|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
14.2.2011 11:56:49   
Ninchy
Jaz sem kupila postelnino v spletni trgovini Galeb in sem z njo zelo zadovoljna.

še link kakšno imam

http://www.galeb.eu/otroska_posteljnina/GUCIO_120_x_60/7-delna_posteljnina_120_x_60

imam pa zelene račke in žirafice... je pa meni bila kar ugodna glede na to da je to 7 delni komplet.

no pa tele so mi tud všeč

http://www.galeb.eu/otroska_posteljnina/Klups_120_x_60/Bombaz_z_vezenino/6-delna_posteljnina_120_x_60_KMD

< Sporočilo je popravil Ninchy -- 14.2.2011 11:59:34 >

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
14.2.2011 12:04:09   
delfinka2211
ooo ste bile pa pridne s komentarji....upam da ste preživele lep vikend čeprav je bilo bolj limonasto vreme...

držim pesti za vse ki imate ta teden morfologijo

za FB stran je pa super ideja

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
14.2.2011 12:06:00   
_sunny_
Sobrate, tole je pa full luškanouser posted image   pa še kar ugodno! Pa še eno, ne me kregat user posted image butasto vprašanje, a ta mothercare je samo spletna trgovina ali je to kje v Avstriji?

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
14.2.2011 12:14:58   
sobrate
Mothercare je nasproti cityparka v lj. Hala ne vem kera.
Sploh ni butasto vprašanje, sploh če nisi iz lj.
Majo pa full luštne stvari za bebije-tud oblekce. Zdej se je sploh splačalo k je blo vse 50%, sam ne vem a je že konc pa so dal vn že spomladnsko kolekcijo.
Majo pa tud neki nosečniških oblek. Jst sm zadnič na razprodajah neki zase vzela pa neki za našo tavelko in je blo 200 euruser posted image  Ampak dobr sm vsaj lepe stvari dobila.

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
14.2.2011 12:16:56   
sobrate
Aja sm mal smotan napisala oblekce so ble 50 procentov, oprema pa tud nekatera znižana, kakšen kos, vendar ne 50%

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
14.2.2011 12:26:17   
_sunny_
Hvala sorbrate, u Ljubljani je user posted image user posted image user posted image to je pa super. Ker majo pa full lepe stvari, sem ravno malo brskala po njihovi strani! 

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
14.2.2011 12:55:08   
Udb
Danes sem imela morfo in sem tolk žalostna - nič se ni vidlo!! Pa ne govorim o spolu, ampak tudi o vsem drugem. Izmerila je lahko samo glavico in stegnenico, vsega ostalega pa nikakor ni mogla pogledati. Je povedala, da otroček leži čisto nizko, da bova čez 14 ni UZ ponovili in upali, da se bo drugače obrnil. user posted image Tako, da niti ne vem če je vse ok.

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
14.2.2011 13:09:51   
Lucy81
Oj!
No jaz tudi rodim junija, 28-ega. Morfo mam čez 10 dni, komaj čakam, upam da se bo videl spol. Sicer pa pričakujemo dvojčke. LP

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
14.2.2011 13:29:01   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

mihelinka..ne se bat rodit velikega otročka..sam glavo je težko ven spravit potem pa kar sam smukne ven..tako da dolžina niti ni tak problem kot pa obseg glaveuser posted image

Pol sem itak v riti. Na morfi so bile vse meritve za 22t 4d, glava je bila pa za 23t 5d. Glavo ima večjo....se tolažim, da bo ziher pametna user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
14.2.2011 13:32:03   
jaz5
Moj user posted image me pa že dva dni preseneča. Ponavadi sem mu jaz kazala kakšno opremo za našouser posted image , pa ni kazal nobenega zanimanja. Včeraj zvečer pa je kar nekaj časa preživel pred računalnikom in raziskoval o otroški opremi. Danes me je dopoldne celo klical navdušen, da je bil v nevem kateri trgovini in si ogledoval vozičke. zelo je navdušen nad trikolesniki, kako se lepo vozi, pa ko se lepo zloži, pa kolesa se lahko čist snamejo. Sem bila čist presenečena. Pa previjalne je gledal, pa kako bi v kopalnici on naredil,... Je rekelše da moramo začeti z nakup, da nebo nakoncu vse naenkrat.
Sploh nevem kaj se dogaja z njim. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jaz5 -- 14.2.2011 13:35:15 >

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
14.2.2011 13:50:38   
soraia
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Danes sem imela morfo in sem tolk žalostna - nič se ni vidlo!! Pa ne govorim o spolu, ampak tudi o vsem drugem. Izmerila je lahko samo glavico in stegnenico, vsega ostalega pa nikakor ni mogla pogledati. Je povedala, da otroček leži čisto nizko, da bova čez 14 ni UZ ponovili in upali, da se bo drugače obrnil. user posted image Tako, da niti ne vem če je vse ok.

UDB prepričana sem, da je vse ok, če bi imela g. kakšne dvome, te bi sigurno poslala naprej na preiskave. verjetno zato ker nosiš nizko, je slabo videt. Čez 14 dni bo pa uz vse prav pokazal in boš videla, da je vse ok. Izogibaj pa se dvigovanja,...

< Sporočilo je popravil soraia -- 14.2.2011 13:58:10 >

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
14.2.2011 14:20:17   
lana_22
Udb, vse je ok. Verjamem pa, da kanček dvoma pa vedno ostaja. Ampak tako je pri vseh nas. Naj ti teh 14 dni čim prej mine.

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
14.2.2011 14:24:31   
lana_22
IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

mihelinka..ne se bat rodit velikega otročka..sam glavo je težko ven spravit potem pa kar sam smukne ven..tako da dolžina niti ni tak problem kot pa obseg glaveuser posted image

Pol sem itak v riti. Na morfi so bile vse meritve za 22t 4d, glava je bila pa za 23t 5d. Glavo ima večjo....se tolažim, da bo ziher pametna user posted image

Meni je tudi pri prvem rekel, da ima zelo veliko glavo. No majhne sicer res  ni imel, tako velike pa spet ne...imel je 35cm... s tem, da sem rodila  v medenični...pa moram rečt, da ni blo grozno. Razmišljaj pozitivno in tako se bo tudi bilo.
...pravijo, da ko je glava enkrat zunaj...pol je delo končano...sam še ven pade

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
14.2.2011 14:26:28   
lana_22
Gre kaktera Ljubljančanka v Ikeo...bi ji naročilo komodo. 

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
14.2.2011 14:33:45   
zupica
udb, brez panikeuser posted image naše dete je tako migalo, da ni mogla dolgo časa nič naredit. je samo gledala in se smejalauser posted image ne vem, kako je pri tebi, ampak mi imamo kar tektonske premike po trebuhu - načeloma brca zelo nizko, ampak glavico čutim pa enkrat na desni, enkrat na levi, enkrat bolj zgoraj ... sedaj ima še veliko prostora za obračanje in držim pesti, da se bo pa naslednjič vse videlouser posted image

naš prvi je imel obseg glavice 36, pa nisem bila šivana, je šlo krasno čezuser posted image

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
   [Brisano sporočilo]
14.2.2011 17:00:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mihelinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2391
14.2.2011 17:21:00   
strelka87
evo nas z morfologije... naš otročiček je čisto zdrav vse ok.. veselo sesa prs,t si mane oč,i zeha,  kaže jeziček ter veselo drži nogce skupi tako da ne vemo kaj imamo? ubistvu vemo SONČKA :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
14.2.2011 18:51:31   
ava_sa
Jaz sem pa včeraj gledala kakšno pestro izbira blaga imajo v svetu metraž, tako da razmišljam da bi mi en set posteljine kr mami sešila. Mislim, da bo me veeeliko ceneje prišlo, ker cene teh posteljin so mal preveč navite.

Hja velikost otroka je tud ena stvar, ki mene od časa do časa mal zaskrbi. Vsi v naši družini smo/so bli težji od 4 kg in glave tud kr velike, tak da sem kr pripravljena na velikega user posted image . Sej vem, da ne morš teh stvari nič spreminjat, sam občasen strah pred porodom, pa se mi pač pojavlja. Mislim, da nisem edina. Čist odmislit tega pač ne morem in bit čist skulirana, kot da to ni nič kaj takega. Se pa potem tolažim, da nekak že bo in da vse bolečine enkrat minejo. No ja, sem zabluzila...

Aha, pa še to: nabavila sem še lupinico in košaro za na voziček preko bolhe. Za oboje sem dala več kot pol manj, kot za novo, ohranjeno je pa tud zelo lepo. Tako, da priporočam nakup tudi kakšnega kosa rabljene opreme. Sploh za takšne stvari, ki se ne uporabljajo zelo dolgo in jih je težko uničit.

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
14.2.2011 19:20:36   
mamipikapoka
Obseg glavice... user posted image
jao mene, ko sem imela temensko lego...
ampak vseeno se niti malo ne bojim poroda in če je potrebno, grem še enkrat čez to - če bo že potrebnouser posted image
Itak mi je par stvari kar zbrisalo iz spominauser posted image user posted image

Sem pa razočarana nad babicami, ki sploh niso pomislile, da je v takšnem položaju.

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
14.2.2011 19:29:06   
delfinka2211
Mislim da imamo kar vse ki smo prvič nosečke tak strah pred porodom ki se prikrade v naše misli. Tudi pri meni smo vsi veliki in po mojmu tudi tako da mislim da bomo imeli velikega fantka...če bo prevelik gremo pa na carski rez user posted image , pa če bo imel stopala po atiju (to je hec med mano in mojim).

Ful sem vesela ko takole berem da je z vsemi user posted image po pregledu morfologije vse ok.

Mene sicr v marcu čaka glukozni test in še 2.test za toksoplazmo...

lp in predvsem uživajte v Valentinovem prazniku...

(odgovor članu mamipikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
14.2.2011 19:49:01   
mayalottie
kako lepo, da imamo svojo stran.Za tiste, ki ne veste, obstaja stran in obstaja profil, s katerim ste lahko prijateljice:)

Jaz še ne vem, ali bom šla sredi marca na bolniško ali pa na dopust. to je odvisno od mojega šefa. Imam vprašanje, ali res tiste, ki imajo bolniško, prej začnejo s porodniško?

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
14.2.2011 20:20:44   
nanny.girll
Pozdravljene!
Prodam komplet oblačil če katero zanima: http://www.bolha.com/oglas.php?id=oglas1273298453

majčica 2010

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
14.2.2011 21:10:03   
fluf
_sunny_  jest mam to... skrajšala jo boš težko.

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
14.2.2011 22:20:32   
onur
Imam vprašanje, ali res tiste, ki imajo bolniško, prej začnejo s porodniško?

Porodniško začneš 28 dni prej, edinole, če prej rodiš.

Drugač pa jaz sem si malo opomogla. Me je v soboto čisto sesulo, vročina 38,7. Zdaj je malo ponehalo in je bilo danes bolje, brez vročine.
Vidim, da ste pri posteljninah. Tudi jaz bom morala kaj nabaviti, saj imam več ali manj za punčko, za fantka pa bore malo. Za zibelko (je še od mojega), je nevtralno, za posteljico, pa bo treba kaj menjat. Pa tudi oblekice nakupt. Ma še ne študiram, bom še malo počakala. Oprema pa je drugač vsa. Kmalu bomo dobili še sobo za tavečjo, edinole še posteljnino bom morala kupiti.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
14.2.2011 22:34:25   
onur
Udb, upam, da bo vse ok na naslednjem ultrazvoku in se bo tudi videlo. Držimo pesti.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

1hruška

Kdaj po porodu, če ste polno dojile, ste dobile mesečno perilo?

3. mesec ali prej (39%)

4. mesec (9%)

5. mesec (8%)

6. mesec ali kasneje (36%)

niste dobile, ker ste zanosile (7%)

Število vseh glasov: 281

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!