|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
16.2.2011 14:01:14   
valek
Midva sma pa sedaj izpustila kak dan akcije...boma pa danes malo spet....da malo sprostimo poti...user posted image user posted image

Aja še eno vprašanje....js sm pa opazila da sedaj kaki tedn imam blato dokaj svetlo in redkejše...medtem ko je bilo celo nosečnost zelo temno in trdo da sm komaj ven spravljala.... a bi to lahko tudi kaj pomenilo...???mogoče kako pucanje,,,

....drugače pa se meni tudi zdi da imam rahlo trdi trebuh...sam ne jemljem to kot neko otrdevanje...ampak se mi pač zdi da je mali že na tesnem...in je vse pač napeto...koža se ne more več raztezati....mi je pa strijica čisto na sredini na rjavi črti ratala od popka navzgor....tak mam že vse tesno...joj joj...treba bo čimprej ven spravit...da nebo preveč škode naa trebuhu....že imam kar nekaj strij...upam da se nebojo preveč poznale kasneje....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
16.2.2011 14:04:07   
maurica
tršica; še dobro, da imaš dvojčka, ki se tako lepo dopolnjujeta user posted image . naš pa hipp-a ne mara. sva ga kupla enkrat pa sploh ni hotu jest (samo toliko, da je zaspal), pa bruhal je ful user posted image . še dobro, da je toliko različnih user posted image

meta; user posted image . hvala za idejo glede dojenja pred sprehodom, bom poskusla (ko bo lepše vreme in bomo spet začeli ven hodit user posted image ). glede shranjevanja, imam že zdaj polno skrinjo mleka in nimam več placa user posted image . imam samo tri predale skrinje ...
pa nujno poročaj glede londonskih kapljic! samo če bodo pomagale računaj, da nas boš mogla vse založit z njimi user posted image

očitno so tej naši user posted image res drugačni pri dedkih in babicah. mi smo enkrat prespali pri nas doma in sem bila z mojimi starši zmenjena, da bosta dežurala, če bodo ponoči krči (da se midva malo naspiva). a glej ga zlomka, tisto noč je blo vse mirno user posted image . sta moja dva rekla, da je otrok tako priden in da kaj tarnava user posted image user posted image

tigrica; moje sožalje user posted image

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
16.2.2011 14:13:07   
tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: maurica

očitno so tej naši user posted image res drugačni pri dedkih in babicah. mi smo enkrat prespali pri nas doma in sem bila z mojimi starši zmenjena, da bosta dežurala, če bodo ponoči krči (da se midva malo naspiva). a glej ga zlomka, tisto noč je blo vse mirno user posted image . sta moja dva rekla, da je otrok tako priden in da kaj tarnava user posted image user posted image

Ja sej, kako naj jim potem dopoveš, da ni vedno tak srček?!?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
16.2.2011 14:18:29   
valek
Tigrica iskreno sožalje...

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
16.2.2011 14:19:01   
valek
js se grem pa malo vležt...mogoče mi rata malo zadrematuser posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
16.2.2011 14:26:34   
meta21
Jaz grem pa k frizerju, tra-la-la, tra-la-li ... user posted image  Kako se veselim tega postopnega vračanja v normalo. Pa v svojih kavbojkah semuser posted image . Sicer v tistih, ki sem jih nosila prvo polovico nosečnosti in imam 3 cm lastike dodane pri gumbu pa vendar je fajn občutekuser posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
   [Brisano sporočilo]
16.2.2011 14:29:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 4657
   [Brisano sporočilo]
16.2.2011 14:30:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4658
16.2.2011 14:39:22   
tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jaz grem pa k frizerju, tra-la-la, tra-la-li ... user posted image  Kako se veselim tega postopnega vračanja v normalo. Pa v svojih kavbojkah semuser posted image . Sicer v tistih, ki sem jih nosila prvo polovico nosečnosti in imam 3 cm lastike dodane pri gumbu pa vendar je fajn občutekuser posted image

Jaz sem imela v planu frizerja 1.2., torej en dan po porodu user posted image
Kar pomeni, da je zdej res že zadnji čas, da se spravim k frizerju tudi jaz user posted image

Ja, je pa res fajn oblečt "normalne" kavbojke ...
Sem se pa ravno danes zjutraj tehtala in ugotovila, da sem že na -8kg user posted image Tako da še 4 user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
16.2.2011 14:45:10   
samsara04
en link za vas, ki me vedno spravi v dobro voljo user posted image :

http://tastelikepizza.com/item/2010/11/france-got-talent---frog-man

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
16.2.2011 15:01:59   
Teyla
Jo@n srečno danes! user posted image user posted image

hel32 lepa porodna zgodba in super, da je šlo tako hitro in da se sedaj že cartate. user posted image user posted image

tamy82 fajn za prvo kopanje. Očitno imate plavalca doma. user posted image

mija24 super za članek, avtograme že delite? user posted image

meta21 se strinjam s tabo. Če dojenje ne steče in ima mali hude krče, potem je bolje dat adaptirano mleko. Pri nama še ni tako hudo, se mi je pa količina mleka zmanjšala, pa tudi mala dosti hitreje poje svoj obrok kot prej. Na levi imam še vedno manj mleka, tako da jo tja malo več pristavljam, je pa težko to izvajat, ko imam desno polno in boli ko hudič. Se tudi jaz bojim kakšnega mastitisa, ampak zaenkrat mi sproti uspeva praznit in odmašit tiste vozličke, ki se naredijo. user posted image
Je pa zelo zelo smešno videt tako razliko v velikosti dojk. Moj sploh ni mogel verjet, ko je videl razliko med levo in desno. Bi rabila dve različni velikosti košaric. user posted image user posted image

Nina33 a med podojem pa nikoli ne podiraš kupčka? Nam je patronažna svetovala na 10min, baje da je to že skrajna meja. Tako, da ji jaz poskušam kupček podret ene 3x, ker običajno dvakrat dobi tak naval mleka, da ji še čez nos teče, ona pa še kar sesa, pa še dihat ne more. user posted image user posted image Takrat jo odstavim in običajno ga kar "fajn podre". user posted image

Entram za četrti del user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4661
16.2.2011 15:23:08   
Teyla
Tigrica86 sožalje ob izgubi babice user posted image (sicer ni bila tvoja, pa vseeno) user posted image . Naša Teja tudi ne bo poznala prababic/pradedkov. Na žalost je družina po moji strani tako stara, da sem jaz izgubila zadnjega dedka pri 12ih letih, zadnjo babico pa pri sedmih. Enega dedka in babice pa sploh nisem poznala. user posted image

Danes sta bila na obisku tast in tašča. Ni bilo živce parajoče, ampak spet so tamali kupili plišasto živlaco. Jaz bom rabila še eno posteljico za te žvali, ker jih nimam kam več dat. user posted image   Pa prinesla sta en kup hrane (ne pretiravam-res jo je bila cela potovalka). Hruške, krompir, jabolka, solata, pečeno puranje meso (dovolj za 4 osebe), pršut, francoska solata, dva hlebca domačega kruha, rolado, škatlo domačih piškotov, sir... ziher sem še kaj pozabila. Sicer vse lepo in prav, ampak kaj za hudiča naj delam s tolko hrane? Potem je treba met plane za tri dni vnaprej kdaj kaj pojesti, da se ne bo pokvarilo. user posted image   pa ne da se jim dopovedat. Sicer sta nekaj nesla nazaj, ampak če mene vprašaš, veliko premalo.  user posted image

Vas berem, da vas vse nekaj špika in vam otrdeva trebuh. Upam, da boste kmalu rodile, tiste ki si to želite. Tiste, ki pa še ne, pa naj user posted image še malo počakajo.
Sem vam kar fouš za frizerja. Moji lasje so tako divji, da jih nobenemu frizerju do sedaj ni uspelo ukrotiti. Sicer je vse ok za dan ali dva, potem je pa spet isi šmorn in sračje gnezdo na buči, tako da se mi sploh ne splača hodit, čeprav grem rada. Tako da so obiski bolj redki, tolko da si postrižem konice al pa malo skrajšam frizurco. user posted image

tamy82 bravo za kg. Jaz sem na -10, in jih imam še -8. Kdaj bom to dol spravla, nimam pojma. Še posebej, če me bodo s tolko hrane zalagal. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
16.2.2011 15:39:09   
tamy82
Aja, eno vprašanje za vse, ki ste rodile v PO P: So iz porodnišnice sami poslali vse potrebno na davčno upravo za izdajo davčne številke in ste potem davčno dobile že kar domov ali ste morale same vložit zahtevo na davčno upravo? Kako dolgo so rabili za to? Ker mi smo dobili v soboto rojstni list, davčne pa še ne.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
16.2.2011 15:51:14   
valek
Js sem pa prejle pogledala na račun in sm prejela še denar-starševsko nadomestilo 197 eur....
hm zdaj pa nevem al sem pozabla da bi še morala kaj dobitiuser posted image user posted image (moj slab spomin) ....hm....

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
16.2.2011 15:52:40   
valek
aja...to je menda oni drugi del ,ki se dobi navadno po porodu....al kak...hehe joj sm hecna....čisto sem zmedena....
sm za eno urco odspala...je kr pasalo....zdaj sm ka ko mesečnik....hehehehe

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
16.2.2011 16:15:10   
little*miss
tamy, pri vas pa so počasni. user posted image Jaz sem rodila prejšnji torek, pa sem prejšni četrtek dobila domov rojstni list, danes pa še davčno.

valek, kako si te lahko že dobila starševsko nadomestilo? Ni tak, da ti začne starševsko nadomestilo tečt takrat ko rodiš? Pa mislim, da se 21. v mesecu nakazje, tako da to ni moglo bit to.

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
16.2.2011 16:19:43   
valek
hm...kaj pa zdaj....zdaj bi bilo pa najbolje da se spravim na en sprehod,,,
da nebom tečna....sam kaj ko se  mi ne ljubiuser posted image user posted image
sicer pa samo po kuhinji stikam in gledam kaj bi še v usta dala...user posted image
babike ...kje ste...da je tako zatišje....

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
16.2.2011 16:22:14   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

tamy, pri vas pa so počasni. user posted image Jaz sem rodila prejšnji torek, pa sem prejšni četrtek dobila domov rojstni list, danes pa še davčno.

valek, kako si te lahko že dobila starševsko nadomestilo? Ni tak, da ti začne starševsko nadomestilo tečt takrat ko rodiš? Pa mislim, da se 21. v mesecu nakazje, tako da to ni moglo bit to.

JA PIŠE DA GRE ZA STARŠEVSKO NADOMESTILO ,NAKAZATELJ PA JE MINISTRSTVO ZA DELO....
TE BO ŽE TO...HM...KAJ PA VEM,..

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
16.2.2011 16:27:15   
Anonimen
Tigrica86 moje sožačlje:(

Meta hvala za nasvet glede flaške, sem kar še isti dan v grosuplju kupla v BC Aventovo 0+ in že dva dni dajem, moram rečt, da so se joki in bolečine v bušiju za 80% zmanjšali. HVALA za nasvet!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4669
16.2.2011 16:28:58   
peti2
Men pa tok trebuh otrdeva da sploh ne morm nič nardit, ampak boli al pa špika me ne pa nič. No sej do petka mam še malo časauser posted image . Zdej grem pa probat posesat če mi bo uspelo s tem trdim trebuhom, če ne bom pa počakala da me mine volja za sesanje, bo pa user posted image jutri.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
16.2.2011 16:29:50   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

user posted image user posted image user posted image Bravo! user posted image

Jaz sem tudi v cotikah pred nosečnostjo, res je fenomenalen občutek. Nekako ti, da moralo. Tako, da zastopim vse.

Sem pa danes tako nenaspana, sva se zbujala na uro pa pol, skos je hote jesti, sprot nisem mogla spumpat (pa še nimam tolko). Sem čisto user posted image in utrujena. Tako brez volje, pa še vreme je zoperno. Kdaj bo sonček!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4671
16.2.2011 16:32:39   
prvičmami
Hey!

Vidim, da vas ma kr neki težave z bradavicami - js sicer ne dojim ampak si stiskam, uporabljam pa DM mazilo z nekim olivnim oljem in morem rečt da nimam nobenih težav. Jo pa prbam vsake tolk pristavit, ampak me sam čudno gleda ko joško vidi, se je zgleda že čist na flašo navadlauser posted image

Glede kg sem js iz bolnice že prišla nekje -7, 3-4 še pa morem dol spravit, ampak sem kr presenečena, sem misila da bo več ostalouser posted image
Kk mate pa kj glede čišče? Pri men je že kazalo da gre h koncu, dans pa spet na polnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
16.2.2011 16:33:59   
prvičmami
Tigrica - moje sožalje
Drugače sem pa porodniško tud js že dobilauser posted image

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
16.2.2011 16:38:02   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
meta21 se strinjam s tabo. Če dojenje ne steče in ima mali hude krče, potem je bolje dat adaptirano mleko. Pri nama še ni tako hudo, se mi je pa količina mleka zmanjšala, pa tudi mala dosti hitreje poje svoj obrok kot prej. Na levi imam še vedno manj mleka, tako da jo tja malo več pristavljam, je pa težko to izvajat, ko imam desno polno in boli ko hudič. Se tudi jaz bojim kakšnega mastitisa, ampak zaenkrat mi sproti uspeva praznit in odmašit tiste vozličke, ki se naredijo. user posted image
Je pa zelo zelo smešno videt tako razliko v velikosti dojk. Moj sploh ni mogel verjet, ko je videl razliko med levo in desno. Bi rabila dve različni velikosti košaric. user posted image user posted image

JAz imam tudi to težavo, da je prieni več mleka. Tadruga mi pa nikakor neoče zalaufari :) Potem pa boli ko user posted image Jaz si pomagam toplim tupem, aaaa kako olajšanje! Je pa razlika dojke kar velika. Sem pa ugotovila, da sem ga pristavljala najprej na eno dojko in je zato verjetno večja in več mleka, tadugo se pa nikakor nisva ujela z nastavkom, potem je pa histerični napad dobil user posted image Meni pa hudo, ker je tko probal vlečt pa nč ni mlekca bilo. Mene je to, dojenje čisto zaflustriralo, tako, da sem vsakokrat čisto prešvicana pa čist na meji joka. user posted image Upam, da ne bom volje zgubila pa da nama bo sreča naklonjena.

Se pa malo moram pohvalit, sicer ni veliko, je pa dobil v tednu dni 50g. Dobesedno sva zmojim vesela, vsakega g več, ker me je čisto petronažna napsihirala z bolnico user posted image DDa ne dobiva 15-20g na dan. Jaz na vem, a vam tudi tako hitro rastejo in se redijo??

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4674
   [Brisano sporočilo]
16.2.2011 16:38:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Otroški voziček
pikpiki

Koliko ste pripravljene odšteti za otroški voziček?

do 400eur (55%)

med 400 in 700eur (30%)

med 700 in 1000eur (10%)

več kot 1000eur (5%)

Število vseh glasov: 100

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!