|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2011
13.2.2011 19:00:46   
pokamoka
heeej
Se malo javljam, da povem, da sem o.k. Res se nimam kaj pritoževat. Danes se mi dogaja to, da bi nekaj jedla, pa nikakor ne morem ugotoviti, kaj mi paše. In potem nekaj testiram in ... se mi hrana naklada v želodcu. Hmmm... nekako mi ni všeč, ker nisem nek karakter, da bi si rekla, da v bistvu mi ni treba nekaj ful jesti... jao, kaj bo z mojimi kilogrami...
Lana777... ja, čokolada je pa itak najboljša:):):) In paše konstantno. Če ne za moč, pa za cartanje al pa za potešitev lakote:) Jao... kilogramčki pa gor. :):):)

Jaz imam v sredo že prvi UZ, ker sem pač zanosila po umetni oploditvi in mam prej prvi UZ, da vidijo, če je vse o.k. Hja, mene pa tut fuuul zanima, kaj bo izvedela:)

Ej, mene pa zanima, kje vi delate te krvne teste??? A to je potrebno naredit, al pač greste zaradi radovednosti, da vidite, če je to to, al kako??? A me bo G tudi poslal na kake krvne teste, da bi videli. če je moja kri o.k.??? Sem namreč vegetarianka in ne jem ne mesa, ne rib... pa ne bi rada, da bi bilo kaj narobe s krvjo. Sicer se počutim zelo o.k., pa vseeno.

Joj, sem popolna nevednica, ker sem pač prvič prišla tako daleč z nosečnostjo (prva se je končala s ss prcej hitro).

O.k., bom končala...
se beremo, pazite nase...
pa pa

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Oktobrke 2011
14.2.2011 8:16:57   
ŽanaTaja
rizkauser posted image user posted image user posted image  se te prvo sploh nisem spomnila...lepo, čestitam in tokrat držim pesti, da bova skupaj oktobra povili najini štručkiuser posted image

Nisem nić napisala kako in kaj...Pregled imam 4.3.2011 PDP pa je 10.10.2011user posted image

Drgač pa pri tej nosečnosti, pa bi res samo spala, včeraj pa sem mislila da bom umrla od te slabosti, tako slabo, zdaj zjutraj pa spet, to je edina nadloga v nosečnosti, ki je moreča in še HB, da v 12 tednu izzveniuser posted image

Ja nč, želim vam lep dan, grem malo k moji princeskiuser posted image

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Oktobrke 2011
14.2.2011 11:08:30   
lana777
user posted image

Evo, drage moje, želim vam resnično lep Valentinov dan!

_____________________________

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Oktobrke 2011
14.2.2011 11:14:04   
jeannetka
Punce, če dovolite, se vam tudi jaz pridružim na tej temi. Danes sem naredila test in je pozitiven. Moj dragi bo imel najlepše valentinovo darilo. Tako sem srečna, da bi se kr jokala ves čas.

PDP sem si izračunala 15.10.2011. Stara sem 31 let, to je moja prva nosečnost in sem popolnoma neveda, na vseh področjih.

Včeraj zvečer sem se počutila zelo slabo (mislim, da sem imela vročino in vse me je bolelo), potem pa se mi je začela še slabost, ki je trajala do kakih 1h oz. 2h ponoči. Potem pa se je samo malo umirila in še zmeraj mi je grozno slabo. Nobena hrana mi ne diši in se prav silim, da sploh kaj pojem. Skuhala sem si ingverjev čaj in se mi zdi, da mi je malo pomagal, tako da grem zdaj v trgovino nakupit ingverja, potem pa ga bom sušila doma.

Za pregled še ne vem, grem pa se zdaj naročit in vam javim.

Po duši sem štajerka, a živim v tujini, tako da rodile skupaj ne bomo. Upam, da se ve počutite boljše kot jaz. Pa saj ne da hotla jamrat, ker mi je vseeno, če bruham celo nosečnost, samo da bo dete zdravo.

Joj, toliko stvari bi še napisala, pa bom potem res predolga. Lep dan...

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Oktobrke 2011
14.2.2011 11:14:28   
sensiTive
Lana777, hvala enako. Lepo se crkljajte danesuser posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Oktobrke 2011
14.2.2011 13:45:01   
Anonimen
Oj punce!
Lana-hvala in tudi jaz vsem vam želim prečudovito valentinevouser posted image user posted image user posted image
Moj možek je dsanes cel dan v službi, tako da bo en navaden dan edino zvečer sva se menila, da bova šla mogoče na kakšno sladico user posted image

Jeannetka-dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image Vrjamem da si presrečna..res kot si napisala, samo da bo dete zdravo!

Jaz sem pa non-stop lačna! Pride kakšen dan ko mi ne paše kaj preveč, zadnje dni ša samo papcam! Sej vem, da bolje to, kot slabosti, ampak glede na to, da ima že tako viška kg res nebi bilo fajn da se preveč zredim!  Počutje ok,pa komaj čakam na prvi pregled(drug teden)!

Anonimna user posted image

(odgovor članu sensiTive)
  Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Oktobrke 2011
14.2.2011 13:48:25   
Anonimen
ojla

ekola, bila u Lj, se zmenila za prvi UZ (zanosila sem po IVF), tko da bom v ponedeljek prvič videla najini user posted image  user posted image . komaj čakam. mene pa so se slabost lotile včeraj, jooooj, bila sem popolnoma zanič. pa učit se moram, k mam u petek izpit na faxu. HB da sm doma, na bolovanju, in mislim da bo tako tudi ostalo.

drugače vse po starem, tole vreme ga mal sračka, ma mi se ne damo, sploh ne danes, ko je valentinko day. user posted image

lepo se mejte.

(odgovor članu sensiTive)
  Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Oktobrke 2011
14.2.2011 15:50:01   
jeannetka
A se še kdo ukvarja s seznamčkov ali smo ga zapustili? user posted image

Jaz imam prvi pregled 8. marca, mam pa vročino, ki mi je v dveh urah narastla na 38,2 in sem pravkar klicala zdravnika, pa mi je rekla, da naj vzamem nekaj za zbijanje vročine. Pa še mojemu se ne morem potožit po telefonu, ker še sploh ne ve, da sem noseča user posted image Naj že pride domov....

Lep popoldan punce.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Oktobrke 2011
14.2.2011 15:54:52   
Luca29
Ojla,
še ena čisto nova user posted image . Nekomu moram povedat, drugače me bo še razgnalo od sreče... Po skoraj treh letih truda sem danes naredila test in je pokazal plus do neba!!!!user posted image user posted image user posted image Smejala in jokala sem se od sreče in komaj čakam, da pridde moj iz službe in mu dam najlepše valentinovo darilo ever.
Jutri bom poklicala G in se naročila na pregled. Znakov nimam nobenih, razen da me občasno boli v trebuhu, malo manj kot včasih pred menstruacijo. Upam, da je to ok. Ima še katera podobne občutke?

Upam, da bomo ostale v stikih in uživale v nosečnosti...
ŠE KAR NE DOJAMEM!!!
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Oktobrke 2011
14.2.2011 16:32:57   
rižka
Pozdravljene. Jaz še vedno počivam. Danes imam tak čuden občutek v trebuhu. Me malo špika, najprej levo potem desno,.. Komaj čakam pregled v petek, da vidim na UZ, da je vse ok. Bi morala dat kri in vodo, pa kar odlašam. Želim bit sigurna da je vse ok, bom po naslednjem pregledu. Drugih nosečniških težav nimam, moj me pa kar naprej po prsih tipa, če me boli potem misli da je vse ok user posted image  Apetita nimam ravno preveč, pa saj ne rabim dosti jest, če kar naprej ležim, nimam kje porabljat. No toliko od mene. Lp

(odgovor članu Luca29)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Oktobrke 2011
14.2.2011 17:06:28   
ribica81
Ojla! No sm se dons uspela naročit na 1. pregled...8.3.:) Jst sm tud skos lačna pa joške me bolijo za znoret, slabo mi pa zaenkrat še ni.
Lana777 zakaj pa ti ne urejaš več seznama? (ker na začetku si bla tko pridnauser posted image )
Lepo se mejte pa božajte svoje bušijeuser posted image

(odgovor članu rižka)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Oktobrke 2011
14.2.2011 18:00:05   
Anonimen
Luca29-čestitam iz srca!!! Res sem vesela za vsako posebaj, za tiste ki se pa tako dolgo matrate pa še tok bolj!!! Lepo valentinevo imate!!!

Jeannetka-ja kr vzemi nekaj proti vročini, vseeno bolje vzeti tableto,kot da vročina preveč naraste! Pa veliko user posted image user posted image user posted image da boš čimprej ok!

Rižka-držim pesti da bo vse okuser posted image

Iz katerega konca Slo pa ste?
Lp, anonimna user posted image

(odgovor članu ribica81)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Oktobrke 2011
14.2.2011 19:12:38   
Luca29
Hvala za lepe želje!!!
Upam da bo vse ok in da moja pikica raste. Zaenkrat ne bova nikomur govorila,vsaj dokler nimam prvega pregleda in dokler ne vidim srčka. Držim pesti da se vse dobro izteče.Tudi vsem ostalim srečkam želim vse dobro...
Mirno nočkouser posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Oktobrke 2011
14.2.2011 20:19:43   
primana
Živjo!
Najprej iz srca čestitamuser posted image user posted image user posted image vsem novim oktoberčicam, nam želim čim lepšo nosečnostuser posted image in upam, da nas bo še več in si bomo lahko v oporouser posted image !
Jaz sem fajn, samo spala bi non stop in jedla. Ampak, če mi je tako namenjeno naj bo pa takouser posted image .
Komaj čakam, da se selimo na svoje in bova sama svoja šefa.
No zdej pa grem spat, spat, spat, spat, spat user posted image ...
Čim boljše počutje vam želimuser posted image user posted image

(odgovor članu Luca29)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Oktobrke 2011
14.2.2011 21:48:47   
vanilija*
Pozdravček vsem oktoberskim nosečkamuser posted image


Z veseljem se vam pridružujem in sicer imam PDP 7.10!!!
V četrtek sem naredila test in še minilo ni 10 sekund je bila črtica ful odebeljena...in bilo je vseleje v hišiuser posted image
Jutri pokličem G da se naročim za prvi pregled, upam da bo čim prej, ker sem ne učakana, če je vse ok in seveda da povem veselo novico naprej. No mene matra že malo slabos, spala bi skoz, spodaj me tudi malo špika in najbolj pogosta beseda LAČNAuser posted image
Domačim sva pa sevedala povedala, pričakujeva prvega otroka, nisva mogla zdržat da ne bi povedala... bili so zelooooo veseli

Želim vam lep večer še naprej in se tipkamo!!user posted image

(odgovor članu primana)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Oktobrke 2011
15.2.2011 13:49:27   
lana777
Aja,
da pogrešate seznamček user posted image user posted image
Sej bo.
Samo enim ni neki pasal, pa nism bla več tk vneta user posted image

_____________________________

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu vanilija*)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Oktobrke 2011
15.2.2011 13:57:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lana777

Aja,
da pogrešate seznamček user posted image user posted image
Sej bo.
Samo enim ni neki pasal, pa nism bla več tk vneta user posted image


Lana, ti kr bot vneta..take rabmo na forumuuser posted image user posted image user posted image
Anonimauser posted image

(odgovor članu lana777)
  Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Oktobrke 2011
15.2.2011 14:01:37   
lana777
user posted image  
user posted image
 
PDP,
nick, starost, število user posted image , pregled, NS, kraj
 
1. 10.
amon , x , 1user posted image ,  x, x, KP
*Anna* , x , 1user posted image ,  21. februar, x, x
rižka,  28 let, 0user posted image ,  18. februar, x, x
miska 21,  x, 0user posted image ,  x, x, x
sensiTive,  x, 0user posted image ,  2. marec, x, x
 2. 10.
igriva,  x, 0user posted image ,  x, x, x
 3. 10.
lana777,  x, 1user posted image ,  24. februar, x, Štajerska
 
4. 10.
agotha,  x, 1user posted image ,  x, x, x
anonimna7 , x , 1user posted image ,  x, x, x
Shilou,  x, 0user posted image ,  14. februar, x, x
anna_,  x, 0user posted image ,  21. februar, x, x
janja 506,  x, 0user posted image ,  x, x, Štajerska
5. 10.
pozi,  x, 1user posted image ,  x, x, x
nanita,  x, xuser posted image ,  x, x, x 
6. 10.
monica s,  x, xuser posted image ,  17. februar, x, Izola
7. 10.
vanilija,  x, 0user posted image ,  x, x, x
8. 10.
veselka , 29 let , 1user posted image ,  28. februar, x, x
betipol, x , 0user posted image ,  x, x, x
anonimen,  x, xuser posted image ,  x, x, x

9. 10.
10. 10.
  primana,  x, xuser posted image ,  22. februar, x, x
ŽanaTaja,  x, 1user posted image ,  4. marec, x, x
11. 10.
*rebecca*,  x, 0user posted image ,  10. marec, x, x
pathra,  x, xuser posted image ,  10. marec, x, x
12. 10.
anonimen,  x, xuser posted image ,  x, x, x
pokamoka,  x, xuser posted image ,  16. februar, x, x

13. 10.
ribica81,  x, xuser posted image ,  8. marec, x, KP
14. 10.
15. 10.
 jeannetka,  31 let, 0user posted image ,  8. marec, x, x
16. 10. 
SRCE,  x, xuser posted image ,  7. marec, x, x
17. 10.
18. 10.
19. 10.
20. 10.
21. 10.
22. 10.
23. 10.
24. 10.
25. 10.
26. 10.
27. 10.
28. 10.
29. 10.
30. 10.
31. 10.


user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 19
NOSEČKE user posted image user posted image : še čakamouser posted image


user posted image  





_____________________________

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Oktobrke 2011
15.2.2011 14:03:00   
lana777
user posted image Anonimna, superstar7, babkaa. Luca 29 - se opravičujem,
ne najdem PDP, lahko javite še enkrat - res opravičilo user posted image

_____________________________

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Oktobrke 2011
15.2.2011 14:51:55   
lana777
user posted image  
user posted image
 
PDP,
nick, starost, število user posted image , pregled, NS, kraj
 
1. 10.
amon , x , 1user posted image ,  x, x, KP
*Anna* , x , 1user posted image ,  21. februar, x, x
rižka,  28 let, 0user posted image ,  18. februar, x, x
miska 21,  x, 0user posted image ,  x, x, x
sensiTive,  x, 0user posted image ,  2. marec, x, x
 2. 10.
igriva,  x, 0user posted image ,  x, x, x
 3. 10.
lana777, 33 let, 1user posted image ,  24. februar, x, Štajerska
 
4. 10.
agotha,  x, 1user posted image ,  x, x, x
anonimna7 , x , 1user posted image ,  x, x, x
Shilou,  x, 0user posted image ,  14. februar, x, x
anna_,  x, 0user posted image ,  21. februar, x, x
janja 506,  x, 0user posted image ,  x, x, Štajerska
5. 10.
pozi,  x, 1user posted image ,  x, x, x
nanita,  x, xuser posted image ,  x, x, x 
6. 10.
monica s,  x, xuser posted image ,  17. februar, x, Izola
7. 10.
vanilija,  x, 0user posted image ,  x, x, x
8. 10.
veselka, 29 let , 1user posted image ,  28. februar, x, x
betipol, x , 0user posted image ,  x, x, x
anonimen,  x, xuser posted image ,  x, x, x

9. 10.
10. 10.
  primana,  x, xuser posted image ,  22. februar, x, x
ŽanaTaja,  x, 1user posted image ,  4. marec, x, x
11. 10.
*rebecca*,  x, 0user posted image ,  10. marec, x, x
pathra,  x, xuser posted image ,  10. marec, x, x
12. 10.
anonimna user posted image ,  x, xuser posted image ,  x, x, x
pokamoka,  x, xuser posted image ,  16. februar, x, x

13. 10.
ribica81,  x, xuser posted image ,  8. marec, x, KP
14. 10.
15. 10.
 jeannetka,  31 let, 0user posted image ,  8. marec, x, x
16. 10. 
SRCE,  x, xuser posted image ,  7. marec, x, x
17. 10.
18. 10.
19. 10.
20. 10.
21. 10.
22. 10.
23. 10.
24. 10.
25. 10.
26. 10.
27. 10.
28. 10.
29. 10.
30. 10.
31. 10.


user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 28
NOSEČKE user posted image user posted image : še čakamouser posted image


user posted image  




_____________________________

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Oktobrke 2011
15.2.2011 14:51:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lana777

user posted image  
user posted image
 
PDP,
nick, starost, število user posted image , pregled, NS, kraj
 
1. 10.
amon , x , 1user posted image ,  x, x, KP
*Anna* , x , 1user posted image ,  21. februar, x, x
rižka,  28 let, 0user posted image ,  18. februar, x, x
miska 21,  x, 0user posted image ,  x, x, x
sensiTive,  x, 0user posted image ,  2. marec, x, x
 2. 10.
igriva,  x, 0user posted image ,  x, x, x
 3. 10.
lana777,  x, 1user posted image ,  24. februar, x, Štajerska
 
4. 10.
agotha,  x, 1user posted image ,  x, x, x
anonimna7 , x , 1user posted image ,  x, x, x
Shilou,  x, 0user posted image ,  14. februar, x, x
anna_,  x, 0user posted image ,  21. februar, x, x
janja 506,  x, 0user posted image ,  x, x, Štajerska
5. 10.
pozi,  x, 1user posted image ,  x, x, x
nanita,  x, xuser posted image ,  x, x, x 
6. 10.
monica s,  x, xuser posted image ,  17. februar, x, Izola
7. 10.
vanilija,  x, 0user posted image ,  x, x, x
8. 10.
veselka , 29 let , 1user posted image ,  28. februar, x, x
betipol, x , 0user posted image ,  x, x, x
anonimen,  x, xuser posted image ,  x, x, x

9. 10.
10. 10.
  primana,  x, xuser posted image ,  22. februar, x, x
ŽanaTaja,  x, 1user posted image ,  4. marec, x, x
11. 10.
*rebecca*,  x, 0user posted image ,  10. marec, x, x
pathra,  x, xuser posted image ,  10. marec, x, x
12. 10.
anonimenuser posted image ,  x, xuser posted image ,  23.februar, x, x
pokamoka,  x, xuser posted image ,  16. februar, x, x

13. 10.
ribica81,  x, xuser posted image ,  8. marec, x, KP
14. 10.
15. 10.
 jeannetka,  31 let, 0user posted image ,  8. marec, x, x
16. 10. 
SRCE,  x, xuser posted image ,  7. marec, x, x
17. 10.
18. 10.
19. 10.
20. 10.
21. 10.
22. 10.
23. 10.
24. 10.
25. 10.
26. 10.
27. 10.
28. 10.
29. 10.
30. 10.
31. 10.


user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 19
NOSEČKE user posted image user posted image : še čakamouser posted image


user posted image  





(odgovor članu lana777)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: Oktobrke 2011
15.2.2011 14:52:57   
lana777
Ha, anonimnauser posted image sem te že našla user posted image

_____________________________

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Oktobrke 2011
15.2.2011 14:53:32   
Anonimen
Lana kr teb prepuščam, še seznamčka ne znam prav prekopirat user posted image user posted image user posted image

PDP 12.10, prvi pregled 23.2!
Anonimnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: Oktobrke 2011
15.2.2011 14:55:29   
lana777
Ok, drage moje, rečte, da nism najstarejša?!?user posted image

Pa NS mormo tud vpisat, ko boste mele datume,
sporočte!
Jaz sem se naročila pri Pušenjaku - 22. marecuser posted image

_____________________________

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Oktobrke 2011
15.2.2011 15:16:09   
Aikido
Pozdravljene.
Pridužujem se oktobrkam.
PDP 8.10.
Prvi pregled 3.3.
prihajam iz Celje
Sem že mamica 7-letne punčkeuser posted image
Starost 33 let
2.user posted image
Lana, lahko me dodaš na seznamček user posted image
Imam pa hude slabosti, sedaj že 4.dan. Nikamor ne morem, vse mi smrdi, noči so neprespaneuser posted image ... Sicer je bilo pri prvi nosečnosti tudi tako... Ampak ne spomni, se, da tako močno user posted image
Ampak, nič za to, bomo že potrpeli, samo da bo bebica ok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?