 10 dnevi O, glede na sluz, sedaj pa imam že 4 dni povečan beli tok, bolečine v križu in pa v predelu jajčnikov, kot da se najavlja M!BT je med 36,9-37, no če se vseeno odloči priti spet ta M, potem gremo naslednji mesec spet v nov boj umetne, in sicer v drugi postopek ICSI, teče nama pa 4 leto!!Mogoče, pa je imel čaj kak učinek, pa bom končno zagledala+!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 19.2.2011 15:37:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni danes zjutraj rahla črtica. Veselja pretiranega ni, ker je spet prišel strah... kaj če bo že tretjič po vrsti kaj narobe... Še vedno imam malo izcedka. HB, da vsaj z zanositvijo nimava problema. Držite pesti! a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 19.2.2011 15:54:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla Moje M še ni hb in že trkam da je slučajno ne bo . Malo se še obotavljam ali naj test delam danes ali še nekaj dni počakam. a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 19.2.2011 15:55:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pri meni danes zjutraj rahla črtica. Veselja pretiranega ni, ker je spet prišel strah... kaj če bo že tretjič po vrsti kaj narobe... Še vedno imam malo izcedka. HB, da vsaj z zanositvijo nimava problema. Držite pesti! a kaki izcedek pa imaš? prozorna sluz? a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 19.2.2011 17:38:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pri meni danes zjutraj rahla črtica. Veselja pretiranega ni, ker je spet prišel strah... kaj če bo že tretjič po vrsti kaj narobe... Še vedno imam malo izcedka. HB, da vsaj z zanositvijo nimava problema. Držite pesti! a kaki izcedek pa imaš? prozorna sluz? a Ne, rjavkast. Ga imam vedno kak teden pred M. In sem ga imela tudi ob prejšnjih nosečnostih. Od tega 2x SS. Upam, da bo tokrat več sreče. Zato se bom veselila šele, ko bom videla srčka.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 19.2.2011 18:22:02
|
|
|
|
coris
|
anonimna .....daj pridobi si kaj za podporo rumenemu telescu da se ne bi klavrno končalo....pejdi na urgenco in jih prosi za recept, oz če lahko kaj brez recepta dobiš....srčno upam da bo vse ok in še dobro da ti uspe tako hitro zanosit
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 19.2.2011 18:41:38
|
|
|
|
witch
|
a in a držim pesti za obe
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 20.2.2011 6:23:27
|
|
|
|
tedi2
|
jutro punce! Ste me kaj pogrešale? Malce sem skušala odklopit, sem pa vas vsako jutro v službi prebrala . Najprej čestitke vsem , potem pa en velik vsem ostalim, katere vas je obiskala . Mladika, kejt2, witch in vse ostale, katere ste mi v začetku mesecu tolažale tisoč krat hvala. Witch nate sem se še posebej parkrat spolnila, ker me spominjaš na mojo bivšo sodelavko. Ona je imela 3x ss in preizkavah so ugtovili, da je je razlog v tem, da ima on zelo zelo slabe semenčice. Par mesecev kasneje pa je še delo izgubila (ker so odpuščali). Tako se mi je smilila (jaz sem bila takrat na porodniškem), da sem se večkrat z njo zjokala po telefonu. Praktično zdravstvo ji skoraj ni dalo možnosti in danes 2 LETI KASNEJE je uspešna samostojna podjetnica in ima 6 mesečnega fantka. Tako, da glavo pokoncu smo rekli in v nove boje . No pa še malce o meni, v četertek je tisti dan, ko ne pričakujem . Prejšnji vikend oz cel teden sem bila ZELO DOBRE VOLJE, hecala sem se, da zdaj ko jemljem klomifen je samo vprašnje ali bodo dvojčki ali samo eden. Nekje v sredo mi je začčelo smrdeti jutranja kava, oz malce slabosti sem imela po njej. Ma sem si rekla psiha dela svoje. Poleg tega sem zaprta , mene kakih 10 dni pred me počasi začne čistiti. Zdaj pa sem zaprta, da sem zadnjič z mojim v trgovini iz police vzela donat-moj me pogleda-ZAKAJ RABIŠ? Rekla sem mi ker grem vsak dan težko na stran. In on reče: Potem pa si 100% noseča? Ker že pred 1 in 2 nosečnost si bila zaprta in si donat kupovala . No celo nosečnost sem ga pila ker sem bila zaprte narave. Nikoli pa se nisem spolnila pred preučovanjem zankov za , da je bil to moj znak za . No potem pa sem v petek zjutraj en star listič od BC uničila in pokazal je kar lepi dve . V petek po službi sem šla še po en paketič BC in sem v soboto enega, danes pa še drugega-IN NE BOSTE VERJELE ČRTICE SO VSAK DAN BOLJ INTEZIVNE. Danes je bila že prav lepa in debela. No doma sem imela še en test od MULLERJA (kadar sem kupila O teste sem morala kupiti še enega za ugotavljanje ) in je tudi pokazal . No zdaj do četertka ne bom več delala testov, potem pa bom digitalni CB kupila. Tokrat so črtice tako lepe in debele in če dobim si sploh ne bi več vedela kako si razlagati . No bomo videli v četertek kaj vse to pomeni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 20.2.2011 6:24:10
|
|
|
|
tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch a in a držim pesti za obe se podpišem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 20.2.2011 6:26:06
|
|
|
|
tedi2
|
aja ne me barvat še roza, ker se saj veste kako je pri meni. Čeprav ta mesec so črtice debele in dosti bolj vidne.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 20.2.2011 8:56:01
|
|
|
|
latka
|
Kaj pa kakšni drugi znaki, boleče prsi, boleč križ, povečan beli tok, ali si pa samo zaprta?Jaz tudi moje M (ne)pričakujem nekje do četrtka, samo jaz teste več ne delam(4 leta razočaranj), ker imam neredne cikluse, upam pa, da mi je krvomočnica kaj pomagala, in mi bo vsaj uravnala ciklus, če že nisem zanosila, potem pa greva v drugi krog umetne!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 20.2.2011 9:23:54
|
|
|
|
srečica17
|
bravo tedi 2 .....ČESTITKE!!!!! Držim pa pesti tudi za vse ostale z rahlimi črticami. Mi smo ravno v času O .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 20.2.2011 11:19:11
|
|
|
|
Wolfina
|
Anonimne in tedi2, držim pesti, močno močno! Mene je pa zjutraj presenetila in mi prišparala kak test ali dva. Barvajte me prosim modro. Kaj čmo, gremo v nove boje! Tokrat s težko artilerijo Punce, čim več pluskov vam želim... in poguma, dobre volje, pa veliko veselja v vsakdanjih malenkostih!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 20.2.2011 11:28:47
|
|
|
|
Katte
|
kejt2 - en virtualni objemček zate. Pa res ni možnosti, da je bila O kasneje? Če pa mora priti, naj pride čim prej. latka, držim pesti, da v četrtek ne pride, ampak zagledaš . Anonimna , ne vem, kaj naj rečem. Me sploh nisi presenetila. Sem kar pričakovala, da vama bo uspelo. Pa občutek imam, da tudi tebe to ni presenetilo. Razumem, zakaj se še ne veseliš. Tako da ti zaenkrat še ne bom čestitala. Držim pa pesti na rokah in nogah, da se rjavi izcedek umiri in čez kak mesec slišiš srčni utrip otročka. Takrat ti bom čestitala s solzami v očeh. Anonimna , naredi test in obarvaj seznamček še bolj roza . tedi2, . Vidim, da se dogaja. Tokrat imam občutek, da je to to . Komaj čakam, da potrdiš in da ti lahko uradno čestitam .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 20.2.2011 13:40:32
|
|
|
|
kejt2
|
Hja, če bi zdržala do sobote zjutraj, mi testa ne bi bilo treba delati, ker se je lepo ulila. Hvala vsem za tolažbo, moram priznati, da nisem nič kaj pobita. Ja, seveda sem nekje zadaj malo upala, ampak... Pesti držim za vse tiste, ki ste v teh dneh v negotovosti, da se pokažeta lepi . @Tedi: moram reči, da se strinjam s predhodnico. Glede na pretekle izkušnje bi šla tudi sama kar lepo h ginekologu na krvni test ter vse ustrezne ukrepe, da se pikica obdrži. Kakorkoli se boš odločila, držim pesti, da je to to in, da tako ostane še nadaljnih 9 (oziroma malo manj) mesecev
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2011 20.2.2011 14:37:48
|
|
|
|
mladika
|
tedi2.en nasvetek,tak kot so že predhodnice povedale,če danes nimaš kaj počet idi na uregnco,povej kak je s tabo in da ti krvni test nardijo,ker če je urinski + pol more bit na krvi še bolj vidno,pa še vedli bojo kaka je vsebnost hcg-ja,ter ustrezno ukrepali!! Prav isti nasvet dam tebi anonimna ,če je test + in maš še izcedke,v avto,pa špura na urgenco,da ti kej predpišejo,pa krvni test nardijo.bolš da uni mislijo da si panična baba,ampak ti boš usaj pomirjena ko boš vedela,da si use naredla da se pikica obdrži
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?