khurde
|
za klaro, tineja, lejlo kiara, res ni dobra porodna izkušnja, ampak je mimo in upam, da boš lepo okrevala, da bo K fajn sprejela sestrico in da boste uživali skupaj sonček, tudi zate, upam, da se ti vse uredi, če želiš, pa lahko na zs kaj več napišeš jancci, koza ima pa ena soseda ene kolegice tut ful slabe izkušnje s fantovščino... so "frendi" napil ženina, se ne spomnim, al so ga celo zvezali al je bil samo toliko nabasan, potem pa prostitutko naročili, ga posneli in nevesti, ki je potem poroko odpovedala, posnetek poslali. mislim, ej, s takimi "kolegi" in "prijatelji" res ne rabiš sovražnikov ploha, zakaj pa samo ne skenslaš te "prijateljice" na FB in si še vedno gor? meni je to totalno mimo glede teh slik. še posebej, če se ne gre za tvoj dogodek in če pač tisti, kateremu je stvar namenjena - dekliščina je bila tvoja- reče, da noče imeti slik gor pa se mi tut zdi, da na FB lahko tko narediš, da te nihče sploh ne more označit, samo nisem zihr. jaz mam tko al tko totalno asocialne nastavitve, no, edin prijatelji me pa res lahko označijo. če se bi rada skašljala, pa na zs povej. marta, ti se kar smej na moj račun, ni zamere ta pingvin je res klasa zase. pa očitno se dovolj dolgo z nami druži, da je sesalec postal spetko, pojma nimam glede vozička ronja, jancci, vidve imata une prikolice za na kolo. a če je za dva, se jo lah uporablja pri rolanju, mogoče? neki bi imela za rolat it, ko bo vreme. samo ne vem, a bo res mogla voziček kupit al bi se s tem dal fb... račun se da deaktivirat. ko to narediš, se lahko spet logiraš s starimi podatki in te vpraša, če ga ponovno aktivira. pa imaš vse gor kot je bilo prej. od slik do frendov, ni da ni. ne vem, a nej mu to v dobro al slabo štejem strije. pojma nimam. baje jih lahko samo "razbarvajo", popolnoma odstranijo pa ne. jaz zdele nisem novih pridelala, mam pa od prej še vse razrit. pa v prve sem se fuuuul mazala in vse, zdej pa nič sej ne vem, kaj sem še hotla pokomentirat. mulca spita. ful sta faci. A je itak eno nasmejano, zadovoljno, potrpežljivo bitje, čist sta si kontra. I je bila en mali nergač pa ful jo ima rad, ona pa tut njega. in če jo kdo kaj preveč mečka, tko da misli, da ji ni kul, začne na ves glas jokat in se ga sploh ne da potolažit, kar hlipa in hlipa isto joka, če I preveč pozornosti drugim namenja, ki niso on ali mami ali pa ati