Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 13:55:58
|
|
|
|
Nina33
|
Joj, Teyla, kaj bi jaz dala za dve uri, v katerih me ne bi noben rabil . Vreme je pa res za en dr*k, no, vsaj piha še ne . Letim - me najmlajši rabi. Natipkanje do jutri!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 13:56:48
|
|
|
|
Nina33
|
Sorry, Patrisha ! Upam, de si v akciji
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 14:04:51
|
|
|
|
tamy82
|
patrisha meni ni voda nič odtekla, samo v nedeljo se mi je cel dna po malo čep luščil in bolečine sem imela v spodnjem delu trebuha, okrog polnoči so se pa že začeli popadki Pol desetih smo bili pa že fertik teyla mene je tudi danes že ful mikalo, da bi šli kej več ven, ampak vreme je pa res tako da kdaj drugič ... Glede suhe kože: ja ribodermin je fajn (no, vsaj meni, ker še tako lepo diši ), ampak ne smeš pa tudi pretiravat s tem, enkrat na dan je čisto dovolj, če ga namažeš. Vsaj tako so nam v P rekli ... urša super, da ste doma! Zdej se lahko pa sprostite in uživate skupaj Pri nas tudi do zadnjega nismo vedeli kdaj bomo šli domov zaradi te zlatenice. Potem so imela pa ful gnečo v P, pa še test za zlatenico je bil super, tako da smo lepo šli normalno domov. Sem pa tudi jaz mojga klicala okrog pol desetih, da naj naju pride ob 11h iskat še dobro, da je imel čisto vse pripravljeno, če ne res ne vem kaj bi prinesel v P ...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 14:11:40
|
|
|
|
Urša
|
Še ena slikica, porodna zgodba pa drugič.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 14:36:46
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha zdaj pa se samo cakamo da se valek zbudi pa smo kompletne hihi js sm bila kar zgodnja...sam sm šla pripravljat stvari za današnje obiske...pa pecivo narezat....itd... pa danes čist slučajno nism še folgala na net....evo no zdaj pa morm nadoknadit za nazaj drugače pa nismo imeli akcije včeraj...bo menda danes...je mej moj neke probleme v službi pa sma imela bolj komunikacijsko večer in jutro...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 14:37:24
|
|
|
|
zasi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 punce, vam se ga rola kr v akcijo, pol pa rodit vse po vrsti katera je že napisala, da ji je voda odtekla med gledanjem (košarkarske?) tekme js sm jo ravno gledala, pa še vedno ni kakega cunamija med nogami Jaz sem bla tista. Pa ko sploh nisem ne vem kak navijala, pa se sekirala. Očitno je blo dete bolj aktivno.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 14:37:26
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha zdaj pa se samo cakamo da se valek zbudi pa smo kompletne hihi zdaj pa se samo cakamo da se valek zbudi pa smo kompletne hihi js sm bila kar zgodnja...sam sm šla pripravljat stvari za današnje obiske...pa pecivo narezat....itd... pa danes čist slučajno nism še folgala na net....evo no zdaj pa morm nadoknadit za nazaj drugače pa nismo imeli akcije včeraj...bo menda danes...je mej moj neke probleme v službi pa sma imela bolj komunikacijsko večer in jutro...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 14:49:16
|
|
|
|
valek
|
Patrisha kak je pa s tabo....a si še v enem kosu?? ...pa Registrirana.... nekam ste bolj tihe punce....nič kaj ne klopočete tak kot je bila to navada... smo včeraj malo razturale s posti....danes pa je neko zatišje.... dajmo še malo ponovit no...ko pa je tak fajn bilo.... ali ste vse včeraj šle v akcijo (ko je bilo tolko govora) in imate sedaj že kake popadke,,,, ...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 14:53:21
|
|
|
|
valek
|
Aja,..pa seveda iskrene čestitke Suzy-ona si jih pa res zasluži še bolj ...glede na to da je tak dolgo morala čakati ,kar 11 dni po porodu....kriza... joj nebi ji bila v koži....upam da bomo mi pred rokom-srčno upam....
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 15:04:24
|
|
|
|
Tigrica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Pa Tigrice86 ne smemo pozabit. A ni rekla, da se danes nalašč ne bo nič javla, da bo vidla, če jo kaj pogrešamo . Gremo stavit, kako dolgo bo zdržala? sj se že na prejšnji strani vidi, da ne zdržim dolgo tiho no, lepo da niste pozable name sem še vedno tu
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 15:06:03
|
|
|
|
Tisia
|
ojla jaz sem še tu..očitno telovadba ni nič nucala me pa vse boli k sem jaz bolj aktivna kot dragi,predvsem zaradi tega da ne bi bilo kakšnih bolečih izkušenj no par čvekic vidim da je tukaj gor...moram prebrat kaj ste kaj čvekale danes, jaz sem piškot spekla_ledeni veter_ sem čist gotova da grem sedaj samo počivat in gledat film eno komedijo, da me lahko res kakšen popadek zagrabi ... se beremo potem... aha pa ČESTITKE SUZY ZA SINEKA no super da je rodila je kar fajn čez rok bila
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 15:08:23
|
|
|
|
Tigrica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek ali ste vse včeraj šle v akcijo (ko je bilo tolko govora) in imate sedaj že kake popadke,,,, ... js sm mela včeri resnen namen pa tud mojga sm že prepričala v to, ampak je na koncu vse odpadlo, ker sm bla tako zaprta da sem po pol ure sedenja na školjki obupala in se jokala, tako me je vse bolelo... potem sem spila pol flaše donata, pol še zjutraj in končno mal spraznala črevo js sm pa upala, da se bo že kj začelo pucat pred porodom očitno še ne bom kmalu mamica
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 15:31:27
|
|
|
|
Patrisha
|
jaz se kr cakam na krajse slavne popadke al pa cunami valek juhuhu vrzi se nam kaki kos sicer bi se mogla it do stacune, mi je gela za pranje sfalilo.. pa se malo bojim, da nebom do tja prlezla
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 15:54:19
|
|
|
|
šebela
|
punce samo da se javim. 10.2.2011 je na svet privekala nasa mala Klara (2840g, 49cm)
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 16:14:10
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: šebela punce samo da se javim. 10.2.2011 je na svet privekala nasa mala Klara (2840g, 49cm) cestitke!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 16:16:30
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: šebela punce samo da se javim. 10.2.2011 je na svet privekala nasa mala Klara (2840g, 49cm) Čestitke!
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 16:19:02
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 suzy čestitke za sinkota!!! Končno, ne? Zdej pa velikooo cartanja in uživanja skupaj Pa je le (vsaj) ena rodila na tako lep datum včeraj A je včeraj rodila Midve sva si včeraj popoldne še sms-ale, veselo novičko mi je poslala pa danes okrog 11h dopoldne. No, če je res včeraj pol pa vemo, kaj je čakala. Magični 11022011 datum!!!
|
[Brisano sporočilo] 12.2.2011 16:22:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 16:22:46
|
|
|
|
cukica
|
Iskrene čestitke suzy za sinčka in šabeli za hčerkico,....
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 16:24:13
|
|
|
|
valek
|
No vsaj eni je ratalo ta lepi datum ujeti.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.2.2011 16:26:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.2.2011 16:28:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 16:31:44
|
|
|
|
JEŠA
|
čestitke vsem mamicam:) No pa, da tudi jaz javim, da sem 03.02.2011 rodila fantka Alekseja,...52 cm, 3430 g........ Vsi smo ful ful veseli :).....malo smo utrujeni zato se bom javila kakšen dan kasneje, da napišem kako je bilo :) Čestitke vsem :) JEŠA
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.2.2011 16:34:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 12.2.2011 16:38:13
|
|
|
|
valek
|
Patrisha,....js ti povem, ti boš genau na Valentinovo rodila......tak vsaj izgleda.....boš imela malega "valentinčka"
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?