Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:35:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Te že niso grdi, ker kužki so vsi lepi. to pa ne drži Ja, pa držiii ... be, be, beee... Ne, veš kak je pri meni, večina je lepih, tisti, ki pa so grdi, pa so mi ponavadi taaak fejst grdi, da so že lepi - uf, kdo bi me razumel.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:38:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Te že niso grdi, ker kužki so vsi lepi. to pa ne drži Ja, pa držiii ... be, be, beee... Ne, veš kak je pri meni, večina je lepih, tisti, ki pa so grdi, pa so mi ponavadi taaak fejst grdi, da so že lepi - uf, kdo bi me razumel. težko
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:38:30
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca, Saraya, pa kaj ga serjete? Želim vam, da se vse čimprej reši. midve ne, najina k.r.e.t.e.n.a pa ...pa hvala za objemčke Saj vem, kak je, jaz bi ga včasih tudi lahko vbila, ampak si pa življenja brez njega tud ne znam več predstavljat. Zgleda, da res nismo iz istega planeta. Aja, pa midva še jezika ne govorima istega - tak vun zgleda, če pa me nič ne razume.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:38:50
|
|
|
|
matcar
|
To pa je od mene za vas-moje Mariborčanke!http://www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Fo
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:39:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Te že niso grdi, ker kužki so vsi lepi. to pa ne drži Ja, pa držiii ... be, be, beee... Ne, veš kak je pri meni, večina je lepih, tisti, ki pa so grdi, pa so mi ponavadi taaak fejst grdi, da so že lepi - uf, kdo bi me razumel. težko Totega pa ne poznam, žal.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:39:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar To pa je od mene za vas-moje Mariborčanke!http://www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Fo hvala, samo zame to glih ne velja
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:40:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Te že niso grdi, ker kužki so vsi lepi. to pa ne drži Ja, pa držiii ... be, be, beee... Ne, veš kak je pri meni, večina je lepih, tisti, ki pa so grdi, pa so mi ponavadi taaak fejst grdi, da so že lepi - uf, kdo bi me razumel. težko Totega pa ne poznam, žal.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:40:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, pa midva še jezika ne govorima istega - tak vun zgleda, če pa me nič ne razume.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:41:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar To pa je od mene za vas-moje Mariborčanke!http://www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Fo hvala, samo zame to glih ne velja kak te ne? za vsakega to velja. Kaj pa prijateljska ljubezen pa to?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:42:08
|
|
|
|
majakla
|
Oo - o - O - oooo Love is in The Air, na - na - na - nanana ... Matcar: jeaaaah
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:44:04
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar To pa je od mene za vas-moje Mariborčanke!http://www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Fo hvala, samo zame to glih ne velja kak te ne? za vsakega to velja. Kaj pa prijateljska ljubezen pa to? Pa to sem zaj jaz mislila, ko se sama tu pred rač. zvijam ... še dobro, da me noben ne vidi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:44:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar To pa je od mene za vas-moje Mariborčanke!http://www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Fo hvala, samo zame to glih ne velja kak te ne? za vsakega to velja. Kaj pa prijateljska ljubezen pa to? Pa to sem zaj jaz mislila, ko se sama tu pred rač. zvijam ... še dobro, da me noben ne vidi Viš,jaz te štekam.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:45:25
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa prijateljska ljubezen pa to? to pa ja...vedno
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:45:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oo - o - O - oooo Love is in The Air, na - na - na - nanana ... Matcar: jeaaaah Sem si prej neki nostalgični večer naredla,pa na Fb dala gor.Same taboljše!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:46:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa to sem zaj jaz mislila, ko se sama tu pred rač. zvijam ... še dobro, da me noben ne vidi ti si prava faca
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:46:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa prijateljska ljubezen pa to? to pa ja...vedno Viš? Te pa je za tebe,ne?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:49:11
|
|
|
|
arabela*
|
hvala vam za objemčke......mi pomagajo sem si lase oprala, pa še fen mi crknil .....en strošek več.... pa najedla sem se.....za na vrh pa torto,ki je že od včeraj v hladilniku...zdaj pa me tak tiši v trenuhu Počasi se bom spravila brat v posteljo
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:49:38
|
|
|
|
arabela*
|
matcar...čestitke za uspešen pregled
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:51:21
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...čestitke za uspešen pregled Tudi od mene.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:51:56
|
|
|
|
arabela*
|
jutri zjutraj pa grem na šolo, da vidim kaj bom lahko uredila glede A
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:53:56
|
|
|
|
botrca
|
Ta pa je od mene za vas... http://www.youtube.com/watch?v=NuxS-9t3tnY&feature=related
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:54:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa prijateljska ljubezen pa to? to pa ja...vedno Viš? Te pa je za tebe,ne? jap
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:54:47
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jutri zjutraj pa grem na šolo, da vidim kaj bom lahko uredila glede A Fino. Vpisat jo boš tako morala tam, kamor spadate glede na šolsko okoliš, potem jo pa lahko prepišeš po dogovoru s šolo. Upam, da boš dobro uredila.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 21:55:12
|
|
|
|
majakla
|
Botrca: . Same dobre pesmi, wauuuuu . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:01:16
|
|
|
|
katy83
|
čer. zdaj jem veliiiiiiiikooooooo skledo solate , še imam četrt, pa čutim, da bom počla kakih 15 minut še počvekam z vami, pol pa imate do sobote mir pred mano
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?