Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 12:57:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
sem sama tu:-)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 13:22:16
|
|
|
|
sjmm
|
hojla!! sm fata čisačica že ceu dan...pa zravn mau skuham, zdej majki spi, jz pa grem hitr kukije spečt...me masa že čaka moj je bil mau doma...je za pol ure malega vn peljal....drgač pa skoz neki utrujal ...d ne ve, če ne bo mogel dons neki potegnit, pa mogoče še ju3 dopoldne kej...ok, sej tud če si doma mi prov nč ne pomagaš....sm mu rekla in se takoj ugriznila za jezik. ..sam je bil že užaljen...in je sam reku...ja, sej vem.......itak sm ga prosila že pred časom, da zunaj mau vhodna vrata obriše, pa mau ograjo al pa fante mau zaposli, pa majo pol za kak sladoledek u dpbrem.....no, ni blo ne eno, ne drugo......tak d sm jz dona zdrgnila....se počutm k sužnja Izaura včasih....6 komadov razmetava 1 pospravla....pol mi je pa reku...ja, ne morm , če sm pa ta malga pazil....aja, dobr, jz ga pa na luno pošlem k mam kako delo ajde...grem še kej prštimat
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 13:28:39
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm kaj nej ti rečem še ti nehi drgnit al pa starejše mal zaposli. Saj so že dost veliki da bi lahko ti mal pomagal, ti jim kr sesalc pa cuno dej v roke pa nej mal delajo, pa kak pomivalni stroj ti komot lahko izpraznejo, pri peki naj ti pa Saška mal pomaga . Dej jih mal zaposli, pa bo tebi lažje pa še oni bodo mel več od tega, če bo mami srečna .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 13:31:06
|
|
|
|
Urša08
|
No evo kosilo finito, sva z Nejcem že pojedla, kuhinja pospravljena, v sušilca saem pa ravnokar nesla tko da mam lahko pavzo. Me pa cel kup cunj čaka za likat pa se mi je tok težko spravt, sej ko se enkrat prištimam kar gre. Najbrž bom zvečer, pa kak film zraven al pa nanizanka . Mihailo evo mene ac
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 13:33:35
|
|
|
|
Urša08
|
Pri nas je padla odločitev in gremo 4.6 - 11.6 v Zaton v mobilno hiško , morm še rezervirat. Še februarja ni konec jaz pa že komi čakam poletje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 13:35:53
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm kaj nej ti rečem še ti nehi drgnit al pa starejše mal zaposli. Saj so že dost veliki da bi lahko ti mal pomagal, ti jim kr sesalc pa cuno dej v roke pa nej mal delajo, pa kak pomivalni stroj ti komot lahko izpraznejo, pri peki naj ti pa Saška mal pomaga. Dej jih mal zaposli, pa bo tebi lažje pa še oni bodo mel več od tega, če bo mami srečna.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 13:36:55
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm kaj nej ti rečem še ti nehi drgnit al pa starejše mal zaposli. Saj so že dost veliki da bi lahko ti mal pomagal, ti jim kr sesalc pa cuno dej v roke pa nej mal delajo, pa kak pomivalni stroj ti komot lahko izpraznejo, pri peki naj ti pa Saška mal pomaga. Dej jih mal zaposli, pa bo tebi lažje pa še oni bodo mel več od tega, če bo mami srečna. sedaj pa poijma nimam zakaj mi je to še enkrat poslalo spisala sem pa nekaj Levčku od Birdy
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 13:38:33
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy sem ti že zadnjič hotela pohvalit Levčka da se že prevrača bravo, naša miška se še ne, je pa zelo rada na igralni in potem se igra z igračkami, jih ogovarja,..
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 14:08:47
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.....sej vsi najprej na Hani opazijo svederčke .....ooo vi pa že morje ...mi še nismo tako daleč mihailo....vav to je pa super,da dobivaš kosila ....ja me kar zlo pritiska dol ...PDP imam pa 24.3. sjmm......sej prav,da si tvojmu direkt povedala,ker sami itak ne opazijo....ne sikeraj se,če se malo mula....ti nisi sužnja in prav je da vejo.....en kup zate
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2011 14:24:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2011 14:26:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2011 14:34:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 14:49:19
|
|
|
|
Urša08
|
kolumbo ja jaz uživam v planiranju dopusta . Ko je bil samo Nejc je bilo non stp last minute, pa djerba, Grčija sam s tremi ga pa ne spravim ne na avion in ne v hotel on je najbolj navdušen v kampu, mi je nazadnje reku da mi ne bo treba nč kuhat me bo peljal vn na kosilo samo da ne gremo v hotel. No sej men so tele mobilne hiške všeč tko da sva najdla skupno varianto morja da smo vsi srečni. Ker je pa Nejc čist navdušen nad mivko smo pa še kamp zanj najdli . Pa lepo da danes počivaš Jaz mam pa po dveh dneh poležavanja mal več energije in mal teži gledam prah in neposesano stanovanje tko da mal delam , aja pa sam da sem sesalc pripeljala sta tamaledva začela igrače pospravlat da jih ne bom posesala .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 14:50:09
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo pa za Šimeta da se čim prej pozdravi. A greste v toplice al ne?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 14:51:55
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm in kolumbo še za malenkost mlajšo generacijo prosim kje sta najdli sužnjo Izauro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 15:00:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst dons ne delam NIČ....a ma ništa......tut kosilo je HALO man prpelu, tko d tut talarjev ni blo za pomit ..... tastar je bil zutri pr dohtarju....zdej po 14h dneh mal sumjo na pljučnico in bi mogu bit še en teden na bolniški, sam more bit u sredo u Splitu URŠA ti pa morje...ti ful uživaš v dolgoročnih planih za dopust.....jst sm bla ista k sm bla mlajša...sm skos štela kok je še do morja ....zdej mamo pa bl Last minute varjante.....no zdej k jst kompliciram je še teh bl mal......glede vozička bi pa jst rada enga mal bl praktičnga d loh po hotelu normalno furaš pa ga v sobi parkiraš, ker traxx je za take "notranje" zadeve preveč krampast. V Camp me zdej 5 let ne spraviš več. kolumbo.........ko/če boš prodajala voziček se spomni najprej name
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 15:24:25
|
|
|
|
Onasiss
|
napišem pol pa ven vrže...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 15:32:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
CEBEL potem bo pa hitro sel ven...fajn da te pritiska bo lazje rodit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 15:35:06
|
|
|
|
MIHAILO
|
Se ne spomnem ,ce sem vam napisala mojo porodno zgodbo?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 15:45:19
|
|
|
|
tanci29
|
bejbike GOOD BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...... BODITE PRIDNE IN FAJN SE MEJTE...MI KMALU FRČIMO...SE MOGOČE KAJ JAVIM
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 15:46:02
|
|
|
|
tanci29
|
GAJA IN ZARJA-vse najlepše ob ojstnem dnevu....poljubčki
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 15:46:19
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 bejbike GOOD BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...... BODITE PRIDNE IN FAJN SE MEJTE...MI KMALU FRČIMO...SE MOGOČE KAJ JAVIM kam pa greste,nism veliko brala...uzivajteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 16:41:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 bejbike GOOD BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...... BODITE PRIDNE IN FAJN SE MEJTE...MI KMALU FRČIMO...SE MOGOČE KAJ JAVIM uživajteeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 16:41:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO CEBEL potem bo pa hitro sel ven...fajn da te pritiska bo lazje rodit upam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.2.2011 16:42:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss napišem pol pa ven vrže... standard na RRju
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.