Teyla
|
Tigrica86 sožalje ob izgubi babice (sicer ni bila tvoja, pa vseeno) . Naša Teja tudi ne bo poznala prababic/pradedkov. Na žalost je družina po moji strani tako stara, da sem jaz izgubila zadnjega dedka pri 12ih letih, zadnjo babico pa pri sedmih. Enega dedka in babice pa sploh nisem poznala. Danes sta bila na obisku tast in tašča. Ni bilo živce parajoče, ampak spet so tamali kupili plišasto živlaco. Jaz bom rabila še eno posteljico za te žvali, ker jih nimam kam več dat. Pa prinesla sta en kup hrane (ne pretiravam-res jo je bila cela potovalka). Hruške, krompir, jabolka, solata, pečeno puranje meso (dovolj za 4 osebe), pršut, francoska solata, dva hlebca domačega kruha, rolado, škatlo domačih piškotov, sir... ziher sem še kaj pozabila. Sicer vse lepo in prav, ampak kaj za hudiča naj delam s tolko hrane? Potem je treba met plane za tri dni vnaprej kdaj kaj pojesti, da se ne bo pokvarilo. pa ne da se jim dopovedat. Sicer sta nekaj nesla nazaj, ampak če mene vprašaš, veliko premalo. Vas berem, da vas vse nekaj špika in vam otrdeva trebuh. Upam, da boste kmalu rodile, tiste ki si to želite. Tiste, ki pa še ne, pa naj še malo počakajo. Sem vam kar fouš za frizerja. Moji lasje so tako divji, da jih nobenemu frizerju do sedaj ni uspelo ukrotiti. Sicer je vse ok za dan ali dva, potem je pa spet isi šmorn in sračje gnezdo na buči, tako da se mi sploh ne splača hodit, čeprav grem rada. Tako da so obiski bolj redki, tolko da si postrižem konice al pa malo skrajšam frizurco. tamy82 bravo za kg. Jaz sem na -10, in jih imam še -8. Kdaj bom to dol spravla, nimam pojma. Še posebej, če me bodo s tolko hrane zalagal.
|