Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sa.Ka IZVIRNO SPOROČILO: tetkazima Vidim, da mojega vprašanja niste vzele zares. Vam se morda zdi smešno, ampak moja sestra in njen mož bi pa čist vse naredila, da bi prišla do fantka. Svoje 3 deklice imata zelo rada, želja po fantku pa ostaja vse od 2. nosečnosti. Moja sestra je zaradi tega precej depresivna, pa tud njen mož izvaja precej hud pritisk, da morajo nujno imeti fantka in tako je sestra pristala še na to, da bi četrtič zanosila. Najbrž pa tukaj na forumu ne bom naletela na kakšno resno, ki bi lahko kaj svetovala. Tadva sta zrela za psihiatra. Eh, enim to pač veliko pomeni, da gre priimek naprej, huj kot v fevdalnih časih, ko je bilo treba nujno nujno nujno imet moškega potomca, da ni kraljestvo propadlo. In kaj pametnega anj bi se svetovalo? Drugega kot probavat, dokler ne rata, se pač ne da. Vsaj pri nas ne. Če pa misli kdo, da babje čenče in vraže pomagajo, pa izvolijo, stric gugl bo ziher dal kak zanimiv predlog, kako se to naredi. Pa kakšna baba Vanga se tud najde, da bo zvarek naredila, da bo ziher fant. V tujini se najde tudi kdo, ki bi ti za velike velike dindin pričaral fantka v laboratoriju, legalno ali pol legalno ali nelegalno... denar dobesedno čudeže dela... Ampak, ja, ko pa preide zadeva tako daleč, da je človek že obseden od tega, katerega spola bo otrok, pa tudi po moje najbolj pomaga to, kar je napisala Sa.Ka.
< Sporočilo je popravil Klemy82 -- 9.2.2011 18:19:20 >