|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 19:55:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4026
   RE: Februarke 2011 III.del
11.2.2011 19:56:23   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

Čer,
jaz sm še kr v enem kosu hehe no zej pa počasi je lahko kej akcije ker sm upedenana tut. Sem danes še šla k frizerju in na brazilsko depilacijo tako da imam urejene frizurce zgorej in spodej user posted image
Sm se pa zle tok najedla najprej sm skuhala kurjo juhco z zelenjavo za povrh pa še panakoto, da me zej kr vse tišči in svede mi je slabo upam da mi ne bo treba letet spet školko objemat.
Zle pa še naš štrudlček tak telovadi v bušiju da me vse boli pa še sita sm.

Valek melancani kej vplivali?
Hm upam da drug tedn pa mamo akcijo v P.

Diane...melancani nič pomagali....user posted image drugače pa sem se tudi js zdajle tak napokala za večerjo...pa me tudi vse tišči v trebuhu...sploh nevem kak naj se naštimam....

ja držim pesti za nas vse ki bi naj drugi tedn imele tedn porodauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
11.2.2011 20:05:07   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

ekola z mojim spanjem ni blo nic! obisk prletel.. kolegica prnesla kosaro za tamalo user posted image user posted image kr topim se ko jo gledam... komaj cakam da bo tamala noter pocivala uhuhu

Iiiii, user posted image user posted image user posted image
Bravo za kolegico! user posted image

poslikam ju3 ko vse lepo sperem.. no ce docakam ju3 doma hehe
mnja sliko pa mas hudo  ni kajuser posted image , sicer me na nekaj druga spominja, ampak ne bom na glas komentirala, ker bo se katera rekla da sem pokvarjena user posted image user posted image user posted image

Sej jo bom dala dol. user posted image user posted image user posted image Neki me meče dans kot sem že prej rekla. Imaš pa prav ja! user posted image

ok.. sem misla da mam samo jaz privide user posted image ja naj te mece po descu bol.. al sta se skregana??

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 20:07:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4029
11.2.2011 20:08:03   
tamy82
Punce, meni je pa user posted image dejansko pomagalo user posted image Sva v soboto zvečer, v nedeljo zjutraj se je pa že začel luščit čep user posted image

sisi super, za lepo porodno izkušnjo! user posted image Imate pa res konkretnega junaka! user posted image

prvičmami naj čimprej zraste vaša Tjaša ... tako da hitro papcat user posted image Srečno!

Pri nas pa danes tak mir, ker je očitno tudi Val utrujen od včerajšnjega dneva user posted image Tako da danes samo jemo in spimo večinoma user posted image Držim pesti, da ga to ne mine še vsaj celo noč user posted image

Aja, a pozna katera kakšen fajn CD z otroškimi uspavankami? user posted image Naš je nor na muziko že zdej ... prav posluša in se ful umiri oz. zaspi user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
11.2.2011 20:10:05   
DIANE
hehe dobra si...upam, da bom tudi jaz tako mirna da ne bom kar letela že pr prvem popadku. Sm jaz pa včas nvem a me zvija al mam rahle popadke heehehe

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
11.2.2011 20:10:29   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Punce, meni je pa user posted image dejansko pomagalo user posted image Sva v soboto zvečer, v nedeljo zjutraj se je pa že začel luščit čep user posted image

sisi super, za lepo porodno izkušnjo! user posted image Imate pa res konkretnega junaka! user posted image

prvičmami naj čimprej zraste vaša Tjaša ... tako da hitro papcat user posted image Srečno!

Pri nas pa danes tak mir, ker je očitno tudi Val utrujen od včerajšnjega dneva user posted image Tako da danes samo jemo in spimo večinoma user posted image Držim pesti, da ga to ne mine še vsaj celo noč user posted image

Aja, a pozna katera kakšen fajn CD z otroškimi uspavankami? user posted image Naš je nor na muziko že zdej ... prav posluša in se ful umiri oz. zaspi user posted image

no sej mi2 sma tut ucere, dans pa gre ven user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa se samo potok cakam in akcija user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 20:19:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4033
11.2.2011 20:24:54   
Patrisha

A lahko nekaj bedastega vprašam? Sej ste že itak navajene, da kaj drugega ne znam. user posted image

Pri user posted image v nosečnosti, sploh zdaj na koncu, a ni ful neprijetno? user posted image
Mislim, midva sva celo enkrat do zdaj v tej user posted image , ampak že kar nekaj časa nazaj. V prvo pa nikoli.
Jojmene, jojmene kako sem jaz čudna... user posted image

meni je.. kr nekaj, neprijetno, meni celo bolece user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4034
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 20:27:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4035
11.2.2011 20:29:39   
Patrisha

Mene je tudi strah, da bi ful bolelo in me potem mine. Čeprav se mi lušta ful. V bistvu že celo nosečnost, ampak imam blokado v glavi. user posted image
Pa ne v obliki kovinske ploščice. user posted image user posted image
Joj, moje lame ass fore! Mogoče se bo pa Patrishi zdelo čisto mičkeno smešno, ko se mi zdi, da nekako podobno razmišljava. user posted image user posted image

mnja jaz sem hitro ugotovila da sma mi2 na isti valovni ja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4036
11.2.2011 20:31:01   
valek

no sej mi2 sma tut ucere, dans pa gre ven user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa se samo potok cakam in akcija user posted image

TAMY IN PATRISHA....zdaj me pa res zanima....ne morm da nebi vprašala....kake poze sta pa uporabile pri user posted image ,....hm kr mogoče pa js ne uporabim prave in ne pride do dogajanja...je preveč na izi ali kaj.....
(če se je obema drugi dan začel čep luščiti,...mogoče pa je neka finta...user posted image user posted image )

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
11.2.2011 20:33:22   
valek

A lahko nekaj bedastega vprašam? Sej ste že itak navajene, da kaj drugega ne znam. user posted image

Pri user posted image v nosečnosti, sploh zdaj na koncu, a ni ful neprijetno? user posted image
Mislim, midva sva celo enkrat do zdaj v tej user posted image , ampak že kar nekaj časa nazaj. V prvo pa nikoli.

meni je.. kr nekaj, neprijetno, meni celo bolece user posted image user posted image user posted image user posted image

no tak je to...ene imate probleme z bolečino, z malo seksa....ene pa imamo ta problem...da redno prakticiramo, normalno paše, nič ne boli...ampak učinka pa ni tistega zdaj na koncu ki bi naj bil

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 20:36:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4039
11.2.2011 20:37:09   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: valek

TAMY IN PATRISHA....zdaj me pa res zanima....ne morm da nebi vprašala....kake poze sta pa uporabile pri user posted image ,....hm kr mogoče pa js ne uporabim prave in ne pride do dogajanja...je preveč na izi ali kaj.....
(če se je obema drugi dan začel čep luščiti,...mogoče pa je neka finta...user posted image user posted image )

gori, normalni, pa pasji - sam tale pa res boli pa nvem zakaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 20:37:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4041
11.2.2011 20:38:03   
DIANE
Ja bo treba v akcijo sm mam tok poln želodec da se komej premikam še sreča da mi je moj računalnik lepo na posteljo prištimal da lahk jaz mal četam heheeh. More se mi mal hrana poležat.

No da vidimo kakšne položaje so prakticirali tut mene zanima?!

Drgč glede spolnosti mah koker imam željo blazno je nimam me pa včas zagrabi in mi paše.

Neposredna povezava do sporočila: 4042
11.2.2011 20:38:15   
Patrisha

no tak je to...ene imate probleme z bolečino, z malo seksa....ene pa imamo ta problem...da redno prakticiramo, normalno paše, nič ne boli...ampak učinka pa ni tistega zdaj na koncu ki bi naj bil

mogoce pa pretiravate... mi2 sma zdaj ene cetrtic v user posted image .. mnja sej vem, bogi dedc, ampak tut sam noce.. ne more se sprostit in pozabit da je tam not se nekdo user posted image user posted image , sicer ce bi bla jaz dedc bi mela tut vrjetno iste misli...

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 11.2.2011 20:39:30 >

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 20:40:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4044
11.2.2011 20:41:05   
Patrisha
Registrirana, ker lepi pjeb user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
11.2.2011 20:41:21   
valek
Ja super patrisha, hvala ....
...sm že pomežiknila mojmu...danes bo prava akcija....user posted image user posted image user posted image
(namreč midva pa celo nosečnost samo tako, da sm js na levem boku,on za mano....ampak to je tak bolj na izi.,..ko res neki učinek ne more biti...js ne delam nič skor....))user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4046
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 20:42:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4047
11.2.2011 20:43:03   
Patrisha

Btw, Patrisha a je zdaj moja slikica boljša? user posted image  

2 posta nazaj se slinim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4048
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 20:43:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4049
11.2.2011 20:44:11   
Patrisha

Ja super patrisha, hvala ....
...sm že pomežiknila mojmu...danes bo prava akcija....user posted image user posted image user posted image
(namreč midva pa celo nosečnost samo tako, da sm js na levem boku,on za mano....ampak to je tak bolj na izi.,..ko res neki učinek ne more biti...js ne delam nič skor....))user posted image user posted image

ti nvem ce bo kaj brez truda user posted image user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?