|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
12.2.2011 18:37:56   
*bubi*
user posted image
Res je podoben Jaki user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
12.2.2011 19:57:40   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image
Res je podoben Jaki user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image pa podpis user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
12.2.2011 20:06:05   
NinaŠ
Mene pa mal trema pred jutrišnjo tekmo daje user posted image user posted image Za Tino me je strah kako se bo sploh znašla med vratci, saj še nikdar v življenju ni skoznje vozila user posted image (na treningu so vozili le med palicami (smučarskimi)), Anže ima pa razmeroma visoko štartno številko in bo proga, če že ne zdrsana do ledu, pa vsekakor totalno razrita user posted image .
No, bom že preživela, upam samo da bom znala skriti pred otrokoma user posted image user posted image . Mislim prav smešno, ja user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
12.2.2011 20:08:40   
NinaŠ
Aja, a sem pohvalila Anžeta - v petek so imeli še eno šolsko smučarsko tekmo, konkurenca 1. do 4. razred in je bil 2. user posted image user posted image user posted image user posted image Podelitev medalj sledi v ponedeljek user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
12.2.2011 20:55:00   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Mene pa mal trema pred jutrišnjo tekmo daje user posted image user posted image Za Tino me je strah kako se bo sploh znašla med vratci, saj še nikdar v življenju ni skoznje vozila user posted image (na treningu so vozili le med palicami (smučarskimi)), Anže ima pa razmeroma visoko štartno številko in bo proga, če že ne zdrsana do ledu, pa vsekakor totalno razrita user posted image .
No, bom že preživela, upam samo da bom znala skriti pred otrokoma user posted image user posted image . Mislim prav smešno, ja user posted image

Vse bo v redu, boš videla user posted image  Tvoja otroka sta bila toliko na snegu, da ju nič ne more presenetiti. user posted image  Kdaj je štart? Bomo pesti držali. user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
12.2.2011 20:55:50   
petarda

Aja, a sem pohvalila Anžeta - v petek so imeli še eno šolsko smučarsko tekmo, konkurenca 1. do 4. razred in je bil 2. user posted image user posted image user posted image user posted image Podelitev medalj sledi v ponedeljek user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke...pa kar omislite si kako posebno sobo samo za kolajne in pokale! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
12.2.2011 21:00:06   
NinaŠ
Štart je ob 10h user posted image . Prostora za še eno sobo pa nimamo, tako da bo moral Anže ali oladiti ali pa se mal stiskati v svoji sobi user posted image .

Petarda kaj pa vi, ste že vsi zdravi? user posted image user posted image user posted image Ma pa ne morem verjet da je mini že 1 mesec star user posted image - a je ticker res točen?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
12.2.2011 21:12:50   
ada2
z dela...
urša krasen otročekuser posted image
me je na našega miha spomnil , ko ima tudi take črne laske....

naty - sem preverila, pa ni pri nas- sem ti tudi na FB napisala....pač kjer boš prej prebrala...

lahko noč!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
13.2.2011 6:47:20   
NinaŠ
Dobro jutro!

Prekrasen oblačen, meglen, vlažen dan se obeta user posted image ...ampak mi imamo pomembne opravke user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
13.2.2011 8:16:06   
amy26
Nina uživajte, vam se pa dogaja, kje dobiš toliko energijeuser posted image

sem bila cel teden nikakva, tale prehlad oz. karkoli je že bil me je čisto zdelal, stokrat na dan sem kihnila, nevem koliko robčkov je šlo,
brez apetita bila kar je kul, otroci na srečo so ok, le Eli se je ta prehlad tudi vlekel vendar dobro ga je odnesla.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
13.2.2011 8:44:33   
petarda
Dobro jutro. user posted image

Nina razturajte! user posted image  Mi smo pa dobro..smo se vsi hvala bogu pozdravili. user posted image  Me je pa kar strah take pisat, ker potem običajno kdo zboli... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Amy nekaj strani nazaj sem ti prilimala en link...kjer se pogovarjajo o vpisu v šolo...bi te utegnilo zanimati. user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
13.2.2011 9:53:29   
Urša
Iz porodnišnice mi priti tako hitro je bilo  kar presenečenje, ker sem bila pri obeh not 9 dni zaradi zlatenice in je zdaj tudi tako kazalo, pa na srečo je bilo vse OK. user posted image

Krčenje maternice me je ful bolelo prvih par dni, sem jemala Naklofen, je bilo kar intenzivno, včasih prav za predihat, ampak ko sem se spomnila na tiste najhujše popadke med porodom, je bilo jasno, da so teli manj boleči in kar znosni. Sem sestri rekla, da me zelo boli, verjetno ker sem tretjerodka, pa mi je rekla naj probam četrtič, da ne boli več tako. user posted image user posted image user posted image

Podoben je pa Niki kot dojenčici. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
13.2.2011 9:55:01   
Urša
Držim pesti, Anže! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
13.2.2011 10:05:21   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Nina razturajte! user posted image  Mi smo pa dobro..smo se vsi hvala bogu pozdravili. user posted image  Me je pa kar strah take pisat, ker potem običajno kdo zboli... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Amy nekaj strani nazaj sem ti prilimala en link...kjer se pogovarjajo o vpisu v šolo...bi te utegnilo zanimati. user posted image

petarda, hvala, sem že prebralauser posted image
sem se v sebi že odločila da bo še v vrtcu, sam hudo mi je edino ker se boste pogovarjale o prvošolčkih naš bo pa še v vrtcu,
mislim da bo tako najbolje, ker ugotavljam da je Aleks zelo slabe volje če kaj slabše naredi oz. ne naredi
mislim da še ni čisto pripravljen oz. jaz nisemuser posted image
konec marca imamo logopeda, bomo videli kako bo z njegovo izgovorjavo in če bo zdravnica predlagala da gre v šolo bom razmislila 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
13.2.2011 10:07:58   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Iz porodnišnice mi priti tako hitro je bilo  kar presenečenje, ker sem bila pri obeh not 9 dni zaradi zlatenice in je zdaj tudi tako kazalo, pa na srečo je bilo vse OK. user posted image

Krčenje maternice me je ful bolelo prvih par dni, sem jemala Naklofen, je bilo kar intenzivno, včasih prav za predihat, ampak ko sem se spomnila na tiste najhujše popadke med porodom, je bilo jasno, da so teli manj boleči in kar znosni. Sem sestri rekla, da me zelo boli, verjetno ker sem tretjerodka, pa mi je rekla naj probam četrtič, da ne boli več tako. user posted image user posted image user posted image

Podoben je pa Niki kot dojenčici. user posted image

Urša, sam da je za tabo, si predstavljam bolečine kakšne si imela, kako kaj dojenje, vama laufa
ali rad papca

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
13.2.2011 14:49:02   
petarda
In? Kateri smo? user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da imamo Tino in Anžeta, da imamo za koga navijat zdaj, ko je Urša že opravila svoje user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
13.2.2011 14:53:26   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

petarda, hvala, sem že prebralauser posted image
sem se v sebi že odločila da bo še v vrtcu, sam hudo mi je edino ker se boste pogovarjale o prvošolčkih naš bo pa še v vrtcu,
mislim da bo tako najbolje, ker ugotavljam da je Aleks zelo slabe volje če kaj slabše naredi oz. ne naredi
mislim da še ni čisto pripravljen oz. jaz nisemuser posted image
konec marca imamo logopeda, bomo videli kako bo z njegovo izgovorjavo in če bo zdravnica predlagala da gre v šolo bom razmislila 

Saj boš videla, kaj bo rekla zdravnica in se boš lažje dokončno odločila...sicer je že dolgo, kar sem videla Aleksa samo takrat se mi je zdel čisto ok... kar se pa tiče slabe volje, če mu kaj ne gre... ima tudi petardito take prebliske...slabo prenese poraz...samo se stanje izboljšuje...še pol leta nazaj se je zjokal, če mu kaj ni šlo, zdaj pa samo še potarna user posted image ...

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
13.2.2011 14:57:21   
petarda
Jaz sem pa že dobila valentinovo rožico in bonbonjero user posted image  sta bila petardito in lubi zjutraj v mestu na sprehodu in sta se na mamico spomnila user posted image user posted image user posted image ... nimam pa še blage veze kaj bom jutri sama dala iz rok? user posted image .... Nisem bila sama v mestu že ohoho časa.... ah...najboljš, da en petelinji zajtrk zjutraj pripravim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
13.2.2011 15:16:01   
NinaŠ
Dobro ste navijale user posted image user posted image user posted image user posted image Anže je zmaaaaagal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tina je bila 5. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (z zelooo dobrim časom user posted image ) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa še vedno polna adrenalina.

Ostalo komentiram zvečer, prav tako kako fotko prilepim user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
13.2.2011 18:39:56   
Urša
ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
13.2.2011 18:41:00   
Urša
Lepo se dojiva, samo moje bradavice...user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat še stiskam zobe, ko se pristavi, upam, da čimprej mine in postane pravi užitek še za mamico. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
13.2.2011 19:03:29   
petarda

Dobro ste navijale user posted image user posted image user posted image user posted image Anže je zmaaaaagal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tina je bila 5. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (z zelooo dobrim časom user posted image ) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa še vedno polna adrenalina.

Ostalo komentiram zvečer, prav tako kako fotko prilepim user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke obema!!!!! Smo res držali pesti celo dopoldne!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
13.2.2011 19:06:12   
petarda

Lepo se dojiva, samo moje bradavice...user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat še stiskam zobe, ko se pristavi, upam, da čimprej mine in postane pravi užitek še za mamico. user posted image

Upam, da kmalu mine bolečina user posted image user posted image user posted image user posted image  Če rabiš vazelin...povej...ga imam še čisto celega, ker ga jaz tokrat hvala bogu nisem nič rabila... user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
13.2.2011 19:36:24   
NinaŠ

joj Urša, vem kako je to user posted image Meni jih je Tina čist razturila... ...ene 14 dni je bila kar kriza in nobena žavba ni omilila stvari user posted image Upam, da čimprej mine user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
13.2.2011 19:41:55   
NinaŠ
Jaz sem pa že dobila valentinovo rožico in bonbonjero user posted image  sta bila petardito in lubi zjutraj v mestu na sprehodu in sta se na mamico spomnila user posted image user posted image user posted image

res lepooo Petarda user posted image

Jaz dobim za Valentinovo sindikalno smučanje... ...seveda ne zame, ampak za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še dobro, da ne dam veliko na take "malenkosti" user posted image user posted image user posted image z veseljem se bom pa zvečer pustila presenetiti user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......