pika27
|
poka29, jaz sem danes klicala k pediatru, ker se naš že skor en teden kr skoz napenja, sicer se tud vsak dan pokaka, ampak po moje premalo. Od vseh nasvetov, k sem jih že slišala, so mi predlagal še, da nej zjutraj in zvečer spijem 1 deci do 1,5 deci donata, da ga bo dobil preko mleka (poleg sladkanega čaja, podiranja kupčkov, dvignjenega vzglavja, mašaže trebuščka). Drugač pa pr nas Biogaia ful pomaga, se pokaka prej in lažje kot če je ne dajem, vetrovne kaplice so mu pa ful štalo naredile, ga je ful bolj zvijal in sem mu jih nehala dajat. No ne vem, če je donat pomagal, ampak dons je blo popoldne prvič, da se je umiril, mi celo po enem tednu na joški zaspal Sicer se je pol čez par ur napenjanje nadaljevalo, ampak gre na bolje. Darchy, jaz mam sicer občasne probleme s taščo, ampak te čist razumem. Tko k pravi Briljantina - čez en ušes not pa čez drugega vn. Otroci pa dosti hitro sami pogruntajo kako stojijo pri kom. Jaz sem jih tud prvič poslušala glede dojenja od tašče pa predvsem tasta, začel je pr dveh mesecih, da mi bo itak počas mleka zmanjkal, itd. Do tega da mi je tašča na koncu rekla, k je mela tamala ene pikce po koži (ko je že nism več dojila), da se je pozanimala in da je od brata zdravilec povedal, da je to do tega, ker sem jo predolg dojila (do enega leta) Mislim, kaj se vsega ne spomnijo. Sem pa tud doživela že pri prvi in tud že zdej, da mi je z joške vzela brez vprašanja. Sicer obakrat že nista več jedla, ampak je občutek tak, k da ti ga en izstrga... Kar se pa nasvetov tiče, sva se prov zarad tega pri prvi skregale tok, da je mogu moj posredovat, ker je bla čist užaljena, da je ne poslušam. Prvič so mel otroke pred 30 leti in se vsega ne morjo čist točn spomnit (še jaz se za 2 leti nazaj ne) kot drugo so se pa stvari spremenile v 30 letih. Takrat so vsi bral Spocka in delal tko k je on napisal, ne vejo pa, da se je kasneje opravičil vsem otrokom, da je to knjigo napisal, in spremenil svoje mnenje. Nč jaz grem še večerjat, pol pa počas spat... Še kr upam, da bomo en dan spal celo noč (pač z dojenjem), predvsem brez budnih ur, pa me očitno Tim še ne bo uslišal.
|