|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
14.2.2011 13:30:35   
Tisia
evo za vse mamice ki nosite fantkeuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
14.2.2011 13:32:26   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Ma veš da je uredu.  Great minds think alike.  

Dej še enkrat to slikco v en post vrž, de si jo bom jutri ogledala - in videla, kolk great mind mam jaz .

Bom ob priliki prilepila slikico v moj album, velja?

OK user posted image , očitno nisem tak great mind, al pa sem sam bl pokvarjena in se mi ne zdi nč tacga user posted image Prvo, bl verjetn user posted image . Bom pogledala čez neki cajta, ko bom mal bl naspana user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
14.2.2011 13:32:43   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Prebrala sem vas, zdaj si grem pa lase zlikat pol pa še cunje malo. Vmes bo pa menda enkrat patronažna prišla-mogoče bomo Bineta prvič kopali. Upam!!!, ker mi tole jutranje umivanje ni nič všeč pa še večerno rutino je lažje vzpostavit, ko ga začnš kopat, pa lepše spijo ... No, saj nad spanjem se ne morem pritoževat-ker ponoči načeloma spimo le zaspat je problem zvečer, ker ga očitno proti večeru začne malo šravfat. Patronažna mi je predlagala Comformil oz. mislim, da se mu zdaj reče Aptamil Comfort.

Pridem še kej naokol... Vsem, ki se vam pa že kaj dogaja pa naj se čim prej zgodi

Mi smo se tut daneč prvič kopali user posted image .
A moraš dodajat? Jaz sem tolk vesela, de se tako pridno redi user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
14.2.2011 13:33:03   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n
Registrtrirana me pogreša, pa se moram koj javit na raport.
Še tukaj, še 2 v 1. Še 2 dni. No, dan pa pol Še vedno me vse tišči, zgleda da bo tako kar do poroda...

Sej sem prepričana, de si že napisala, ampak - v sredo imaš CR in to zaradi user posted image Cukrauser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
14.2.2011 13:33:16   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami
Sem pa vidla da je bla že tema o kapljicah proti krčem, men so koroške kapljice zelo svetovali, me pa zanima če kera ve kdaj se jih lahko začne uporabljat, ker našo že tk dajejo krči vsak večer 2-3 ure, se mi smili , sam glede nato da je stara šele 2 tedna pa še 2,5 kg nima nevem če ji že lahko dam???

Našemu jaz dajem BioGaia gtt. po eno do dve na dan, zaenkrat še ni kašnega učinka. je bil pa včeri star 14 dni, kot tvoja, le da ima že čez 3 kile. Pokliči v lekarno, naj ti one svetujejo (za BioGaio sem jih tut klicala, za zihr).

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
14.2.2011 13:33:36   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: babynitka
No ime
IZVIRNO SPOROČILO: babynitka
No imela sem tudi UZ in baje imamo že 3800g... Upam da bo šlo to veliko dete lepo ven...

Špehec gre že ven, bolj je obseg glavice "problematičen" . Navijam, de bo vse b.p. la sem tudi UZ in baje imamo že 3800g... Upam da bo šlo to veliko dete lepo ven...

Špehec gre že ven, bolj je obseg glavice "problematičen" user posted image . Navijam, de bo vse b.p. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
14.2.2011 13:34:03   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: KLARA 1

pozdravljene punce,

res že cartam in sicer je naša punčka prijokala na svet dne 1.2., velika 53cm in težka 3270gr. Sem pa tako prehlajena, kašljam kot nora, v glavnem za znoret. Ne vem več, kaj nardit...pijem vroče čaje, inhaliram kamilce, si dajem tople obkladke na pljuča, pa kašelj še kr traja. Smo pa vsi bolni, razen tamale...se prou bojim, da ne zboli tud ona...patronažna pravi, da je zaščitena z dojenjem in upam, da je res tako, ker drugače zihr pristanemo kje v bolnici....  letošnja zima je pri nas obupna, kar naprej smo bolni in res komaj čakam, da jo bo konec....
...porod je bil tud pri meni dokaj ekspresen, čeprav zelo boleč...sem drugorodka, popadki so se mi začeli ob 8ih zvečer, pa sm kr čakala doma do 1ih (še zdej mi ni jasno, kako sm upala, tako dolgo čakat)..pridem v porodnišnico okol pol dveh, me pogledajo in pravijo, odprta 2cm...pa pravim, ja shit, lahko bi še doma počakala...potem me priključi na CTG in v5min začutim pok..in odtekla mi je voda...pol so se pa začeli peklensko boleči popadki, takoj sm šla v porodno in ob 2:40 že rodila...če bi še 10min doma čakala, bi mi verjetno voda odtekla v avtu....ampak se je dobro končalo in ni mi žal, da sm počakala doma, ker tam v bolnici ko ležiš, boli vse skup še dosti bolj....
vsem, ki še niste rodile želim čim krajši porod in zdrave štručke...se še kaj javim...
lp

Klara, ČESTITKE!!!
Za prehlad ipd. pa jaz (še vedno user posted image ) prisegam na Apisirup. Ga lahko, preverjeno, sem ga pri prvem jedla par dni po porodu, ker sem bila isto prehlajena.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
14.2.2011 13:34:29   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Dan

Naša noč je bila super, Tia je ob 11 zaspala in je spala celo noč brez jokanja, Jan pa se je takrat zbudil za jesti in smo šli ob polnoči vsi spat. Spali pa smo do 8 Vmes sem dvakrat Jana nahranila in to je to. Smo še za v vrtec zaspali (majo ob 8 zajtrk), tako da sem Tii dala doma zajtrk, potem pa jo je moj peljal v vrtec. Domov pa je prišel z rdečo vrtnico

Zdaj pa je šel v Maribor, ker sma ugotovila, da imama premalo bodijev. Od včeraj do danes je Jan zamazal 5 bodijev, več pa jih nismo kupili. Zjutraj sem mu po umivanju dala svež bodi gor, pa ga je čez dobre pol urce pobruhal..hb sem kupila dva kompletka, kjer so bile hlače + majica, tako da ima zdaj oblečeno majico namesto bodija.

Potem pa še bom jedla iz McDonaldsa Joj, da nemorem iz svoje kože. Upam, da je Jan po meni in mu bo pasala ta hrana

Ej, pa kje te zaspance delate user posted image user posted image . Naš je na 2 uri, ponoči ga pa še šraufa in je pri meni v postelji in pije po želji user posted image . Starejši spi brez zbujanja, ampak je auf že okoli šestih user posted image . Ah, bo že user posted image . Glede cunjic sem pa na istem - samo de sem jaz mami poslala po kej novega user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
14.2.2011 13:34:57   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: maurica
Naš Anže je danes star že en mesec . Kar ne morem verjet kako gre hitro ...

Čestitke!!!
A vidva bi pa kr žurala že user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
14.2.2011 13:35:11   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86
js mam pripravljena 2 bodija na preklop z dolgimi rokavi, ene žabice in en pajacek s stopali za čez. potem pa še eno mako kapico in eno debelejšo, copatke/nogavičke ter debel kombinizonček ter dekico. seveda bom čez lupinico dala še tetra pleničko. je to dovolj  ali že celo preveč?

Jaz sem imela tut glih ene tkole naštimano, pomoje je čist kul.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
14.2.2011 13:35:45   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

IZVIRNO SPOROČILO: valek

js mam pripravljena 2 bodija na preklop z dolgimi rokavi, ene žabice in en pajacek s stopali za čez. potem pa še eno mako kapico in eno debelejšo, copatke/nogavičke ter debel kombinizonček ter dekico. seveda bom čez lupinico dala še tetra pleničko. je to dovolj user posted image ali že celo preveč?

res bom hvaležna za nasvet, koliko ste vi oblekle dojenčke...

Tigrica...po mojem je tole čisto dovolj kar si napisala...

Tudi jaz sem pripravila tak paketek za user posted image .

no jaz imam pa sam en body ,ker je že pajac z rokavi pa bi mu bilo prevroče,žabice,nogavičke in kombinezonček za ven...pa dekico seveda...user posted image

jaz sem ju oblekla tako: bodi z dolgimi rokavi, žabice, puloverček, hlače, nogavičke, kapico in toplo kapo, kombinezon, dekica (lahko pogledaš v album)
tko smo oblečeni tudi za v voziček user posted image

< Sporočilo je popravil trsica -- 14.2.2011 13:36:45 >

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
14.2.2011 13:37:43   
trsica

Čestitke!!!
A vidva bi pa kr žurala že user posted image user posted image user posted image .

user posted image jaz tudi ne vem, če bi zdržala s polnimi joški user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
14.2.2011 13:37:56   
Nina33
Porkaduš pa tale RR  user posted image . Me res razpič*.
Res upam, de Patrisha že carta.
Eko, letim kosilat user posted image . Se tipkamo jutri user posted image .
P.S. Še vedno moram ene 20 strani prebrat (in porodne zgodbe, komi čakam, de bo cajt tut za to user posted image )

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
14.2.2011 13:38:26   
trsica
user posted image mater ta RRuser posted image

< Sporočilo je popravil trsica -- 14.2.2011 13:39:42 >

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
14.2.2011 13:40:12   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Čestitke!!!

user posted image jaz tudi ne vem, če bi zdržala s polnimi joški user posted image

user posted image user posted image user posted image Dobr, tut to, samo kako naj si jih pa odšraufam, de bi mali dobil svoje na svoji dve uri (no, če bi hotla kam it, poj zih ne bi zdržal niti te dve uri user posted image )user posted image user posted image Ker mi flaške nimamo user posted image .

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
14.2.2011 13:43:59   
Jo@n

IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

js mam pripravljena 2 bodija na preklop z dolgimi rokavi, ene žabice in en pajacek s stopali za čez. potem pa še eno mako kapico in eno debelejšo, copatke/nogavičke ter debel kombinizonček ter dekico. seveda bom čez lupinico dala še tetra pleničko. je to dovolj user posted image ali že celo preveč?

Povsem dovolj, mogoče bo kombinezonček celo odveč, raje dobro zadekaj tistih par metrov do avta, v avtu bo pa toplo, pa samo dekico odgrneš.

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
14.2.2011 13:44:17   
Tisia
user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
   [Brisano sporočilo]
14.2.2011 13:46:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tisia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4368
14.2.2011 13:47:11   
Tisia
user posted image ta je še najboljša z pivomuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil biljana l -- 14.2.2011 13:48:04 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
14.2.2011 13:50:06   
Jo@n

Sej sem prepričana, de si že napisala, ampak - v sredo imaš CR in to zaradi user posted image Cukrauser posted image

Zato, ker imam že en CR za seboj (cukr, user posted image bil v medenični, velik plod, zunanji obrat neuspel), pa se tokrat nočejo preveč "špilat". Saj zdaj je user posted image v pravi legi, po UZ tudi ne prehiteva, ampak poroda ne smejo sprožit niti dodajat umetnih popadkov, ker je maternica že šivana in lahko poči user posted image , pa je potem bolj zihr ponovni CR.

Razen ... če bi se vse začelo odvijat samo od sebe po najbolj idealnem scenariju, potem imam (še) možnost rodit naravno. Ampak, kot sem že rekla... nič ne kaže, da bi bilo do srede kaj...

Hehe, nikoli ne reci nikoli... user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
   [Brisano sporočilo]
14.2.2011 13:50:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4371
14.2.2011 13:51:05   
Tisia
user posted image
uuu ta je pa zakonuser posted image
no če se bomo nasmejale mogoče pa bo katera šla v rimuser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
14.2.2011 13:52:05   
samsara04
Hej, hej, nosečke in mamice,

jaz sem še vedno med prvimi user posted image Sem ravno prišla iz daljšega sprehoda, tok je fajn, da je tako megleno vreme, da ni nikjer turistov. Drugače pa sem imela precejšnje probleme s hojo navzdol, jasno, z uhajanjem urina. Mogoče pa se je tamali le premaknil nižje in mi zato pritiska na mehur. Kaj več bom izvedela jutri, ko imam pregled.

Čestitke vsem mamicam, hvala tistim, ki ste delile porodne izkušnje z nami user posted image
Tudi nama se je pred enim tednom pokvaril avto. Na srečo je sedaj že popravljen.
Glede valentinovega...midva ga ne praznujeva, meni je precej bolj simpatično gregorjevo, ki je 12.3. user posted image

No tudi jaz upam, da patrisha (že) carta.

Lep dan vam želim...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
14.2.2011 13:55:39   
Tisia
user posted image
ufff to je pa tista faza ignoriranjauser posted image user posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
14.2.2011 13:55:57   
šebela
Hoj punce!!! Hvala vsem za čestitke. Mi smo od včeraj doma in se lepo cartkamo in imamo radi, kot se za valentinovo spodobi, čeprav pri nas smo bolj za valentinovo vsak dan, od zdaj naprej pa sigurno.
Ne vem če vas bom kaj brala za nazaj.... zato čestitke vsem novim mamicam in upam da ste ostale ok.
Še moja porodna zgodba : Ob 2h ponoči so me zbudili popadki na 20 min, vmes pa naravni klistir na WC, sem rekla, da še malo počakam, mogoče so pa lažni. Moj se seveda zbudi, zato ker sem se zvijala v postelji ob popadkih. In vstane se zrihta in pride nazaj k meni merit pogostost. Okoli 5h so bili na 7-8 min. Jaz se stuširam in odločim, da ob 6h gremo. Potem pa so kr naenkrat ratali manj pogosti in manj močni. Ob 7h se odločiva vseeno it v porodnišnico, ker se je meni zdelo, da to vseeno še je to. Pridemo, in moji popadki še vedno blagi in na 7 min, babica me pogleda in vsa navdušene : Gospa vi ste odprta 3-4 cm in mehek vrat, to bo šlo hitro, in še da sem prava srečka, da mi je tako na izi to uspelo. Jaz začnem hodit naokoli, se zibat na žogi, da bi dobila malo bolj popadke, moj se zraven zafrkava in oba super razpoložena. Ob 8h pride zdravnik, odprta 5cm predre mehur, mi dodajo oksitocin in potem je šlo kot v transu, popadki boleli za ****, ampak še vedno na 4 min (hvala bogu). Naenkrat babica reče gremo rodit, jaz vreščim in pritiskam, moj mi drži zaprta usta in pomaga potiskat otroka ven čez trebuh (kot mu naroči babica) in ob 9.39 se rodi naša Klara (abgar 9,10 - jo morem pohvalit) Tako, da sva z mojim zaključla, da to definitivno je še vredno ponovit, predvsem zaradi tega kar pride ven na koncu.
Tako, potem smo pa imeli kr nekaj težav z dojenjem, ker sva od začetka narobe pristavljale imam čist razpokane bradavice. Potem sva to nekako osvojile in zdaj gre brez problema, mala je ko nora. Moje bradavice pa počasi okrevajo s pomočjo multi mam, bepantena in lanolina.
Uživajte!!!

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

kupovanje vozička
chebeltza

Bi kupili nov voziček priznane znamke, pod drugim imenom ter po ugodnejši ceni (npr. pliko p3. namesto od peg perego, od mamas and papas ali sleepy feet?

da (37%)

ne (10%)

ne vem (7%)

odvisno od cene (13%)

odvisno od modela ter opreme (25%)

ne potrebujemo več vozička (8%)

Število vseh glasov: 470

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!