Ploha
|
joooj kiara. tole pa res ni ravno lepa izkušnja . Naj se vse poštima tako kot mora, pa velik zdravja in velik lbezni med Z in K! sonček: upam, zelo močno držim pesti in mislim nate, da se vse poštima tebi v prid! mah punce pa saj sama dekliščina je bla skoraj super, kaka fora manj pa bi blo 1A, ni blo nič tako strašnega za moje pojme, samo vseeno pa ne tako, da bi kar gor dajala slike, tudi zarad tega ne, kaj pa koga briga. to je stvar nas punc gor. Sem pa fore poznala in me ni nič presenetilo, razn ena igra. Edin to na koncu me je pa res razhudlo....ker tale FB je vrag od vraga. Zakaj sem jo povabla, pa lahko na ZS če katero zanima. lahko samo rečem, da očitno kar vse zadnje čase zvem nikjer ni idealno in tud pri nas ni. aja mi je pa medved reku, da zgleda da res odraščam so mi zanč oblubl une posode za zahvale, pol so me pa na suh nat**** in sm jih mal na oštro prjela, jim povedala kar jim gre (to ni v moji navadi, nikakor) in so bli tih ko miši, danes pa kličejo da so jih dobil in nobenmu v LJ kjer sva se tud menila za te sklede, ni jasn kje so jih dobil? Ker je firma v stečaju in ni dobavljivo, v trgovinah jih je pa 35 na zalogi v celi slo in že od svoje mami sem slišala, da sem postala sitna k driska upam, da to ni vpliv poroke, no tudi če je, naj ostane tako kot je tudi po poroki, ker je prav v redu ma sam tuki gre pa ta moj dnar, strošk je velik in če mastno colam, hočm velik...če ne jih bom za kej ubesla....sita sm folka sitnga, prepotentnga, če skos me en rihta k da sm mutava... jancci: koza?? o tale je pa kruta, in to so prjatli???
< Sporočilo je popravil Ploha -- 15.2.2011 14:34:51 >
|