Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tetkazima Vidim, da mojega vprašanja niste vzele zares. Vam se morda zdi smešno, ampak moja sestra in njen mož bi pa čist vse naredila, da bi prišla do fantka. Svoje 3 deklice imata zelo rada, želja po fantku pa ostaja vse od 2. nosečnosti. Moja sestra je zaradi tega precej depresivna, pa tud njen mož izvaja precej hud pritisk, da morajo nujno imeti fantka in tako je sestra pristala še na to, da bi četrtič zanosila. Najbrž pa tukaj na forumu ne bom naletela na kakšno resno, ki bi lahko kaj svetovala. Sam to je pa zelo podobno kot tista "prigoda" mojega dedka, ko se je šel po rojstvu tretje hčere h sosedom napit zaradi žalosti, ker ima tako nesposobno ženo in nesrečo v življenju. Matr, bi ga zbrcala, če bi bil še živ, tri tako krasne hčerke, njemu je pa več pomenilo, da bi imel sina. Potem so te tri sestre dobile svoje otroke, najprej smo bile 4 punčke, potem pa sem jaz dobila bratca in smo bili kar naenkrat oh in sploh . Resno pa je takole s temi xx in x y spermiji: moški so bolj hitri, a hitreje odmrejo, ženski pa počasnejši a dlje preživijo v ženskem telesu (do 5 dni). Zato je v teoriji tako, da če seksaš na dan ovulacije, bo do jajčeca prišlo več moških spermijev, če pa nekaj dni pred ovulacijo, bo okoli jajčeca več ženskih. So pa še zmerom prisotni tudi drugi, tako da garancije ni. 100% je edino, če bi plačala umetno oploditev, pri čemer bi jajčece oplodili s semenčecem, ki bi bil x y. Samo ne vem, če je to pri nas sploh možno, predvidevam, da ne.
< Sporočilo je popravil Ankica. -- 10.2.2011 17:50:21 >
|