valči
|
evo,to velja meni in vsem,ki ste se postile Po 10. letih sem se uspešno postila in zelo ponosna sem nase.Res lačna nisem bila toliko,a vrtelo se mi je v glavi,pa zjutraj sem prvi del poti prespala,je mož vozil,pol pa je šlo,na Jesenicah delo,ob pol 10 pa mi moj reče,da lahko grem po malico.No,mene so bolj jabolka mikala,ko sem jih ves čas gledala. Ta post mi je bil bolj z namenom,da se malo prečistim,bolj,kot hujšanje,da dam malo mira želodcu... Aleksandra 123,ti si rekla,da ne bi zdržala,ne?Bi,bi verjemi mi.Ker vse to je v glavi.Ko se odločiš,da greš v to,greš.In pika. Saj pravim,jaz sem za to odločitev rabila 10 let.Da dobro pomislim,kdaj sem res se postila nazadnje?12 let,ko sem jih imela 20,ko sem še doma bila,ker tukaj se še nisem. A vam napišem,kaka twigica sem bila pri svojih 20 letih.Ja,takrat sem hujšala in shujšala iz 68 kil na 53!Kje so te kile,nikoli več.Če bi mi uspelo jih imet še kdaj 58,bi bila pšresrečna,ker 53 je premalo,za tako fizično delo na kmetiji.No 60 bi bilo fino in nekako idealno na mojih 165 cm in 32 letih,ki jih bom dopolnila v junjiu. Tako,sedaj sem se malo razpisala,malo šla nazaj...