Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: KLARA 1 pozdravljene punce, res že cartam in sicer je naša punčka prijokala na svet dne 1.2., velika 53cm in težka 3270gr. Sem pa tako prehlajena, kašljam kot nora, v glavnem za znoret. Ne vem več, kaj nardit...pijem vroče čaje, inhaliram kamilce, si dajem tople obkladke na pljuča, pa kašelj še kr traja. Smo pa vsi bolni, razen tamale...se prou bojim, da ne zboli tud ona...patronažna pravi, da je zaščitena z dojenjem in upam, da je res tako, ker drugače zihr pristanemo kje v bolnici.... letošnja zima je pri nas obupna, kar naprej smo bolni in res komaj čakam, da jo bo konec.... ...porod je bil tud pri meni dokaj ekspresen, čeprav zelo boleč...sem drugorodka, popadki so se mi začeli ob 8ih zvečer, pa sm kr čakala doma do 1ih (še zdej mi ni jasno, kako sm upala, tako dolgo čakat)..pridem v porodnišnico okol pol dveh, me pogledajo in pravijo, odprta 2cm...pa pravim, ja shit, lahko bi še doma počakala...potem me priključi na CTG in v5min začutim pok..in odtekla mi je voda...pol so se pa začeli peklensko boleči popadki, takoj sm šla v porodno in ob 2:40 že rodila...če bi še 10min doma čakala, bi mi verjetno voda odtekla v avtu....ampak se je dobro končalo in ni mi žal, da sm počakala doma, ker tam v bolnici ko ležiš, boli vse skup še dosti bolj.... vsem, ki še niste rodile želim čim krajši porod in zdrave štručke...se še kaj javim... lp Klara, ČESTITKE!!! Za prehlad ipd. pa jaz (še vedno ) prisegam na Apisirup. Ga lahko, preverjeno, sem ga pri prvem jedla par dni po porodu, ker sem bila isto prehlajena.