|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
15.2.2011 11:48:36   
nmagk
Špica vlogo mor oddat do konc marca,ponekod imaš pa do konc aprila.

Katrinka no vidš ne govorim zastonj,da znamo bit ženske,multipraktiki,deci so sam mešalci.....user posted image

Kava obvezno kjerkoli,kadarkoli probimo se zment popoldan da bodo še ostale loh pršle....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
15.2.2011 12:21:43   
katrinka
nmagk - ja prav mas...mesanlci...hehe

spica - pa dej vloge in v lj in kamor se selite...ce je druga obcina pa sploh...pa ne misl da k nimas stalnega prebivalisca drugje da ne mors dobit - mi smo meli boljse cakalno mesto v sosednji obcini k v svoji pa smo mel pri nas vec pik - isto tockovanje...ti kr oddaj

a tasca je zmaj...pri meni je tud bla...pa ni vec k jo vidim dvakrat na let mogoče pa je mir...samo se pa nic ne briga za moji pupi...sramota...bljak

kavica - naslednji teden popoldne ni problema...samo povejte kje in kdaj pa pridem

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
15.2.2011 13:25:19   
lumpa6
jaz sem bolj za dopoldne za kavouser posted image ko so otroci v šolah in vrtcih

z mojo taščo sva se spičli ko je jaukcala neki o svoji krvi, pa da hoče sam svojo kri okoli sebe, ja no nej jo pa ma sam ne mojih otrok, pa jo niti ne pogrešam ne, sam mi je pa mal hudo, ko vidim kako odraščajo in se sprašujem a je sploh možn da ji ni nič hudo, ko jih nikoli ne vidi user posted image user posted image , sej ne vem a sem samo jaz smotana

ja res smo ženske multipraktiki, samo moram pa priznat, da mi moj user posted image res kar velik pomaga, sploh ko se kam kipamo, pa je res treba veliko v avto znosit

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
15.2.2011 14:43:41   
nmagk
Lumpa nisi smotana,moja tašča jih niti ne pozna razen Nejca pa še ta je bil čist mali takrat,men čist dol visi kako ji je itak se pa nikol ni brigala za to,sam svojo žlehtnobo je znala zlivat name in pol še na moža,dokler ni on popizdu in jo poslal v ......no od tega je 10 let in je čist mir v familji in tud noben je ne pogreša...sama je tako hotela pa naj ima tako....
Maš srečo da imaš takega moža,sej moj je priden sam kar se otrok tiče sm pa kar sama za vse.....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
15.2.2011 14:55:55   
vim
Če je popoldan imam jaz tudi čas le srede ne takrat je čas za telovadbo. Drugače pa a je to mišljeno brez otrok, ker jaz bi prišla s tamalim.
Lokacije...mothercare ima super novo igralnico zgoraj, a ste za da bi se dobile tam.
nmagk in kako ti uspe 5 jih popedenat, OK res do so 3 že kar veliki, ampak pubrteta pravijo, da je še hujša....
Jaz likarco imam mojo mami mi pride polikat 1x na tedenuser posted image , ker ne morem likatuser posted image , mi tamal ven iz vtičnice daje kabeluser posted image , pa to ni izgovoruser posted image , zvečer k gre pa spat se mi pa ne da likat, ok to je pa malce lenobeuser posted image . za večje podvige čiščenja (okna, balkon,...) pa najamem pomoč to je 4x na leto.....tisto sproti pranje, kuhanje, sesanje,brisanje prahu pa gre sproti...

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
15.2.2011 16:11:05   
špica84
a srečanje jaz bi prišla s tamalo,pa še to sva brez avta tko da bi bilo idealno da je nekje blizu

Ah moja t ne pozna osnove higiene smrdi na kilometer daleč.Pa še una njena mačka jaj

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
15.2.2011 16:49:58   
barbet
Ojla!

Srečanje - jaz sem tudi za, sicer je meni bolje hodit naokoli dopoldne, ampak se bom prilagodila. Itak pa pridem z malo pikico, ker še ne more brez mene

multipraktik- tudi jaz pogrešam, kako pomočSe hecam, da sem zdaj, ko sem doma, postala pravi hausvajfič. Likam pa sam še najnujnejše
Saj zdaj mi je še kul, si pa ne predstavljam službe pa še pet otrok Face ste ene

Grem naprej brat knjigo - se mi danes nič ne da, kosilo spacano na 123, mož itak pride pozneje, tamala pa trenutno uživa svoj polurni spanec ... EH JA, NIČ VEČ

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
15.2.2011 17:16:56   
nmagk
Vim joj puberteta to ti je.....ne upraš še enkrat več cunj,skrbi....mah ne vem če ni boljš tkole k so majhni,pa ni težaven pubertetnik,samo on mora bit lep 10X na dan tuširanje,ne ve al nej mu irokeza stoji v levo al desno to je cela procedura,predn se obleče zamenja 10 cunj,da najde tisto pravo,ogledalo v kopalnici skoz popluvano od kolodonta,želejev...in še bi loh naštevala,zdej ma punco k je večino pri nas,tko da jih mam na trenutke 6,no sej je ok punca,hvala bogu,dans je bla cel dan pr nas ker neki nista mela pouka,mi je celo bajto posesala in počuvala Karolino da sm šla v vrtec po Gregata,no skratka je zelo lušna punca je pa tut Ana tko da sta trenutno dve Ani v familijiuser posted image ...no to je sam moj pubertetnik,pol pa še ostali 4-je,Matic je še zmer tak pujsek da mam njegovih cunj tud cele kupe,Ana pa punčka k je spet ,,lepa,,..tko da cunj je ohoho,pa dva štuka bajte brez pomočnice....mah sej ne jamram sam mam kar dost dela doma,tud če nism v službi...

Punce kava obvezno men je vseen kdaj,k so tko počitnce.....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
16.2.2011 12:46:34   
anci banci
ojla..

jaz sem tud za srečanje...mi je pa čist vseeno kdaj popoldne al dopldne sem itak na bolniški...odsotna bom sam v primeru če imam pregled

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
16.2.2011 13:02:20   
vim
Ja nmagk pa si še pozabila da je tu še šola, pa popoldanske dejavnosti, itd....pri 5 otrocih je bolje ostati doma ali pa da hodiš v službo in zmečeš denar za hišne pomočnike, ki se izkaže da na koncu še vzgajajo  otroke.
Ma ne no saj ni tako hudo, a ne...moja sestrična ima 4 od tega dvojčici zdaj bosta dve leti stari druga sta 7 in 8 pa vse laufa, ne smemo pa zanemarit, da ji njena starša ful pomagata.Je pa res manj kompliciranja kar je tudi bolje otroci potem nimajo sploh možnosti da bi bili razvajeni in da bi jim človek vse prinesel k ritki.

Jah srečanje vse ste za nobena pa ne pove datum in ure ...jaz sem vsaj za lokacijo pa ne vem al vam ustreza al ne

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
16.2.2011 13:24:49   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

z mojo taščo sva se spičli ko je jaukcala neki o svoji krvi, pa da hoče sam svojo kri okoli sebe, ja no nej jo pa ma sam ne mojih otrok, pa jo niti ne pogrešam ne, sam mi je pa mal hudo, ko vidim kako odraščajo in se sprašujem a je sploh možn da ji ni nič hudo, ko jih nikoli ne vidi user posted image user posted image

se pa spomnim ko si pisala kaj je bilo, ej hb da ni del vasega zivljenja ce je imela take...ona je na izgubi ne vi

vim - itak otroci tud - no, kuker kera loh, jaz bi z eno prsla k ce mam obe pol ne morm niti caja spit v miru...hehe

nmagk - kaj sem se smejala kaj dela tvoj prvorojenec....hehe, puberteta ja....
jutri pa dan d....a neuser posted image

srecanje - lokacija igralnica mothercare...
               dan ?
               ura ?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
16.2.2011 13:27:45   
katrinka
mi smo meli dons sist.pregled za obe...obe smo cepili, vse ok, obe prelahki, sandra nic jokala pri cepljenju...skratka zdej mam obe doma...a joj, sem se razvadla k je suzi v vrtcuuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
16.2.2011 15:02:50   
ledenka
če se dobite popoldan, prideva naokoli user posted image  Mothercare sem pa slišala, da je fajn, tako da sem za. Naslednji teden sva prosta vse dneve, ker nimamo telovadbe.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
16.2.2011 15:27:30   
nmagk
Men je useen kdaj tko da kr določte dan in uro...

Katrinka ja jutr je dan D,jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
16.2.2011 22:36:27   
Anonimen
No ker nobena noče predlagat dneva in ure, ga bom pa jaz user posted image

Torej:

Mothercare v torek ali sredo (kar vam je ljubše) ob 17ih:
- Živa, Žiga in Živa user posted image

aja... kasneje v tednu si jaz ne upam trdit, da lahko pridem, ker bo naslednji teden pestro... S sobote na nedeljo bi naj že v LJ spali user posted image   DRŽITE PESTI da zdržim psihično in fizično... Pol bo pa pri meni kofetkanje user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 16.2.2011 22:37:46 >

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4465
17.2.2011 7:23:55   
katrinka

Mothercare v torek ali sredo (kar vam je ljubše) ob 17ih:
- katrinka, suzana ali sandra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
17.2.2011 7:25:03   
katrinka
SNEG........ne morm vrjet...prejsn teden sem pa zvoncke ze vidla...hehe
nmagk...zdej bodo pa ceste zasnezene,pluzl ne bodo...kako bo pa s koncertom zdaj....hehe,sem nesramna a ne...heheuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
17.2.2011 8:34:20   
špica84
Dobro jutro

Živa držim pestke da boste res že konc naslednjega tedna spali v novem stanovanju.POl pa itak kofetkanje čez cesto hehehehe

Jaz ne bom trdila 100% da pridem,javim še če

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
17.2.2011 11:04:23   
nmagk
Men je bolš torek,ker mam v sredo ob 18 rtg noge...

Katrinka dons pa gazim če bo treba me ne ustav tud 2m snega neuser posted image user posted image ..grem jest učke spočit pa mal dušo nafutratuser posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
17.2.2011 11:07:43   
ledenka
torek je za naju ok user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
17.2.2011 11:21:03   
katrinka

Mothercare v torek ob 17ih:
- ledenka in M

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
17.2.2011 11:22:01   
katrinka
spica - sporoci....
nmagk - o vem da bos tud pri 2m sla...hehe
ziva - kje si na kavi....

me smo doma k itak ne morm vn...zaenkrat vse ok...pupi pridni

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
17.2.2011 12:17:25   
vim
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

- ledenka in M
- vim in Gašper

Saj jaz sem vedela, da bo naša živa dala pobudo, hip hip hura za živouser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
17.2.2011 12:33:41   
nmagk

- ledenka in M
- vim in Gašper
-nmagk in Gregor,Karolina,mogoče še Ana

Saj jaz sem vedela, da bo naša živa dala pobudo, hip hip hura za živouser posted image
[/quote]

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
17.2.2011 13:49:13   
katrinka
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok nas je zeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje ste se ostale zabarke....le priditeuser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......