|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
12.2.2011 11:11:55   
Patrisha
zdaj pa se samo cakamo da se valek zbudi user posted image pa smo kompletne hihi

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
   [Brisano sporočilo]
12.2.2011 11:14:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4077
12.2.2011 11:34:31   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Pa Tigrice86 ne smemo pozabit. user posted image

A ni rekla, da se danes nalašč ne bo nič javla, da bo vidla, če jo kaj pogrešamouser posted image . Gremo stavit, kako dolgo bo zdržala?user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
12.2.2011 11:42:42   
Mišyka
sisi  tole je res lepa porodna zgodba!

A boste ostale tud čakale, če vam bo odteklo samo malo plodovnice? Jst na to sploh nisem pomislila do zdej...

suzy ČESTITKE ZA TVOJEGA KORENJAKA!

Patrisha ti si pa res fenomen s temi tvojimi vsakodnevnimi oz. nočnimi lažnimi popadki...

No, jst sem pa včerej potem še cel popoldan bruhala, skratka grozn, ker ne morš nč vase spravit kljub lakoti. Sam vodo po požirkih. Pa sem se bala it spat, da ne bo spet kej. Ob 2h sem bla budna, neki me je zaštihal najprej na eni, potem na drugi strani trebuha, ampak potem je minilo. Sem šla pit in mal palč pojest pa spat nazaj, do zjutrej. Dons sem pa ko ena izžeta cunja, vse me boli, sam spala bi... Upam, da se dons še nč ne začne dogajat, ker ne vem od kje bi vzela energijo.

Aja, midva tud neuser posted image , lih tolk, da ne pozabiva kaj je to, pa ne po moji krivdi, ampak po moževi. Kr neki majo teli desci v glavi ko smo noseče.

En lep vikend vam želim!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

Neposredna povezava do sporočila: 4079
12.2.2011 11:43:18   
tamy82
suzy čestitke za sinkota!!! user posted image user posted image user posted image Končno, ne? user posted image Zdej pa velikooo cartanja in uživanja skupaj user posted image user posted image user posted image
Pa je le (vsaj) ena rodila na tako lep datum včeraj user posted image

valek midva sva neko najino varianto položaja od zadaj user posted image Je pa itak bil večinoma samo moj aktiven pri tem user posted image

teyla tole je tudi meni nekam znano ... user posted image pred porodom mi je moj vedno govoril, da mora bit zdej malo otročji, da se bom že prej navadila kako je met otroka user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
12.2.2011 11:43:22   
Patrisha

Pa Tigrice86 ne smemo pozabit. user posted image

Lep vikend vsem!

genau user posted image požabu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4081
12.2.2011 11:45:46   
tamy82
Pa še neki glede user posted image - meni v nosečnosti niti ni ne vem kako pašalo, mojemu tudi ne (da en bo kej narobe ipd.), tako da nisva ne vem kako pogosto. Zdej bi pa fuuul, ampak kaj ko še ne smeva neki časa user posted image user posted image
Bo treba počakat še neki časa, da se ta čišča zrihta ...

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
12.2.2011 11:46:42   
tamy82
patrisha tvoj naslednji post bo 1000. po vrsti!!! user posted image user posted image Verjamem, da ne bo treba dolgo čakat na to user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
12.2.2011 11:48:07   
tamy82
Aja, mija24 ma punčko z imenom ZARA - zasledila na FB user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
12.2.2011 11:52:34   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

patrisha tvoj naslednji post bo 1000. po vrsti!!! user posted image user posted image Verjamem, da ne bo treba dolgo čakat na to user posted image user posted image

evo zadni post in ne cvekam vec hehe user posted image
tamy glede na to, da se nama dogajajo podobne stvari. user posted image , luscenje cepa, kaj voda ti je tut odtekla pa te jajca? da vidim, kaj lahko pricakujem ehehehehe user posted image , ker priznam teli popadki so tak jaki ko user posted image .. tak da ce danes ne rodim bo mali cudez, pa en sluk popijem kr tece iz mene, vsakih 5 min na wc..

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
12.2.2011 12:48:23   
Urša
Mi2 sva doma. user posted image user posted image user posted image  Včeraj sva prišla, do zadnjega nisva vedela ali naju bodo spustili zaradi zlatenice, pa je bil rezultat OK in vsa vesela sva poklicala atija, da naju pride iskat. On pa tako zmeden, da je prišel v porodnišnico brez vsega, še lupinico je v avtu pozabil! user posted image user posted image user posted image
Čestitke vsem novopečenim mamicam, ne vem še katere ste, ker ni časa brat...ritem 100 na uro! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
12.2.2011 13:34:44   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami
... tk da se je 1.2 rodila Tjaša
 težka je bla 1430g, potem je dobila pa še zlatencco in shujšala tk da sma se dlje zadržale v bolnici. No zdej smo vsi skupaj doma, ampak Tjaša noče jest, tk da se cele dneve samo hranimo. Upam da nam kmalu steče...

ČESTITKE!!! Naj vama zalaufa še hranjenje pa sta na konju .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
12.2.2011 13:35:48   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: sisi8
...No in veliki finale je bil 15 minut do 6h zjutraj z plodovnico, ki je je bilo še ogromno se je pripeljal (dobesedno ga je z vodo vred prineslo ven)na svet naš mali TANAJ . Šivana nisem bila na srečo nič, z malim pa je bilo vse ok.Oddahnem si, nakar me kap ko so ga zvagali 4500, še dobro da tega nisem prej vedela, bi bla najbrš panična. So mi rekli da sem zbrala glih pravo ime saj je TANAJbolj težek od trenutnih novorojenčkov Evo to je to. Hvala bogu da je šlo hitro in vse po sreči.

Sisi, faca . Čestitke še enkrat (pomoje, de sm že čestitala )!!!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
12.2.2011 13:36:06   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l
IZVIRNO SPOROČILO: valek
a tale slikica v profilu pa je prispodoba za dihanje ....??

si mi vzela besede  berem poste pa sedaj vidim da je končno ena komentirala avatar od registrirane

Ostale sam gledamo . Sam kaj ko ne vem, kera slikca je bla včeri .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
12.2.2011 13:36:25   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l
glede suhe kože pri jaz sem pri obeh pupah uporabljala ribje mazilo,sedaj sem pa tudi kupila zalogo  zelo je bilo fajn mazat z mazilom,ker so bile prenošene in se jim je koža luščila na veliko

Jp, men so tut ribje mazilo priporočili, se mu tut lušči na veliko (pa definitivno ni bil prenošen user posted image ), samo sem bl lene sorte pa se mi ga ne da it iskat - hladilno mazilo mam pa doma user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
12.2.2011 13:36:50   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
Punce, meni je pa dejansko pomagalo Sva v soboto zvečer, v nedeljo zjutraj se je pa že začel luščit čep

Pr nas isto - no, brez čepa, "samo" rodili smo user posted image . V prvo sem pa sam pomislila na to, pa sva šla že v P user posted image . Ne, sej se hecam - ni blo tko, sam sem imela res drugačne plane za noč v kateri se je naš prvorojenec rodil user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
12.2.2011 13:37:10   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE
hehe dobra si...upam, da bom tudi jaz tako mirna da ne bom kar letela že pr prvem popadku. Sm jaz pa včas nvem a me zvija al mam rahle popadke heehehe

Res je bol pametno mal dalj doma počakat. Si vsaj v domačem okolju in počneš, kar se ti lušta - v P ni glih tega luksuza user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
12.2.2011 13:37:31   
Nina33
A lahko nekaj bedastega vprašam? Sej ste že itak navajene, da kaj drugega ne znam. 

Pri v nosečnosti, sploh zdaj na koncu, a ni ful neprijetno?
Mislim, midva sva celo enkrat do zdaj v tej , ampak že kar nekaj časa nazaj. V prvo pa nikoli.
Jojmene, jojmene kako sem jaz čudna...

Ehm...ne. mogoče sem/sva pa midva čudna . Je skor bl čudno poj, po porodu , sploh ko po možnosti vse zmočiš z mlekom .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
12.2.2011 13:37:48   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
gori, normalni, pa pasji - sam tale pa res boli pa nvem zakaj 

Men bi blo bl logično, de "normalni" boli user posted image . No ja, vsak/a ma svoje user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
12.2.2011 13:38:02   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Suzy sporoča:

V trebuščku mi je bilo dolgčas, zato sem se odločil, da je čas, da pridem med vas. Sem Matija, 3550g težak in 53 cm velik korenjak!

Čestitke!

Je pa Matija nov rekorder, 11 dni čez rok!

Suzy
, ČESTITKE obema/vsem!!! Jupiii!!!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
12.2.2011 13:38:36   
Nina33
Eko, tole je blo za dojenčke, zdej morm pa še manjkajočo zadnjo stran prebrat, čveke user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
12.2.2011 13:40:26   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Urša
Mi2 sva doma. user posted image user posted image user posted image  Včeraj sva prišla, do zadnjega nisva vedela ali naju bodo spustili zaradi zlatenice, pa je bil rezultat OK in vsa vesela sva poklicala atija, da naju pride iskat. On pa tako zmeden, da je prišel v porodnišnico brez vsega, še lupinico je v avtu pozabil! user posted image user posted image user posted image
Čestitke vsem novopečenim mamicam, ne vem še katere ste, ker ni časa brat...ritem 100 na uro! user posted image

Super, de ste OK in doma. Pa faca tale tvoj/vaš možek/ati user posted image .

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
12.2.2011 13:41:44   
Nina33
Mišyka, upam, de si bolše in de ne bo akcije še dons user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
12.2.2011 13:42:36   
Nina33
Pa kam zginete zmeri vse, ko jaz gor pridem user posted image Za ponoč ste mele še nekak sprejemljiv "izgovor", tkole pa.... ccccc Nč lepo od vas... user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
12.2.2011 13:49:24   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Pa kam zginete zmeri vse, ko jaz gor pridem user posted image Za ponoč ste mele še nekak sprejemljiv "izgovor", tkole pa.... ccccc Nč lepo od vas... user posted image

Mene je prejle tak glava bolela, da sem šla mal ležat, pa sem mojemu rekla naj me pusti pol urce. No, on je tud zaspal in seveda sem pol tud jst dve uri spala. user posted image

Sončka ni od nikoder, pa lih danes ko bi res lahko šli ven. Kero bedno vreme. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?