Tiara123
|
jezna ko Vse napisala... ah, spet ista zgodba! nA KRATKO: Dianatal gel - iz prve roke- zdravnica povedala, da je samo nova tržno prodajna poteza za prestrašene mamice od GSK ki se zna prodajat. Menda navade lubrikant.. Nikjer dokazov, da bi se brez njega porodnice ne trgale oziroma obratno. Shranjevanje mleka - ja, 2 dni v hladilniku, največ 3m v zmrzovalniku. Nilč več, smrdi ko hudič, ko se pokvari. Ne dajat otročku mleka, če smrdi, materino mleko je načeloma brez vonja. jaz sem ga imela veliko na zalogi, pa ne namenoma.. Preveč ga je bilo, škoda stran zlivat, dajala v zmrzovalnik. Prišel prav pri uvajanju GH - najprej z riževo kašico, potem pa za krompir - pire z maminim mlekom.. Njamii Zelo prav prišle AVENT VIA posodice - direkt na črpalko prišraufala, napolnila, zaprla, napisala datum in shranila. Mleka nikoli ne smeš prelivat - maščoba, ki je za najpomembnejša ostane na steni flaške in pol nisi naredil nič. Že v porodnišnici, ko sem si črpala, babice opozorile, da naj kar tisto flaško v katero sem si načrpala, prinesem k njim v hladilnik. So imele za ponoči, če je moja punčka jokala, da so ji dale za jest. Mihelinka, glede črpanja mleka in tvoje dileme.. Te razumem, sem sama tudi imela čudne občutke.. ampak, ko imaš štručko, pa polne mlekarne.. Ne razmišljaš o svojih prsih kot seksualnem objektu, ampak kot o hrani svojega dojenčka Ne vprašaj, kako sva midva z možem izgledala v porodnišnici, ko sem imela polne mlekarne, pa nobene črpalke, mala pod lučko, pa mi je on stiskal z roko (sem se počutila ko krava molznica).. Verjemi, ne on ne jaz takrat nisva razmišljala o ničemer drugem, kot o tistem mleku in najini punčki, da bo sita.
|