Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 11:11:55
|
|
|
|
Patrisha
|
zdaj pa se samo cakamo da se valek zbudi pa smo kompletne hihi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.2.2011 11:14:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 11:34:31
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Pa Tigrice86 ne smemo pozabit. A ni rekla, da se danes nalašč ne bo nič javla, da bo vidla, če jo kaj pogrešamo . Gremo stavit, kako dolgo bo zdržala?
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 11:42:42
|
|
|
|
Mišyka
|
sisi tole je res lepa porodna zgodba! A boste ostale tud čakale, če vam bo odteklo samo malo plodovnice? Jst na to sploh nisem pomislila do zdej... suzy ČESTITKE ZA TVOJEGA KORENJAKA! Patrisha ti si pa res fenomen s temi tvojimi vsakodnevnimi oz. nočnimi lažnimi popadki... No, jst sem pa včerej potem še cel popoldan bruhala, skratka grozn, ker ne morš nč vase spravit kljub lakoti. Sam vodo po požirkih. Pa sem se bala it spat, da ne bo spet kej. Ob 2h sem bla budna, neki me je zaštihal najprej na eni, potem na drugi strani trebuha, ampak potem je minilo. Sem šla pit in mal palč pojest pa spat nazaj, do zjutrej. Dons sem pa ko ena izžeta cunja, vse me boli, sam spala bi... Upam, da se dons še nč ne začne dogajat, ker ne vem od kje bi vzela energijo. Aja, midva tud ne , lih tolk, da ne pozabiva kaj je to, pa ne po moji krivdi, ampak po moževi. Kr neki majo teli desci v glavi ko smo noseče. En lep vikend vam želim!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 11:43:18
|
|
|
|
tamy82
|
suzy čestitke za sinkota!!! Končno, ne? Zdej pa velikooo cartanja in uživanja skupaj Pa je le (vsaj) ena rodila na tako lep datum včeraj valek midva sva neko najino varianto položaja od zadaj Je pa itak bil večinoma samo moj aktiven pri tem teyla tole je tudi meni nekam znano ... pred porodom mi je moj vedno govoril, da mora bit zdej malo otročji, da se bom že prej navadila kako je met otroka
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 11:43:22
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Pa Tigrice86 ne smemo pozabit. Lep vikend vsem! genau požabu
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 11:45:46
|
|
|
|
tamy82
|
Pa še neki glede - meni v nosečnosti niti ni ne vem kako pašalo, mojemu tudi ne (da en bo kej narobe ipd.), tako da nisva ne vem kako pogosto. Zdej bi pa fuuul, ampak kaj ko še ne smeva neki časa Bo treba počakat še neki časa, da se ta čišča zrihta ...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 11:46:42
|
|
|
|
tamy82
|
patrisha tvoj naslednji post bo 1000. po vrsti!!! Verjamem, da ne bo treba dolgo čakat na to
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 11:48:07
|
|
|
|
tamy82
|
Aja, mija24 ma punčko z imenom ZARA - zasledila na FB
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 11:52:34
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 patrisha tvoj naslednji post bo 1000. po vrsti!!! Verjamem, da ne bo treba dolgo čakat na to evo zadni post in ne cvekam vec hehe tamy glede na to, da se nama dogajajo podobne stvari. , luscenje cepa, kaj voda ti je tut odtekla pa te jajca? da vidim, kaj lahko pricakujem ehehehehe , ker priznam teli popadki so tak jaki ko .. tak da ce danes ne rodim bo mali cudez, pa en sluk popijem kr tece iz mene, vsakih 5 min na wc..
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 12:48:23
|
|
|
|
Urša
|
Mi2 sva doma. Včeraj sva prišla, do zadnjega nisva vedela ali naju bodo spustili zaradi zlatenice, pa je bil rezultat OK in vsa vesela sva poklicala atija, da naju pride iskat. On pa tako zmeden, da je prišel v porodnišnico brez vsega, še lupinico je v avtu pozabil! Čestitke vsem novopečenim mamicam, ne vem še katere ste, ker ni časa brat...ritem 100 na uro!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 13:34:44
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami ... tk da se je 1.2 rodila Tjaša težka je bla 1430g, potem je dobila pa še zlatencco in shujšala tk da sma se dlje zadržale v bolnici. No zdej smo vsi skupaj doma, ampak Tjaša noče jest, tk da se cele dneve samo hranimo. Upam da nam kmalu steče... ČESTITKE!!! Naj vama zalaufa še hranjenje pa sta na konju .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 13:35:48
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: sisi8 ...No in veliki finale je bil 15 minut do 6h zjutraj z plodovnico, ki je je bilo še ogromno se je pripeljal (dobesedno ga je z vodo vred prineslo ven)na svet naš mali TANAJ . Šivana nisem bila na srečo nič, z malim pa je bilo vse ok.Oddahnem si, nakar me kap ko so ga zvagali 4500, še dobro da tega nisem prej vedela, bi bla najbrš panična. So mi rekli da sem zbrala glih pravo ime saj je TANAJbolj težek od trenutnih novorojenčkov Evo to je to. Hvala bogu da je šlo hitro in vse po sreči. Sisi, faca . Čestitke še enkrat (pomoje, de sm že čestitala )!!!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 13:36:06
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l IZVIRNO SPOROČILO: valek a tale slikica v profilu pa je prispodoba za dihanje ....?? si mi vzela besede berem poste pa sedaj vidim da je končno ena komentirala avatar od registrirane Ostale sam gledamo . Sam kaj ko ne vem, kera slikca je bla včeri .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 13:36:25
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l glede suhe kože pri jaz sem pri obeh pupah uporabljala ribje mazilo,sedaj sem pa tudi kupila zalogo zelo je bilo fajn mazat z mazilom,ker so bile prenošene in se jim je koža luščila na veliko Jp, men so tut ribje mazilo priporočili, se mu tut lušči na veliko (pa definitivno ni bil prenošen ), samo sem bl lene sorte pa se mi ga ne da it iskat - hladilno mazilo mam pa doma .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 13:36:50
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 Punce, meni je pa dejansko pomagalo Sva v soboto zvečer, v nedeljo zjutraj se je pa že začel luščit čep Pr nas isto - no, brez čepa, "samo" rodili smo . V prvo sem pa sam pomislila na to, pa sva šla že v P . Ne, sej se hecam - ni blo tko, sam sem imela res drugačne plane za noč v kateri se je naš prvorojenec rodil .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 13:37:10
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE hehe dobra si...upam, da bom tudi jaz tako mirna da ne bom kar letela že pr prvem popadku. Sm jaz pa včas nvem a me zvija al mam rahle popadke heehehe Res je bol pametno mal dalj doma počakat. Si vsaj v domačem okolju in počneš, kar se ti lušta - v P ni glih tega luksuza .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 13:37:31
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana A lahko nekaj bedastega vprašam? Sej ste že itak navajene, da kaj drugega ne znam. Pri v nosečnosti, sploh zdaj na koncu, a ni ful neprijetno? Mislim, midva sva celo enkrat do zdaj v tej , ampak že kar nekaj časa nazaj. V prvo pa nikoli. Jojmene, jojmene kako sem jaz čudna... Ehm...ne. mogoče sem/sva pa midva čudna . Je skor bl čudno poj, po porodu , sploh ko po možnosti vse zmočiš z mlekom .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 13:37:48
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha gori, normalni, pa pasji - sam tale pa res boli pa nvem zakaj Men bi blo bl logično, de "normalni" boli . No ja, vsak/a ma svoje .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 13:38:02
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Suzy sporoča: V trebuščku mi je bilo dolgčas, zato sem se odločil, da je čas, da pridem med vas. Sem Matija, 3550g težak in 53 cm velik korenjak! Čestitke! Je pa Matija nov rekorder, 11 dni čez rok! Suzy, ČESTITKE obema/vsem!!! Jupiii!!!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 13:38:36
|
|
|
|
Nina33
|
Eko, tole je blo za dojenčke, zdej morm pa še manjkajočo zadnjo stran prebrat, čveke .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 13:40:26
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Mi2 sva doma. Včeraj sva prišla, do zadnjega nisva vedela ali naju bodo spustili zaradi zlatenice, pa je bil rezultat OK in vsa vesela sva poklicala atija, da naju pride iskat. On pa tako zmeden, da je prišel v porodnišnico brez vsega, še lupinico je v avtu pozabil! Čestitke vsem novopečenim mamicam, ne vem še katere ste, ker ni časa brat...ritem 100 na uro! Super, de ste OK in doma. Pa faca tale tvoj/vaš možek/ati .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 13:41:44
|
|
|
|
Nina33
|
Mišyka, upam, de si bolše in de ne bo akcije še dons
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 13:42:36
|
|
|
|
Nina33
|
Pa kam zginete zmeri vse, ko jaz gor pridem Za ponoč ste mele še nekak sprejemljiv "izgovor", tkole pa.... ccccc Nč lepo od vas...
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 13:49:24
|
|
|
|
Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Pa kam zginete zmeri vse, ko jaz gor pridem Za ponoč ste mele še nekak sprejemljiv "izgovor", tkole pa.... ccccc Nč lepo od vas... Mene je prejle tak glava bolela, da sem šla mal ležat, pa sem mojemu rekla naj me pusti pol urce. No, on je tud zaspal in seveda sem pol tud jst dve uri spala. Sončka ni od nikoder, pa lih danes ko bi res lahko šli ven. Kero bedno vreme.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?